Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1702
18.7.09 20:30

Halo halo Monili, njn ja mam asi tvou autosedačku:-)))))))))))to je prčaaa tedy jestli je tvůj muž velmi sympatický a vemi vysoký pán:-) děkuji,že jsi s ní tak pěkně zacházela:-))) holky děkuji za rady ohledně fusaku, zavinovačka z emitexu mne láká a to velmi…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
19.7.09 22:46

Ahoj všem!

Ahoj holky, tady jsem už teda dlooouho nebyla, ale jak se říká, dobří holubi se vracejí - tuhle diskusi jsem našla náhodou, ale je jako dělaná pro mě: v listopadu čekám druhou holčičku, pořídila jsem Mutsy 4rider Next s korbou Active Coffee, no a teď hledám vše ostatní co se týká ´hardware´, ale taky zkušenosti, rady…že jsem tu správně, žejo?

Hned zpatra: určitě chci ten košík a jsem ráda, že jsem na posledních pár stránkách na něj slyšela jen samou chválu, a taky tedy sháním autosedačku, adaptéry mám. Sportovní sedačka má čas, ale nějakou tašku kdybyste některá měla doma ve skříni, co se osvědčila, prosím dejte vědět. Mmch. - nemáte některá tu tašku z DM?

anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
20.7.09 09:23

Danulenko- ahojky, jem moc ráda, že se ti libí. Moc dobře se osvědčila,
někdy jsem jí používala i místo hluboké korby.Tak ti přeji ať si jí užiješ, já jsem se s ní těžko loučila, no ale tady by se na ní akorát prášilo , musela jít dál. Do té zavinovačky být tebou bych šla, mám ji taky a pokusím se tam malého narvat ještě letos, nebo jí nějak upravím ať nemusím do kočáru rvát ten velikej fusak, podle toho jaká bude zase zima. Ale v Brně je to pohoda tam určitě nebývá taková kosa jako u nás. :)

Monili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
20.7.09 13:41

JJ Monili, zavinovačku jsme pořídili limetkovou,aby si se sedačkou pasovali:-) no kosa tady určitě taková jako v Jesníku není,ale my k Vám celou zimu jezdíme,takže až uvidíš na svahu svou autosedačku,přihlas se, pozvu tě na grog:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
20.7.09 14:07

Monili, ty jsi z Jeseníku? Já jsem kousek od tebe, v Šumperku… :D
Holky prosím kde jste kupovaly ten košík? Našla jsem nejlevnější za 899,–…

Mmch. Monili, kdybys třeba náhodou v Jeseníku měla sklad autosedaček, ráda taky přijedu… :D

anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
20.7.09 20:51

Danulenko- kampak jezdíte na svah? Jé já jsem na lyžích nestála dobrých pět let ani nevím jestli to ještě umím.Ta limetková do ní bude pasovat já mám béžovou, taky není špatná. Jinak se budu samozřejmě kolem sebe dívat, a kdyby opravdu tak ti poklepu na rameno, a řeknu že máš pěknou autosedačku, no to by byla opravdu sranda :P .

Aninko- tak to nejsme opravdu daleko od sebe, co by kamenem dohodil, jsem u vás byla v Pavučince (kojeňák) sice jenom tři dny, ale utíkala jsem z tama, teda i s mrňousem. Košík jsem objednala přes internet na Černým Mostě, teď si nevzpomenu jak se jmenoval přišel mě kolem 800 kč ale to měli nějakou slevu, ta tvoje cena není taky vůbec špatná. Jinak viděla jsem že v bazaru jsou asi ještě dvě Mutsy autos. jedna je černá a jedna asi červená jěště kouknu a dám kdyžtak vědět, stejně se nudím prcani chrápou tak mám čas.

Monili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
20.7.09 21:30

Aninko - jedna autosedajda je nekde od Blanska ,cihlová barva na boudičce ma to veliké M cena 3,490 na www.mimibazar.cz , a ta druhá je opravdu černá a je z Prahy cena 4,500 na www.maminet.cz.

Monili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
21.7.09 09:51

JJpaní prodává černou hrobku za 4500 litru fujtajbl…Aninko to seženeš levněji vyčkej.A s košem se smiř, ja ho hledala i na holandkým typu mmb a ženský ho pod 800 neprodaj…+ pošta
Monili no to se nestydíš…svah za barákem!!! :-) my jezdíme na ČHS,na Ramzku do Petříkovic, na Karl.Studánku…různě.Jeseník je krááááásný a ty lázně, no parádička.V Brně stojí za to akorát Olympie když jsou slevy:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
21.7.09 22:51

Tak jsem našla červenou maxi cosi cabrio i s origo fusakem Red Flame Reflection podle fotek a podle slov paní co prodává v perfekt stavu, chce za to 3500. Dobrý?
Ježiš já jsem ale jelito, bych to nejraděj všechno koupila hned, a přitom mám spoustu času.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
22.7.09 12:27

Ani jelito nejsi, ja ma postýlku od 4 metru a to smontovanou! :-)) mně to přijde docela drahý…na to,že je použitá, maxi cosi seženeš levněji…zvlášt ,když máš čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
22.7.09 14:33

Jojo Denulenko, taky uz me to prasklo do hlavy, zvlast kdyz Ondalek ma fusak Velvet Morning, co se mi libi, ve sleve za 890. Nevis nahodou, jak se tenhle fusacek vejde do korby Active? Emitex do ni bude urco velky, myslim, ten bych nechala az na sportak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
23.7.09 07:30

Ja jsem tedy od fusaku upustila, v korbě bylo velmi narváno - mám korbu Crago, budu tedy používat zavinovačku +peřinku nebo deku a slídu co je na korbě, pokud bude větší kosa asi ani nevylezu :-) fusak pořídím až do sporťáku, tedy když bude malé přes rok a to mi bude stačit nějaký z druhé ruky..na ten jeden rok.Jinak Mutsy fusak bych doporučila ze :,-(y Traveller, mají perfektní barvy a jsou moc krásné a ani velké ani malé.Eskymo je obrovský a takový jakýsi kukloidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.7.09 23:40

Ahoj, máme taky kočárek Mutsy a zajímalo by mě, jakou používáte sluneční clonu ke kočárku. Vůbec nemůžu žádnou vhodnou sehnat. Taky nás dost zlobí brzda u kočárku, nemáte s tím nějaké zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
76
27.7.09 09:27

Ahoj anonymní s brzdou jsem měla také problém, dokonce mi v zimě zamrzla, už jsem ho chtěla reklamovat, až v teple povolila, takže jí musím hodně často promazávat, někdy když odbrzdím tak se nemůžu hned rozjet, musím kapánek couvnou a ona povolí a jedeme, asi jsem to zapískala na začátku měla jsem jí hned promazat. Co jsem četla tady diskuze na sluneční clony tak to byla Teutonie, já osobně používám starou dobrou plínu, ale musím se přiznat, že silně uvažuji o té sluneční stříšce od Mutsy malej se hodně potí a v té boudičce je mu dost horko.

Danulenko- prosím kde se můžu podívat na ten fusak z Travelleru? Nemůžu to nikde najít děkuji.

Monili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.7.09 17:08

Monili, jsi zlatíčko. Já než bych se tou diskusí prokousala, tak bych zešedivěla. Takže koupím Teutonii sluneční clonu a namažu brzdu. Tedy spíš řeknu manželovi :lol: Díky Marcela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4