Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
21.3.09 21:45

Ivusko… tak ja jsem jezdila na bruslich a kolecka jsem mela za:,–(ne odaretovane.. nejsem zadny profik… spise jezdim jen tak na pohodu a jezdilo se mi opravdu dobre.. horsi bylo kdyz mi malou vzal starsi syn.. to jsem najednou byla bez opory totalne.. vis kde.. :-)

uz se taky tesim na lepsi pocasi..az zase vyrazime.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
21.3.09 21:48

Ahojky.. jsem tady po dlouhe dobe… chtela jsem se vas zeptat zda nemate nekdo zkusenosti se step boardem (stupinek za kocarek)… Behem par dni bych mela porodit dalsi dite.. Ade je 22m… a docela je jeste zvykla na kocarek..myslela jsem si ze by tohle bylo reseni.. ale neznam nikoho kdo s tim ma zkusenost..

Dekuji za odpovedi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.3.09 10:40

Rupinko: Děkuji za odpověď, už se těším až s kočárkem vyrazím na brusle :)

Skejtík jsme měli zhruba první půlrok, protože starší dcerka se také ráda vozila a po pár metrech ji bolely nožičky. Spokojená jsem ale moc nebyla - se skejtíkem nešlo jezdit s odaretovanýma kolečka (což pro mě byl problém - odaretování beru jako jedno z největších plusů), Ema se tam nevešla - musela jsem mít rukojeť na nejnižší pozici, ona se jí držela a já šla jakoby vedle ní a vezla kočárek zboku. Nebo byla rukojeť úplně nejvýš, Ema pod ní zkrčená a já šla za ní a kopala jsem se do skejtíku :roll: Po několika jízdách jsme to vzdali a skejtík jsem prodala a najednou, když nebylo jiné východisko, Ema začla v pohodě chodit sama. Snad některá jiná maminka napíše lepší zkušenost, nebo nějaké jiné řešení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.09 21:56

4-rider: Vibrující kolečka

Tak máme za sebou šestinedělí a pár výletů s mým vysněným kočárkem.
4Rider Singel Spoke.
Při rychlejší chůzi vybrují přední odaretované kolečka. Zkoušela jsem dotáhnout co se dalo, ale žádný efekt.
Máte s tím něko zkušenost, prosím poraďte.
Jinak ještě stále válčím s nafukováním koleček. V sobotu jsem trapasila na ARALce a než jsem přijela zpět do města, tak mě zase připadali poloprázdné. :roll:
Věřím, že to vychytáme. Když stál na chodbě vypadal dokonale, ale s každou další vycházkou mě tuhne úsměv na tváři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.3.09 07:21

Zdarilovci, taky mám 4Ridera a paráda. Je ot všechno o zvyku. Přední kolečka budou při rychlejší chůzi vibrovat, ale já zase tak rychle nejezdím, tak mi to zas tak nevadí. Jinak - minulý týden jsem taky dofukovala klola u Agipu. Jezdila jsem skoro měsíc na prázdných a ani mi to nějak nevadilo. Jen se mi hůř najíždělo na obrubníky a tak ;) 4Rider není do terénu a na to si budete muset zvyknout. Do sněhu a na horší polňačky zkrátka není přizpůsobený. Těžko se pak ovládá, protože musíš jet se zaaretovanými koly a vyjíždíš 4 stopy místo dvou.
Držím palce, ať si brzy na MUTSíka zvykneš. U mě se zadařilo a nedám na něj dopustit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.09 11:06

Krásný den,
no smířit se s tím, že při dobíhání na bus mě bude kočárek za 15 litrů tancovat jak splašený býk :evil: to se mě fakt nechce. Manžel bohužel není technický tip, tak to bude muset poslat do servisu.
Jinak s malým vozím na boardu ještě 15kg cácorku, takže jízda s prázdnými koly taky nejde.
Chtěla jsem supr bezúdržbový kočár a nějak se to zamotává.
U dcerky jsem měla BUZZ a myslela jsem, že si polepším.
S tím jsem jezdila bezproblému i na inlinech!!!!
A s MUTSY se nedá chodit ani rychle!!!!!
To snad ne, řekněte mě že ne! Prosím někdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
24.3.09 07:56

No, nechci vám brát naděje, ale s 4Riderem se fakt běhat nedá. Teda alespoň s tím naším ne. A vážně pochybuju, že servisem se to zlepší :( Asi bych na vašem místě vyměnila podvozek za Urbana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
24.3.09 08:49

RUPINKA - my jsme board měli. Tonda se narodil, když Alešovi bylo 2r a 10m. Ale použili jsme ho jen asi 2×. Jezdilo se s ním opravdu blbě. Když byl kočárek odaretovaný, tak děsně plaval. Blbě se ovládal. Navíc najít pozici boardu a rukojeti, tak aby to bylo příjemné mně i Alešovi bylo skoro nemožné. Takže jak psala Ivuška, tak i já jsem vedla kočár ze strany, většinou jsem ho měla zaaretovaný a pak se to dalo.
Ale vím, že třeba Meduza s boardem jezdila dlouho. Takže asi jde jen o zvyk. Já na to nervy neměla, takže jsme to asi po 3 jízdách, kdy jsem board stejně většinou jen tahala pod kočárem a Aleš lítal, board přestala vozit a prodala jsem ho. Tvoje holčička je ale menší, takže asi ho budete potřebovat víc.

ZDARILOVCI - no já doporučuji vyměnit podvozek za Urban rider :-). S tím můžeš běhat, jezdit na inlinech (jak psaly holky výš) a nevibruje. Ovladatelný je perfektně a do terénu jedna báseň…

Já měla první kočár Jané Slalom, kolečko mi vibrovalo, děsně mě to štvalo. Byli jsme s tím i v servisu, opravili to, ale stejně to po čase začalo dělat znova :-(. A na inlinech obzvlášť :-(. Takže myslím, že vibrace předních koleček je prostě úděl u všech 3-kolek nebo 4-kolek s předními otočnými koly…

Moc jsem neporadila, ale podle mě tě fakt uspokojí jen jiný podvozek :-/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.09 10:37

Děkuji Vám všem za názory a tipy. Jsem Vám moc vděčná.
Podvozek UR jsem zkoušela na prodejně a moc dobře se mě neovládal, ale veřím že je to o zvyku.
A s tím našim bývalým BUZZEM, který měl také spoustu chyb, ale že by vibrovalo přední kolečko mě ani nenapadlo. Sice tvrdé, ale po asfaltu na bruslích drželo jak přibité, takže jsem myslela že když vyměním kola za nafukovací a ještě 2 ve předu, tak to vyřeším :(
S BOARDEM jezdíme. Je fakt, že to žádná sláva není. Řeším stejné problémy jak jste již zde napsaly, ale co bysme pro ty naše prvorozené kuřátka neudělali, že :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
24.3.09 16:22

ZDARILOVCI - jj pokud jsou děti malé a board je nezbytnost, tak to určitě jde! Vím, že kamarádka ho také používala, ale u Speediho a v pohodě s ním jezdila minimálně rok. My už ho naštěstí nepotřebovali, takže pro mě hlavně dobře a o krám doma míň :D.

Ještě mě napadlo - co zkusit koupit na MMB jetý podvozek Freerider. Prodává se jich tam pá, kolem 3 tisíc a holky co je prodávají, tak píší, že jsou super i na brusle. Takže ten vibrovat nebude. A holt bys měla dva :-). jeden na pomalou jízdu a jeden na sport..

Je ale fakt, že já osobně moc rozdíl mezi Buzzem a 4riderem nevidím :-(. Do přírody nebo do terénu není ani jeden.. takže mám skoro pocit, že sis pohoršila, když u Buzze kolečko nevibrovalo.
No držím palce ať si buď zvykneš nebo holt vyměníš podvozek či celý kočár. Hlavní je přeci spokojená i maminka a nejen děti, ne? ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
26.3.09 10:22

Ahoj holky, mohla bych vás některou poprosit o fotečku sport.sedačky, když jí dáte do lehu (jak moc to jde)? A také jak vypadá sport.sedačka po i proti směru jízdy?Mám ještě dotaz, ta natáčecí kola jdou zaaretovat? Když jsou pohyblivá, nekopete při chůzi do toho? Pokud nechcete sem, budu vděčná za foto na mail - jowanaa zavináč seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.09 20:22

Barvička sportovní sedačky

Milé Mutsařky,
na podvozku postupně vychytáváme mouchy. Začíná převažovat spokojenost.
Poraďte, prosím, jaké provedení sportovní sedačky vybrat. S diskuse jsem pochopila, že College je lepší než Cargo. A co Team a Active.
Máte nějaké tipky, která se dobře udržuje vypadá dobře? Zde se nikde MUTSY neprodává, tak jsem odkázána na nákup přes net.
Korbičku mám cargo anthracit, je moc hezká, ale u sporťáku bych možná šla i do světlejší.
Děkuji za Vaše típečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.3.09 22:46

Zdarilovci k těm barvičkám, jestli jsem dobře pochopila tak team je v podstatě totéž co collage, tedy u starších byl název collage a teď team, doufám že moc nekecám, řešila jsem to s paní z obchůdku když jsme objednávali sportovní sedajdu…active je vpodstatě taky hodně podobná, jen ta barva není jednolitá, ale jakoby protkaná světlá tmavá nit mi to přijde, my měli korbu active coffee a bylo to taková jakoby světle hnědá se světlou, šla bych do ní znova bylo to praktický, ale nějak jsem zapomněla včas objednat a museli bychom dlouho čekat. Takže pokud nevybereš cargo tak ostatní jsou všechny podobný, stačí jen si vybrat barvu dle gusta :wink:

jowana v sedačce teď trůní fusak, takže na fotečce by toho nebylo moc vidět :oops: a na sundávání jsem nějaká lenora, tak snad někdo jiný se pochlapí :lol: ale jde to do lehu vcelku dost, odhadem tak 160°
Natáčecí kola?? je asi nutný dodat o jakým podvozku je řeč, jestli Urban Rider tak bez problémů a zaaretovat jdou, jestli o jiném podvozku tak nemám zkušenost, ale 3rider i 4rider mají natáčecí kola vpředu, o ty se asi zakopnout nedá :wink:
jinak hodně foteček je tady
 http://www.mutsy.nl/products

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.3.09 22:55

jowana ještě tady
http://www.mutsy.nl/…ider/options
pokud klikneš na tu druhou tečku nahoře (2 ze 4) tak krásně uvidíš to polohování
když klikneš na třetí (3 ze 4) tak je tam sedajda po a proti směru jízdy :wink:

Zdarilovci pro tebe jsou tu ty barvičky :wink:
http://www.mutsy.nl/…rider/colors
nahoře tečkou měníš korbu za sportovní nástavbu a dole jen proklikáváš barvičky, tak šťastnou ruku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
31.3.09 09:27

JOWANA - koukni tady do galérky Miládky. Sice sem už moc nechodí, ale má tam spoustu foteček svého mutsíka - i vleže po směru či proti směru jízdy.
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

ZDARILOVCI - no ono s těmi barvami je to dost ošemetné.. Jak víte asi už sami, tak nafotit Mutsíka v reálných barvách (mluvím tedy hlavně o potahu College) je takřka nemožné. Prostě ta barva není nikdy taková jako ve skutečnosti. Tím jak je lesklá, tak prostě na fotkách vypadá vždy jinak.
Jinak ale letošní barvy se mi popravdě moc nelíbí :-/. Jsem fakt ráda, že máme tu Steel, je taková jiná.. Z letošních nevím, kterou bych si vybrala.. Na můj vkus jsou moc neutrální a do hněda či béžova nebo khaki a mě tyhle barvy moc neberou :-).
Jinak ale k těm materiálům, já to zkoumala pro tu mojí kamarádku, co Mutsíka kupuje a v jedné recenzi jsem se dočetla toto:
Kočárky Mutsy jsou ve směs vyrobeny z šusťáku který je dobře udržovatelný po celou dobu užívání. Řada Cargo je hladký nelesklý šusťák, College (Sport) je texturovaný jednobarevný lesklý šusťák, Active texturovaný dvoubarevný šusťák (např. Active black je kombinace černé a šedé) , Team je texturovaný většinou jednobarevný nelesklý šusťák.
Více na:
 http://www.babysafety.cz/view.php?…

Pěkné poježděníčko všem, už se těším až sundám fusak a nandám ten náš nový potah od Emitexu zelený :-).

Jo a propo - XBOHUNKO, RUPINKO a případně další - budete reklamovat ten nánožník, že pouští ty nitky pod tím límcem???????? Podle mě je to jednoznačně vada materiálu…

MAHONY (pokud sem ještě chodíš) - byla jsi reklamovat v Německu???

Jo a koukala jsem, že mám ve slídě na boudičce také už 2 praskliny, ach jo, to zacházení manžela… Nedávala jste to někdo spravit do Libfinu mimo reklamaci???

Kolečka jsem zjistila, že jsem měla úplně ale fakt úplně vyfouklý!!! Ale vůbec mi to nevadilo, jezdilo se mi dobře. Nakonec mi je dofoukl děda, ale musel prý na benzínku a i tak to šlo blbě, jak jsem je měla totálně vyfouklý :-(. No jsem ráda, že jsem to nemusela řešit sama.. Budu to muset víc hlídat, chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí