Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1308
16.11.08 14:33

Ahojky,

dneska když jsem měla chvilku, jsem se hecla a vyfotila vám ten koš.
Všechny fotky najdete v mojí galerce tady:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

Tady vypíchnu jen, celkový pohled z boku (sedajda tváří v tvář) a je tam i vidět, že pláštěnku vozím vepředu, jak je ta opěrka nohou na konstrukci (mám jí tím provázkem na obalu přivázanou ke konstrukci a v pohodě to stačí :-)

Pohled shora, když dám nahoru tu podnožku, abych se do košíku dostala - je tam vidět, jak tam překáží ty háky 

Včera jsem dala Toníka ve směru jízdy a fakt se hned do koše nakupovalo líp i se líp vyndával. Tak přidám ještě fotku tuhle (sundala jsem střechu, aby to bylo líp vidět). 

A ještě obrázek kočár vedle koše :-)

NÁNOŽNÍK - tuším, že holky chválily ten golfovej s límcem!
PLÁŠTĚNKA - vozím jak jsem už psala v pytli vepředu na stupínku. Nápad tuším Bohunky x-stránek zpět :-).
KOŽENÉ NÁVLEKY - také si je chválím a hlavně když prší jsou super!

Uf, dítě si mě žádá, za chvíli půjdeme na rodinnou procházku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.11.08 18:02

Děkuji za tip na uložení lodního pytle , teď je to docela aktuální, protože často prší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.11.08 20:57

Ahojky
Moc a moc děkuju za fotky, přesvědčilo mě to a košík už máme také :D Je naprosto úžasný a všem vřele doporučuji!! :) Teď ještě musíme nějak dořešit ten fusak a budeme vybaveni :wink:

Děkuju všem moc a za rady a Zuzicakovi obzvlášť díky za fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
21.11.08 23:25

Teda, Zuzičáčku, ty jsi borec! Díky za fotky. Příští týden objednávám koš! :wink: :!
A jak je to u nás s doplňky?
Pláštěnka Emitex - sedí výborně a nacpu ji dokonce i do kapsy na boudě sporťáku, takže spokojenost dvojnásobná 8) Originální mi připadala nejen drahá, ale hlavně strašně veliká :roll:
Fusak Emitex - taky paráda. Teploučký, jen když odepnu spodní díl, tak je Haničce malý a když ho připnu, tak se do něj Haňula sice vejde, ale jak je ten fusak delší než sporťák, tak to vypadá divně. No co, hlavně že hřeje :roll:
A nánožník Emitex posílám zpět a budu doufat, že z Holandska dorazí originální v naší barvě. Jinak asi objednám sice originál, ale budu se muset spokojit s černou barvou. Nebo, holky, která máte ten Emitex, který z nich máte? Možná by fakt seděl ten na golfky, ale nechci znovu kupovat zajíce v pytli.
Díky za odpovědi.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
26.11.08 19:42

Ahoj holky prosím Vás o radičku.. :)
Už jsem měla vybraný kočárek a to teutonia spirit s3, ale včera jsem narazila na mutsyka urban rider a docela mě nahlodal. Dnes jsem si ho byla ojuknout tady u nás v krámě, ale bohužel mě zaskočilo ovládání té natáčecí nápravy - myslela jsem , že se natáčí ta přední, a ona ta zadní..byla s tím docela fuška couvat. Chtěla bych ho i s korbičkou, tak se chci zeptat, hned jste si zvykly na to řízení nebo to trvalo? Nerada bych koupila kočárek za docela dosta peněz a pak toho litovala, určitě to chápete :lol: Prosím o všechny zkušenosti. Nebo ještě myslíte , že je lepší podvozek 3rider ? Ten jsem tedy na živo neviděla, u prvního děcka jsme měli trojkolku Quinny freestyle , ale ted bych chtěla zkusit jiný kočárek.
Moc děkuji za rady a typy ohledně obou druhů konstrukcí.. :wink: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.11.08 22:34

Ahoj Katko, jezdím s Mutsíkem Urban Rider a po 4 měsících používání jsem stále spokojená. První kilometr jsem ale jezdila raději bez mimina - na zahradě. Prostě domácí kočárková autoškola. Je to jiná technika jízdy, ale naučíš se to rychle.
Nyní kočárek zvládám jednou rukou a v druhé mám na vodítku psy :D I v těžkém terénu jede Mutsík skvěle. Nyní jezdím ve sněhu a taky naprostá pohodička.

A couvání? To je jako couvat s přívěsem. Já si to raději zaaretuji na couvání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
27.11.08 15:43

Ahoj Katko,

pokud ti jde jen o to couvání, tak já při couvání také podvozek raději aretuju. Tím, že je aretace vedle brzdy, jde to hodně rychle a je to nejlepší. Nechci ti brát iluze, ale ani s trojkolkou se moc dobře necouvá :-). Já měla na první Jané Slalom. A obíhat kočár na aretaci předního kola mě prudce nebavilo, tady jen šup šup nohou a mám zaaretováno i odaretováno. Jinak se s Mutsíkem jezdí krásně!!!!! Jezdíme hodně v přírodě, ale i ve městě, jezdím do školky, atd.
Já jsem fakt nadšená, i po 9,5 měsících ježdění a rozhodně bych neměnila! Přijde mi to mnohem lepší než 3-kolka, co jsem měla předtím. Jak píšu výš. U mě fakt jediná nevýhoda - váha Mutsíka. Ale i to zvládám..

A také v pohodě ovládám jednou rukou, v druhé mám buď psa nebo Aleše. A úplně v pohodě… Fakt jsem si nemyslela, když jsem Mutsynu kupovala, že budu až tak spokojená, ale jsem..

Přeji pěkné vybírání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
27.11.08 20:17

Ahoj holky, děkuji moc za odpovědi. S trojkolkou jsem jezdila, tak tu znám, a tam to bylo v pohodě, třeba jako když stojíte na místě a jen pojíždíte kočárkem dopředu dozadu, tak to šlo fakt v poho, s mutsykem si to nedovedu představit. Ale je fakt , aretace rovnou u nohy není problém to zaaretovat..Asi to zkusím, dám na rady a zatím je to favorit. Jen jsem ještě slyšela, že se špatně vyřizují reklamace, máme bohužel štěstí na to, že všechy věci postupně reklamujeme (asi prokletí či co :? ), tak toho se trochu bojím..ale asi je to taky o lidech , uvidíme, kde mutsýka koupíme asi tady u nás, tam jsou fajn tety-prodavačky :lol:
Za další postřehy rady a typy předem ještě děkuji, každá rada dobrá :wink: krásný večer všem !!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
28.11.08 13:19

Ahoj Katko,
3Rider tady má Lištička, která s ním je spokojená, ale jak kdesi psala, příště by šla raději do Urbana. Já mám 4Rider a souhlasím s Lištičkou ;) Jinak ale maximální spokojenost. Pro zasvěcené - už i problémy se sporťákem vyřešeny. Byly způsobeny mojí neschopností ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.11.08 15:45

Ahoj holky,
tak jsem konečně (snad po půl roce) odvezla ten kočár do prodejny k reklamaci. Měla jsem uvolněnou rukojeť. Neměla jsem účet, jen od zálohy, záručák ano.
Snad to teda dopadlo dobře, paní to sepsala a kočár jsem tam nechala. Divila se, jekto že mám účet od zálohy, když ten se tam při doplatku nechává. pak mi napadlo, že to snad spletli a místo účtu od doplatku mi nechali ten od zálohy.
Tak držte palce ať mi to uznají. Ještě jsem tam připsala popraskanou slídu, když už jsem byla v tom :lol:

Jezdím sice s golfkama, ale po mucíku see mi stýská, je to jiné poježděníčko. A ke druhému mimi si dokoupím ten nákupní koš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
1.12.08 14:21

KATKO - držím palce při vybírání. Ale je fakt, že holky tady reklamovali třeba prasklou slídu v okénku na sporťáku a v pohodě to bylo uznáno a opraveno (vyměněná slída), což myslím třeba Jané zrovna jako reklamaci neuznávali… Zatím tu byla i v reklamacích spokojenost, že Libfin funguje skvěle…
Pokud víš, že u vás jsou prodavačky v obchodě super, kupuj tam. Ono je to většinou spíš fakt o těch prodavačkách než dovozci, dle mého názoru.. Ale holky si tu chválily koupi např. v Kočárkově u pí. Vinterové, ale i další obchody. Třeba se ti ozvou…
Ale času máš ještě do konečného rozhodnutí hodně, uvidíš, co ještě vymyslíš :-).

TONYA - super, že jsi se nakonec odhodlala a reklamaci zkusila. Snad to v pořádku dopadne a uznají ti to se vším všudy. Dej pak vědět a do koše při druhém mimču určo investuj!

My byli s manžou v pátek v Pze v IKEA a potkali jsme tam jednu maminku s Mutsíkem a koš také měla. Takže další spokojená uživatelka, pokud to nebyl někdo z vás ;-).

My máme teď Toníčka nemocného, takže jsme s kočárkem o víkendu nejezdili, jen doma v pokoji při uspávání a houpání při uspávání v pokoji fakt super :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.12.08 11:53

Zuzicak že mi to ale trvalo, a kdybych čekala až mi to tam odveze manžel, tak bych záruční lhůtu prošvihla úplně :D

na ten koš se těším, nový kočát mi při dalším mimi určitě neprojde (chtěla bych zkusit ten podvozek urbanrider) tak aspoň tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.12.08 14:30

OPRAVNA kočárků

Ahoj holky, PROSÍM, dáte mi tip na opravnu kočárků, nejlépe Morava? Jedná se pokaženou autosedačku Mutsy Traveller ( nekupovaná u nás!), je poškozené ovládání madla.

Moc děkuji !!!
Helena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
5.12.08 12:22

Helen zkus napsat do Libfinu (www.libfin.cz), snad ti poradí! Jinak bych zkusila třeba nějaký cykloservis, tam by ti také mohli možná poradit. Jinak fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.12.08 09:20

NÁNOŽNÍK

Ahoj holky, tak jsem tady zase a opět s dotazem na zkušené MUTSÍKÁŘKY.
Potřebuju koupit NÁNOŽNÍK na sporták, ale v mojí barvě College Light Olive se bouhužel už nevyrábí. Zkusila jsem univerzální od Emitexu, ale ten taky nesedí. Rozhodla jsem se tedy, že koupím originál MUTSY, ale v černé barvě. A teď ten dotaaz: Paní Živná z Libfinu mi řekla, že ten originální nánožník na tom kočárku taky dobře nesedí, tak ted jsem z toho zmatená a prosím o radu - sedí originál nebo nesedí? Jakou máte zkušenost s nánožníkem vy???
Díky za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4