Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridermmiška píše:
Bebka jj přesně tuto mám na myslije to dobrá značka mají i super zavinovačky,dečky a kojící polštáře
můžeš si sama nakombinovat barvičky
www.aesthetic.cz mají super matroše látek..něco se dá koupit take v babyparku.
Já byla přímo v jejich krámu v Podolí v Praze. Ceny se nelišej od netových, jen je třeba platit cash. Koupila jsem zavinku a deku, drahý, ale ten matroš
Zkusim tam zajet ještě na tu tašku, dík, snad seženu ![]()
Bébka píše:mmiška píše:mě dneska poslali zprávičku že taška,koj.polštář,zavinovačka a letní dečka je pro mě připravená k odběru tak si tam pro to ve čtvrtek pojedu.hned ti dám vědět.jsem ráda,že jseš spokojená…na jejich stránkách mají občas na něco slevky.
Bebka jj přesně tuto mám na myslije to dobrá značka mají i super zavinovačky,dečky a kojící polštáře
Já byla přímo v jejich krámu v Podolí v Praze. Ceny se nelišej od netových, jen je třeba platit cash. Koupila jsem zavinku a deku, drahý, ale ten matrošZkusim tam zajet ještě na tu tašku, dík, snad seženu
Bébka píše:mmiška píše:mě dneska poslali zprávičku že taška,koj.polštář,zavinovačka a letní dečka je pro mě připravená k odběru tak si tam pro to ve čtvrtek pojedu.hned ti dám vědět.jsem ráda,že jseš spokojená…na jejich stránkách mají občas na něco slevky.
Já byla přímo v jejich krámu v Podolí v Praze. Ceny se nelišej od netových, jen je třeba platit cash. Koupila jsem zavinku a deku, drahý, ale ten matrošZkusim tam zajet ještě na tu tašku, dík, snad seženu
mmiš, určitě dej vědět, jak se ti to líbí. A hlavně ta taška ![]()
Pate: mám to zacvaknuté přes okraje, jde to hodně špatně, co nejde silou, jde ě větší ještě větší silou. Zkusím to zvaknout ale mám tm. šedý sporťák, snad to půjde cvaknout.
Leníku díky.
Už sem to tam narvala ![]()
Jen mě zarazilo,že na tom obrázku ta spona na boudě vůbec není vidět.Tak sem si myslela,že to mám nějak obráceně ![]()
Ale jinak je fakt dobrá ![]()
Holky tak jsem zjistila že mi začala praskat látka na boudičce a v místech největších zlomů se oddělují vlákna, myslíte žemi to vyreklamují??
Uvažuju že koupím sporťák z druhé ruky než mi to vyreklamují a pak to zase střelím… ach jo…
Leníku a co máš za matroš?
Nám se teda taky v některých místech jakoby chlupatí(tam kde je nejvíc zatížená) ale určitě nepraská ![]()
a to máme sporťák z druhé ruky ![]()
Cargo antracit. Tam kde je to nejvic skádané tak se ty vlákna jakoby vytahují, nejdřív jsem myslela že jsem zatrhla v lese o ostružiní ale začalo se to dělat na více místech..... a v ty sklady mají jinou barvu.
Lendíku,to je děs!!!!!
Reklamuj!!!Hele já koupila tu letní stříšku,je fajn,jen nemám moc čas sem dát foto,tak myslím,že by to bylo lepší než další sporťák ne???
Taky jsem koupila dva potahy,takový bavlněný,tak už aby bylo to teplo,ne ![]()
Leníku reklamuj-když to má k tomu ještě jinou barvu
![]()
Taky mám objednaný na mimibazaru potah,už se těším
pate81 píše:Taky mám objednaný na mimibazaru potah,už se těším
NO jo jenže cargo antracit se už nevyrábí (tak nevím jak by to jinak opravili než ušitím nové boudy), a myslím že jim boudička stačit nebude že budou chtít celý sporťák.....
Já jsem totiž myslela že v těch pomačkaných zlomech je prach tak to drhnu a nic…
Enny a jakou máš barvu té stříšky??Já jsem taky z toho nadšená z té stříšky,viděla jsi moje foto?
Jen jsem si myslela že jak zapichuješ tu stříšku do sedačky že se to bude v tom kloubu dole ohýbat.Chápeš mě?
Ale jinak spokojenost.
Leníku,to je mazec s tou látkou.Mám pocit že se se ti s kočárkem moc nedaří,pořád nějaké problémy.
Já mám látku Team a taky z toho sem tam vyčuhují nitky,ale když to ustřihneš tak to nejde poznat-jako nové.Jen ta stříška
tu bych chtěla poslat na reklamaci.