Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderivuskaaa nic jinýho než reklamace / servis mě nenapadá ![]()
Marketa záleží zda myslíš boudičku u korbičky nebo u sporťáku. U korbičky nejde, u sporťáku pak už ano alespoň u nás to tak bylo ![]()
a pro změnu mám taky dotaz, jezdíme teď se sporťákem směrem ke mně a ten náš prďola mi neustále strká nohy ke kolečkám. Už mě to dost točí. Stávalo se vám to taky? Máte radu? díky ![]()
Zuzi, na:,–(it to nejde, neb jsem tu krytku ztratila ![]()
Quinny, taky mi malá strkala nožičky ke kolečkám, ale od té doby, co jsem pořídila nákupní koš, je klid. A hlavně taky neztrácíme hračky. Když nějaká upadne, většinou sklouzne do toho koše. Skvělá věcička!
S vrzáním neporadím. Nám nic nevrže (kromě mých kolen).
Marketo, u sporťáku jde natahnout. U korby si přesně nepamatuju, ale myslím, že taky nešla úplně napnout, ale nijak zvlášť to nevadilo.
Lulje díky za postřeh.
Koš máme, ale na prochajdy ho moc nevyužívám, protože mě děsně točí, že při odaretovaným podvozku se mi dře o kolečka, to jako někdo nedomyslel (jako chápu že pro 4, nebo 3 ridera to musí být ok, ale na UR je to k vzteku
za ty peníze
).
Ale když o tom teď tak přemýšlím… to vystrkování nožiček mě točí víc, takže se asi povznesu nadto, kolik košík stál (však na to aby ležel ve skříni jsem si ho nepořizovala) a jaksi ho obětuju pro dobro věci ![]()
ještě jednou dík ![]()
Ahojky,
QUINNY - my už jezdíme někdy od roka po směru, takže neporadím :-/. Ale koš je fakt super na všechno, u nás teď aktuálně na děsně velkou tašku s hračkama na písek pro oba kluky (která vyčuhuje až za zádovou opěrku). Takže určo ho využívej, však na ležení ve skříni je ho škoda
.
My budem muset vytáhnout ten dinner tray, ať ho také užijeme, když už jsme ho měli v ceně.
MARKETA - měli jsme to stejně jakko Quinny. U korby to úplně natáhnout nešlo (většinou jsem to řešila, že jsem odlepila ten sucháč, dala jsem to ještě o jednu úroveň dál a pak ten sucháč zalepila, ale držel jen na kousku. Ale bylo to trochu lepší. U sporťáku už je to v pohodě.
IVUŠKO - kamarádka řešila také nějakou vrzající rukojeť a v rámci reklamace jí tu rukojeť úplně vyměnili. Takže to zkus.
U nás pohodička. Jsem nadšená z té froté podložky, Toník se nepotí a drobky od jídla jdou super vyklepat.
Navíc ten kočárek úplně rozzářil.Musím vám sem hodit fotku… Pořád jezdím sporťákem, nějak se mi do golfek ani nechce přesedat, protože to poježdění - navíc teď s košem je prostě super!
Tož tolik novinky od nás..
QUINNY - my máme 4Ridera, takže s košem problém není. Snad i u Tebe vyhrají jeho klady nad zápory a vytahneš ho z té skříně
My v něm máme spoustu hraček a jiný borčus
Zatím jezdíme proti směru, tak se do koše hůř dostává, ale i tak jsem s ním moc spokojená! Už kvůli tomu, že Hany nestrká nožičky do koleček, jak je tomu u vás ![]()
ZUZICAK - taky máme podložku a maximální spokojenost. Máme tu od Emitexu s letní a zimní stranou. Úžasná věcička!!! Taky na ni nedám dopustit. Od kdy jezdíte proti směru jízdy? Já se k tomu nějak nedokážu odhodlat. Je to tak fajn, když můžu s malou komunikovat…
A až vyzkoušíš DINNER TRAY, tak dej vědět, jak jste spokojeni ![]()
Přejeme krásný letní den a příjemné poježděníčko.
P.S.: A golfkách ani neuvažuju, když sporťáček MUTSY je tak geniální…
Holky díky moc,
košík je oprášen a slouží ke spokojenosti ![]()
Dokonce se mi povedlo ho posunout výš (že mě to nenapadlo dřív, že, ale to je ten můj vykojenej mozek
) takže o kolečka už škrtáme minimálně ![]()
LULJE - taky jezdíme v protisměru a vzhledem k tomu že ta podnožka u dítka jde zvednout nahoru tak pohoda, spíš je to pozitivum, se tamžádný chmaták jen tak nedostane
. Víc mi tam třeba na tašku překážejí ty háky (námět pro výrobce - když to šlo vzadu vyřešit páskou na sucháč, šlo by to určitě i ve předu
) ale pozitiva převážila.
Po směru zatím neuvažuju, máme z druhé ruky ještě jeden kočík (Quinny speedi - na ten nejhorší terén a na brusle-má ruční brzdu), ale tam je H. občas vyloženě nešťastnej, že mě nevidí, myslím že času na otočení ještě bude dost.
Jinak u nás gofky taky nepreferujeme, nemáme tu na to ani chodníky…není nad nafukovací kolečka ![]()
To je zase román co ![]()
Díky za odpovědi! Reklamace se právě bojim, protože nemáme žádný jiný kočárek, a nějak se s M. ven dostat musím. Tak to ještě asi chvilku vydržíme a pošleme ho na reklamaci až koupíme golfky ![]()
Taky mi M dává nohu do koleček a neuvěřitelně mě to vytáčí, zkusím dát ten koš, děkuji za radu
Nějak jsem na ten koš úplně zapomněla
leží nám ve sříni.
A asi 2× jsem vyjela s kočárkem po směru jízdy a M. mě pořád volal a brečel, že tam nejsem, takže jsme se vrátili ke směru proti jízdě. I mně to tak vyhovuje více, že si můžeme povídat a když spí, tak ho kontroluji ![]()
Jo a kamarádka má ten funseat a její syn (má teď 16 měsíců) je z toho naprosto nadšený. Uvažuju, že si ho na léto také pořídíme, nebo si ho budeme alespoň půjčovat ![]()
Díky moc za tuhle diskusi - mám vybráno
¨
Takže není tu někdo, kdo by prodával - i výhledově podvozek, čtyřkolku nejlépe urban rider a hlubokou korbičku? Tu bych chtěla v nějaké neutrální barvě, ale určitě né světlou - máme 3 ohromné psy a a dítko, takže ta by u nás asi nepřežila.
Potápko - já myslím, že sehnat Mutsíka z druhé ruky nebude zase tak těžké, koukni na Mimibazar, třeba tady: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ale stačí, když si tam zadáš vpravo dole (nebo do Značka) MUTSY a pak si dáš - Od všech inzerentů a můžeš vybírat. Doporučuji vybrat někoho z tvého regionu, abysis mohla kočárek jet prohlédnout a sama odvézt. Určitě je to lepší než ho kupovat jako zajíce v pytli z druhého konce republiky
. Tady si myslím, že nikdo asi moc prodávat nebude, holky tu mají dětičky ještě malé a většinou jsme všechny max spokojené
. My jezdíme už 15,5 měsíce a o prodeji zatím neuvažuji, je to mnohem lepší jízda než v golfkách (a to máme kvalitní Jané Carrera).
Holky a jak vám děti dávají nohy do kol, to mají tu podnožku dolů nebo ji máte nahoře? My jí máme trvale nahoře, takže Toník nohama dolů na kola vůbec nedosáhne.
LULJE - já dávala Toníka po směru nějak kolem roku. Nejdřív z toho nadšený nebyl, ale zvyknul si ![]()
IVUŠKO - jsem zvědavá na Fun seat, jak se vám bude líbit..
Zuzka
Zuzko - však si taky MMB hlídám
Jen pořád nemůžu narazit na někoho od nás a nechávat si posílat kočárek poštou se mi fakt nechce. Ale ještě mám 4 měsíce čas, takže se určitě něco objeví.
zuzi: My máme tu podložku na nohy taky nahoře, ale M si hrozně rád dává ty nohy dolů. Nejdříve mi to nevadilo, ale teď už dosáhne až na to kolo, a to už se mi teda nelíbí. ![]()
Zuzi po směru by asi na kolečka nedosáhnul, taky jezdíme s vodorovnou podnožkou, ale my jezdíme v proti směru a on neustále některou nožičkou klimbá dolů po straně, je to naše malá chobotnice ![]()
ale košík už to vyřešil ![]()
já teď asi ani nemám důvod dávat ho po směru…proč jsi otáčela ty?
Aha, tak to jo.. Já nějak nezkoumala, že ta sedajda v protisměru je ke kolečkům blíž.. Je fakt, že jsem Toníka přehazovala v zimě, takže byl ve fusaku a nánožníku
.
QUINNY - no já ho otáčela, protože jsem si říkala, že poznávat svět je pro něj určitě zajímavější než koukat pořád jen na mamku. Ale je fakt, že jezdit tváří v tvář se mi líbilo, moc. Ale už je to velký kluk, takže myslím, že je spokojený, když kouká kolem. Děsně teď povídá a ukazuje co je kde, takže si to asi opravdu užívá..
Ale on ty nožky také pořád dává mimo podložku, jen holt na ty kolečka nedosáhne, takže je to v pohodě.
POTÁPKO - hodně štěstí v hledání. Myslím, že časem určitě najdeš a doufám, že budeš také spokojená jako my
.
Slíbené fotečky s vložkou Emitex, barva Apple green

Zuzka a kluci
Ahoj, chtela bych se zeptat nekoho kdo ma Mutsy, koupila jsem z druhe ruky, velmi pekny, ale ted jsem zjistila, ze boudicka nejde jakoby uplne vypnout, nevypada to nijak hrozive ani ze by to necemu vadilo, ale nevim jestli je to zamer nebo spise uz opotrebeni, poradi nekdo?Diky moc Marketa