Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo tak to mi ani neříkej, mi to někdo děsně chválil, jak je to super!! že se na tom mimi nepotí atd., uvidím, vrátit to můžu do 14dní bez udání důvodu…
Ja si tiez myslim, ze ta vlozka nic nevyriesi…
Ved taku istu funkciu splni aj fusak, nie? ![]()
aha tak to hej, ked to chces pouzivat aj neskor v lete, tak je to mozno dobre, proti tomu poteniu…
Zmrzko a tobě ten schod vyrovná fusak? Nemáš strach, že to prcka bude tlačit?
holky mutsynářky, poraďte, je čas koupit sporťák, mám corbu cargo a ta je jakoby hladký neopren,autosedačku mutsy mám cargo a ta je taková vroubkovaná…sporťák team brown????nevíte co to bude za povrch????
Lences, no nevyrovna mi to uplne..
Ved mam strach, preto to tu tak riesim uz niekolko dni..ja som dufala, ze sa to da este nejako lepsie nadstavit, ale asi sa neda…skusala som to nejako vyrovnavat, tak ze som dala plienku pod ten fusak, na to miesto kde je ten schod…
no neviem.. Ako sa to da inak riesit???
Zatial sme v korbicke, ale viete si predstavit ako je tam maly narvany, ked uz ma takmer 8 kilov a 70cm!!!
Denulenka, ja mam farbu Team brown, korbicku aj sportak. Mne sa velmi paci ta farba a material je tiez super, podobny ako college, ale nie je taky leskly. Vlastne nie je vobec leskly…Urcite budes spokojna…
Bohuzel ta emitex emitex vlozka nezabrani ani tomu poceni…tak mozna mesicni mimi, ktere se v kocaru ani nehne…ale tusim,ze do sportaku jde mimco aspon pulrocni a to uz se hybe dost…fakt je ta vlozka jen pro zlost, neustale se hrne, sjizdi…neni ani za co prichytit…a navic vazne po jednom vyprani byla jak hadr…na obrazku od emitexu ovsem vypada pekne, to se musi nechat…
Zmrzko, jak to tak píšeš, tak si vybavuju, že jsem vlastně pod fusak taky cosi dávala, aby se ten schodek vyrovnal. Nějaký kus deky nebo plíny. Už si nepamatuju. Ta vložka od Emitexu je na léto výborná. Nevím, co bych jinak v kočárku místo ní měla. A pod ní jsem taky mívala složenou v tom sedu velkou plínku, aby to netlačilo. Úplně som zabudla
Zmrzko, řešila jsem to stejně jako ty o hodně stránek nazpět. Nikdo mi taky víc neporadil a já byla zoufalá. Ale nakonec si zvykneš a bude se vám jezdit jedna radost. Uvidíš!!!
Kdo jste psali, že se sporťákem jsou samé trable? Nejsou. To jen tady řešíme detaily… ale je fakt, že by to mohli mít za ty prachy vychytanější
Stačí, kdyby si výrobce projel tuhle diskuzi. To by bylo námětů k zamyšlení!!! ![]()
milá zmrzko nemohla by jsi mi sporťák vyfotit? ono v těch internetových shopech je to tak zkreslené…( moc díky já mám korbu cargo coffee…je ji snad podobna???
Taky se přimlouvám za fotečku, korbu máme college green, ale uvažujem o sporťáku team brown
Jinak na léto jsou suprovní věci s outlastem. Z tohoto materiálu máme podložku do autosedačky, zavinovačku, fusak… A malá nikdy není zpocená, ani jí není zima. Zkrátka to udržuje teplotní komfort. Do kočárku si určitě taky pořídíme
http://www.dita-angel.cz/…-cervenaseda
Denulenka, Lences:
co konkretne chcete vidiet? Farbu alebo material?
Lebo ono aj na tych mojich fotkach to je dost ine…
Sportak este nepouzivame, len nedavno nam prisiel, este je slozeny v krabici. ![]()
(korbicku mam tiez team brown a paci sa mi velmi, tak som kupila sportak v tej istej farbe).
Mala som ho raz poskladany a urobila som par fotiek, ale zapol sa mi blesk, cize je to nasvietene a leskle, co v skutocnosti nie je.. Cize ak chcete, poslem vam tie fotky, ale ta farba nie je taka ako na obrazkoch… Napiste mi mailove adresy, lepsie sa mi to tam posle, nie som zaregistrovana… A ak chcete, najdem na nete nejaku fotku, ktora je rovnaka ako v skutocnosti.
Inak ta farba aj material je super, urcite sa vam bude pacit, ak mate radi hnedu..Ja som si na zaciatku myslela ze si sportak kupim v inej farbe, ale tak som sa do tejto zamilovala, ze sa mi ju nechcelo tak skoro „opustat“ ![]()
Baby, nasla som jednu fotku korbicky, tam je celkom pekne vidiet farbu…tak tu vam k tomu poslem…
Neviem ako sa to robi.. ![]()
nie som zaregistrovana, tak to ani nemozem, nie?
Skusam skusam, no nejde mi to vlozit, kde robim chybu??? ![]()
Denulenka a kde si mi poslala ten mail???