Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
6.1.09 15:04

katko: Jsem ráda, že nejsem sama :)

Lujle: Jsem ráda že je tu další spokojená mamina s Emitexovým nánožníkem :) Jestli do nějakého půjdu, tak asi do tohoto. S dětmi ven chodím do max.-5°C, takže těmto mrazům se vyhýbám.
Navíc jak psala Katka, ten nánožník nezahřeje, spíš je jen proti větru ( a ktomu nám postačuje pláštěnka), takže ať nad tím přemýšlím jakkoli, pořád mám pocit, že je to vcelku na nic :roll: Možná mě ale přesvědčíte a do konce zimy ještě nějaký nánožník taky zakoupím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.1.09 13:43

Ahojky, tak i já jsem momentálně " krkavčí matka " :) Ale jezdím jen do -5st.C.
Než jsem se rozhodla jaký bych si měla koupit nánožník, vyjela jsem s 5měs. miminkem ve fusaku Red Castle a obaleným fusakem Mutsy. Zvenku ladíme a vevnitř teploučko. Když hodně fouká a nebo hustě sněží , tak na:,–(ím pláštěnku. Takže tuto zimu to vyřeším takto. Příští uvidíme.
Jinak po 5 měsících jízdy ( i v hodně těžkém terénu) stále naprostá spokojenost s Urbanem.

• Citovat
  • Upravit
6051
9.1.09 11:08

ahoj holky,
už máme urban rider skoro 5 měsíců - na hlubokou korbiučku jsem si zvykla a byla jsem s tím moc spokojená…máme ale dlouhé mimčo a tak jsme přesedlali do sportáku…mám s tím ale trošinku prekérku

• mám sporták otočenýdo protisměru jízdy, abych na malého viděla -
  1. polohování nožiček mi nějak nejde zafixovat a po chvilce vždycky skončí v nejnižší poloze - co s tím??? :?
  2. na tak malého mímoše mi přijde sporták dost tvrdý, tak jsem mu tam pořídila „vložnou tašku - jen "dno“ a když tam prcek leží, zdá se mi to na něja takové celkově hodně úzké - jak vy ve sportáku vozíte ještě ležící děti???

…nánožník máme origoš a jsem s ním celkem spokojená :wink:

Holky předem Vám moc děkuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
9.1.09 12:05

ivusko urcite se bez nanozniku da vydrzet, kamaradka, od ktere kocarek mam bez nej vydrzela v pohode, proto nemam origis a tak jsem si prikoupila ten Emitex
mne ten nanoznik prijde fajn v tom, ze kdyz drobne mrholi, slabe snezi apod., tak nemusim hned vytahovat plastenku - mam zase nejakou univerzalni od Emitexu, ktera na ten kocarek, kdyz je max. do lehu moc nesedi a pusobi to tak neforemne, takze kdyz z nebe pada jen neco malo, tak je fusak pred provlhnutim chraneny tim nanoznikem

kosticko ja mam docela stareho Mutsika, ktery nejde dat proti smeru jizdy, ale to je asi jedno - kazdopadne mi taky prijde, ze kdyz je to uplne do lehu, tak je to docela uzke a Rozarka tam nema moc mista, v podstate mi prijde, ze tam vadi ty operky na ruce, takze uz se tesim, az bude Rozarka sedet a toto se snad vyresi,

• Citovat
  • Upravit
21
10.1.09 09:27

kosticko: Tak u nás problém s polohování nožiček není, a vůbec netuším, co s tím, takže neporadím.
Jinak jsme ležící, vozíme se ve sporťáčku a nijak extra si nestěžujem. Viděla jsem i užžší kočárky. Třeba když jsem měla kočárek na dvojčata, tak ti měli každý o hodně méně místa, aby jsme vůbec někde projeli. Oproti nim má M. kočárek velký. Každý kočárek má něco :)
Občas mi ještě teď do mutsíka vleze jedno z dvojčat a vejdou se tam. Vleže jsou hooodně narvaní, ale stejně nepočítám, že tam M. bude tak dlouho i spinkat. :wink:

Terezko: Jé tak to je pravda, já vždycky vytáhnu pláštěnku. Já určitě nánožník plánuji na příští zimu - to už bude M. sedět a k sedícímu dítku se mi ten original i líbí. Tuto zimu ale asi už přečkáme (i když kdo ví co nás ještě čeká :roll: Už teď ty mrazy jsou strašné!)

Anonymni: To je skvělý nápad!! Pořád dokola nad tím přemýšlím a asi to uděláme stejně jako vy :D To mě vůbec nenapadlo, díky! :) A jaký fusak pod tím máte? Abych nekoupila nějaký, který se mi pod fusak Mutsy nevejde 8) Díky, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
11.1.09 21:39

Ahojky,

určitě jde přežít zimu i bez nánožníku, hlavně pokud máte holky nějaký super teplý fusak (třeba ten Emitex combi nebo Aesthetic Sport, Mutsy Eskimo a další), případně fusaky dva, jak to má Inko :-). Ten obyč Mutsy teda na tyhle mrazy rozhodně nestačí, je docela slabý…
Já spíš chtěla ten nánožník ne ani tak na zimu, ale právě na podzim nebo jaro, když už to není na fusak, ale spíš jen na deku a tu dle mých zkušeností se starším - velmi rádi děcka kopou dolů a já pak pořád honila deku po zemi :D :D :D.

