Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
29.7.10 19:04

Tak jsem volala do Libfinu.Opravdu se to jmenuje stupátko a stojí u nich 399 Kč.Máte některá zkušenost k čemu opravdu slouží?Myslíte,že se tam pak starší dítě udrží?Moc mně není jasné to využití… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.7.10 19:41
AdélaF. píše:
Tak jsem volala do Libfinu.Opravdu se to jmenuje stupátko a stojí u nich 399 Kč.Máte některá zkušenost k čemu opravdu slouží?Myslíte,že se tam pak starší dítě udrží?Moc mně není jasné to využití… :nevim:

No já ho momentálně používám na kabelku, ale mladej když chce z kočárku tak mu zatím musím podat ruku stoupne na to stupátko a šup dolů (1,5 roku) :wink: později na tom děti mají nožky nebo přes to nastupují. Vím taky, že holky si tam dávají pláštěnku, ale tu originál ta je mohutnější, tu co mám já (emitex) je drobná a pasuje mi do té kapsičky v košíčku :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.7.10 23:05

Monili, moc děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.7.10 11:49

Potřebovala bych prosím poradit :dance: mám vybraný sportovní kočárek mutsy urban rider, ale stále se nemohu rozhodnout ohledně materiálu sedačky. Nemohu se u nás bohužel podívat nikde na kočárek ve skutečnosti a i když jsem pročítala nějaké příspěvky, stále ještě nevím, který materiál je nejlepší. Rozhoduji se mezi ACTIVE a CARGO. Prosím poraďte, jaké jsou vaše zkušenosti … díííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.7.10 17:04

Ahoj holky, mám na Vás jednu otázku, je kočárek mutsy houpací. Myslím tím, jestli není tvrdý jako například Jané..jestli tam lze dělat ten houpací pohyb :-))) Moc děkuji za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.7.10 17:24
antaliss píše:
Ahoj holky, mám na Vás jednu otázku, je kočárek mutsy houpací. Myslím tím, jestli není tvrdý jako například Jané..jestli tam lze dělat ten houpací pohyb :-))) Moc děkuji za info :-)

trosku houpaci je…ale neni to treba jako firkon ze ma to pero a fakt houpe…ale neni uplne tvrdy..to zas ne…zkus so ho nekde osahat…kazdymu vyhovuje neco jinyho a kazdy si pod slouvem houpani predstavi neco jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.7.10 17:26
AdélaF. píše:
Tak jsem volala do Libfinu.Opravdu se to jmenuje stupátko a stojí u nich 399 Kč.Máte některá zkušenost k čemu opravdu slouží?Myslíte,že se tam pak starší dítě udrží?Moc mně není jasné to využití… :nevim:

adelko nam zatim k nicemu neni a jeste dlouho nebude. kamoska ma prcka neco pres rok a taky to nepouzivaji…ale dokavad sem vozila sportak celem ke me tak jsem na to taky davala tasku to se hodilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
30.7.10 22:17

MAteriál je jedno, všechny jsou dobré, já mám na sportáku cargo active, je to takový neoprén se zrnkama:-) prostě je drsný na omak, krásně omyvatelný, na dotek chladivý, ne jako samet třeba..
Mutsy dle mého názoru houpací je, Jané je tvrdý šmejd a do jedné věty s Mutsy nepatří :-)))))) Prstě se dá dítě uhouprt ke spánku - v hluboké korbě rozhodně ano, se sporťákem už ani neeeee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
30.7.10 22:22
Denulenka píše:
MAteriál je jedno, všechny jsou dobré, já mám na sportáku cargo active, je to takový neoprén se zrnkama:-) prostě je drsný na omak, krásně omyvatelný, na dotek chladivý, ne jako samet třeba..
Mutsy dle mého názoru houpací je, Jané je tvrdý šmejd a do jedné věty s Mutsy nepatří :-)))))) Prstě se dá dítě uhouprt ke spánku - v hluboké korbě rozhodně ano, se sporťákem už ani neeeee.

Mutsy je houpací!!!! :huban: Skvěle- jak 4 rider tak UR(ten ještě víc)(Jané je úplně tvrdý- souholas)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
30.7.10 22:40
enoemi píše:
Potřebovala bych prosím poradit :dance: mám vybraný sportovní kočárek mutsy urban rider, ale stále se nemohu rozhodnout ohledně materiálu sedačky. Nemohu se u nás bohužel podívat nikde na kočárek ve skutečnosti a i když jsem pročítala nějaké příspěvky, stále ještě nevím, který materiál je nejlepší. Rozhoduji se mezi ACTIVE a CARGO. Prosím poraďte, jaké jsou vaše zkušenosti … díííky

Já mám materál TEAM a taky spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.7.10 09:13

Ja jsem ted prekvapena, ani jsem nevedela, ze je mezi temi materialy rozdil.

Ja mam teda objednany cargo grey (kocarek dorazil ve ctvrtek, tak pro nej pristi tyden jedeme ;)), tak doufam, ze nebudu zklamana. Jinak jsem ted objevila ty fusaky Lodger a hrozne se mi libi ;) tak jeste stale vaham ;)

Jen prebalovaci tasku stale vubec nevim, takhle pres net je to pro mne sileny koupit, kdyz do ni nevidim.

• Citovat
  • Upravit
4650
31.7.10 20:31

Ahoj my máme tašku od mutsy v barvě stejné jako kočárek, aby nám to ladilo, máme taky cargo grey takže jí určitě dělaji. je hezká a prostorná. kdybys chtěla fotky tak pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.7.10 20:37
TerezaJ píše:
Ahoj my máme tašku od mutsy v barvě stejné jako kočárek, aby nám to ladilo, máme taky cargo grey takže jí určitě dělaji. je hezká a prostorná. kdybys chtěla fotky tak pošlu.

Jéé to bys byla hodná. :)

• Citovat
  • Upravit
4650
31.7.10 21:02

K tašce je i přebalovací podložka. Taška má nosnost 3kg, nechá se zvětšit rozepnutím zipu, uvnitř jsou dvě velké kapsy a tři malé + jedna na zip a na přední části dvě malé kapsičky na zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
31.7.10 21:04

taška zezadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie