Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAnielkha já mám barvu Active Black je taková šedosříbrná.Na hlukoké korbě má ješte takovou malou odrazku
takže když tě osvítí večer auto jde tě vidět na dálku jsou tam i proužky reflexní i na té sportovní sedačce což se mi opravdu hodilo v zimě po večerech. Hlubokou korbu jsem koupila na bazaru a barvička se mi líbila tak jsem šla i do sportvní. Jinak hlubokou mám na prodej
přidám nějaké foto tak uvidíš.
A ještě tady jedna, když na něho zasvítí sluníčko jkoby byl sříbrnej.
A ještě jedna doufám že to půjde dobře vidět.Je tam vidět jenom kousek ![]()
Ahoj mutsy fanynky ![]()
jako už poněkolikáté se na vás obracím s prosbou o radu… Čekáme druhého mímoše a já se obávám, že starší klouček v době narození miminka ještě nebude schopný fungovat bez kočárku…Nechce se mi kupovat další kočár, na skejtík se mi zdá ve 2 letech malý…a navíc jsem s tímhle kočárkem celkem spokojená.
Nevíte o nějakém přídavném sedátku, které by se dalo k Mutsy přimontovat? Našla jsem jen Buggypod a ten co jsem koukala není kompatibilní (montuje se na dvě tyče a mutsy urban má jen jednu) - přitom by to vyřešilo všechny mé problémy…
nevíte o něčem? budu vám moc vděčná
ahoj,k mutsy se prodává dvousedadlo za sebou a někdo tu psal,že s vložnou taškou se to jedno dá použít i na mimčo ![]()
ahojte ![]()
kosticka,mám stejný problém.. malému budou dva roky v době narození druhého.. já jsem teda zvažovala i koupi druhého soouroz.kočárku, tak nevím, jestli do toho jít, pokud se to dá nějak vyřešit s tím mutsy kočárem.. já jsem to teda ještě neviděla, že by se to dalo nějak dát… nemáte někdo fotku??
vím, že se prodává nástavec pro dvojčata, ale jen sporťák a nejde do úplného lehu, pro straší dítka klidně, ale s novorozencem těžko
http://www.detske-kocarky.cz/…y--3971.html
tady to je, ale jde to jen naklopit
![]()
Já sama to taky neviděla ![]()
Jen vím,že to tu někdo zmiňoval.
Tak dobře vyberte holky ![]()
Aha,teď na to koukám.Ono to jde jen celé naklopit ne polohovat jako normální sporťák.
Tak to fakt pro mimčo není…omlouvám se za mylnou informaci ![]()
no je to prostě asi neřešitelný…
ještě přemýšlím zda by to nešlo nějak kutilsky ke konstrukci přidělat:lol:
ten buggypod by se mi fakt moc líbil ![]()
http://www.dvojcatka.cz/aktualita.php?…
o té dvojsedačce právě vím,a le to enní pro ty mrňousky.. to dvojsedadlo jsem si taky vyhlídla, než jsem zjistila, co je potřeba mít za konstrukci… no jo, tak asi půjdeme do dvojkočáru, máme i psa na venčení a s ploužícím se prckem toho moc neujdeme… díky i tak, holky ![]()
Holky,mrkněte se na str 76 tam vložila foto RUPINKA jak ona vozila skoro dvouletou dceru na skejtu.Byla s ním moc spokojená.
gabrle - díky za info - fotka pěkná
ale to nevím zda by ten náš hromburác zvládnul…hlavně bych chtěla to druhé sedátko z důvodu, že jsou okamžiky, kdy potřebuju, aby byl pevně pod kontolou - abych s ním třeba mohla popojet autobusem a tak…
Nevíte jestli neexistuje i nějaké jiný přídavné sedátko? třeba nějaký jiný systém