Na zimu je to jen další vrstva, která pomůže a fakt nezbytný není…

LULJE - super, že jsi nánožník vyřešila!
S manželem mě to mrzí, klidně se svěř i tady… Vůbec ti to nezávidím a snad jsi se rozhodla dobře, že odejdeš. Já jsem horká hlava, takže jsem 2.1. také chtěla odejít, ale naštěstí u nás to bylo spíš v tom, že jsme o problémech nemluvili, oba to v sobě dusili a bylo dusno. A já už nemohla.. Žádný extra důvod nebyl. Teď už je zase fajně..
No drž se!!!!!!!!!

KOSTIČKO - ani my s polohováním nožiček problém nemáme! Vlastně už od srpna je máme pořád nahoru, ať jezdíme po směru nebo v protisměru.. Asi budeš muset reklamovat nebo do servisu, protože jinak fakt nevím…
Kočárek není z nejširších, ale problém nemáme. Toník je docela pořízek, ale do sporťáku se vejde pěkně i s Mutsy fusakem.

Spíš jen pořád řeším, jak tam dát tu složenou boudičku nad hlavu, už jí nějak dorostl :-(. Jak jí tak skládáte, když je díte vsedě? Já se snažím jí naštelovat jakoby nahoru, ale i tak se pod ní už nějak nevejde..

Jinak tu včera byla kamarádka, co čekají mimčo v únoru (jako je Toník) a koupili Mutsíka a sporťák Ocean a od nás mají korbičku a od včera i MC autosedajdu a adaptéry. Takže se pomalu začínám zbavovat věciček a snad se tu brzy vejdeme :-). Už se na to fakt těším, jak všechny ty věci po Toníkovi půjdou do světa a už si nic schovávat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
15.1.09 23:56

KOSTIČKO, taky mi ty nožičky nějak nedržely vodorovně a řešila jsem to o pár stránek dál - zkus zalistovat. Nechce se mi to teď hledat, ale bylo to fakt nedávno. Tipuju max. 10 stránek vzad.
ZUZIČÁKU, díky za podporu. Ona nevěra se dá odpustit, ale ne zapomenout, takže proto jsem se odstěhovala. Představ si, že 19.12., když jsem odjela píct k našim cukroví a zůstala tam přes noc, tak si domů pozval ženskou. Přísahá, že nepřišla, ale tu SMS nezapře. Holky, takto jsem se snížila a poprvé v životě (a určitě i naposledy) se někomu mrkla do mobilu (bylo to na oplátku - on mi to dělá běžně). No, a když to zjistil, že to vím, mě vyhodil z bytu, zmlátil a dostala jsem taková jména, která do nejdelší smrti nezapomenu. Takže tak. Nevěru bych ještě odpustila, ale že na mě vlastně bezdůvodně vztáhl ruku, to mu neodpustím (a to se stalo už podruhé a on věděl, že když to udělá, tak jdu). Ale to sem fakt nepatří…
Jinak malá si ve sporťáčku lebedí právě v těch nejkrutějších mrazech úúúúplně nejlíp. - To jen abych se vrátila k tématu ;)
A ještě jeden tip - dávám jí do nožiček do fusaku nahřívací polštářek - takový ten co je plněný jakýmsi obilím a nahřívá se v mikrovlnce. Je to paráda a vydrží hřát kolik hodin!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.1.09 13:26

4Rider nebo Urban

ahoj Tonyo,
koukám že máš 4Rider, já ho mám objednaný, ale zvažuji jestli to nemám změnit na Urbana, jaké jsou Tvoje zkušennosti.
Díky moc

• Citovat
  • Upravit
5527
19.1.09 20:53

Holky, k tomu NÁNOŽNÍKU - jsem teď strašně mooooc ráda, že jsem si ho pořídila. On mi přečuhoval fusak v nohách a tím nánožníkem se to upravilo a i ten kočárek vypadá uhlazeněji a jak tady psal kdosi - až budeme jezdit bez fusaku, tak bude nánožník pěkně držet deku, aby nepadala. A teď když mrholilo nebo drobně sněžilo, byla jsem šťastná, že ho máme. Jo, a pro Kostičku: drží nožičky, aby nepadaly ;) A ten Emitex Golf vypadá dobře!!!

