Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhojky,
dneska když jsem měla chvilku, jsem se hecla a vyfotila vám ten koš.
Všechny fotky najdete v mojí galerce tady:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tady vypíchnu jen, celkový pohled z boku (sedajda tváří v tvář) a je tam i vidět, že pláštěnku vozím vepředu, jak je ta opěrka nohou na konstrukci (mám jí tím provázkem na obalu přivázanou ke konstrukci a v pohodě to stačí
)
Pohled shora, když dám nahoru tu podnožku, abych se do košíku dostala - je tam vidět, jak tam překáží ty háky
Včera jsem dala Toníka ve směru jízdy a fakt se hned do koše nakupovalo líp i se líp vyndával. Tak přidám ještě fotku tuhle (sundala jsem střechu, aby to bylo líp vidět).
A ještě obrázek kočár vedle koše
NÁNOŽNÍK - tuším, že holky chválily ten golfovej s límcem!
PLÁŠTĚNKA - vozím jak jsem už psala v pytli vepředu na stupínku. Nápad tuším Bohunky x-stránek zpět
.
KOŽENÉ NÁVLEKY - také si je chválím a hlavně když prší jsou super!
Uf, dítě si mě žádá, za chvíli půjdeme na rodinnou procházku..
Děkuji za tip na uložení lodního pytle , teď je to docela aktuální, protože často prší.
Ahojky
Moc a moc děkuju za fotky, přesvědčilo mě to a košík už máme také
Je naprosto úžasný a všem vřele doporučuji!!
Teď ještě musíme nějak dořešit ten fusak a budeme vybaveni ![]()
Děkuju všem moc a za rady a Zuzicakovi obzvlášť díky za fotky ![]()
Teda, Zuzičáčku, ty jsi borec! Díky za fotky. Příští týden objednávám koš!
![]()
A jak je to u nás s doplňky?
Pláštěnka Emitex - sedí výborně a nacpu ji dokonce i do kapsy na boudě sporťáku, takže spokojenost dvojnásobná
Originální mi připadala nejen drahá, ale hlavně strašně veliká ![]()
Fusak Emitex - taky paráda. Teploučký, jen když odepnu spodní díl, tak je Haničce malý a když ho připnu, tak se do něj Haňula sice vejde, ale jak je ten fusak delší než sporťák, tak to vypadá divně. No co, hlavně že hřeje ![]()
A nánožník Emitex posílám zpět a budu doufat, že z Holandska dorazí originální v naší barvě. Jinak asi objednám sice originál, ale budu se muset spokojit s černou barvou. Nebo, holky, která máte ten Emitex, který z nich máte? Možná by fakt seděl ten na golfky, ale nechci znovu kupovat zajíce v pytli.
Díky za odpovědi.
Martina
Ahoj holky prosím Vás o radičku.. ![]()
Už jsem měla vybraný kočárek a to teutonia spirit s3, ale včera jsem narazila na mutsyka urban rider a docela mě nahlodal. Dnes jsem si ho byla ojuknout tady u nás v krámě, ale bohužel mě zaskočilo ovládání té natáčecí nápravy - myslela jsem , že se natáčí ta přední, a ona ta zadní..byla s tím docela fuška couvat. Chtěla bych ho i s korbičkou, tak se chci zeptat, hned jste si zvykly na to řízení nebo to trvalo? Nerada bych koupila kočárek za docela dosta peněz a pak toho litovala, určitě to chápete
Prosím o všechny zkušenosti. Nebo ještě myslíte , že je lepší podvozek 3rider ? Ten jsem tedy na živo neviděla, u prvního děcka jsme měli trojkolku Quinny freestyle , ale ted bych chtěla zkusit jiný kočárek.
Moc děkuji za rady a typy ohledně obou druhů konstrukcí..
![]()
Ahoj Katko, jezdím s Mutsíkem Urban Rider a po 4 měsících používání jsem stále spokojená. První kilometr jsem ale jezdila raději bez mimina - na zahradě. Prostě domácí kočárková autoškola. Je to jiná technika jízdy, ale naučíš se to rychle.
Nyní kočárek zvládám jednou rukou a v druhé mám na vodítku psy
I v těžkém terénu jede Mutsík skvěle. Nyní jezdím ve sněhu a taky naprostá pohodička.
A couvání? To je jako couvat s přívěsem. Já si to raději zaaretuji na couvání ![]()
Ahoj Katko,
pokud ti jde jen o to couvání, tak já při couvání také podvozek raději aretuju. Tím, že je aretace vedle brzdy, jde to hodně rychle a je to nejlepší. Nechci ti brát iluze, ale ani s trojkolkou se moc dobře necouvá
. Já měla na první Jané Slalom. A obíhat kočár na aretaci předního kola mě prudce nebavilo, tady jen šup šup nohou a mám zaaretováno i odaretováno. Jinak se s Mutsíkem jezdí krásně!!!!! Jezdíme hodně v přírodě, ale i ve městě, jezdím do školky, atd.
Já jsem fakt nadšená, i po 9,5 měsících ježdění a rozhodně bych neměnila! Přijde mi to mnohem lepší než 3-kolka, co jsem měla předtím. Jak píšu výš. U mě fakt jediná nevýhoda - váha Mutsíka. Ale i to zvládám..
A také v pohodě ovládám jednou rukou, v druhé mám buď psa nebo Aleše. A úplně v pohodě… Fakt jsem si nemyslela, když jsem Mutsynu kupovala, že budu až tak spokojená, ale jsem..
Přeji pěkné vybírání.
Ahoj holky, děkuji moc za odpovědi. S trojkolkou jsem jezdila, tak tu znám, a tam to bylo v pohodě, třeba jako když stojíte na místě a jen pojíždíte kočárkem dopředu dozadu, tak to šlo fakt v poho, s mutsykem si to nedovedu představit. Ale je fakt , aretace rovnou u nohy není problém to zaaretovat..Asi to zkusím, dám na rady a zatím je to favorit. Jen jsem ještě slyšela, že se špatně vyřizují reklamace, máme bohužel štěstí na to, že všechy věci postupně reklamujeme (asi prokletí či co
), tak toho se trochu bojím..ale asi je to taky o lidech , uvidíme, kde mutsýka koupíme asi tady u nás, tam jsou fajn tety-prodavačky ![]()
Za další postřehy rady a typy předem ještě děkuji, každá rada dobrá
krásný večer všem !!! ![]()
Ahoj Katko,
3Rider tady má Lištička, která s ním je spokojená, ale jak kdesi psala, příště by šla raději do Urbana. Já mám 4Rider a souhlasím s Lištičkou
Jinak ale maximální spokojenost. Pro zasvěcené - už i problémy se sporťákem vyřešeny. Byly způsobeny mojí neschopností ![]()
Ahoj holky,
tak jsem konečně (snad po půl roce) odvezla ten kočár do prodejny k reklamaci. Měla jsem uvolněnou rukojeť. Neměla jsem účet, jen od zálohy, záručák ano.
Snad to teda dopadlo dobře, paní to sepsala a kočár jsem tam nechala. Divila se, jekto že mám účet od zálohy, když ten se tam při doplatku nechává. pak mi napadlo, že to snad spletli a místo účtu od doplatku mi nechali ten od zálohy.
Tak držte palce ať mi to uznají. Ještě jsem tam připsala popraskanou slídu, když už jsem byla v tom ![]()
Jezdím sice s golfkama, ale po mucíku see mi stýská, je to jiné poježděníčko. A ke druhému mimi si dokoupím ten nákupní koš ![]()
KATKO - držím palce při vybírání. Ale je fakt, že holky tady reklamovali třeba prasklou slídu v okénku na sporťáku a v pohodě to bylo uznáno a opraveno (vyměněná slída), což myslím třeba Jané zrovna jako reklamaci neuznávali… Zatím tu byla i v reklamacích spokojenost, že Libfin funguje skvěle…
Pokud víš, že u vás jsou prodavačky v obchodě super, kupuj tam. Ono je to většinou spíš fakt o těch prodavačkách než dovozci, dle mého názoru.. Ale holky si tu chválily koupi např. v Kočárkově u pí. Vinterové, ale i další obchody. Třeba se ti ozvou…
Ale času máš ještě do konečného rozhodnutí hodně, uvidíš, co ještě vymyslíš
.
TONYA - super, že jsi se nakonec odhodlala a reklamaci zkusila. Snad to v pořádku dopadne a uznají ti to se vším všudy. Dej pak vědět a do koše při druhém mimču určo investuj!
My byli s manžou v pátek v Pze v IKEA a potkali jsme tam jednu maminku s Mutsíkem a koš také měla. Takže další spokojená uživatelka, pokud to nebyl někdo z vás
.
My máme teď Toníčka nemocného, takže jsme s kočárkem o víkendu nejezdili, jen doma v pokoji při uspávání a houpání při uspávání v pokoji fakt super
.
Zuzicak že mi to ale trvalo, a kdybych čekala až mi to tam odveze manžel, tak bych záruční lhůtu prošvihla úplně ![]()
na ten koš se těším, nový kočát mi při dalším mimi určitě neprojde (chtěla bych zkusit ten podvozek urbanrider) tak aspoň tohle.
Ahoj holky, PROSÍM, dáte mi tip na opravnu kočárků, nejlépe Morava? Jedná se pokaženou autosedačku Mutsy Traveller ( nekupovaná u nás!), je poškozené ovládání madla.
Moc děkuji !!!
Helena
Helen zkus napsat do Libfinu (www.libfin.cz), snad ti poradí! Jinak bych zkusila třeba nějaký cykloservis, tam by ti také mohli možná poradit. Jinak fakt nevím..
Ahoj holky, tak jsem tady zase a opět s dotazem na zkušené MUTSÍKÁŘKY.
Potřebuju koupit NÁNOŽNÍK na sporták, ale v mojí barvě College Light Olive se bouhužel už nevyrábí. Zkusila jsem univerzální od Emitexu, ale ten taky nesedí. Rozhodla jsem se tedy, že koupím originál MUTSY, ale v černé barvě. A teď ten dotaaz: Paní Živná z Libfinu mi řekla, že ten originální nánožník na tom kočárku taky dobře nesedí, tak ted jsem z toho zmatená a prosím o radu - sedí originál nebo nesedí? Jakou máte zkušenost s nánožníkem vy???
Díky za odpovědi!