Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderEny kde jsi kupovala ten funseat, našla jsem jen jeden obchod kde je pod 2000, tak bych to objednala i s košíkem, začíná být teplo tak tahám oblečení a deky, a v tom spodním koši mám pořád bláto a bordel, tak tam vozím potřeby pro psa...... pokud potkáte zverimex plus babyshop se sthnanou osobou tak to jsme my!! ![]()
Jinak k pláštěnce:
mám origoš, ale když byl sporťák proti směru tak nešla pořádně nasadit, už jezdíme po směru, tak je super, dávám předem, protože když jedem v terénu tak se mi sedačka tak nezašpiní i když neprší, jinak taky máme čokla, který se musí vyválet v každé kaluži a otřepat se musí vždy až u nás… ![]()
LeníkDOMO píše:
Jinak k pláštěnce:
mám origoš, ale když byl sporťák proti směru tak nešla pořádně nasadit, už jezdíme po směru, tak je super, dávám předem, protože když jedem v terénu tak se mi sedačka tak nezašpiní i když neprší, jinak taky máme čokla, který se musí vyválet v každé kaluži a otřepat se musí vždy až u nás…
Katko,tak jsem fotila a není to vůbec vidět musím zítra na světle,prooooomiň
![]()
Jasně, Enny, nevadí, tak zítra
. Třeba se s tím přítel teď popere a už to ani nebude potřeba, právě přišel domů, tak ho hned zaúkoluju
.
Jasně hned ho zaúkoluj,my zase potřebujem dofouknout kolečka ![]()
Prosím, nemáte někdo zkušenosti s autosedačkuou Mutsy? Dnes jsem ji zkoušela uvázat v autě a je to hrůza - nemůžu uvěřit, že se tak špatně uvazuje. Jinak vám všem moc děkuji za úžasné příspěvky - opravdu moc mi pomohly při výběru i při skládání!
My máme vajíčko maxi cosi s isof. základnou, poutali jsme ji do neisof.auta jen jednou,byla to akce na 5min., zlatá základna, zacvaknu a jedu…
Jinak mám objednaný letní fusak Aesthetic a nákupní koš. Už se těššššššššíííííííímmmm. PA
Ahoj ![]()
My máme taky Maxi cosi.POutání je jen o zvyk,Ale nevím jak to tam má ta mutsy.Tuším,že byla v diskuzi zmiňovaná asi jen jednou a o poutání tam nic nebylo,tak ti asi neporadíme ![]()
Ale jinak gratuluju k „mutsince“ ![]()
Enny - bude fotečka s funseat?Už se na ní těším ![]()
![]()
ahojda…tyyy jo to je stran…snazim se vybrat si sportak…je to teda boj
…ale ted zrovna sem se zasekla u mutsy urbanrider…mate nekdo…jak se vam tam dite vleze? je dost dlouhy? co by ste mu vytkly a co ocenite?? prosim o jakekoliv info…tyhle kocary se mi hrozne libi…ale nevim zda volit tento nebo jit radej do lehcich jane a tomu podobnych ktery se mi tolik nelibi
…diiiky
Mexicana já jsem tu autosedajdu měla,byla suprová
,ale poutání do auta byla maturita
. Někde na boku, nebo v zadu, jak se polohuje by měl být podrobný popis jak se má připoutat. Možná jí jěště má tady na stránkách Denulenka a ozve se ti. Co si matně pamatuji tak se pás musel dát někde pod sedačku jsou tam takové modré body, a potom se pás natáhne a připevní se za hlavičkou. Jsou tam takové zářezy více bohužel nevím.
Mikitaa Já měřím 1,78 a mám rukojeť skoro pod prsa takže jsem moc spokojená že se nemusím ohýbat
. Zkoušela jsem si taky Jane, ale byl moc nízkej, takže neprošel, bohudík
.
Monika