A pozor!!!! Zítra mi dorazí objednaný KOŠ!!!! Jak já se těším!!! Musela jsem si udělat radost. Dneska máme výročí svatby (1 rok) a nepřišla mi od manžela ani blbá SMS. Takže jsem si udělala radost po svém. Zítra snad KOŠ dorazí. Jezdíme v protisměru, tak jsem zvědavá, jak s ním budu bojovat, ale i tak se těším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
20.1.09 23:12

Dneska mi dorazil NÁKUPNÍ KOŠ!
Paráda!!! Jen se do něj nemůžu dostat, protože jezdíme proti směru ;)
Jinak vypadá fantasticky a jistě bude plnit svůj účel.
Ale než jsem tam nacvakla ty úchyty… Hlava vykojená!!! Rvala jsem to tam obráceně a zuřila u toho jak debil. Nakonec se povedlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.1.09 23:37

Vykojená hlava, vykojený mozek… :D :oops: moje nejčastější slovní spojení a diagnóza… :cry: Vítej v klubu chce se mi zvolat!

Košík si také zakoupím, minule jsem se k pokladně blížila jak žonglér ( nyní vajíčka raději kupuje manžel) . Nalákaly jste mne!

Fusak pod fusak Mutsy máme Red Castle - asi je to normální velikost, kombinace fleece a „šusťáku“. Když mimčo při návratu spí, tak ho přenesu ve vnitřním fusaku do baráku.Vnitřní fusak je tak vždy teplý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.1.09 14:48

Reklamacia

Dobry den, kupovala som 4rider v Nemecku a praska mi slida na strieske sportaku. Nechce sa mi ho reklamovat v Nemecku, tak rozmyslam, ze si okienko necham na vlastne naklady vymenit u Libfinu. Nieviete, prosim Vas, kolko to asi stoji? Je ta slida ina, alebo znovu po urcitej dobe praska? Neviete o nejakej opravovni kocarkov v okoli Brna?
Dakujem za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.1.09 15:40

Ahojte,mala by som par otazok. Nerobi vam problem opierka noh? Vsimla som si ze je az pri kolesach. Ked je mimi mensie nevisia mu nozicky?Potom som bola prekvapena aka tazka je hlboka vanicka ked sa odopne z podvozku,neviem si k tomu predstavit este vahu dietata a prenasat ju. Nevadi to? Paci sa mi Mutsy kvoli vyske a kolesam, ale tieto ostatne veci ma trochu rusia. Dakujem za odpovede, Gabika.

• Citovat
  • Upravit
1308
22.1.09 09:14

LULJE - na Tvém místě bych se zachovala stejně a i ze stejných důvodů! Nevěra se opravdu odpustit dá, i když je to v člověku dlouho, ale to že na tebe vztáhl opravdu bezdůvodně ruku, to nikoliv! Udělal to podruhé, udělal by to znova.. No drž se a snad vám holky samotným bude líp a najdete si lepšího tatínka!!!
My mámě výročí svatby dneska, už teda ale 4. :)

Jo a dobře že sis udělala košíkem radost! A neboj to vychytáš, i já to zvládla. A až sedajdu obrátíš, tak to je už pak úplná krása!

GABIKA - mně opěrka nohou drží pěkně nahoře, takže Toníkovi nožičky rozhodně nepadají.. nevím proč s tím některé z holek mají problémy.. Takže to chce asi vyzkoušet přímo na sedačce, která ti přijde. Dá se to nastavit do dvou poloh - do roviny a dolů. My to máme pořád do roviny, dolů to dám až na jaře nebo v létě.
Hluboká korba je trochu těžší, ale já měla na staršího Jané a ta korba byla také těžká a ještě se mnohem hůř nosila! Tahle má aspoň popruhy na přenášení, které jsou fakt super. Jané jsem musela nosit za boudičku a to mi přišlo horší..
Tahala jsem Toníka v korbičce od června do srpna a byl to boj, ale dalo se to. Denně i klidně dvakrát a do 2. patra. A to nejsem žádný korbič a Tonda byl dobrej pořízek. Takže se toho neboj, zvykneš si :D

NÁNOŽNÍK - já tedy také musím říct, že jsem ráda, že ho máme. Přesně jak psala Lulje teď když trochu posněžává nebo mrholí, nemusím hned tahat pláštěnku a Toníkovi je teplo. Jednou na podzim vyjel bez něj jen ve fusaku a bylo takové hnusné počasí. Babička nevyndala pláštěnku a přijel úplně zmrzlej, jak ten fusak provlhl. Což se mi s nánožníkem fakt nestalo. takže i na toto je fajn. No a s tou dekou jsem to už psala :-).

OPRAVA v Libfinu - neporadím, ale pokud někdo ví, jsem taky zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.1.09 10:30

Nová majitelky MUTSY

Pěkný den,
díky všem na této diskusi se dnes stanu novou majitelkou kočárku MUTSY 4Rider single spoke next zatím pouze s hlubokou korbičkou v barvě CARGO Anthracite. Mimi přijde na svět patrně tak za 14 dní a dcerce jsem objednala board.
Tak se ozvu s prvními zážitky po složení :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí