Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
31.3.09 13:33

Zuzi,
taky jsem po dlouhé době zjistila, že totálně prázdná přední kolečka a vůbec to nevadilo. Nafoukla jsem je též na benzínce a včera jsem na ně náhodou sáhla a ona jsou zase prázdná. Asi budu muset do pneuservisu. ;) Určitě jsme píchli.
Slída na boudičce zatím nepraská - manžel na kočár ani nesáhne, tak to asi bude tím ;)
A letní potah mám taky od Emitexu - šedý. Tak jsem zvědavá, jak se Haničce bude chrupkat bez fusaku. Mně se ho teda zatím sundávat nechce - připadá mi tam to mimčo jako v bavlnce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
8.5.09 08:56

Ahoj holky, můžete některá poradit jak se skládá podvozek Urban Rider, prostě nám to nejde. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.5.09 20:47

Zdravím, je to strašně jednoduché, ale chce to grif. Tak pravou rukou zamáčkneš ten čudlík na polohování výšky rukojeti a levou rukou chytíš, takový "váleček na levé straně podvozku (je tam i taková šipka) a musíš provét pohyb (levou rukou nahoru a pravou dolu) najednou a podvozek sklopit. Pokud ho chceš rozložit, tak k tomu slouží taková ta červená páčka, pokud kočárek leží tak ji jen zvedneš (tu páčku) a podvozek rozložíš. Jde to strašně jednoduše, ale chce to cvik. Mému mnželovi to moc nejde do dneška (jde na to moc silou, tak si to raději skládám sama). Tak sna tomu porozumíš. Kdyby ne tak písni, snad bych našla někde návod.
 Zuzana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.5.09 20:48

ještě jsem zapoměla, musíš to jakoby zarazit do sebe. Tím válečkem nahoru a rukojetí dolů.

• Citovat
  • Upravit
6565
9.5.09 17:11

moc děkuju, už se mi to taky podařilo :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.5.09 14:07

Ahoj holky, prosím o radu. Koupila jsem si na MMB kočárek Mutsy UR. Jsem z něj úplně nadšená. Ta holčina, co ho prodávala, s ním toho moc nenajezdila. Mám ale jediný problém. Když vjedeme do terénu, začne podvozek vrzat. Manžel řekl, že je to logické, že to prostě bude vrzat.. Co vy na to? Máte tichý provoz? Děkuju za odpověd.
 Katka

• Citovat
  • Upravit
16365
13.5.09 14:19
[quote:3284391919]Ahoj holky, prosím o radu. Koupila jsem si na MMB kočárek Mutsy UR. Jsem z něj úplně nadšená. Ta holčina, co ho prodávala, s ním toho moc nenajezdila. Mám ale jediný problém. Když vjedeme do terénu, začne podvozek vrzat. Manžel řekl, že je to logické, že to prostě bude vrzat.. Co vy na to? Máte tichý provoz? Děkuju za odpověd.
 Katka

ahoj Katko s UR jezdíme přes 10 měsíců a absolutně nemám představu kde by mohl vrzat jako která část :?:
my jezdíme naprosto neslyšně, pokud tedy pominu prcka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.5.09 18:04

Díky quinny, alespoň vím, že musím vyhledat nějakou pomoc.. že by reklamace?? To nám to ježdění pěkně začíná :-) Nevíte jestli přímo v Libfinu opraví zboží v záruce, nebo musím přes prodejce?
Jinak vrže v místě té otáčecí nápravy. Právě manžel říkal, že to tam prostě musí vrzat, jak se to zkříží..
Ještě jednou děkuju a zdravím.
 K.

• Citovat
  • Upravit
16365
14.5.09 08:24

Kačko,
do Libfinu určitě nebude problém zavolat a domluvit se, na jejich stránkách kontakt na servis najdete. Myslím ale že už tu o tom kdysi někdo psal, že chtějí přes prodejce, teď si to nějak nevybavuju.
Ale co to pro začátek zkusit pořádně vyčistit a promazat nějakým třeba silikonovým sprejem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
14.5.09 13:17

Katko mě také napadlo prostříkat ten kloub Silikonem, to nám radil i prodejce, kdyby něco. Určitě ale nepromazávat normálním olejem. Zkus to, kdyby to nepomohlo, zavolej do Libfinu nebo zajeď do obchodu, kde byl kočárek kupovaný a řeš to přes ně. Ale přes Libfin to bude asi rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.5.09 13:35

Ahoj holky,
mně vypadla černá krytka, která je uprostřed kolečka. Stalo se vám to někdy? Nechci s takovou prkotinou otravovat v Libfinu, ale zas na druhou stranu to vypadá blbě a potřebovala bych něco místo ní dát. Neřešily jste to někdy? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
15.5.09 13:38

Lulje to jsem neřešila :-(. A nejde to tam jen obyčejně na:,–(it?

Nezávidím a doufám v rychlé vyřízení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.09 21:48

Vrzající 4-rider

Krásný večer,
asi po měsíci mě začal 4-rider taky vrzat, hlavně když se nejede po rovince, ale ani to nemusí být žádný terén jen lehce zvlněná zámecká dlažba. Napadl mě taky silikon WD40, ale vůbec netuším kam to šplíchnout.
Mám ještě starý freerider podvozek na brusle a ten ani nehlesne.
Jestli máte nějakou radu, jak to po domácku vyřešit bylo by to suprr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.5.09 21:59

Tak já mám v provozu 7 týdnů Hoco Big Foot a vrže taky jako hrom. Jinak jsem s ním max. spokojená, ale jak se ocitneme na sebemenší nerovnosti nebo se opřu o rukojeť, tak je to mazec. A práznej nevrže, jen s „nákladem“. Nastříkala jsem WD kam se dalo a marně.Manžel tvrdí, že na plasty to nepomáhá.

Jestli někdo na něco přijdete - sem s tím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.5.09 15:12

Ahoj holky
mám dotaz - u nás totiž začla vrzat rukojeť, nevíte co s tím? Vrže jakoby v té stříbrné části (jak je tam ten ‚čudl‘ na vytahování rukojeti). Absolutně netuším, co s tím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí