Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
12.5.10 20:04

holky můžu se na něco zeptat? švagrová má kočárek Mutsy a paní která ji ho prodala ji k tomu prodala autosedačku GRACO a já byla chytrá a říkám ji že ta autosedačka na to ale nepasuje :think: a ona mi řekla že k tomu mají nějaký černý rám a na to že se to pokládá! není to nějaký divný?? :think: jen se chci informovat pokud je to opravdu tak ,tak bezva a jsem o trošku chytřejší 8-) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
12.5.10 20:38

Joey silver!!!A až se dokopu,tak i vyfotím!Chápu,taky jsem si to myslela! :think:
Lendíku :hug:
Graco autosedačka- nevím,vím jen o MC a originálních Mutsy,ale jestli to funguje! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.5.10 20:49

eny já taky vím jen o MC, a překvapilo mě nějaký železný černý „rám“ :nevim: :think: nevím nechci nějak chytračit ale nezdá se mi to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
12.5.10 21:12

Třeba je to možné- rám je asi adaptér či co,nevím v USA se to možná takhle prodává :nevim: Foto by nebylo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.5.10 21:14

Obláčku-jestli to je železný rám tak má asi starší typ Mutsy,ten se vyráběl do roku 2002.Nový typ- korbička se přidělávala do prostřed k adapterum.Nevím jestli rozumíš.
Jinak taky vím že pasuje sedačka originám Mutsy a já měla Maxi cosi-to k tomu musím mít adaptery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
13.5.10 14:01

Tak z libfinu mi napsali, že mám poslat boudičku k posouzení, tak jsem zvědavá, zrovna ted když má celý květen propršet........
Jinak reklamace tašky JJCOLE naprosto dokonalá, neřešili a hned poslali úplně novou, snad vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.5.10 23:27

Leník, jakou máš tu JJCole tašku? Je to taková ta asymetrická? Je dobrá-tedy krom té reklamace :think: A odkud jí máš? Mám Active Coffee barvu Mutsíka a sháním a sháním tašku a furt nemůžu najít žádnou, která by se mi líbila :zed: :zed: :zed: Emitex se mi nelíbí, z DM se mi líbí, ale barva se mi nehodí, já už fakt nevím :nevim: Chtěla bych nějakou barevnou, a to je jak hledat jehlu v kupce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.5.10 09:48

Mám tuto:
http://www.zofinka.cz/…green-stitch
Tohle je přímo dovozce pro ČR, posílala jsem jim tu svou k reklamaci. Vyhrála nějakou cenu o nejpraktičtější tašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.5.10 09:54

Myslím, že nemusíš mít přímo hnědou tašku, kola máš černé, nebo jestli čekáš holčičku tak tam mají hnědou s růžovým. Já třebas mám na sporťáku zelené čudlíky, tak jsem volila zelené doplňky ať není vše jen šedé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.5.10 10:28
LeníkDOMO píše:
Myslím, že nemusíš mít přímo hnědou tašku, kola máš černé, nebo jestli čekáš holčičku tak tam mají hnědou s růžovým. Já třebas mám na sporťáku zelené čudlíky, tak jsem volila zelené doplňky ať není vše jen šedé…

Dík, na tuhle jsem koukala. Taky bych to viděla na tu limetkovou, či co to je za barvu. To se hodí k hnědé a bleděmodré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.5.10 10:30

hele ta limetkova se hodi uplne ke vsemu…ja mam kocar tmavo cervenej (bordo) a od minulyho kocaru mam tasku limetkovou celou…a vypada to kupodivu taky dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.5.10 10:46

Bébko, mrkni na tuhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
taky jsem dlouho hledala a pak našla na mimibazaru paní s taškama a nemohla si vybrat :lol: Nakonec jsem šla do téhle, protože za relativně slušné peníze dostaneš k tašce spoustu serepetiček, které můžeš i nemusíš tahat s sebou, velmi jednoduše se připíná na kočár, a je fakt hezká. A dělá se ve 3 barevných kombinacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.5.10 11:00

Jo, Leníku, mám taky prasklou slídu ve stříšce a psala jsem si na Libfin, že ji chci vyreklamovat, ale že slída je k ničemu a stejně zase praskne a jestli mi tam nemůžou všít síťku. Popř. jestli si tam síťku můžu všít sama, aniž by to mělo za následek nějaké „znehodnocení“ kočárku a znemožnění případné reklamace na něco jiného (např. polohování zádíček). Napsali mi tohle:
v případě prasklé slídy u stříšky sportovního doplňku uplatněte
reklamaci u obchodu, kde jste kočárek koupila. K uplatnění reklamace
stačí poslat pouze stříška na níže uvedenou adresu, a to s vyplněným
reklamačním listem od obchodu. Po obdržení stříšky do servisu Vám
slídu zdarma ( síťku nemáme) vyměníme cca do 3 týdnů. Pokud se
rozhodnete o opravu svépomocí, tak to nebude mít vliv na případnou
další reklamaci výrobku (pošlete tento e-mail s naším souhlasem o opravu
svépomocí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.5.10 11:03
Lences píše:
Bébko, mrkni na tuhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
taky jsem dlouho hledala a pak našla na mimibazaru paní s taškama a nemohla si vybrat :lol: Nakonec jsem šla do téhle, protože za relativně slušné peníze dostaneš k tašce spoustu serepetiček, které můžeš i nemusíš tahat s sebou, velmi jednoduše se připíná na kočár, a je fakt hezká. A dělá se ve 3 barevných kombinacích.

Dík, tu jsem někde prozkoumávala. Moc se mi líbila. Ale není dole moc široká??? Má pevné dno,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.5.10 11:08

Bebko, taška má pevné dno s takovým a kovovýma nočičkama - takže když ji někde postavíš, nemáš ji hned zasviněnou. Když tak ti to dno změřím, ale až se malá probudí, protože metr mám v pokojíčku :) Jinak je to větší taška - nosím ji hlavně na plavání, cvičení a tak. Do města nebo na krátké pochůzky mám malou tašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí