Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
19.5.10 08:58

Jeste dotaz nevite o obchode v Praze (v pripade okoli), kde by se nazivo dali okoukat barvy?

Budu si ho objednavat a dle katalogu se toho bojim a videla jsem jen champagne a tu tmave zelenou. Rada bych nejakou sedou dost do stribrna, ale bojim se, aby to nebylo moc tmavy, tak bych to rada nekde okoukla. Nemate tip?

• Citovat
  • Upravit
17984
19.5.10 09:26

Aniel, já bych zkusila oba BabyParky - černý most a Zličín, jinak moc nemaj. Ale i tady teď toho moc neměli, tak tři barvičky. Záleží, co zrovna budou mít na skladě. Ale vytáhli mi třeba tašku, abych aspoň viděla tu barvu. Tam jsou ochotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.5.10 09:47

zdravim…a opet hodne omilane tema…taska…pomooooc me se vubec zadna nelibi :mrgreen: :mrgreen: mam barvu college red…a nemuzu si zaboha vybrat..zadna se mi k tomu nechce hodit..mela jsem limetkovou tasku od minulyho kocaru ale to jsem vcera vsechno prodala i skocarem…a ted si nevim rady :roll: nemaji to ty zeny jednoduchy ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.5.10 12:30

holky ja naslaaaaa :dance: :dance: …jen ted potrebuju radu k te moji barve kocaru tu fuchsia enbo cernou???
http://www.eshopbaby.cz/…ymoov-p1873/
 diiik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
19.5.10 13:16

mikitaa-ty jo je krásná :potlesk: za mě black

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.5.10 15:56

Za mě černou :) Já bych měla ten bílý střed brzy jako prasátko :)))) Mimochodem - Babymoov - menší sestřička té, co jsem ti dávala odkaz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.5.10 16:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
19.5.10 20:15

Já bych taky šla do tý černý.

Já jsem nakonec objednala od Lassig a ještě na mimibazaru nechat ušít s motivem, kterej jsem si vybrala sama. Taky to řeším už několik měsíců :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
19.5.10 20:18

Nebo třeba tahle:
http://www.malvik.cz/…-Bag-Classic

Koukala jsem na ní naživo v Chicco obchodě na Andělu, vypadá suprově :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
19.5.10 20:23

bébka,taky mám šitou s motivem stejným jako vložka z mimibazaru :palec:
teď budu mít nový potah,tak tu tašku budu muset nějak doladit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.5.10 23:15

tak holky..diky vsem moc :srdce: :kytka: …a jak to tak se mnou byva…vsichni radili cernou tak ja vzala cervenou :mrgreen: :mrgreen: jak dojde tak hodim fotecku jak se mi to podarilo…jeste sem k tomu vzala nakupni kos…plastenku jsem sehnala na mmb za 250. a adaptery za 400..kurna ja su sikovna ze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
20.5.10 07:35
mikitaa píše:
tak holky..diky vsem moc :srdce: :kytka: …a jak to tak se mnou byva…vsichni radili cernou tak ja vzala cervenou :mrgreen: :mrgreen: jak dojde tak hodim fotecku jak se mi to podarilo…jeste sem k tomu vzala nakupni kos…plastenku jsem sehnala na mmb za 250. a adaptery za 400..kurna ja su sikovna ze :mrgreen:

To teda :palec: :potlesk: Tak se pak nezapoměň pochlubit!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.5.10 09:41

Nanožník - jak ho upevnit

Ahoj holky,
potřebovala bych od vás radu. Taky mám kočáek Mutsy a pořád tápu, za co nejlépe upevnit nánožník u sportovní nástavby, když je korba otočená směrem ke mě. Když ho upevním za konstrukci, tak mě přijde, že tam moc nedrží, teda spíš odstává a moc se mě to nelíbí. Za co ho upevňujete vy?
Díky za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
20.5.10 09:46

nikib - s nánožníkem je problém,odstává vlastně pořád,ale zkus ho upevnit za boudičku,snad to bude trochu lepší.koukni do fotogalerie určitě to tam dohledáš.Je fakt,že nánožníky se mutsy moc nepovedly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.5.10 09:57

Diky, tak jsem to už na fotkách našla. Upevnění uvintř k boudičče vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí