Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
5.5.10 20:15

ahoj..jakou mate na mucika plastenku? na sportak? dneska dostal zatezkavaci zkousku v oranici a supeeer akorat teda nevim kdo to bude cistit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.5.10 20:20

Miky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Originální-je úžasná,jestli můžeš koukni se o pár stránek zpět a uvidíš foto,jsem z ní nadšená!!! :huban:
Bébka- ty jo to si dali načas,hlavně,že je doma!!!Ty jo ty už jsi 34+5 tt,já jsme rodila 35+5,to bys měla za týden 8-o Tak hlavně,že je kočárek doma!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.5.10 20:38
enny3 píše:
Originální-je úžasná,jestli můžeš koukni se o pár stránek zpět a uvidíš foto,jsem z ní nadšená!!! :huban:

jooo vypada supr…aaale neni to ta co stoji litr??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.5.10 20:43

No to jo :evil: ,no ale stojí za to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
5.5.10 22:05

Enny, nestraš 8-o Ještě nemám všechno nachystaný a čeká mě spousta běhání okolo bytu, no hrůza, kdybych měla za týden rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
5.5.10 22:08
Bébka píše:
Ahoj, tak ho mám konečně doma :dance: :dance: Je krásnej, jen se mi trochu nelíbí, že boudička u hluboké korby nejde moc vypnout, je taková krabatá :-?
Kam schováváte ty popruhy, za které se korba přenáší? Dost mi tam vadí :cert: A používáte to vůbec?? Díky :-)

Bebko,ona se ti ta boudička asi vyrovná,byla složená v krabici uvidíš.A popruhy,já jsem měla ve předu kapsičku a tam jsem to hezky zamotala.Hodně jsem ty popruhy používala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
5.5.10 22:12
mikitaa píše:
enny3 píše:
jooo vypada supr…aaale neni to ta co stoji litr??

Taky se připojuji.Stojí za to,však ji pak prodáš :-) já ji miluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.5.10 22:17
Bébka píše:
Enny, nestraš 8-o Ještě nemám všechno nachystaný a čeká mě spousta běhání okolo bytu, no hrůza, kdybych měla za týden rodit :mrgreen:

Neboj,promiň,taky jsem neměla nic nachystané,ani tašku do porodnice :oops: Ale tebe se to určitě netýká,hlavně mám dej vědět,až se mimi narodí :nevim: - a co to vlastně bude???Jsem děsně zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.5.10 22:22

to pak prodavate zvlast ty plastenky??…tak to by mozna sla sehnat nejaka po nekom..jdu to prozkoumat :) dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.5.10 22:23

Pláštěnka

Mikita: Já jsem pláštěnku koupila na MMB za poloviční cenu, tak třeba budeš mít taky štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
5.5.10 22:30
enny3 píše:
Bébka píše:
Enny, nestraš 8-o Ještě nemám všechno nachystaný a čeká mě spousta běhání okolo bytu, no hrůza, kdybych měla za týden rodit :mrgreen:
Neboj,promiň,taky jsem neměla nic nachystané,ani tašku do porodnice :oops: Ale tebe se to určitě netýká,hlavně mám dej vědět,až se mimi narodí :nevim: - a co to vlastně bude???Jsem děsně zvědavá :oops:

Kopík bude Adámek :mrgreen: , Kopík je pracovní název, protože nehorázně kope!! :wink: Ještě je malej, já to břicho mám jen tak nafouklý :mrgreen: , tak ho potřebuju ještě chvíli dopíct :palec: Ale v Mutsíkovi Active Coffee mu to bude v zeleno-modré slušet, aspoň doufám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.5.10 22:57
Bébka píše:
enny3 píše:
Bébka píše:
Neboj,promiň,taky jsem neměla nic nachystané,ani tašku do porodnice :oops: Ale tebe se to určitě netýká,hlavně mám dej vědět,až se mimi narodí :nevim: - a co to vlastně bude???Jsem děsně zvědavá :oops:
Kopík bude Adámek :mrgreen: , Kopík je pracovní název, protože nehorázně kope!! :wink: Ještě je malej, já to břicho mám jen tak nafouklý :mrgreen: , tak ho potřebuju ještě chvíli dopíct :palec: Ale v Mutsíkovi Active Coffee mu to bude v zeleno-modré slušet, aspoň doufám :wink:
:hug: :kytka: :mavam:
Taky jsem měla malinký bříško :nevim: :think:
Miky- taky jsem často na MMB viděla prodávat jen pláštěnky,tak třeba budeš mít štěstí :nevim: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
5.5.10 23:02

Miky,napsala bych si inzerát na MMB že koupíš pláštěnku.Určitě se ti někdo ozve :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
5.5.10 23:21
Gabrle píše:
Bébka píše:
Ahoj, tak ho mám konečně doma :dance: :dance: Je krásnej, jen se mi trochu nelíbí, že boudička u hluboké korby nejde moc vypnout, je taková krabatá :-?
Kam schováváte ty popruhy, za které se korba přenáší? Dost mi tam vadí :cert: A používáte to vůbec?? Díky :-)
Bebko,ona se ti ta boudička asi vyrovná,byla složená v krabici uvidíš.A popruhy,já jsem měla ve předu kapsičku a tam jsem to hezky zamotala.Hodně jsem ty popruhy používala.

Gab, dík, kapsička na popruhy dobrá, sem si jí nevšimla :zed: A ta boudička snad se trochu vypne, uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.5.10 19:19

Ahoj holky taky se připojuji k vám..termín mám 25.6. a včera jsem si byla pro Mutsíka :))) je úžasnej..akorát mám problém se složením podvozku :( možná jak je to nové tak to njede tak lehce…dnes se o to ještě pokusím jinak o víkendu zajedu do babyparku ať mi to ještě jednou předvedou.rozhodovala jsem se mezi UrbanR a SinglespokS.SingleS vyhrál tak snad nebudu litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí