Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
11.11.09 08:48
LeníkDOMO píše:
Mi se líbí takový ten kšilt co ho jen vypinknes když fouká nebo svítí sluníčko. Co se Ti nelíbí na sportáku?

Leni jestli to je na me, tak ke sportaku asi nejvetsi vyhrady k velikosti, jako jeste se vejdeme v pohode, ale vadi mi ta boudicka. Okynko pres celej vrsek je podle me hodne zbytecny /pominu ze dost lidem popraskalo, to nam nastesti zatim ne/ ale vadi mi ze pri jejim sklapeni tim drhnu malymu o hlavu proste tim jak je tam to okno tak je to tuhy a nepoddajny. V lete mi treba vadilo, ze se ta bouda neda alespon rozepnout trosicku jako u jinejch sportaku.
Pak mi prijde trosku nevychytana ta podnozka }je pomerne kratka], nema okraje takze mimo faze ve fusaku, mi pri jizde proti smeru jizdy daval malej nozky dolu a brousil o kolecka. S fusakem to delal taky jen ne tolik…
Tohle pak dost vyresila koupe kosiku, ktery to do stran hezky podrzel…vyhodou prestane byt kdyz prcek povyroste a zacne se do nej zapirat nozkama, coz byl jasny signal na prechod po smeru jizdy, i kdyz bych rada jezdila v protismeru treba jeste ted v zime /pro me tahle moznost po, proti smeru jizdy byla pri vyberu kocaru jedna z klicovych tak mi ted vadi ze jsem o ni prisla…tohle vsechno by podle me resilo, kdyby ta sedacka byla malickato vys nez je a tim by odpadl i problem dreni kosiku, popr. nanozniku o kola kocarku/. Posledni co se mi nelibi je nanoznik, prijde mi neforemnej, proste nedostatecne designove vyladenej vzhledem ke zbytku kocarku.
Jinak treba muzu pochvalit polohovani zadicek, to ma malokterej kocarek tak pekne vychytany.

Pres vsechno co jsem napsala, je ale pro me tenhle kocar znacka ideal–projeli jsme s nim cestou necestou– a na to je prave ten podvozek nejdulezitejsi. Nejakou mouchu a neco co nevyhovuje ma kazdej kocar.
Primarne byl sportak evidentne urcen po smeru jizdy a na to je asi vic vychytanej /krom ty boudicky/…
jsem se teda rozepsala :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

ksilt?? nejak nevim co mas presne na mysli?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.11.09 09:13

Nánožník je teda fakt výmysl, uvidíme jak budeme válčit my, ta boudička se nedá sundat úplně??
Tím kšiltem jsem myslela toto http://skrblik.mimishop.cz/detail.php?…
Ten modrý pás na boudičce, šťouchneš do něj a on se schová do boudičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.11.09 09:34
LeníkDOMO píše:
Nánožník je teda fakt výmysl, uvidíme jak budeme válčit my, ta boudička se nedá sundat úplně??
Tím kšiltem jsem myslela toto http://skrblik.mimishop.cz/detail.php?…
Ten modrý pás na boudičce, šťouchneš do něj a on se schová do boudičky.

Jako bouda se samo cela sundat da a lehoucce, ale to jsem teda opravdu nepouzivala, ja myslela jako kdyz ditko treba spi v kocarku, ze jako cast boudy stini a cast se da pryc, aby tam byl lepsi luft…kdybych sundala boudu tak zase nebyla pres co pretahnout sit proti hmyzu :oops:
ale uznavam, ze na tenhle pripad maji asi vymyslenou to letni pidiboudicko-stinitko, ale myslim, ze do nasich klimatickych podminek je to moc penez na tech par vyuziti co by to melo, navic my jsme hodne na cestach a neumim si predstavit jak bych to vsechno tahala sebou a menila dle potreby :zed:

ten ksilt je fsjn, ale tech par cm latky na vic myslim az tolik neresi…a tohle Mutsyna teda fakt nema no, tp myva trosku jinej typ kocarku,…nam se pak na sportaku osvedcilo to stinitko od teutonie, to asi znas…a urcite by slo pouzit i na hlubokou, ale je to jen proti slunci, vetru se to dost podda, ale zase ne tolik jak slunecnik, ktery jsme meli k hluboke a uz bych ho teda nekoupila i kdyz doplnek to byl peknej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.11.09 09:36

Me jsou tyhle vesi pak lito treba z duvodu kdyz vidim jak i o moc levnejsi kocar, napr. x/lander ted vidam u kamosky a tam je i blbej nanoznik moc pekne resenej a mmch ma i tenhle ksilt jak jsi hazela odkaz, na sportaku tedy…samo ma zase jiny mouchy…pro me treba ten neotocnej sportak, ale jinak ty doplnky mi prijdou vychytanejsi a navic samo uz v cene kociku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.11.09 14:19

Máš recht, jsem čučela co umí od kámošky ABCčko, i když po roce, měla komplet „sjetý“ vzorek na kolech, asi idealní kočárek není, škoda že nejde na ten náš podvozek hodit jakákoliv korbička, že?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
12.11.09 13:50

Ahoj maminy, našla jsem tuto skvělou diskusi a měla bych na vás dotaz. Potřebovala bych vyčistit hlubokou korbu. Máte s tím už některá z vás zkušenost? Jak a čím vyčistit,abych ji nepoškodila ? Předem díky za vaše rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.11.09 20:10

Ahojky, nanožník a vnitřek hod do pracky, boudicku a venkovní část korby jsem, přetřela vlhkou hadrou namočenou ve vodě s pracím práškem, nevím od čeho to máš, my to máme vždycky od bláta, pes se vykoupe v každé kaluži a nejlíp se mu vytřepavá kožich vedle páničky… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdarilovi
14.11.09 20:52

