Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
17.5.10 16:27

green je suprovní, doporučuju :) Vhodná pro holku i kluka, a každý se za tebou otočí. Navíc jsme si nechali ušít potah od paní z MMB - zelenou látku (totožná s barvou kočáru) s růžovýma motýlkama kteří mají tykadla s kamínky - no paráda. Jestli se mi to podaří, vložím foto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.5.10 16:30

tak tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.5.10 16:31

a ještě detail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.5.10 16:35

No nádhera!!!!
Jaký je rozdíl mezi team green a collage green??
A viděli jste někdo na „živo“ team new lime?
 http://www.preciouslittleone.com/…0_MC-006.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.5.10 16:46

mezi team a college green není žádný rozdíl v barvě. Ta je naprosto stejná. Drobný rozdíl je v materiálu - college má trošku jemnější struktru než team. Ale mám korbu a fusak college a sedačku team. A když dám fusak do sedačky, rozdíl je téměř neviditelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
17.5.10 16:58

Lences potah je :huban:
Přesně stejný mám objednaný jen v tmavě modré,tak doufám že bude stejný jako ta naše Team navy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.5.10 17:41

Potah je fakt špičkový :) Nádherně sedí a kočárek skvěle oživí. Úplně je mi líto ho používat :) Ještě jsem si u paní krom potahu na madlo nechala ušít potahy na ty kšíry na ramínka… Ale přeci jen - jednu vychytávku bych doporučila. Malá ještě nemá sklopený ten díl, na kterém má nožičky (jestli víš, co myslím) - a tam se to nejvíc špiní. Příště bych si tam nechala všít něco omyvatelného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.5.10 18:01

Kdo chce tu pláštěnku?
http://www.annonce.cz/…-WGMERY.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.5.10 18:21

ja bych ji chtela moc…ale trochu se ted bojim cokoliv kupovat na izerat..nebo to je nejaka znama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.5.10 18:27

Neee, jen jsem to našla ...... A nemáš to poblíž??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.5.10 19:33

praha ne e..su od breclavi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.5.10 13:47

moje barva

ahoj já mám barvu kočárku college ice blue a byla jsem sní maximálně spokojená. :-) na sluníčku krásně září.ted mám kočárek na prodej tak kdyby měl někdo zájem ta mi napište na meil cmuchalinka@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
18.5.10 20:45
Lences píše:
tak tady

Lences,to je nádhera ta vložka do kočárku,taky mě až později napadlo jak jsem si šila svoji vložku do kočárku že jsem si na spodek k nožičkám měla našít slídu a asi to ještě udělám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
18.5.10 21:03
Anielkha píše:
Díky, za uklidnění… :) Mám pocit, že prcek bude trochu větší… s manželem jsme měli oba při narození přes 4 kila, takze pocitam s horsi variantou ;)

Jen jsem vcera zjistila, ze nase fiesta nema isofix (fakt nechapu u auta r.v. 2008), tak jeste resime, kterou sedacku od maxi cosi.

Jinak ja chtela levnejsi kocarek, ale kdyz jsem ho videla nazivo, celou rodinu si ziskal ;)

a asi kozenou rukojet…

jeste vahame pred 4rider (manzel) a urban rider (ja), myslim si, ze u 4rider ve snehu bych se vic nadrela, jak nejsou ty kolecka za sebou, manzel moc neveri tomu kloubu…

ale jeste mame cas na rozhodnuti ;)

ANIELKHO,JESTLI NEVÍTE JAKÉHO MUTSÍKA,TAK SE KUKNI NA FOTO OD BEBKY NA STRANĚ 137 VYŘEŠILA TO UPLNĚ LUXUSNĚ MÁ URBAN RIDER A DOKOUPILA SI KOLEČKA (MYSLÍM ŽE JSEM JE VIDĚLA KOLEM 600 KČ)A VYPADÁ JAK 4RIDER.
JÁ MÁM URBANA A DOPORUČUJI :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
18.5.10 21:54
Gabrle píše:
Anielkha píše:
Díky, za uklidnění… :) Mám pocit, že prcek bude trochu větší… s manželem jsme měli oba při narození přes 4 kila, takze pocitam s horsi variantou ;)

Jen jsem vcera zjistila, ze nase fiesta nema isofix (fakt nechapu u auta r.v. 2008), tak jeste resime, kterou sedacku od maxi cosi.

Jinak ja chtela levnejsi kocarek, ale kdyz jsem ho videla nazivo, celou rodinu si ziskal ;)

a asi kozenou rukojet…

jeste vahame pred 4rider (manzel) a urban rider (ja), myslim si, ze u 4rider ve snehu bych se vic nadrela, jak nejsou ty kolecka za sebou, manzel moc neveri tomu kloubu…

ale jeste mame cas na rozhodnuti ;)
ANIELKHO,JESTLI NEVÍTE JAKÉHO MUTSÍKA,TAK SE KUKNI NA FOTO OD BEBKY NA STRANĚ 137 VYŘEŠILA TO UPLNĚ LUXUSNĚ MÁ URBAN RIDER A DOKOUPILA SI KOLEČKA (MYSLÍM ŽE JSEM JE VIDĚLA KOLEM 600 KČ)A VYPADÁ JAK 4RIDER.
JÁ MÁM URBANA A DOPORUČUJI :palec: :palec: :palec:

Jo, jo, ty malý otočný kolečka z toho udělaj takovej malej „nákupáček“ :mrgreen: Zatím jsem s tim jezdila jen po bytě, ale fungujou dobře, i sundat a nandat. Takže si vlastně můžeš vybrat z mnoha variant - teréňák zaaretovanej, teréňák odaretovanej a na kafíčko s kámoškama do nákupního centra s malejma otočnejma kolečkama :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí