Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTaky bych z hlediska bezpečnosti zvolila Maxi Cosi. Přeci jenom je pořádně „proklepnutá“ ![]()
ahojky!ja si taky koupila maxi cosi mylsim si ze je fakt dobra.Holky prosim jakou si mam koupit prebalovaci kabelu na kocar?mam korbu joey.Predem diky
ahoj holky
znovu vás poprosím - zda nevíte jestli má Mutsy také moskytiéru v boudičce ? nebo se dá dokoupit a nějak tam přidělat ? díky moc ![]()
Zdravím holky Mutsíkářky,
tak jsem odedneška taky vaše a vlastně už podruhé. Poprvé jsem si koupila ojetý Mutsy Urban Rider asi úpřed 14 dny v barvě Navy. Hned jsme se do něj zamilovali, ale mamince se zdál moc tmavý a tak se nabídla, že nám přispěje nemalou částkou, když koupíme nový světlejší. Dala jsem inzerát a kočárek ještě tentýž týden prodala za stejnou cenu, za jakou jsem ho koupila a získala tak pro Mutsy další, doufám že nadšenou maminku. O víkendu jsme v Babyparku koupila podvozek Urbanrider Next s tím, že se ještě podívám po korbičkách. Z letošní kolekce mě oslovila hlavně Brown, ale ta se mi na zimu zdála moc smutná. Tak jsem brousila po netu a našla supervýhodnou nabídku nové korbičky Team Ocean, která je z kolekce 2009 a letos se již nedělá. Dnes dorazila. Kočárek je úžasný a těším se, jak v té barvičce budeme s malým v zimních plískanicích zářit.
Jen se chci zeptat, na mé původní ojeté starší korbičce byla taková dvě táhla, kterými se uvolnila jedna ze západek a kočárek šel složit i s hlubokou korbičkou. To namojí nové korbě není. Sice asi tuto funkci vzhledem k omezenému prostoru v kufru auta nebudu využívat, ale raději se ptám, zda to tam opravdu nemá být.
Taky boudička se mi zdá, že nejde sundat (zcela odtranit z kočárku), což na té původní šla. I když ani toto bych asi nevyužila.
Díky zatím za vaše první rady.
Mafi,moc gratuluji ke kočárku vypadá úúúúžasně
![]()
akorát ti neporadím s těma táhlama a boudičkou. já měla starší typ a tam to šlo.
Taky neporadím, já měla 2008, s táhlama a sundávací boudičkou.Koukni do návodu. Každopádně při čištění se sundání boudičky hodilo. My čistili často, vlčisko se vyválí v každé louži a přijde se otřepat ke kočíku - prase. ![]()
Tak vnitřek boudičky je u Team Ocean tmavě modrý. Sice jsem zde četla (přečetla jsem totiž všech 163 stránek
, že někomu malinko vyšisoval, ale my budeme jezdit přes zimu, tak nám snad vydrží a zase se třeba neušpiní.
Holky pokud některá máte Mutsy 3rider (nejlépe komplet) a uvažuje o prodeji cca na podzim nebo v zimě.....tak kdyžtak písněte, měla bych o kočárek zájem díky ![]()
Holky,moc prosím o radu. 2 měsíce jsem uživatelkou Mutsy a maximální spokojenost. Koupili jsme ho už ojetý, máme Urban Reider, ale teprve až teď jsem zjistila, že na podvozku v přední části chybí taková šedý díl. Asi slouží na tašku atd. Nevíte někdo, kde by se dala sehnat? Díky moc. ![]()
Ahoj- zkus Libfin- oficiálního dovozce- to šedivé je košík(řekni radši malý košík,protože Mutsy dělá ještěš velký
) ![]()
Moc děkuju,Enny. Tak to jsem netušila,že je taky košík.Ten větší si chci pak určitě koupit ke sporťáku.Nemáte tip, kdy by byl nejlevnější? Hodně jsem hledala na internetu a všude se to pohybuje kolem 1 100 Kč, ale možná jsem něco přehlídla… ![]()
AdélaF. píše:
Holky,moc prosím o radu. 2 měsíce jsem uživatelkou Mutsy a maximální spokojenost. Koupili jsme ho už ojetý, máme Urban Reider, ale teprve až teď jsem zjistila, že na podvozku v přední části chybí taková šedý díl. Asi slouží na tašku atd. Nevíte někdo, kde by se dala sehnat? Díky moc.
V přední části podvozku je šedé stupátko,zchází ti tohle nebo opravdu košík? Košíček je černý nebo u některých podvozků bílo černý, takový co má Mafina na fotu
.
adelo: myslim taky ze mas na mysli stupatko na nozicky co slouzi az u sportaku a az u vetsich deticek…my ho zatim jeste porad nepotrebujeme a myslim ze jeste dlouho potrebovat nebudeme.
kosik stoji kolem tisicovky…zkus na mmb mrknout jestli se neda koupit jetej.