Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj maminky a krásný den,
tak to vypadá , že mutsík vyhraje
i s korbičkou jen se furt rozhoduji mezi urban driver a 3driver - máte s tou trojkoulkou tady někdo zkušenosti? Není lépe skladnější do auta? Jsem tedy na 3kolky zvyklá, a líbí se mi, tak proto taky nad tím uvažuji.Nikde to nemůžu najít, hodnocení a tak,..
předem děkuji Katka ![]()
Holky, tak další zklamání. Konzultovala jsem to s paní z Babycaru a ta mi řekla, že jinou barvu než černou by si k tomu kočárku netrouvla dát (já teda taky ne
), no, a problém je v tom, že z materiálu College se černá nevyrábí. Jen Cargo, což už by vyšlo nastejno jako Emitex. Já se picnu!
Katko, 3kolku má Lištička, jestli se nepletu. A tady psala, že kdyby si mohla vybrat, tak by příště šla do Urbana. Snad Tě nějak nemystifikuju, ale myslím, že to byla ona. Já mám 4Ridera a do auta se skládá skvěle. Pořád ale ještě zvažuju výměnu za Urbana. (Ten by se mi do auta dřív nevešel, ale teď mám nové a tam by se Urbany vešly dva
) Mám pocit, že UR je víc do terénu. Jinak ale i s 4R maximální spokojenost ![]()
LULJE to je fakt blbý s tím nánožníkem.. Ale já bych fakt popřemýšlela nad tou tmavě hnědou čokoládovou, ale koukám, že v aktuální kolekci na webu libfinu není :-/. Jen kaki
A ani nevím, jestli ten materiál Team je stejný jako ten náš College.
No nezávidím! Ale snad nějakou pěknou barvu vyberete. Asi bychzkusila s kočárem zajet někam do velkého krámu, kde by mohli mít víc barev a vyzkoušela bych, jak to vypadá. Třeba by to bylo hezké s tou světle zelenou..
TONYO - super, že už máš mutsíka doma! A Libfin překvapil, jsem ráda, možná je jednou taky budu potřebovat, když nebudu chtít jet reklamovat k dédérónům
.
KATKO - jak už psala Lulje, 3rider má Lištička. S hlubokou korbou byla s kočárkem spokojená. S přechodem na sporťák se jízdní vlastnosti trochu změnily, tak už tak nadšená nebyla. A bývala by radši měla UR. Navíc u 3R je níž košík než u UR, takže byl po zimě zespoda špinavý a nevím, jestli nebyl i protržený. Nebo to psal možná i někdo jinej.. Asi to chce vyzkoušet a uvidíš..
Mně se 3R taky líbil původně víc, ale nakonec mám UR a jsem max spokojená.
Snad se ti lištička ozve nebo koukni i do jiných diskuzí o Mutsy tady nebo na BC, určitě už tu svoje zkušenosti psala několikrát!
Holky díky moc za rady ,zkusím to tady dohledat, co píše Lištička ![]()
Přeji krásné Vánoce a Nový rok !!
Ahojky holčičky,
tak já jsem s kočárkem spokojená,fakt bych asi Mutsy neměnila,ale asi bych si příště 3rider nekoupila,spíše bych uvažovala nad 4rider nabo urban rider.
Katko..jak píšou holky s korbičkou a podvozkem maximální spokojenost a byli jsme k nepřehlédnutí,ale když jsem chtěla využívat sporťak natočený proti mě,tak fááákt nic moc a ztratilo to svou přednost,před kočárky mezi kterými jsem vybírala… jako když mám sporťák od sebe tak paráda,ale k sobě to byla tragédie,taky mám problém když jedu s prázdným kočárkem a trochu svižněji,tak se mi to přední dvojkolečko strašně rozkmitá,že musím zastavit. Ale jinak spokojenost,budou mu teď dva roky a je pořád krásný!!!!! ![]()
Pro Lulje - náš vozejk s nánožníkem, máme origoš, barva byla psaná Steel, ale je o odstín trochu jinde. Ale nevadí mi to. I tak to vypadá pěkně. Uchycený máme nánožník uvnitř boudičky.

a ze strany bez pasažéra ![]()

Zuzi, moc děkuju za fotky a nezbývá mi, než ve skrytu duše závidět… My budeme muset nakonec zůstat bez nánožníku nebo koupit nějaký ten univerzál
MUTSY totiž nejen že nevyrábí naši barvu, ale v materiálu College ani žádnou jinou, která by se hodila (nejlíp černá). takže smůla. Začínám mít pocit, že než nánožník seženu, Hanička nebude sporťák potřebovat ![]()
Holky, všem hlavně krásné svátky, šťastný nový rok a příjemné poježdění s MUTSYNAMA ![]()
Tak jsem si konečně našla čas a přelouskala celou diskuzi a jsem naprosto nadšena!! Moc moc díky, za tuto diskuzi, získala jsem tím spousty moc cenných rad ![]()
Připadám si teď konečně jako ‚zkušená‘ Mutsařka a jsem plná informací
Takže teď se budu snažit, případným zájemcům, poradit a případně dodat i fotečky ![]()
Jinak všem přeju ať si užijete Silvestr a správné vkročení do toho nového roku 2009. A samozdřejmě i co nejvíce užívajících procházek s Mutsíkama a co nejméně reklamací
Doufám, že si najdu více času a budu na vás mrkat častěji. Krásný zbytek svátků
Ahojte holky,
taky docela uvažuji, že si pořídíme Mutsy, ale je to už dávno, co jsem četla celou diskusi (a znovu se mi to nechce hledat
), tak jsem vás chtěla poprosit o radu. Je hluboká korba lepší cargo nebo college ? Asi bych chtěla barvu navy a ta je v obou provedeních, tak se chci zeptat na vaše zkušebnosti.
Díky.
Voltera : My jsme měli hlubokou Cargo Black a nemůžu si ztěžovat. Podle mě na hlubokou je vcelku jedno jestli máš Cargo nebo Colegge, oboje vypadá dobře a ta hluboká se nijak neupatlá (proto u sporťáků se nedoporučuje ta Cargo - tam se hodně špiní to madlo před dítětem), ale u hluboké to asi nevadí.
VOLTERA - velikostí je to stejné, jen ten materiál vnější je jiný. Zkus na ně kouknout někde v reálu, který se ti bude víc líbit. Jiný rozdíl fakt není. My jsme měli College a máme i sporťák a v pohodě.
ahoj holky,
taky mam Mutsika a pred Vanoci jsme musely prejit uz do sportaku, pac mela mala z korbicky otlacenou hlavicku
podobne jako vy jsem resila nanoznik, protoze original nemame, po shlednuti teto diksuse jsem koupila Emetix na golfky s limcem v cerne barve a jsem spokojena, takze prikladam foto, abyste vedely, jak to vypada, treba vam to pomuze v rozhodovani ![]()
http://emimino.cz/…Obraz037.jpg
Pěknou neděli ![]()
Terezko: Moc díky za fotečku. My ještě nánožník nemáme a já jsem si i myslela, že ho už nebudu řešit a zimu zvládnem ve fusaku (je až po krk a Maty je v něm zabalen ještě do deky), ale ten tvůj se mi líbí. Takže jsem zase na vážkách: Pořídit nebo nepořídit nánožník? Je tu vůbec někdo kdo ‚přežil‘ zimu bez nánožníku, nebo jsem jen já krkavčí máma? ![]()
Ivusko - jestli jsi krkavčí matka, tak jsme dvě
já Domčovi dávám teplé punčochy , silnější kalhoty a akorát ten teplý zimní fusak a konec
ale on je dost horkokrevný, kdyby ale bylo fakt zima treba -5 a méne tak bych ho možná dala nevím, zase asi tolik nezahreje, spíš je to proti profouknutí a dobry na podzim - tedy když není vyteplený ![]()
Ahoj holky,
tak už taky máme nánožník. Konečně!!! Nakonec taky Emitex Golf s límcem. A paráda!!! Byli jsme přes silvestra na horách a nevím, jestli bychom to v minus 15 zvládli jen s fusakem. Malá si ve sporťáku lebedila a já jsem si i zalyžovala ![]()
Tak ať je pro vás ten nový rok šťastný. U nás nebude, protože jsem se musela od muže odstěhovat a jen co to půjde, zažádám o rozvod. Ach jo. A to jsem si myslela, že nám to vydrží
To sem ale nepatří…