Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
20.7.10 19:25

Denu Mutsy dělá golfky dokonce dvoje- spider a easyrider!!!!!!!!!
Ajaký jste koupili???My máme objednaný Bugaboo Bee plus- taky kvůli letadlu hlavně- letíme nejdřív všichni do Řecka a pak já s malou jetě na Sicílii :dance:
A kam vy???? :nevim: :think: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
20.7.10 19:27

Jo aten stříbrný lodger je taky nádherný- ikdyž se mi teď víc líbí ten tvůj :mrgreen: Ten můj je skoníčkem nahoře-a ty my s manžou milujeme a venitř ta vložka je s takovými středověkými ornamenty- no prostě nádhera- úplně ho miluju :huban: :-P :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
21.7.10 09:11

no dyť jo, dyť spidera má sousedka! jsem pitomec:-)
koupila jsem mamas&papas maj9 6.8 kg…tak snad to k nečemu bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
21.7.10 13:29
Denulenka píše:
no dyť jo, dyť spidera má sousedka! jsem pitomec:-)
koupila jsem mamas&papas maj9 6.8 kg…tak snad to k nečemu bude…
:huban: To víš,že jo :mrgreen:
A am jedte- jestli to není tajný :oops: :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
22.7.10 10:00

Zdravím, jsem tu nová. Zajímalo by mě, jaké používáte autosedačky. Pokud vím, v ČR se neprodávají autosedačky přímo od Mutsy, proto to nakonec bude asi autosedačka Maxi Cosi. Jen nevím, jak s těmi adaptéry - jestli se připevňují napevno na podvozek? Nepřekážejí pak jiným nástavbám (hluboká, sportovní korba)? Ptám se jak ťululum, ale nevím, jak to popsat, tak pardon :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.7.10 10:04
vasedcera píše:
Zdravím, jsem tu nová. Zajímalo by mě, jaké používáte autosedačky. Pokud vím, v ČR se neprodávají autosedačky přímo od Mutsy, proto to nakonec bude asi autosedačka Maxi Cosi. Jen nevím, jak s těmi adaptéry - jestli se připevňují napevno na podvozek? Nepřekážejí pak jiným nástavbám (hluboká, sportovní korba)? Ptám se jak ťululum, ale nevím, jak to popsat, tak pardon :wink:

asi nejvíc se tu používá MC, ale byli tu i sedačky od Mutsy.
Jj na MC je třeba adaptér, připevňuje se na podvozek nacvaknutím, takže buď máš na podvozku adaptéry a autosedačku nebo hlubokou korbu nebo sportovní nástavbu, více věcí najednou nelze, nacvakává se to do jednoho místa.
Ty adaptéry nejsou napevno, přidělají se jen když je to potřeba, je to otázka pár vteřin :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
22.7.10 10:28

quinny, díky, už je to jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.7.10 11:03
vasedcera píše:
Zdravím, jsem tu nová. Zajímalo by mě, jaké používáte autosedačky. Pokud vím, v ČR se neprodávají autosedačky přímo od Mutsy, proto to nakonec bude asi autosedačka Maxi Cosi. Jen nevím, jak s těmi adaptéry - jestli se připevňují napevno na podvozek? Nepřekážejí pak jiným nástavbám (hluboká, sportovní korba)? Ptám se jak ťululum, ale nevím, jak to popsat, tak pardon :wink:

mam taky MC a adaptery mam nacvaknuty porad na autosedacce abych to nemusela porad predelavat kdyz chcu dat sportak nebo autosedajdu..takze proste vemu a cvaknu..adaptery pak uz neresim :)…jinac mutsy ma ted krasnou korbu co se da pouzivat i jako autosedacka…hned bych do toho sla cekat ditko…holky urco poradi jak se to jmenuje…vypada to dobre a nemusis kupovat dve veci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
22.7.10 11:59

Mikitaa, díky. Asi myslíš tohle, ne? - Mutsy Traveller… taky jsem o tom přemýšlela, jen se mi nezdá, že to nejde koupit v ČR… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.7.10 12:08

uz jsem to tu nekolikrat videla…ale nevim jestli to kupujou holky tady…mozna v rakousku a pod…kazdopadne sem koukala ze bazarova se koupit da…a ono je to nachvilku tak to nebude ani moc zniceny :-) tak bych do toho sla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.7.10 12:10

na mmb se da sehnat aji nova http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
22.7.10 12:20

Já to asi moc řeším… bojím se jednak kvůli záruce a pak, že je to pořád jen autosedačka a ne hluboká korba. Čekám první dítě a jsem z toho prostě trochu vyplesklá, no :wink:
Má tu s tím někdo zkušenost, myslím s použitím místo hluboké korby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
22.7.10 14:51

vae dcero:_))) to je přezdívka:_))
ja ji mám, a jako hlubokou korbu jsem ji používala jen, když byla Lůca úplně mini miminko, takže je nesmysl používat to úplně jako hlub korbu, je sice polohovatelná do úplného lehu, jako jediná na trhu, je krásně široká a prostě super! ale rozhodně nenahradí pohodlí hlub korby, není tak moc vypolstrovaná,ale koupi doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
22.7.10 15:08

Danulenko, díky. Jsem si právě myslela, že stejně budu nakonec muset koupit jak autosedačku, tak hlubokou korbu. Ale jestli je to přehazování s adaptéry MC jednoduché, tak nevidím problém.

A přezdívka - moje křestní jméno už bylo obsazené, no? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.7.10 15:11

Hlavne co bezpecnost? Proslo to nejakymi testy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4