Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3112
4.5.10 13:52

Gabrle odkud máš potah? Vypadá skvěle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.5.10 13:57

Pate,ušila jsem si ho sama metr stál 40 kč a do toho vatelín za 50kč a to je výsledek i jsem se celkem trefila do barvičky že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
4.5.10 14:01

Ty jo.Seš moc šikovná :potlesk:
Neuvažuješ o šití na zakázku? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.5.10 14:11

Pate,ještě bych chtěla zkusit tašku na madlo ale nějak se k tomu nemůžu dopracovat.Bydlíme na baráku takže se teď sadí a seká a večer jsem mrtvolka.Do toho malá začla konečně chodit,takže ji pořád někde naháním :jazyk: ale dík za poklonu :-) určitě máš někoho v okolí kdo by ti to udělal né??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
4.5.10 14:15

Tak až bude taška určitě dej foto.Mužu jen závidět.My levorucí se na něco takového nezmůžem :oops:Ale kdyby sis to rozmyslela,tak se hlásím jako první zákazník :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.5.10 20:16

Denulenka: děkuji za informaci :palec:

LenikDomo: ta není špatná, ale ta cena :roll:

Kolozubka: ta tvoje mi přijde hodně velká, ale nebojím se, že bych ji nezaplnila :lol: No, musím ji někde okouknou, my máme černý kočárek, takže hnědá se mi nehodí a ta orbit vypadá až moc šedá.
Jinak Team Brown má i kamarádka, krásná barvička :palec:

Gabrle: Krásně vylepšený Mutsík :) Kde máš upevněný nánožník? Já mu pořád nepřišla na chuť, máme ho, ale radši dám 2 fusaky a je to, ten nánožník mi tam prostě vůbec nepasuje :roll:

Jinak se těším na léto, až budeme jezdit ve funseatu. Jak řešíte boudičku? Mi se nelíbí jak vzadu „plandá“, když malej sedí, tak ji zastrkávám, ale stejně to nevypadá nijak krásně :think:

Přeji krásný večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
4.5.10 20:22

Ježiš holky vy jste toho ale nakecaly!!! :dance: Ja jsem objednala taky nějaký potahy,holt jsem nešikovná :oops: :oops: :oops: tak nešiju,no! :-? Alemjako zákazník se taky hlásím :mavam: Tašku mám originální,nemůžu si ztěžovat :-P
Taky se těším na léto,až si Funseatu víc užijeme,v tomhle počasí to fakt nejde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
4.5.10 21:45

holky prosim vas ktora mate mutsy UR skusali se niektora tie predne aretovacie kolecka k nemu dokupit? napr na manipulaciu s kocarkom do obchodu
a este jedna vec mate niektora ediciu sportovych sedaciek 2010? skusam najst prebalovaciu tasku k mojej farbe team light grey a zatial dost neuspesne tak ci neviete niektora poradit . diky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.5.10 21:55

Ivusko,nánožník mám upevněný na těch černých válečkách co nejvýš na podvozku.Ale musíš strčit ten nánožník pod nožičky fusaku jako by položit na sedačku.ale nevím jak to bude na podzim jak malá vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
syslik
4.5.10 22:17

nálepky na nkola UR

Moc se omlouvám, ale chtěla jsem se zeptat zda někdo nevíte, kde se dají sehnat nálepky na disky kol na mutsy UR. Viděla jsem je na mimi bazaru a teď je už nemůžu nikde sehnat. Dávají se na poškrábané disky. Díky moc :-)

• Citovat
  • Upravit
82
4.5.10 22:26

Ty nálepky taky sháním už louho, ale nějak nemám štěstí. Na mimibazaru jsem je už nenašla, tak bych byla taky moc vděčná za tip. Předem děkuju… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.5.10 22:27

Syslíku,taky jsem je zahlédla na MMB.Mám známou a ta si ty disky trochu ošmirgovala a stříbřenkou přestříkala.A vypadalo to supr.Říkala jsem si že,taky to tak udělám až ho budu prodávat.Ty moje jsou taky už kalamitní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
5.5.10 07:37

Holky nálepky na disky fungují jen když máte poškrábaný fakt jen ty středy.Když sou i ty paprsky,tak to nálepka nepřekryje a je lepší to přestříkat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
syslik
5.5.10 16:36

Holky díky moc, zkusím kolečka přestříkat, ale kdyby jste na nálepky narazily, dejte určitě vědět. :-P

• Citovat
  • Upravit
17984
5.5.10 19:30

Ahoj, tak ho mám konečně doma :dance: :dance: Je krásnej, jen se mi trochu nelíbí, že boudička u hluboké korby nejde moc vypnout, je taková krabatá :-?
Kam schováváte ty popruhy, za které se korba přenáší? Dost mi tam vadí :cert: A používáte to vůbec?? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí