Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderBudu Ti držet palce, aby to dobře dopadlo. Já budu asi kupovat jetý kočárek - tak snad je to závada ojedinělá. I když ta ukázka z černých ovcí, kterak mutsy vyšisoval taky nic pěkného. Snad jsou to výjimky..
tak ja si nakonec poridila 3rider tak uvidime jak se snim pak bude ve snehu jezdit atd
Myslim ale je Mustsik je urco moc dobrej tak budu spokojena.Jen si musim zvyknout na to skladani jeste jem ten grif nepochytila ![]()
Enny! CO jsem se to dočetla na MMB!!!
![]()
Nebudeš schovávat pro další mimi??
Poradte mi, ktery originalni mutsy fusak je lepsi? Ten klasicky nebo eskimo?
klasicky je slaboucky..nosily sme zjara…je tak misto flisky. ekymo je na zimu ![]()
Ahojky, nám se mimčo narodilo v lednu, máme ten klasický, vyhovoval nám a bylo v něm teploučko.
Holky ona mi v kočárku nechce už vůbec být,má hysteráky a stejně musím koupit golfky na dovolenou- můžu tady s váma zůstat
Že jo(prosící smajlík)- žádné druhé mimi v příštích 10 letech nebude- musím dodělat školu- 5 let a pak ještě angloamerický titul- 1,5 roku- hrůza a pak praxi
Nekamenujte mě ![]()
mikitaa píše:
klasicky je slaboucky..nosily sme zjara…je tak misto flisky. ekymo je na zimu
TerezaJ píše:
Ahojky, nám se mimčo narodilo v lednu, máme ten klasický, vyhovoval nám a bylo v něm teploučko.
Cekame ho v rijnu takze na zimu… a ted vubec nevim… ![]()
enny3 píše:
Holky ona mi v kočárku nechce už vůbec být,má hysteráky a stejně musím koupit golfky na dovolenou- můžu tady s váma zůstat![]()
Že jo(prosící smajlík)- žádné druhé mimi v příštích 10 letech nebude- musím dodělat školu- 5 let a pak ještě angloamerický titul- 1,5 roku- hrůza a pak praxi
Nekamenujte mě
Jééééé a pak dovolená v Jugoslávii, naprosto chápu, taky nespěchám ale kočík si asi nechám, já plánuju další za 5let, golfky mám Cybex a naprostá spokojenost…
Anielkha píše:
Poradte mi, ktery originalni mutsy fusak je lepsi? Ten klasicky nebo eskimo?
To neporadím já mám zimní od Aesthetic a k tomu teď i letní, dají se do sebe vložit, kdyby opět uhodily arktické mrazy ![]()
No to jo- uvidíme- taky jsem to měla naplánovaný- práva,pak zkusit Erasmus v USA- no a maturovala jsem těhotná- no já bych si ho ráda nechala,ale zavelel manžel,že to teda ne,že ve sklepě je už hluboký- twn mám i pro širší příbuzenstvo- prostě na zahradu- nějak mi je líto Mutsy prodávat,je úžasný- ale ot mám skvělou nabídku(pracovní- učím jěště Aj- dvakrát týdně jezdím do Prahy(s malou)To je boj s Mutsíkem a tranvají…Ale miluju ho a jestli se bude ještě za deset let dělat tak je zase můj- můžu sem tedy chodit nadále????
Anielkha píše:mikitaa píše:
klasicky je slaboucky..nosily sme zjara…je tak misto flisky. ekymo je na zimuTerezaJ píše:Cekame ho v rijnu takze na zimu… a ted vubec nevim…
tak nevim jestli neni jeste nejakej treti..pac ten co mam ja … to opravdu do zimy neni…a to jsem covek co dite moc neoblika aby se otuzilo
jeste me napada ze taky zalezi kdy v zime chodite ven (nektery maminky chodi az kdyz je +10 s novorozencem)…my chodili v tuhych mrazech kazdy den od prvniho dne co byla doma - jsme prosincovy.
Enny ty jsi trumpeta!!
Proč bys nemohla???
Malý taky začíná chodit, chytne se přídavného koše a tlačí mutsyka před sebou.....
LeníkDOMO píše:
Enny ty jsi trumpeta!!![]()
![]()
Proč bys nemohla???
Malý taky začíná chodit, chytne se přídavného koše a tlačí mutsyka před sebou.....
To musí být roztomilé- naše už bohužel od těch 9 m co chodí natrénovala auž běhá
A na druhou stranu než já ![]()
mikitaa píše:Anielkha píše:tak nevim jestli neni jeste nejakej treti..pac ten co mam ja … to opravdu do zimy neni…a to jsem covek co dite moc neoblika aby se otuzilomikitaa píše:
klasicky je slaboucky..nosily sme zjara…je tak misto flisky. ekymo je na zimuTerezaJ píše:Cekame ho v rijnu takze na zimu… a ted vubec nevim…
Ahojky, nám se mimčo narodilo v lednu, máme ten klasický, vyhovoval nám a bylo v něm teploučko.![]()
jeste me napada ze taky zalezi kdy v zime chodite ven (nektery maminky chodi az kdyz je +10 s novorozencem)…my chodili v tuhych mrazech kazdy den od prvniho dne co byla doma - jsme prosincovy.
Chodili jsme ven každý den, od narození a v lednu byla pěkná zima, malý měl na sobě kombinézku a byl ve fusaku a zima mu rozhodně nebyla, tak nevim..