Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderZdravím holky, mám dotaz, zvažuji nákup toho velkého přídavného koše jak se tu taky dost řeší, mám UR a nevím jestli jsem tu někde nečetla, že drhne o tu točnu dole na UR, nemáte s tím někdo zkušenosti? Co jsem pochopila, tak tady máte spíš 4ridery. Děkujuuu za radu.
Blucik jojo ten koš trochu drhne, když hodně zatočíš. Já už ho mám ošoupanej, ale už to nijak neřeším nechce se mi to pořád aretovat , máme klikaté městečko
a potřebuji se pořád někomu vyhýbat
.
Monili, děkuju stejně ho asi koupím, potřebujeme sebou čím dál víc krámů a jestli se s tím dá přesto fungovat, tak jdu do něj ![]()
tak holky nakoniec budem mat mutsyho aj ja.. v pondelok by som mala mat v babyparku .. huraaaaaaa ![]()
Blucik neboj fungovat se s ním určitě dá a oceníš ho, já s ním jezdím pořád a na konec ho mám nacpanej
. Jsem opravdu ráda že ho mám. ![]()
Tááááááááák došla mi sluneční stříška, no abych pravdu řekla, kdyby jsem jí měla kupovat za plnou cenu, tak nic moc, co se týče jak to mají ušité
(neforemně), ale účel to splní. Tak doufám, že jsem neudělala chybu
.
pate81 farba bude team light grey… chcela som dark kaki ale mali posledny aj to na predajne
a objednat sa nedaju uz lebo je to kolekcia 2009
![]()
tak zas jdu otravovat ja…holky za co pridelavate nanoznik?? nejak s tim trochu zase bojuju
![]()
Pata - light grey je moc pěkná,doufám že se někdy potkáme na prochajdě s novodvorskou ![]()
Mikita - nánožník upínám za boudičku vespod jak je připojená ke kočárku
pate jasne
si pisala ze si z budejovickej , nie? to mozme niekedy skocit aj mimo velkej prechadzky. my byvame rovno pod vyskocilkou ![]()
Holky, vy co jste kupovaly kočárek přes Babypark na objednání, jak dlouho to trvalo?? Já měla slíbeno do půlky dubna, už je začátek května, skoro 2 měsíce od objednání a nic
Abych se do porodu vůbec dočkala!!! ![]()
bebka my sme ho objednali v piatok a dnes sme si pon sli, ale mali sme to dohodnute ze v pondelok ma prist tovar a pridu diely
takze farbu sme si vybrali podla moznosti co im mali doviezt
Ivuska tašku mám Graco. Rok mám zeleno-hnědou a po roce jí mám vevnitř rozervanou, tak kupuju novou, ale zase tu samou, protože mi přijde super. Nevím, jestli jiné tašky vydrží víc. Mě se vytrhal ten igelit vevnitř, ale myslím si, že rok intenzivního používání je docela ok. Teď jsem objednala tuto: http://www.malvik.cz/…erzalni-2010 Mám kočárek Team Brown. Krásně se dá přidělat na rukojeť a neklouže!
Ahoj holky pořád vás průběžně pročítám a chtěla bych vám poslat pár fotek jak jsem si teď na léto trochu VYTUNILA
MUTSÍKA.Ale nejdřív vám pošlu foto sporťáku (teda doufám že se mi podaří vložit foto) Všiměte si jak mám daný nánožník.Dávala jsem ho malé pod nožičky fusáku.I když seděla tak byla super krytá.
A teď letní verze
Byl to risk,ale myslím že se vyplatil.Známi mě potkávaj a říkají ty máš zase nový kočár
už jak jsem přešla z korbičky kterou jsem měla červenou na zelený sporťák tak tak se divily
tak teď to foto zatím čusky