Mé postřehy s používáním kočárku MUTSY 4-rider
Používáme: od 02/2009.
korba CARGO ANTHRACIT barvička dobrá, vydržela až do 7 měsíců. Super je dát na podvozek košík moc jsem ho využila.
Sporťák ACTIVE COFEE barvička supr. S košíkem o ničem neboť sporťák v něm celý sedí a když mimi spí nemáte šanci se do něj dostat jedině odvěsit.
Nánožník je prazvláštní, ale asi opravdu ctí svůj název tak zakrývá pouze nohy. Bez kvalitního zimního fusaku (absolutně spokojená s AESTHETIC) je úplně k ničemu.
Nejvíce mě trápí podvozek, kde nám stále kvedlá přední kolo a hlavně když otočím sporťák směrem ven a ješte více odlehčím tu přední část. To je hrůza.
Nevíte co s tím?

• Citovat
  • Upravit
16
23.11.09 14:20

Ahoj holky, chci si ke kočárku mutsy koupit autosedačku Be safe izisleep, líbí se mi mnohem víc než maxi-cosi.
 http://www.forbaby.cz/…nacerna.html

Někdo už tu asi před rokem psal že se dají nasadit na Mutsy podvozky. Je to pravda? Máte některá tuto autosedačku? V obchodě po telefonu moc nevědí a na vyzkoušení je to pro nás všude daleko, objednávala bych ji spíš přez net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
7.12.09 14:49

M.rose - po pravdě nevím.. Na Tvém místě bych zkusila zavolat nebo napsat do Libfinu. Jsou to výhradní dovozci, ti by měli asi nejlíp vědět, jaké typy autosedaček je možné použít. Jde halvně o to, jestly ty adaptéry jsou stejné jako na Maxi Cosi nebo jsou na to jiné adaptéry. My měli Maxi Cosi Cabrio a max spokojenost po všech stránkách. A po pravdě jsem jí na podvozku Mutsy neměla ani jednou, používala jsem podvozek ze Zappíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.12.09 00:14

sportak a podvozek 4rider

Zdravim, prosim prosim nemate nekdo navod ke sportovni sedacce mutsy a podvozku 4 rider???? Nebo neni tu nekdo, kdo by mi vysvetlil, jak se s cim zachazi, kdyz je to po smeru a kdyz je to proti smeru jizdy??? Ty haky a tak… Nebo nejake veci, ktere mi mohou bez navodu uniknout… Moc dekuju a preju hezky den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.12.09 14:24

Tak se hlásím jak to dopadlo s autosedačkou. Koupili jsme Be safe izisleep a je úplně supr. Na podvozek jde přidělat přez Maxicosi adaptéry a polohování do lehu je perfektní, už se moc těším až si v ní miminko povezeme domů (ještě je v bříšku :-D ). A povedlo se nám ji sehnat skvěle levně: http://www.elinka.eu/detail.php?… Máme tu oranžovou a měli jsme ji za 1350, koukám že je zase zdražená za 2500, tak to jsme měli štěstí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.12.09 09:23

Holky, tak jsem myslela, že po roce a půl ježdění s Mutsynou ji znám dokonale. Ale ouha! Právě jsem po dlouhé době mrkla na jejich oficiální stránky a v tom úvodním videu jsem viděla, že podvozek se dá složit i když na něm je upevněný sporťák. nechápu. Je to nějaká nová kolekce nebo to prostě nejde komplet složit jen mně? Pokaždé musím sundat vršek a pak teprve sklopit podvozek, jinak bych to do auta nenarvala. /Prosím, jakou zkušenost máte vy? Zajímám se o to proto, že jsem zjistila, že jsem v jiném stavu a chci 4Rider vyměnit za Urbana, tak abych případně koupí staršího podvozku z bazaru něco neprošvihla a nenadávala si, že nové podvozky jdou sklopit i se sporťákem. Díky za odpovědi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.12.09 09:25

Jo, a ještě jeden dotaz. Na jejich stránkách jsem objevila jakýsi „nákupní box“. Mají tam jen fotku, ale žádný popis. Nic. Nemáte ho některá a nevíte, jak funguje a k čemu slouží? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.12.09 09:28
lulje píše:
Holky, tak jsem myslela, že po roce a půl ježdění s Mutsynou ji znám dokonale. Ale ouha! Právě jsem po dlouhé době mrkla na jejich oficiální stránky a v tom úvodním videu jsem viděla, že podvozek se dá složit i když na něm je upevněný sporťák. nechápu. Je to nějaká nová kolekce nebo to prostě nejde komplet složit jen mně? Pokaždé musím sundat vršek a pak teprve sklopit podvozek, jinak bych to do auta nenarvala. /Prosím, jakou zkušenost máte vy? Zajímám se o to proto, že jsem zjistila, že jsem v jiném stavu a chci 4Rider vyměnit za Urbana, tak abych případně koupí staršího podvozku z bazaru něco neprošvihla a nenadávala si, že nové podvozky jdou sklopit i se sporťákem. Díky za odpovědi!!!

Ahoj,

me to tak urcite slozit jde…no uprimne vyuzila jsem to asi 2× za celou dobu, protoze jednak to zvedat do kufru je dost makacka, a navic jsem pis rada, ze to jde tak lehce sundat, protoze to dam nahoru na plato a nezamaze se mi to v kufru :wink:
ale jinak by to melo jit snad u kazdy kolekce, samo pouze pokud je sportak po smeru jizdy…musis mit ty haky plastovy, co jsou vepredu pod podnozkou prcka spravne zasunuty mezi ty tycky a pak se ti to slozi i d podvozkem..urcite to najdes i v navodu…
a proc ta zmena podvozku :oops:
jinak samo velika gratulka :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí