Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3112
25.4.10 18:40

Pata308 - ahoj,já mám urbana a naprostá spokojenost.jezdíme ve městě i do terénu a všude obstál na jedničku.Dva sporťáky na něj dou,ale sporťák s korbičkou bohužel ne.Jediná možnost je skejtík pro starší.

Rybkabezvody - Zkus zalistovat pár stránek zpět,někdo tam přichycení košíku fotil.Já s ním taky dost bojovala,ale opravdu je jakoby naruby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.4.10 20:24
enny3 píše:
Pate,snad večer,jestli odpo nebude moc zima,promiň,nestíhám,dneska celý den učím aj a do toho píšu seminárku :oops:
Já mám sice 4 rider,ale sedačka je stejná(i korba),mám nové vše,bojím se reklamací :pocitac:
Okýnko mi teda ještě neprasklo!No já na léto koupím tu letní stříšku,holky v Babyparku ji nemají,někdo jste něco kupoval v Ája shopu(nebo tak nějak),bylo to bez problémů???? :nevim: Díky :-P
Jo a Miky,rukojeť je vysoká,tyx jo ty měříš stejně jako můj manžel :-D Úplná modelka :mrgreen:

Já kupovala přes net v Aja shopu, zaplatila předem a vše ok, dopouručuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.4.10 20:26

Pate81 ještě jsem vyfotila kočár jak mám ty háky a mám ho složenej.Kolo jsem sundala aby to šlo lépe vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.4.10 20:31

Já jsem si před týdnem objednávala stříšky sluneční v Ája shopu, platila jsem taky předem, zatím ještě čekám, tak doufám že vše dobře dopadne, ještě se nikdo neozval :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.4.10 20:34

Pata- to dvojsedátko jde jen na UR,né na 4 ridera,ale určitě do toho zadního jde dát i novorozenec!
Rybko- ty fotky jsem dávala já,ale bylo to UR
Pate- konečně mám ty fotky toho Funseatu,ale jsou blbý,není to skoro vidět,ale dám to sem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.4.10 20:37

Tahle je ještě horší :evil: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.4.10 21:27

Enny prosím tě jinou fotku nemáš, než tu co jsi teď vložila? Máme také UR, ale přijde mi, že je ten košík jakoby obrácený naruby a na všech fotkách v shopech co ho prodávají, tak tam to vypadá normálně :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
26.4.10 10:21
Monili píše:
Pate81 ještě jsem vyfotila kočár jak mám ty háky a mám ho složenej.Kolo jsem sundala aby to šlo lépe vidět.

A jde ti ten kočárek sloit úplně? My máme taky háky od koše, kočárek hezky složíme, ale nedocvakne úplně do placky jako předtím :nevim: . Nijak zásadně to nevadí, ale kdyby se to dalo ještě vylepšit, nestěžovala bych si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.4.10 11:05

katka-m právě že se pěkně docvakne nemám s tím žádný problém, a když to někdy nejde tak ty háky trošinku posunu nahoru a zacvakne se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
26.4.10 12:32

Tak jo, díky, my to zkusíme. Ale kdyby se to nepovedlo, nevadí, máme to asi o půl centimetru vyšší než předtím :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
26.4.10 12:34

Moni už mi to jde takly.
Díky moc :huban:

Enny funseat vypadá super.Chci ho :palec:
jen ještě musím zpracovat manžu,Nějak se netváří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.4.10 13:21

Pate to je jasný musíš ho mít!!!!Manžu vem útokem :dance: :pankac:
Rybičko- posílám pár fotek- snad to pomůže
Holky máte někdo tu sluneční stříšku???Mě by se hodila i k tomu Funseatu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.4.10 13:22

Další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.4.10 13:23
8-)