Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
30.4.10 08:21

Zdravím holky, mám dotaz, zvažuji nákup toho velkého přídavného koše jak se tu taky dost řeší, mám UR a nevím jestli jsem tu někde nečetla, že drhne o tu točnu dole na UR, nemáte s tím někdo zkušenosti? Co jsem pochopila, tak tady máte spíš 4ridery. Děkujuuu za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
30.4.10 09:32

Blucik jojo ten koš trochu drhne, když hodně zatočíš. Já už ho mám ošoupanej, ale už to nijak neřeším nechce se mi to pořád aretovat , máme klikaté městečko :roll: a potřebuji se pořád někomu vyhýbat :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.4.10 21:28

Monili, děkuju stejně ho asi koupím, potřebujeme sebou čím dál víc krámů a jestli se s tím dá přesto fungovat, tak jdu do něj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
30.4.10 22:36

tak holky nakoniec budem mat mutsyho aj ja.. v pondelok by som mala mat v babyparku .. huraaaaaaa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
1.5.10 08:48

Pata super :palec:
Jakou máš barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.5.10 09:36

Blucik neboj fungovat se s ním určitě dá a oceníš ho, já s ním jezdím pořád a na konec ho mám nacpanej :palec: . Jsem opravdu ráda že ho mám. :pankac:
Tááááááááák došla mi sluneční stříška, no abych pravdu řekla, kdyby jsem jí měla kupovat za plnou cenu, tak nic moc, co se týče jak to mají ušité :think: (neforemně), ale účel to splní. Tak doufám, že jsem neudělala chybu :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
1.5.10 10:12

pate81 farba bude team light grey… chcela som dark kaki ale mali posledny aj to na predajne :-( a objednat sa nedaju uz lebo je to kolekcia 2009
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.5.10 11:26

tak zas jdu otravovat ja…holky za co pridelavate nanoznik?? nejak s tim trochu zase bojuju :mrgreen: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
1.5.10 11:41

Pata - light grey je moc pěkná,doufám že se někdy potkáme na prochajdě s novodvorskou :wink:

Mikita - nánožník upínám za boudičku vespod jak je připojená ke kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
1.5.10 11:59

pate jasne :-) si pisala ze si z budejovickej , nie? to mozme niekedy skocit aj mimo velkej prechadzky. my byvame rovno pod vyskocilkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
2.5.10 14:02

Holky, vy co jste kupovaly kočárek přes Babypark na objednání, jak dlouho to trvalo?? Já měla slíbeno do půlky dubna, už je začátek května, skoro 2 měsíce od objednání a nic :cert: Abych se do porodu vůbec dočkala!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
4.5.10 00:04

bebka my sme ho objednali v piatok a dnes sme si pon sli, ale mali sme to dohodnute ze v pondelok ma prist tovar a pridu diely ;-) takze farbu sme si vybrali podla moznosti co im mali doviezt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.5.10 00:14

Ivuska tašku mám Graco. Rok mám zeleno-hnědou a po roce jí mám vevnitř rozervanou, tak kupuju novou, ale zase tu samou, protože mi přijde super. Nevím, jestli jiné tašky vydrží víc. Mě se vytrhal ten igelit vevnitř, ale myslím si, že rok intenzivního používání je docela ok. Teď jsem objednala tuto: http://www.malvik.cz/…erzalni-2010 Mám kočárek Team Brown. Krásně se dá přidělat na rukojeť a neklouže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.5.10 13:38

Ahoj holky pořád vás průběžně pročítám a chtěla bych vám poslat pár fotek jak jsem si teď na léto trochu VYTUNILA :-) MUTSÍKA.Ale nejdřív vám pošlu foto sporťáku (teda doufám že se mi podaří vložit foto) Všiměte si jak mám daný nánožník.Dávala jsem ho malé pod nožičky fusáku.I když seděla tak byla super krytá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.5.10 13:44

A teď letní verze :-) Byl to risk,ale myslím že se vyplatil.Známi mě potkávaj a říkají ty máš zase nový kočár :-) už jak jsem přešla z korbičky kterou jsem měla červenou na zelený sporťák tak tak se divily :-) tak teď to foto zatím čusky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí