Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAnielkha píše:
Tak uz ho mam doma, ale priznavam se ze jsem s tim UR uplne leva
Neboj,zvykneš si ![]()
Vyfoť a pošli ![]()
Gabrle píše:Anielkha píše:Neboj,zvykneš si
Vyfoť a pošli
My ho zas odvezli… jsme povercivi…
tak pak dam fotecky az s miminkem
a fusak jsem nakonec objednala lodger bunker, edici knights and fairies collection
vsichni ho hrozne chvali ![]()
Anielkha píše:Gabrle píše:My ho zas odvezli… jsme povercivi…Anielkha píše:
Tak uz ho mam doma, ale priznavam se ze jsem s tim UR uplne levaOk chápu,taky jsem pověrčivá
Neboj,zvykneš si
Vyfoť a pošlitak pak dam fotecky az s miminkem
a fusak jsem nakonec objednala lodger bunker, edici knights and fairies collection
vsichni ho hrozne chvali
Používáte některá do urban ridera zimní fusak od Emitexu? Přemýšlela jsem, jestli se vůbec vejde…
My měli aesthetic a do hluboké se vešel, emitex se mi zdá podobný, možná trochu tvrdší, ale teď začali vyrábět zavinovací jako je Lodger, nádherné barvičky za rozumnější cenu, tak asi neodolám ![]()
Leni, muzes poslat prosim odkaz co presne od Emitexu myslis ze je ve stylu Lodger? Diky!
Tady tydle fusaky, akorát se dokupuje ta vnitřní vložka za 300, fusak se dá sehnat na netu za 1350. ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
my kočátek Mutsy také používáme a je fakt skvělej. Koupila jsem všechno co jde
od autosedačky, sporťák, korbičku, až po drobnosti (slunečník, pláštenku, nákupní košík, atd. ). Nakupovala jsem v Německu(před internet. obchod) …vyšlo to o 10.000,– levněji, než bych pořídila u nás… Asi před měsícem jsem vyměnila korbu za sporťák( už se mimču nelíbilo, že nevidí ven
a nemá chybu
Mimčo si můžeš otočt buď po směru jízdy nebo naopak, abys na něj viděla, jak uté korbičky, tak u sporťáku, autosedačka je polohovatelná a je v ní spoustu schránek popř na pleny, náhradní bodíčka atak. Mutsy doporučuji ![]()
to je teda od Emitexu pěkná hajzlárna, takhle napodobovat:-))) ale co už že!když mám doma Lo, každopádně nevěřím tomu, že má stejné vlastnosti, např nepromokavost, a windstopper, nevěřííííím ![]()
Nepromokavý není, píšou to tam, je v něm nějaký nánožníček… No jsem zvědavá. Tady určitě nikde nebude k vidění -jako obvykle. Nechcete to někdo zkouknout a porovnat s lodgerem?
A ten emitex se vyplati? Vzdyt Lodger Bunker se da sehnat taky za 1990…
ja teda nakonec vybrala tu kolekci knights and faries a ty jsou drazsi… ale hrozne se mi libila ![]()
innit…nebo aji ostatni..hodte sem odkazy kde nakupujete na nemeckych webech za levneji…uz to slysim ponekolikate ze se da usetrit dost penez. diiik
rekla bych, že všude jinde je levněji, než v čr, stačí mrknout na verzi MMB v Holandsku, Mutsyny tam mají za pár šupů, jako tady mají za TAKO apod. jen to poštovné je vyšší…nebo MamasPapas, moje golfky bych tam ted, kdy maj slevy 50% koupila za 2800,–,akorát neposílaj do čr…
Mutsíkařky sporťačky, chtěla bych se zeptat, kdy vaše dítko dosáhlo nožičkama na to dolní stupátko. Nevím, jestli nedělám něco blbě
Malá má rok a nožičky má tak cca v polovině vzdálenosti mezi sedačkou a tím stupátkem. Nedávno jsem v Mutsyně vezla 2 letého synovce, a ten na to stupátko nožičkama taky nedosáhl - navíc se mi zdá, že když díl sedačky pro nožičky sklopím do svislé polohy (tak, aby dítko mělo nožky dole),tak se furt trošku vrací a dítě na tu stupačku ani dosáhnout nemůže, protože mu to ty nožky zvedá… Nebo se to stupátko dá nějakým zázrakem zvednout? Ve třech letech už snad děti jezdí v kočáru minimálně, tak nechápu, proč je to tak nízko…