Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
11.5.10 15:54
mmiška píše:
Bebka jj přesně tuto mám na mysli :) je to dobrá značka mají i super zavinovačky,dečky a kojící polštáře :)) můžeš si sama nakombinovat barvičky :dance: www.aesthetic.cz mají super matroše látek..něco se dá koupit take v babyparku.

Já byla přímo v jejich krámu v Podolí v Praze. Ceny se nelišej od netových, jen je třeba platit cash. Koupila jsem zavinku a deku, drahý, ale ten matroš :palec: Zkusim tam zajet ještě na tu tašku, dík, snad seženu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.5.10 16:35
Bébka píše:
mmiška píše:
Bebka jj přesně tuto mám na mysli :) je to dobrá značka mají i super zavinovačky,dečky a kojící polštáře :)) můžeš si sama nakombinovat barvičky :dance: www.aesthetic.cz mají super matroše látek..něco se dá koupit take v babyparku.
mě dneska poslali zprávičku že taška,koj.polštář,zavinovačka a letní dečka je pro mě připravená k odběru tak si tam pro to ve čtvrtek pojedu.hned ti dám vědět.jsem ráda,že jseš spokojená…na jejich stránkách mají občas na něco slevky.
Já byla přímo v jejich krámu v Podolí v Praze. Ceny se nelišej od netových, jen je třeba platit cash. Koupila jsem zavinku a deku, drahý, ale ten matroš :palec: Zkusim tam zajet ještě na tu tašku, dík, snad seženu :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.5.10 16:36
Bébka píše:
mmiška píše:
mě dneska poslali zprávičku že taška,koj.polštář,zavinovačka a letní dečka je pro mě připravená k odběru tak si tam pro to ve čtvrtek pojedu.hned ti dám vědět.jsem ráda,že jseš spokojená…na jejich stránkách mají občas na něco slevky.
Já byla přímo v jejich krámu v Podolí v Praze. Ceny se nelišej od netových, jen je třeba platit cash. Koupila jsem zavinku a deku, drahý, ale ten matroš :palec: Zkusim tam zajet ještě na tu tašku, dík, snad seženu :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.5.10 17:24

mmiš, určitě dej vědět, jak se ti to líbí. A hlavně ta taška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.5.10 18:49

Pate: mám to zacvaknuté přes okraje, jde to hodně špatně, co nejde silou, jde ě větší ještě větší silou. Zkusím to zvaknout ale mám tm. šedý sporťák, snad to půjde cvaknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.5.10 19:01

Tak kukni:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
12.5.10 08:29

Leníku díky.
Už sem to tam narvala :pankac:
Jen mě zarazilo,že na tom obrázku ta spona na boudě vůbec není vidět.Tak sem si myslela,že to mám nějak obráceně :think:
Ale jinak je fakt dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.5.10 11:37

Holky tak jsem zjistila že mi začala praskat látka na boudičce a v místech největších zlomů se oddělují vlákna, myslíte žemi to vyreklamují??
Uvažuju že koupím sporťák z druhé ruky než mi to vyreklamují a pak to zase střelím… ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
12.5.10 13:52

Leníku a co máš za matroš?
Nám se teda taky v některých místech jakoby chlupatí(tam kde je nejvíc zatížená) ale určitě nepraská :think:
a to máme sporťák z druhé ruky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.5.10 14:02

Cargo antracit. Tam kde je to nejvic skádané tak se ty vlákna jakoby vytahují, nejdřív jsem myslela že jsem zatrhla v lese o ostružiní ale začalo se to dělat na více místech..... a v ty sklady mají jinou barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
12.5.10 14:07

Lendíku,to je děs!!!!! :pocitac: Reklamuj!!!Hele já koupila tu letní stříšku,je fajn,jen nemám moc čas sem dát foto,tak myslím,že by to bylo lepší než další sporťák ne??? :nevim: Taky jsem koupila dva potahy,takový bavlněný,tak už aby bylo to teplo,ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
12.5.10 14:23

Leníku reklamuj-když to má k tomu ještě jinou barvu :think: :cert:

Taky mám objednaný na mimibazaru potah,už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
12.5.10 14:41
pate81 píše:Taky mám objednaný na mimibazaru potah,už se těším
:mrgreen: :palec: :potlesk: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.5.10 14:43

NO jo jenže cargo antracit se už nevyrábí (tak nevím jak by to jinak opravili než ušitím nové boudy), a myslím že jim boudička stačit nebude že budou chtít celý sporťák.....
Já jsem totiž myslela že v těch pomačkaných zlomech je prach tak to drhnu a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.5.10 19:58

Enny a jakou máš barvu té stříšky??Já jsem taky z toho nadšená z té stříšky,viděla jsi moje foto?
Jen jsem si myslela že jak zapichuješ tu stříšku do sedačky že se to bude v tom kloubu dole ohýbat.Chápeš mě? :-) Ale jinak spokojenost.

Leníku,to je mazec s tou látkou.Mám pocit že se se ti s kočárkem moc nedaří,pořád nějaké problémy.
Já mám látku Team a taky z toho sem tam vyčuhují nitky,ale když to ustřihneš tak to nejde poznat-jako nové.Jen ta stříška :-( tu bych chtěla poslat na reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí