Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7371
21.12.08 13:52

Ahoj maminky a krásný den,
tak to vypadá , že mutsík vyhraje :lol: i s korbičkou jen se furt rozhoduji mezi urban driver a 3driver - máte s tou trojkoulkou tady někdo zkušenosti? Není lépe skladnější do auta? Jsem tedy na 3kolky zvyklá, a líbí se mi, tak proto taky nad tím uvažuji.Nikde to nemůžu najít, hodnocení a tak,..
předem děkuji Katka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.12.08 08:26

Holky, tak další zklamání. Konzultovala jsem to s paní z Babycaru a ta mi řekla, že jinou barvu než černou by si k tomu kočárku netrouvla dát (já teda taky ne ;) ), no, a problém je v tom, že z materiálu College se černá nevyrábí. Jen Cargo, což už by vyšlo nastejno jako Emitex. Já se picnu!

Katko, 3kolku má Lištička, jestli se nepletu. A tady psala, že kdyby si mohla vybrat, tak by příště šla do Urbana. Snad Tě nějak nemystifikuju, ale myslím, že to byla ona. Já mám 4Ridera a do auta se skládá skvěle. Pořád ale ještě zvažuju výměnu za Urbana. (Ten by se mi do auta dřív nevešel, ale teď mám nové a tam by se Urbany vešly dva ;) ) Mám pocit, že UR je víc do terénu. Jinak ale i s 4R maximální spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
22.12.08 20:45

LULJE to je fakt blbý s tím nánožníkem.. Ale já bych fakt popřemýšlela nad tou tmavě hnědou čokoládovou, ale koukám, že v aktuální kolekci na webu libfinu není :-/. Jen kaki :-( A ani nevím, jestli ten materiál Team je stejný jako ten náš College.
No nezávidím! Ale snad nějakou pěknou barvu vyberete. Asi bychzkusila s kočárem zajet někam do velkého krámu, kde by mohli mít víc barev a vyzkoušela bych, jak to vypadá. Třeba by to bylo hezké s tou světle zelenou..

TONYO - super, že už máš mutsíka doma! A Libfin překvapil, jsem ráda, možná je jednou taky budu potřebovat, když nebudu chtít jet reklamovat k dédérónům :-).

KATKO - jak už psala Lulje, 3rider má Lištička. S hlubokou korbou byla s kočárkem spokojená. S přechodem na sporťák se jízdní vlastnosti trochu změnily, tak už tak nadšená nebyla. A bývala by radši měla UR. Navíc u 3R je níž košík než u UR, takže byl po zimě zespoda špinavý a nevím, jestli nebyl i protržený. Nebo to psal možná i někdo jinej.. Asi to chce vyzkoušet a uvidíš..
Mně se 3R taky líbil původně víc, ale nakonec mám UR a jsem max spokojená.
Snad se ti lištička ozve nebo koukni i do jiných diskuzí o Mutsy tady nebo na BC, určitě už tu svoje zkušenosti psala několikrát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
22.12.08 20:55

Holky díky moc za rady ,zkusím to tady dohledat, co píše Lištička :lol:
Přeji krásné Vánoce a Nový rok !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.12.08 21:49

Ahojky holčičky,
tak já jsem s kočárkem spokojená,fakt bych asi Mutsy neměnila,ale asi bych si příště 3rider nekoupila,spíše bych uvažovala nad 4rider nabo urban rider.
Katko..jak píšou holky s korbičkou a podvozkem maximální spokojenost a byli jsme k nepřehlédnutí,ale když jsem chtěla využívat sporťak natočený proti mě,tak fááákt nic moc a ztratilo to svou přednost,před kočárky mezi kterými jsem vybírala… jako když mám sporťák od sebe tak paráda,ale k sobě to byla tragédie,taky mám problém když jedu s prázdným kočárkem a trochu svižněji,tak se mi to přední dvojkolečko strašně rozkmitá,že musím zastavit. Ale jinak spokojenost,budou mu teď dva roky a je pořád krásný!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
26.12.08 20:37

Pro Lulje - náš vozejk s nánožníkem, máme origoš, barva byla psaná Steel, ale je o odstín trochu jinde. Ale nevadí mi to. I tak to vypadá pěkně. Uchycený máme nánožník uvnitř boudičky.

a ze strany bez pasažéra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
27.12.08 09:12

Zuzi, moc děkuju za fotky a nezbývá mi, než ve skrytu duše závidět… My budeme muset nakonec zůstat bez nánožníku nebo koupit nějaký ten univerzál :( MUTSY totiž nejen že nevyrábí naši barvu, ale v materiálu College ani žádnou jinou, která by se hodila (nejlíp černá). takže smůla. Začínám mít pocit, že než nánožník seženu, Hanička nebude sporťák potřebovat :)
Holky, všem hlavně krásné svátky, šťastný nový rok a příjemné poježdění s MUTSYNAMA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.12.08 21:16

Tak jsem si konečně našla čas a přelouskala celou diskuzi a jsem naprosto nadšena!! Moc moc díky, za tuto diskuzi, získala jsem tím spousty moc cenných rad :potlesk:
Připadám si teď konečně jako ‚zkušená‘ Mutsařka a jsem plná informací :D Takže teď se budu snažit, případným zájemcům, poradit a případně dodat i fotečky :)

Jinak všem přeju ať si užijete Silvestr a správné vkročení do toho nového roku 2009. A samozdřejmě i co nejvíce užívajících procházek s Mutsíkama a co nejméně reklamací :D Doufám, že si najdu více času a budu na vás mrkat častěji. Krásný zbytek svátků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
2.1.09 20:58

Ahojte holky,
taky docela uvažuji, že si pořídíme Mutsy, ale je to už dávno, co jsem četla celou diskusi (a znovu se mi to nechce hledat :roll:), tak jsem vás chtěla poprosit o radu. Je hluboká korba lepší cargo nebo college ? Asi bych chtěla barvu navy a ta je v obou provedeních, tak se chci zeptat na vaše zkušebnosti.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.1.09 23:13

Voltera : My jsme měli hlubokou Cargo Black a nemůžu si ztěžovat. Podle mě na hlubokou je vcelku jedno jestli máš Cargo nebo Colegge, oboje vypadá dobře a ta hluboká se nijak neupatlá (proto u sporťáků se nedoporučuje ta Cargo - tam se hodně špiní to madlo před dítětem), ale u hluboké to asi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
3.1.09 19:06

VOLTERA - velikostí je to stejné, jen ten materiál vnější je jiný. Zkus na ně kouknout někde v reálu, který se ti bude víc líbit. Jiný rozdíl fakt není. My jsme měli College a máme i sporťák a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
3.1.09 19:31

ahoj holky,
taky mam Mutsika a pred Vanoci jsme musely prejit uz do sportaku, pac mela mala z korbicky otlacenou hlavicku :? podobne jako vy jsem resila nanoznik, protoze original nemame, po shlednuti teto diksuse jsem koupila Emetix na golfky s limcem v cerne barve a jsem spokojena, takze prikladam foto, abyste vedely, jak to vypada, treba vam to pomuze v rozhodovani :wink:
 http://emimino.cz/…Obraz037.jpg

• Citovat
  • Upravit
21
4.1.09 15:52

Pěknou neděli :-)
Terezko: Moc díky za fotečku. My ještě nánožník nemáme a já jsem si i myslela, že ho už nebudu řešit a zimu zvládnem ve fusaku (je až po krk a Maty je v něm zabalen ještě do deky), ale ten tvůj se mi líbí. Takže jsem zase na vážkách: Pořídit nebo nepořídit nánožník? Je tu vůbec někdo kdo ‚přežil‘ zimu bez nánožníku, nebo jsem jen já krkavčí máma? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 17:37

Ivusko - jestli jsi krkavčí matka, tak jsme dvě :lol: já Domčovi dávám teplé punčochy , silnější kalhoty a akorát ten teplý zimní fusak a konec :lol: ale on je dost horkokrevný, kdyby ale bylo fakt zima treba -5 a méne tak bych ho možná dala nevím, zase asi tolik nezahreje, spíš je to proti profouknutí a dobry na podzim - tedy když není vyteplený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.1.09 12:58

Ahoj holky,
tak už taky máme nánožník. Konečně!!! Nakonec taky Emitex Golf s límcem. A paráda!!! Byli jsme přes silvestra na horách a nevím, jestli bychom to v minus 15 zvládli jen s fusakem. Malá si ve sporťáku lebedila a já jsem si i zalyžovala :)
Tak ať je pro vás ten nový rok šťastný. U nás nebude, protože jsem se musela od muže odstěhovat a jen co to půjde, zažádám o rozvod. Ach jo. A to jsem si myslela, že nám to vydrží :( To sem ale nepatří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí