Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
3.8.10 20:19

Tak uz ho mam doma, ale priznavam se ze jsem s tim UR uplne leva ;))))

• Citovat
  • Upravit
165
3.8.10 23:04
Anielkha píše:
Tak uz ho mam doma, ale priznavam se ze jsem s tim UR uplne leva ;))))

Neboj,zvykneš si :wink:
Vyfoť a pošli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.8.10 08:16
Gabrle píše:
Anielkha píše:

My ho zas odvezli… jsme povercivi… ;) tak pak dam fotecky az s miminkem :) a fusak jsem nakonec objednala lodger bunker, edici knights and fairies collection ;) vsichni ho hrozne chvali ;)

• Citovat
  • Upravit
165
4.8.10 12:24
Anielkha píše:
Gabrle píše:
Anielkha píše:

Ok chápu,taky jsem pověrčivá :-)

My ho zas odvezli… jsme povercivi… ;) tak pak dam fotecky az s miminkem :) a fusak jsem nakonec objednala lodger bunker, edici knights and fairies collection ;) vsichni ho hrozne chvali ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
5.8.10 08:12

Používáte některá do urban ridera zimní fusak od Emitexu? Přemýšlela jsem, jestli se vůbec vejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
5.8.10 12:04

My měli aesthetic a do hluboké se vešel, emitex se mi zdá podobný, možná trochu tvrdší, ale teď začali vyrábět zavinovací jako je Lodger, nádherné barvičky za rozumnější cenu, tak asi neodolám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
5.8.10 13:30

Leni, muzes poslat prosim odkaz co presne od Emitexu myslis ze je ve stylu Lodger? Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
5.8.10 15:17

Tady tydle fusaky, akorát se dokupuje ta vnitřní vložka za 300, fusak se dá sehnat na netu za 1350. :lol:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.8.10 16:04

my kočátek Mutsy také používáme a je fakt skvělej. Koupila jsem všechno co jde :-) od autosedačky, sporťák, korbičku, až po drobnosti (slunečník, pláštenku, nákupní košík, atd. ). Nakupovala jsem v Německu(před internet. obchod) …vyšlo to o 10.000,– levněji, než bych pořídila u nás… Asi před měsícem jsem vyměnila korbu za sporťák( už se mimču nelíbilo, že nevidí ven :-)) a nemá chybu :palec: Mimčo si můžeš otočt buď po směru jízdy nebo naopak, abys na něj viděla, jak uté korbičky, tak u sporťáku, autosedačka je polohovatelná a je v ní spoustu schránek popř na pleny, náhradní bodíčka atak. Mutsy doporučuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
5.8.10 21:37

to je teda od Emitexu pěkná hajzlárna, takhle napodobovat:-))) ale co už že!když mám doma Lo, každopádně nevěřím tomu, že má stejné vlastnosti, např nepromokavost, a windstopper, nevěřííííím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
5.8.10 22:20

Nepromokavý není, píšou to tam, je v něm nějaký nánožníček… No jsem zvědavá. Tady určitě nikde nebude k vidění -jako obvykle. Nechcete to někdo zkouknout a porovnat s lodgerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.8.10 12:51

A ten emitex se vyplati? Vzdyt Lodger Bunker se da sehnat taky za 1990…

ja teda nakonec vybrala tu kolekci knights and faries a ty jsou drazsi… ale hrozne se mi libila ;)

• Citovat
  • Upravit
9454
6.8.10 21:14

innit…nebo aji ostatni..hodte sem odkazy kde nakupujete na nemeckych webech za levneji…uz to slysim ponekolikate ze se da usetrit dost penez. diiik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
6.8.10 21:51

rekla bych, že všude jinde je levněji, než v čr, stačí mrknout na verzi MMB v Holandsku, Mutsyny tam mají za pár šupů, jako tady mají za TAKO apod. jen to poštovné je vyšší…nebo MamasPapas, moje golfky bych tam ted, kdy maj slevy 50% koupila za 2800,–,akorát neposílaj do čr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.8.10 23:05

Mutsíkařky sporťačky, chtěla bych se zeptat, kdy vaše dítko dosáhlo nožičkama na to dolní stupátko. Nevím, jestli nedělám něco blbě :( Malá má rok a nožičky má tak cca v polovině vzdálenosti mezi sedačkou a tím stupátkem. Nedávno jsem v Mutsyně vezla 2 letého synovce, a ten na to stupátko nožičkama taky nedosáhl - navíc se mi zdá, že když díl sedačky pro nožičky sklopím do svislé polohy (tak, aby dítko mělo nožky dole),tak se furt trošku vrací a dítě na tu stupačku ani dosáhnout nemůže, protože mu to ty nožky zvedá… Nebo se to stupátko dá nějakým zázrakem zvednout? Ve třech letech už snad děti jezdí v kočáru minimálně, tak nechápu, proč je to tak nízko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí