Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhojky nanoznik mam v barve kocarku… moc se mi nelibi ten cerny od emitexu..ale i tak se to da resit..
U prvni dcery jsem mela fusak Emitex.. spojojenost… myslim ze cena rovna se komfortu.. zadna pecka.. spise mi prislo ze male v tom byla zima..
Pro druho jsem objednala fusak Lodger Bunker… snad to bude lepsi.. Moc se mi libi.. a i pisou o nem pekne
http://www.babystyle.cz/…sak-folklore
Deku mam z ikea.. max spokojenost
Tak už jsem se zaregistrovala
Rupinko, tak já zatím na Emitex četla všude jen chválu, tak to jsi mě moc nepotěšila, že není moc teplý a ten co jsi vybrala ty se mi taky moc líbí, ale trochu mi přijde nepraktické, že ta vrchní část není nepromokavá a „neprofoukavá“ tak z toho mám strach. Používala jsi nánožník i fusak? Tedy myslím obojí zároveň. Ještě jsem četla chválu na Aesthetic. Tak třeba ještě někdo napíše svůj typ. Díky Marcela
Ahoj Rupinko,
moc děkuji za reakce a praktické zkušenosti.
Příští týden vyrážíme s manžou do Bebyparku Černý Most, tak se těším, že už konečně budu mít jasno a do konce září objednám.
Pokud máte zájem posílám Vám odkaz na polský eshop, na Modrým koníkovi v diskusi holky jen chválí, tak snad nebude nějaký problém. Tak budu referovat.
JO s těma fusakama jsem zvědavá taky co vymyslím, ten co jsi posílala odkaz je nádhernej.
E.
KOLOZUBKO - já měla na zimu nánožník v barvě, sice není moc vysoký, je fakt na nohy, ale líbí se mi, že barevně ladí. I fusak jsem koupila v barvě a vypadá to super - akorát není moc teplý, musela jsem dávat v mrazu i deku. Bohužel mám barvu, pro kterou nedělají Mutsy Eskimo a v jiné barvě jsem ho nechtěla. Na ten jsem četla jen chválu, že je krásně teplý! Např. na www.babylife.cz ho mají v barvě Ice Blue v akci za 1300,– tuším, což je super… Ale já už to teď moc řešit nebudu a vydržím s tím, co máme. Předtím jsem na podzim a první zimu do korby měla z druhého kočárku co mám u našich Aesthetic Sport a ten je super!!! Je teploučký, krásně barevný, ale já prostě chtěla fusak v barvě, když ta možnost je
. Za mě je ten Aesthetic určitě lepší než Emitex, měla jsem i ten na prvního syna. Jo byl fajn za tu cenu, ale Aesthetic je prostě o kategorii výš.. Ale je to o penězích…
Deku - mám SatinCare z www.babylife.cz - je to dvouvrstvý fleece, mají velký výběr barev a teď už jí dělají i Emitex a pak mám ještě do modra laděnou španělskou deku. Ale tu jsem nakonec moc nevyužila.
RUPINKO - ty máš ten fusak Lodger? Jakou barvu jsi objednala? Mně se hrozně líbí!!! Ale pro nás už je to mimo a loni ještě na trhu nebyl
. Ale doporučuji ho kamarádce, má College Green. Tak nevím, jak se rozhodne. Vyfoť mi kdyžtak kombinaci kočárku s tím fusakem až budeš mít chvilku, tuším, že máš College Lime, nebo ne?
MONI - návlek už je zřejmě na naší poště. Mám tam zásilku z Jeseníku a nic jiného nečekám
. Dej vědět, jak jsi pořídila s paní Vinterovou..
Zítra si mám jet do Drážďan pro naší Mutsynku. Ale nevím, jestli to klapne, protože kamarádka asi nebude moct. Takže se to možná odloží.. Ach jo, ty golfky už mě docela prudí ![]()
Ahojte holky- no jak vás tady předčítám tak se chystáte na pěkně krutou zimu, nestrašte
, já jsem vybavená tak na půl, fusak sto let starej, ale doufám že to ten nánožník zachrání, a taky doufám že zima nebude tak veliká. Loni to taky ušlo a zvládla jsem to naštěstí jenom s teplou zavinovačkou do autosedajdy. ![]()
Zuzi- tak to jsem velice překvapená jak naše pošta funguje, doufám že bude vše v pořádku. Paní Vinterové jsem psala odpověděla mi tak stačí už je jenom objednat, ale musím počkat, jelikož jsem dneska psala na libfin, ulomilo se mi zapínání mezi nožičkama, takový ten trojzubec, jeden článek, jinak to pořád funguje, ale leze mi to na nerv
,Tak se podle toho musím zařídit co bude důležitější.
Monika
Zuziku.. tak mi dnes prisel ten longer.. vypada ze bude teploucky.. mam sice korbicku lime.. ale v zime budu jezdit uz se sportakem a ten mam cerise.. a tak fusak mam ruzovy.. nanoznik mam taky.. myslim ze kdyz je nanoznik v barve vypada to mnohem lepe..
Az se mala vyspi.. nafotim fusak ve sportaku a pokusim se to tu dat.. jestli to teda jeste budu umet.
Zuzicaku diky za info. Tak tedy Emitex s klidným svědomím vyřazuju z výběru. Nemají totiž ani moc pěkné barvy, ale říkala jsem si, že kvůli barvě dát o tisícovku víc je nesmysl, ale teď když vím, že není ani dobrej, tak ho škrtám
To Eskymo taky nemají v té barvě, co mám kočárek. Tedy já vlastně ještě ani ten sporťák nemám a pořád přemýšlím, jestli ho vzít ve stejné barvě, jako mám korbičku a zatím tahle barva stále vede. Ten nánožník tedy objednám spolu se sporťákem a bude to. Ještě jsem se chtěla zeptat, jak si dát do podpisu ten metřík. Já si ho vytvořila, ale vůbec nemůžu přijít na to, co tam mám dát za odkaz, je jich tam spousta na výběr.
Ahoj všechny Mutsíkářky
![]()
holčinky včera mi přišla sportovní sedajda-manžílek je v práci, tak jsem si říkala, že to nechám na něj, ale pak si říkám-nejsem blbka přeci, tak to zkusím sama si s tím pohrát ![]()
A nechci s ničím páčit přes sílu-přeci jen je to nový, že
tak nevim, jak se ta sedajda polohuje
všimla jsem si, že pod tou sedajdou jsou takový nevim jak to říct
prostě čouhaj tam takový plastový-poměrně dlouhý výčnělky-do tvaru půlkrohu a jde s tím hejbat-dopředu, dozadu-tak nevim, na co to je.......a jak se polohuje sedajda
nějakým čudlem???
Holky prosím prosím-naveďte
Díky ![]()
MONI - pravda, zapínání je asi důležitější než návleky na rukojeť
Ehm, na poště jsem ještě nebyla.. Jsem na tohle hrozná, ale zítra ráno to snad zvládnu…
RUPINKO - to jsem zvědavá na fotečky! Kdyžtak si tu udělej soukromou galerii a tam fotky dej. Já nebo holky ti už píchnem s tím, abyses nám mohla pochlubit. Jo a ta růžová se mi také líbí nejvíc
Fakt jsem zvědavá…
KOLOZUBKO - no on ten Emitex není vyloženě špatnej, myslím, že za tu cenu poslouží, ale mně se právě nelíbí to, že si člověk nemůže zvolit kombinaci barev, jaká se mu hodí, navíc ten šusťák je takový moc šusťákový, je děsně naducanej.. No prostě ten Aesthetic je taková láska na první pohled, zatímco emitex je fakt jen užitná věc, která zase takovou radost neudělá
.
Jakou máš vůbec barvu kočárku a jakou zvažuješ sportovní nástavbu? Nevím, jestli jsi to už nepsala. Nějak jsem to nechytla.
Já nakonec dneska do Drážďan pro naší Mutsynku nejela, protože kamarádka nedostala dovču a samotné se mi nechtělo. Mám to ve výhledu, snad příští týden… Ach jo. Zase další víkend s golfáčema…
DITTO - na boku po pravé straně (když stojíš za kočárkem) je takový čudlík (průměr tak 3-5cm). Ten musíš zmáčknout a pak můžeš polohovat dolů. Nahoru můžeš polohovat i bez zmáčknutí čudlíku.
Jestli myslíš ty háky pod sedačkou, tak ty jsou, když jezdíš sedačkou po směru, tak musí procházet mezi tyčkama vpředu kočárku. Je to kvůli tomu, aby se kočárek správně skládal spolu s podvozkem…
Holky- prosím vás nemáte někdo problém jako já? Ten kovový střed na rukojeti mi teda dost černá
, jsem hodně nazlobená , už jsem to čistila sidolem a nevím čím ješte a pořád je to takové nehezké. Kámoška co s ní trajdám to má pořád krásně stříbrné.
Zuzi- z libfinu psali, že to musím na prodejně reklamovat což znamená asi celou sedačku
, tak to ještě počká, fungovat to funguje, bůh ví co se ještě stane tak to vezmu potom jedním vrzem. Zítra napíšu asi p.Vinterové a basta musím si udělat nějakou radost
. Ty golfáče ti vůbec nezávidím, já budu asi na palici až ho budu muset nechat seřídit.
Monika
Zuzicaku já mám Team Brown a jsem nadšená, ale včera jsem prohlížela barvy a zaujala mě barva Team Grey Cord. Asi je to nová barva, nebo jsem si jí předtím nevšimla. Chtěla bych jí vidět v reálu, ale nevím, jestli jí někde mají vystavenou.
Monili, mě to kovové taky docela zašlo, ale já to nijak neřeším.
Moniko mockrát děkuju za reakci na můj dotaz ohledně nálepek na kolečka kočárku Mutsy. Na tom mimibazaru jsem na ně právě narazila a také se mi to zdá jako docela drahý špás… proto jsem se chtěla zeptat jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti.
Holky prosím můžete mi ještě poradit jestli je nutné kupovat adaptéry na Mutsy UR k sedačce Maxi Cosi cabriofix nové ?? Zvažuju koupit je použité. Jen nevím dá-li se na tom plastu něco zničit tak, že by třeba špatně seděli nebo nějaký podobný problém.
Díky za případné rady
D.
DD.. dle meho nazoru si vem ty adaptery klidne pouzite.. na to neni co znicit..
Ahoj už jsem zde dostala radu ohledně sluneční clony a jelikož se blíží zima
tak bych chtěla poradit se zimní výbavou do kočárku, která se vám osvědčila. Fusak, nánožník, deka atd. Díky Marcela