Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
1.9.09 14:09
evolotka píše:
Ahoj Leniko,moc děkuji za tvé praktické postřehy. Jsem 100% rozhodlá, příští týden jedu do bebyparku Praha a doufám, že i vyberu korbičku a vše ostatní.
 Eva

Ahojte,
ve dnech Marianne (12. - 13. září) je v Babyparku sleva 25% na autosedačky, kočárky, nábytkové sestavy, hračky a drobné zboží. Musíte mít s sebou kupon z poslední Marianne (je u ní přiložená knížečka s kupony).
Hodně štěstí při nakupování
 Míla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
3.9.09 14:03

Tak já v babyparku objednala sportovní nástavbu, nánožník a pláštěnku a ptala se na tu slevu a prý se to na objednávky nevztahuje, jen na to, co je na krámě :? Takže mám smolíka. Jinak jsem koukala na tu novou barvu Team Grey Cord a je moc pěkná. Jenže je o ní takový zájem, že bych asi dlouho čekala, tak jsem vzala zase Team Brown, kterou měli na skladě. Jen mi není jasné, proč do šedého kočárku udělají okrový vnitřek. Docela to tim podle mě pokazili.

http://picasaweb.google.com/…erna/Tonicka#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.9.09 13:33

člověk by řekl, že na krámě a na skladě je totéž, ale to jen off topic :roll:

kolozubko nemáš náhodou někde odkaz na tu novou barvu, docela by mě to zajímalo, hledala jsem ale nenašla :?:

jinak team brown je krásná, máme v ní sporťáček a spokojenost největší :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.9.09 23:05

quinny, taky jsem to nepochopila, ale jsem ráda, že jsem si tam nejdřív zavoala, než jsem koupila ten časopis, protože bych další slevy asi nevyužila. Ten grey cord je super, ale na fotkách to tak nevynikne. Je to jakoby proužkatá látka - tmavší a světlejší proužek a má to i takovou jemnou proužkatou strukturu. Fakt to chce vidět v reálu. Tady sporťák:
http://www.kiddies24.com/…up_image.php?…
tady s korbičkou: http://www.90n.pl/…ord_pers.jpg /> no když nad tím tak přemýšlím, tak možná ta okrovná vevnitř není tak špatná, asi to trochu oživí. Team Brown mám právě korbičku a jsem z té barvy stále nadšená, tak budu mít i sporťák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
5.9.09 09:47

kolozubko no tak hlavně že tu barvu mají -já si kdysi nadávala, že jsem si nevzpoměla dřív a pak jsem musela vybírat z toho co bylo, ale brown je nádherná a elegantní, takže nakonec vůbec nelituju :wink:

ta grey cord je teda úžasná už jen na fotce, třeba na příští mimi :oops: :lol: :lol: bych si jí šla hned někam osahat, ale jestli jsou ty nitky protkávaný tak to bude něco jako active maličko (my měli na korbě active coffee a to byla taky nádhera). No nás už se to bohužel stejně netýká (že bysme měnili barvu sporťáku, pro to by asi manžel neměl ani maličký pochopení), jak říkám třeba příště :lol:

Vám přeju příjemné poježdění, ale jak taky jinak s Mutsynkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
5.9.09 09:56

já jsem se spíš divila, že jsem tu barvu nemohla najít na stránkách libfinu, ale teď koukám že na domovských stránkách mutsy ji mají :wink:

a v babyparku ji mají vystavenou?? já že až budu mít cestu tak bych si ji tam alespoň ošmatala :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.9.09 14:35

quinny v babyparku ve Zličíně jsem byla v týdnu a měli tam vystavenou korbičku grey cord.

Ještě bych se zeptala, stále nejsem rozhodnutá pro ten furak do kočárku. Jste spokojené s tím originál fusakem eskimo? U Kaiseru mi vadí, že není zkracovací, Aesthetic mi přijde dost drahý a Emitex jsem už zamítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
7.9.09 09:52

KOLOZUBKO - pokud bys kupovala Eskimo, tak ten je prý super!!!! Pokud by se ti barevně hodil, tak bych do něj šla… Já o něm přemýšlela ještě na prvního syna do Zappek, protože ho všichni chválili, že je super teplý a skvěle drží. No nakonec jsem koupila barevněji ladící Aesthetic. Teď do Mutsíka jsem koupila ten obyč. Je fajn, ale není tak teplý jako eskimo, takže když je jooo zima, tak jsme museli používat i deku. Ale zase barevně ladí, k mojí College Steel eskimo nedělají …

Takže za mě - já ti eskimo schvaluji, je super teplý, dlouhý (prý v pohodě pro 2-leťáka) a hodí se do víc kočárků, kdybyste jednou přešli do golfek :-).

