Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridergreen je suprovní, doporučuju
Vhodná pro holku i kluka, a každý se za tebou otočí. Navíc jsme si nechali ušít potah od paní z MMB - zelenou látku (totožná s barvou kočáru) s růžovýma motýlkama kteří mají tykadla s kamínky - no paráda. Jestli se mi to podaří, vložím foto ![]()
No nádhera!!!!
Jaký je rozdíl mezi team green a collage green??
A viděli jste někdo na „živo“ team new lime?
http://www.preciouslittleone.com/…0_MC-006.jpg
mezi team a college green není žádný rozdíl v barvě. Ta je naprosto stejná. Drobný rozdíl je v materiálu - college má trošku jemnější struktru než team. Ale mám korbu a fusak college a sedačku team. A když dám fusak do sedačky, rozdíl je téměř neviditelný.
Lences potah je ![]()
Přesně stejný mám objednaný jen v tmavě modré,tak doufám že bude stejný jako ta naše Team navy ![]()
Potah je fakt špičkový
Nádherně sedí a kočárek skvěle oživí. Úplně je mi líto ho používat
Ještě jsem si u paní krom potahu na madlo nechala ušít potahy na ty kšíry na ramínka… Ale přeci jen - jednu vychytávku bych doporučila. Malá ještě nemá sklopený ten díl, na kterém má nožičky (jestli víš, co myslím) - a tam se to nejvíc špiní. Příště bych si tam nechala všít něco omyvatelného.
ja bych ji chtela moc…ale trochu se ted bojim cokoliv kupovat na izerat..nebo to je nejaka znama?
ahoj já mám barvu kočárku college ice blue a byla jsem sní maximálně spokojená.
na sluníčku krásně září.ted mám kočárek na prodej tak kdyby měl někdo zájem ta mi napište na meil cmuchalinka@seznam.cz
Lences píše:
tak tady
Lences,to je nádhera ta vložka do kočárku,taky mě až později napadlo jak jsem si šila svoji vložku do kočárku že jsem si na spodek k nožičkám měla našít slídu a asi to ještě udělám ![]()
Anielkha píše:
Díky, za uklidnění…Mám pocit, že prcek bude trochu větší… s manželem jsme měli oba při narození přes 4 kila, takze pocitam s horsi variantou
![]()
Jen jsem vcera zjistila, ze nase fiesta nema isofix (fakt nechapu u auta r.v. 2008), tak jeste resime, kterou sedacku od maxi cosi.
Jinak ja chtela levnejsi kocarek, ale kdyz jsem ho videla nazivo, celou rodinu si ziskal
a asi kozenou rukojet…
jeste vahame pred 4rider (manzel) a urban rider (ja), myslim si, ze u 4rider ve snehu bych se vic nadrela, jak nejsou ty kolecka za sebou, manzel moc neveri tomu kloubu…
ale jeste mame cas na rozhodnuti
ANIELKHO,JESTLI NEVÍTE JAKÉHO MUTSÍKA,TAK SE KUKNI NA FOTO OD BEBKY NA STRANĚ 137 VYŘEŠILA TO UPLNĚ LUXUSNĚ MÁ URBAN RIDER A DOKOUPILA SI KOLEČKA (MYSLÍM ŽE JSEM JE VIDĚLA KOLEM 600 KČ)A VYPADÁ JAK 4RIDER.
JÁ MÁM URBANA A DOPORUČUJI
![]()
Gabrle píše:Anielkha píše:ANIELKHO,JESTLI NEVÍTE JAKÉHO MUTSÍKA,TAK SE KUKNI NA FOTO OD BEBKY NA STRANĚ 137 VYŘEŠILA TO UPLNĚ LUXUSNĚ MÁ URBAN RIDER A DOKOUPILA SI KOLEČKA (MYSLÍM ŽE JSEM JE VIDĚLA KOLEM 600 KČ)A VYPADÁ JAK 4RIDER.
Díky, za uklidnění…Mám pocit, že prcek bude trochu větší… s manželem jsme měli oba při narození přes 4 kila, takze pocitam s horsi variantou
![]()
Jen jsem vcera zjistila, ze nase fiesta nema isofix (fakt nechapu u auta r.v. 2008), tak jeste resime, kterou sedacku od maxi cosi.
Jinak ja chtela levnejsi kocarek, ale kdyz jsem ho videla nazivo, celou rodinu si ziskal
a asi kozenou rukojet…
jeste vahame pred 4rider (manzel) a urban rider (ja), myslim si, ze u 4rider ve snehu bych se vic nadrela, jak nejsou ty kolecka za sebou, manzel moc neveri tomu kloubu…
ale jeste mame cas na rozhodnuti
JÁ MÁM URBANA A DOPORUČUJI![]()
![]()
Jo, jo, ty malý otočný kolečka z toho udělaj takovej malej „nákupáček“
Zatím jsem s tim jezdila jen po bytě, ale fungujou dobře, i sundat a nandat. Takže si vlastně můžeš vybrat z mnoha variant - teréňák zaaretovanej, teréňák odaretovanej a na kafíčko s kámoškama do nákupního centra s malejma otočnejma kolečkama
![]()