Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderlen, měřit nemusíš, dík moc. Vydám se do obchodu, kde jsem jí viděla, vezmu kus kočáru a kouknu, jestli to jde k sobě, snad jo
Ještě mám v merku tu JJCole a Aesthetic- tam jsou taky takový barvičky. No, už to musím pořešit, jinak budu chodit s igelitkou ![]()
Len, já nejen že mám dírku ve slídě,ale mi praská látka, v místech kde se bouda skládá, a v těch prasklinách se udělaly jakoby zádrhely - vylézající očka nití, zatím je tam mám asi 4, ale boudá vypadá jakoby byla špinavá, protože ty „pomačkané“ místa mají světlejší barvu. Blbě se to popisuje.
Pršet má asi ještě 3týdny, tak počkám a pak to pošlu…
Bébko, kdybys chtěla nafotit tašku ze vnitř tak pisni. Aesthetic má kámoška a je s ní spokojena, jedniná nevýhoda, kterou podle ni má je, že přebalovací podložka je integrovaná v tašce. Musí tahat deku. Já ji mám zvlášť, skládá se do psaníčka (ta menší taštička na obrázku), využívám ji i jako podprdelník když si sedám na lavičku…
LeníkDOMO píše:
Bébko, kdybys chtěla nafotit tašku ze vnitř tak pisni. Aesthetic má kámoška a je s ní spokojena, jedniná nevýhoda, kterou podle ni má je, že přebalovací podložka je integrovaná v tašce. Musí tahat deku. Já ji mám zvlášť, skládá se do psaníčka (ta menší taštička na obrázku), využívám ji i jako podprdelník když si sedám na lavičku…
Dík, já to asi vyřeším taškou Lassig,jen ještě vybrat tu barvičku
![]()
Taky plánujeme mutsíka, akorát čekáme začátkem října, tak se trochu děsím z toho, že se nám tam pak nevejde… ![]()
Jen teď řeším, co všechno k němu koupit… korbička, sportak a sedacka je jasna… ale jestli i plastenku to vaham, necetla jsem uplne dobre recenze.
Anielkho origoš pláštěnka na sporťák je skvělá.Určitě doporučuju.Na hlubokáč stačí universal.
A jestli čekáte mimčo až v říjnu,tak se nemusíš bát,že se ti přez zimu nevleze-my jsme v červenci a vlezla se tam s fusakem Mutsy Eskimo až do konce března ![]()
jo s plastenkou…taky shanim..dala sem si inzerat na MMB a dost lidi mi nabizi za levno s tim ze jim popraskala na mrazu..tak taky nevim jestli do ni vubec jit at do nove nebo pouzite
![]()
Mám naprosto stejný názor jako Pate. Pláštěnka De luxe na sporťák je naprosto velkoluxusní, ale na hlubokou korbu jsme měli univerzal od Emitexu a úplně stačila. Jinak jsme taky v červenci a jezdili jsme i v origoš fusaku Mutsy až do půlky dubna - sice už pak na bříšku, protože jsme pozdě objednali sedačku, ale vlezli jsme se. Mimochodem korbu mám nachystanou v koutě na prodej a malá mi tam občas vleze a i když tak na milimetr, ale furt si tam v poho lehne (teď má skoro 10 měsíců).
Je říjnové se vejde určitě!!!
A pláštěnka originál je supr- měla jsem ji pár dní i v mrazech,ale nebojte nepopraskala,prodavačky říkali,že je to tím,že se musí po přechodu ze zimy nechat rozmrznout a pak sundat!!!!!! ![]()
Díky, za uklidnění…
Mám pocit, že prcek bude trochu větší… s manželem jsme měli oba při narození přes 4 kila, takze pocitam s horsi variantou ![]()
Jen jsem vcera zjistila, ze nase fiesta nema isofix (fakt nechapu u auta r.v. 2008), tak jeste resime, kterou sedacku od maxi cosi.
Jinak ja chtela levnejsi kocarek, ale kdyz jsem ho videla nazivo, celou rodinu si ziskal ![]()
a asi kozenou rukojet…
jeste vahame pred 4rider (manzel) a urban rider (ja), myslim si, ze u 4rider ve snehu bych se vic nadrela, jak nejsou ty kolecka za sebou, manzel moc neveri tomu kloubu…
ale jeste mame cas na rozhodnuti ![]()
UR nebo 4R to je jen otázka vkusu.Oba jsou kvalitní ![]()
My teda máme UR a kloub je v pohodě,manžel opravdu nemusí mít strach ![]()
My to měli úplně stejně-já spíš UR manžel 4r a taky si to prosadil- kolečka ve sněhu dobrý- oni nejsou vůbec malý- nebo teda proti UR jo,ale jinak jsou myslím dostatečně velký!
Holky, měly jste do hluboké nějakou vložku? Vím, že jste tady kupovaly ty vložky do sporťáku z MMB (výrobce JÁ-nebo tak nějak
), ale co ta hluboká? Je to k něčemu? Popř, co jste dávaly pod mimi do hlubokýho? Dík ![]()
Bébko měla sem ten molitan v korbičce povlečený do povlaku na peřinku,který se dává k mutsinám a pod hlavičkou plínku,v zimě fusak.Myslím,že ta podložka co tam je je měkká dost a další tam není potřeba.Do sporťáku jsem vložku koupila kvůli pocení v létě,ale nesedí tak jak jsem myslela a sklouzává,tak mám na MMB objednaný potah,který je šitý přímo na Mutsy,tak doufám,že bude držet líp ![]()
Do hluboké jsem dávala froté plínku s postiskem, do sporťáku jsem nejdřív koupila povlak, ale pak jsem se „nervla“ s dekou, kterou malý měl většinou na hlavně a koupila aesthetic letní fusak, ale jak koukám na teploměr tak je to venku na zimní.....