Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderPata308 - ahoj,já mám urbana a naprostá spokojenost.jezdíme ve městě i do terénu a všude obstál na jedničku.Dva sporťáky na něj dou,ale sporťák s korbičkou bohužel ne.Jediná možnost je skejtík pro starší.
Rybkabezvody - Zkus zalistovat pár stránek zpět,někdo tam přichycení košíku fotil.Já s ním taky dost bojovala,ale opravdu je jakoby naruby ![]()
enny3 píše:
Pate,snad večer,jestli odpo nebude moc zima,promiň,nestíhám,dneska celý den učím aj a do toho píšu seminárku
Já mám sice 4 rider,ale sedačka je stejná(i korba),mám nové vše,bojím se reklamací
Okýnko mi teda ještě neprasklo!No já na léto koupím tu letní stříšku,holky v Babyparku ji nemají,někdo jste něco kupoval v Ája shopu(nebo tak nějak),bylo to bez problémů????Díky
Jo a Miky,rukojeť je vysoká,tyx jo ty měříš stejně jako můj manželÚplná modelka
Já kupovala přes net v Aja shopu, zaplatila předem a vše ok, dopouručuju ![]()
Pate81 ještě jsem vyfotila kočár jak mám ty háky a mám ho složenej.Kolo jsem sundala aby to šlo lépe vidět.
Já jsem si před týdnem objednávala stříšky sluneční v Ája shopu, platila jsem taky předem, zatím ještě čekám, tak doufám že vše dobře dopadne, ještě se nikdo neozval
.
Pata- to dvojsedátko jde jen na UR,né na 4 ridera,ale určitě do toho zadního jde dát i novorozenec!
Rybko- ty fotky jsem dávala já,ale bylo to UR
Pate- konečně mám ty fotky toho Funseatu,ale jsou blbý,není to skoro vidět,ale dám to sem!
Enny prosím tě jinou fotku nemáš, než tu co jsi teď vložila? Máme také UR, ale přijde mi, že je ten košík jakoby obrácený naruby a na všech fotkách v shopech co ho prodávají, tak tam to vypadá normálně ![]()
Monili píše:
Pate81 ještě jsem vyfotila kočár jak mám ty háky a mám ho složenej.Kolo jsem sundala aby to šlo lépe vidět.
A jde ti ten kočárek sloit úplně? My máme taky háky od koše, kočárek hezky složíme, ale nedocvakne úplně do placky jako předtím
. Nijak zásadně to nevadí, ale kdyby se to dalo ještě vylepšit, nestěžovala bych si ![]()
katka-m právě že se pěkně docvakne nemám s tím žádný problém, a když to někdy nejde tak ty háky trošinku posunu nahoru a zacvakne se.
Tak jo, díky, my to zkusíme. Ale kdyby se to nepovedlo, nevadí, máme to asi o půl centimetru vyšší než předtím
.
Moni už mi to jde takly.
Díky moc ![]()
Enny funseat vypadá super.Chci ho ![]()
jen ještě musím zpracovat manžu,Nějak se netváří ![]()
Pate to je jasný musíš ho mít!!!!Manžu vem útokem
![]()
Rybičko- posílám pár fotek- snad to pomůže
Holky máte někdo tu sluneční stříšku???Mě by se hodila i k tomu Funseatu ![]()