Jo a ta Grey Cord vypadá fakt parádně!

Holky nováčci, hoďte fotečky vašich kočárků, barviček, ať se můžu pokochat ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.9.09 21:38

zuzicaku, tak mojí barvu toho eskima právě nemají, ale mají tu kafíčkovou, tak by třeba k tomu šla. Co myslíš quinny? Ty máš zkušenost s oběma barvami, šly by k sobě? Jinak Zappika mám taky, tak bych když tak využila ten fusak i tam, ale nevím, jestli větší dítě ještě stojí o to byt zabalené v kočárku, ale asi když je velká zima tak jo. Dávám foto kočáru. Ještě jsme neměla tu clonu, tak je to s plínou, ale taky to fungovalo :lol:

http://lh5.ggpht.com/…DSCF4359.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.9.09 10:32

Holky, nejde se mi přihlásit… čím mažete silikon nebo teflon?? LeníkDomo

• Citovat
  • Upravit
1308
10.9.09 15:13

Leni, ehm, já ničím :-). Ale stříkala bych silikonem… Teflon nevím.. Zkus kdyžtak napsat na Libfin co doporučují oni, jako výhradní dovozce a dej nám pak vědět :-)

KOLOZUBKO - ta team brown korbička vypadá pěkně! Já ještě ani neměla příležitost ten materiál Team ošahat, všichni kolem mají College :-).
Do Zappíka určo využiješ fusak. Aleš jezdil v Zappíku kolem toho 2. roku a vlastně od září a jeho 1,5 roku jenom v něm. A to jsme ten fusak fakt využili. Po 2. narozkách už toho v kočárku moc nenajezdil a to byl sice dost aktivní, ale i kočárkový :-).

Jo a kočárek ještě stále nemám, nějak se do těch Drážďan nemůžu dokopat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.9.09 11:20

kolozubka
k barvě toho fusaku. No za nás dělali ty barvy jen 4 pokud si to dobře pamatuju (bílou, červenou, modrou a černou, stejně jako ty nástavby pro 2 děti, duoseat se to tuším jmenuje).
Teď píšou na libfinu 6 barev, na babystyle jsem našla 7:
Fusak Eskimo Mutsy - ACTIVE BLACK
Fusak Eskimo Mutsy - J. SILVER ČERNÝ
Fusak Eskimo Mutsy - COLLEGE RED
Fusak Eskimo Mutsy - ICE BLUE
Fusak Eskimo Mutsy - COLLEGE KAKI
Fusak Eskimo Mutsy - COLLEGE NAVY
Fusak Eskimo Mutsy - COLLEGE OCEAN

http://www.babystyle.cz/…eskimo-mutsy

Kafíčkovou tam nevidím, jen active black, a ani kdyby byla tak bych si teda nedovolila tvrdit že se k sobě hodí :oops: je to úplně něco jinýho.
Upřímně z těhle barev vůbec nevím co bych si vybrala, já koupila tehdy černej Kaiser, jako fusak super, ale dneska už bych asi taky volila jinak i když jak, to nějak neumím říct, uff, ještě že už v tý situaci nejsem. Ale řeknu ti, že ta černá k tomu úplně krásná nebyla, to ale spravil origoš nánožník :lol: My tehdy jezdili ještě asi do ledna (cca do 7 měsíců prcka) v korbě- oddělala jsem z Kaiseru ten spodek, zahla pod něj a bylo teploučko (samo lepší by bylo kdyby byl zkracovací, ale i tak se to dalo). Prostě nejlepší by byla origo barva, když jí ale nedělejí že :evil:
Tak jsem si pak aspoň dopřála ten lehčí origofusak a ten je teda nádhernej, jen bohužel na naši nejzimnější zimu nedostatečnej. Ale na podzim a jaro má dostatečný využití.
No koukám že asi jsem ti moc neporadila, za to se teda omluvuju… :oops: :lol: 8) snad příště :lol:

Zuzicak ten team je stejnej jak collage jen některý barvy nejsou tak lesklý, ale je taky krásnej. Tak šup do Drážďan, tam můžeš pokoukat i na nový barvičky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.9.09 19:17

LeníkDomo- já mažu WD-40 doporučují to i v návodu co byl u podvozku. Jo jo taky mažu a mažu :lol:

Monili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
14.9.09 10:49

Holky tak já mám college red, a eskimo v barvě už objednaný tak jsem na něj moc zvědavá, objednávala jsem i nánožník. Nemáte ještě nějaký tip co by se mi do sporťáku hodilo, ať to třeba objednám zavčas ať pak zase nečekám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.9.09 10:04

Holky, jak dlouho jste čekaly na nánožník, už ho mám objednaný 2měsíce a furt nic...... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí