Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderLendíku nechceš tu naší tyrkysovou- i s fuasakem a nánožníkem a těma dvěma opičíma potahama!
enny3 píše:´že by?? Jakou máte vnitřní barvu, já mám všechno nakoupené šedo zelené, tak ať nevypadáme jako z cirkusu.....
Lendíku nechceš tu naší tyrkysovou- i s fuasakem a nánožníkem a těma dvěma opičíma potahama!
Takovou tmavo modrou- to by myslím šlo???Zelenou jsem hodně dávala(teda světlou) malý-mám jí ráda- akorát bych to musela poslat- jdeme na dovolenou,tak abys nemusela čekat ![]()
Uvidíme, ještě se rozmyslím, spíše bych brala něco tmavšího, přece jenom jezdím terénem … Dneska mi utekl pes do kupy s hnojem, honila nějaké zvířatko po poli. Dovedeš si představit jak by to vypadalo…
![]()
Hele on je to dobrej matroš- jako takovej lesklej- tak z toho to jde dolů jen ubrouskama(vlhčenýma),no ve čtvrtek letím na týden na dovolenou- tak se ozvi(jinak až pak) ![]()
No teda, tiše závidím,taky bych jela, ale s nějakou chůvou, malý nechce chodit sám, tak mne tahá za ruce ať s ním chodím… My asi jěště letos nevyjedem, možná někde tady po čr.
Ona zase nechce do kočáru
A když neůže,tak chce nosit- ten náš Mutsy je úpně novej- sem jí tam za poslední měsí narvala tak třikrát…
Fakt nevim!!!
no jinak je celkem hodná- ještě teda nejí- je tak hubená,že na nás lidi blbě koukaj
![]()
Tak to my jezdíme rádi, nosit se moc nechceme, když je bláto tak ho beru do Manducy. Tak to se snaží vyprostit. Jíme jak co, hlavně ovoce.
Ty jo ovoce- jako jí to co je na na zahradě- ale jako jablko nebo banán nehce
Potvora ![]()
Tak včera dostal kus melouna at si ho okouše, ten teda dlabal!! Sice byl jak čuně, ale snaží se jíst sám. Přidávám foto z moto srazu.
To je frajer ![]()
Perfektní- vypadá straší(má narozdíl od naší princezny vlasy
)
Jakej byl sraz???
![]()
Byla jsem tam chvilku, na nás tam bylo hlučno, ale funseat měl úspěch ![]()
LeníkDOMO píše:
Nééééééééé, já tam 9let dělala zdravotníka