Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
10.12.08 17:58

Ahoj, mám originální nánožník a mě sedí pěkně, nebyl s tím nekdy problém.
vložila bych fotku jak je upevněný ale nevím jak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
11.12.08 06:50

Fotku musíš mít uloženou někde na netu (třeba tady v galeri, kterou pokud nemáš, tak doporučuji založit ;) ), pak pravým tlačítkem myši klikneš na ten obrázek, dáš „zobrazit obrázek“ a pak na tom obrázku zase klikneš pravým tlačítkem myši a dáš „kopírovat adresu obrázku“.
A pak si najedeš na „Odeslat odpověď“ tady na diskusi, dáš IMG ctrl+V IMG. A už jen odešleš, jak jsi zvyklá. Těším se na fotku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
12.12.08 09:48

LULJE ono je docela otázka, co je to dle prodavačky „nesedí“.

Vím, že se tu řešilo, že když byla sedačka v protisměru jízdy, tak se ten nánožník odíral o kola. Tak tu holky pomohly, že jde ten nánožník zapnout dál (v boudičce). Pak se řešilo, že je poměrně nízký, zatímco ten emitex golfkový s límcem je jakoby vyšší, takže je dítě víc kryté. Ten origoš je prostě nízký, jen na nohy, u sedícího dítěte do pasu. Jak dítě leží, tak máš pocit, že je děsně nízko. Ale já to neřeším, dám Toníkovi až k bradě fusak :-).

Takže myslím, že myslela prodavačka jeden z těhle problémů. Protože jinak sedí nánožník skvěle - přesně sedí na koncí té podnožky i s fusake, pěkně se zapíná - má cvoky na delších páskách. Fakt s tím problém nemám..

AKorát se mi pod tím límcem začaly vytahovat nitky, z ničeho nci, bez přičiny. Ale holky také psaly, že se to děje a trochu to přistřihly :-).

Takže tak od nás, fotku s nánožníkem také bohužel nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.12.08 17:46

Tak pokus, jen nevím jestli to nebude moc velké.
lulje: Dík za návod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.12.08 18:27

nánožník

Ahojky :-) zase po delší době, jsem přišla pro radu ohledně nánožníku a koukám, že se ptát nemusím, že se to tu řeší :wink:
My zatím žádný nemáme, pořád jsem se totiž nerozhodla, jestli ten mutsy originální, nebo emitex :roll: Co radíte vy? A nemáte některá fotečku s tím emitexovým?
Kamarádka má ten mutsy originální, ale mě docela vadí, že když dítko leží, tak je ten nánožník vlastně jen přes nožičky a do boudičky stejně fouká…
Děkuji moc za rady a připomínky :wink:

Jinak s koškem maximální spokojenost a všem doporučuji!! :)

Pěkný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
12.12.08 20:34

Tonyo, díky za fotku. Škoda jen, že tam není nánožník celý i s nožičkama :( O ty mi nejvíc jde.
Zuzičáčku, díky za reakci. Taky by mi vůbec nevadilo, že nánožník není až ke krku - tam je totiž Hanička zababušená fusakem až až… Jde mi hlavně o to, aby seděl pěkně na nožkách, nikde netrčel, neplandal, nevisel atd… Však víte ;)
Ivuškoooo, objednala jsem si Emitexový, ale obratem jsem ho poslala zpátky - vůbec tam neseděl a nedržel. Byl to Emitex univerzal - ne ten golfový s límcem. Ale podruhé riskovat nebudu a asi jdu do origoše, i když v jiné barvě než moje LIGHT OLIVE - ta se totiž už bohužel nevyrábí :(
Bože, to jsou starosti před Vánoci!!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
12.12.08 20:36

Tonyo, co to máš za barvičku? Dost se blíží té mé LIGHT OLIVE, i když je asi o trošku víc zelenější. ALe jsou si hodně podobné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.12.08 12:38

to je sport 31, kupovali jsme to v lednu 2007, takže nevím jestli ji nějak nepřejmenovali.
tady je fotka celého nánožníku 

už se mi povedla měnší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.12.08 12:41

jinak taky mi nevadilo že nebyl ke krku, fusak byl dost teplý a malý byl navíc ještě v kombinéze. A opravdu držel krásně pevně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.12.08 12:42

jinak taky mi nevadilo že nebyl ke krku, fusak byl dost teplý a malý byl navíc ještě v kombinéze. A opravdu držel krásně pevně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.12.08 20:22

Tonyo, ty jsi borec :) Krásná fotečka! Jdu do origoše nánožníku. Vypadá, že fakt sedí skvěle. A dívám se, že máš taky 4Ridera. Já taky. Jak jsi s ním spokojená? Mám trošku strach ze sněhu. Pořád ještě zvažuji výměnu za Urbana. Co ty? Jinak - kouká ti tam kousek rukávu a vidím, že ladíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.12.08 21:34

lulje dík :D Měla jsem tehdá zelené období. Já jsem s 4-riderem moc spokojená, když byl sních tak problém nebyl, .má velká nafukovací kola a bezva se s ním jezdí. V horším terénu je aretuju. Urbana jsem zkoušela jen v prodejně a nesedl mi, možná bych si na něj musela zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
19.12.08 18:02

LULJE, pokud jde fakt jen o to, jak nánožník sedí, tak sedí fakt skvěle! Na konci v nožičkách je nějaký tvrdší plast, vytvarovaný, aby to krásně drželo podnožku nebo jak to říct.
Jo akorát já ten nánožník upoutávám za boudičku a ne za konstrukci, ale ono je to asi jedno.

Já na tvém místě bych asi šla do černého, nebo zkus hodit inzerát na MMB, třeba by ti ho někdo prodal, kdo třeba není spokojený ;-)

Já mám angínu jako trám, takže ven nemůžu a kočár asi nenafotím. Uvidím, jestli to nezvládnu na chodbě :-)

IVUŠ - jak už jsem psala, holky pokud doporučovali nánožník od Emitexu, tak ten Golf s límcem. Zkus zalistovat pár stránek vzad (na jaro nebo loňskou zimu a zkus nějaké napsat SZ). Asi už sem holky nechodí, já fakt neporadím, máme origoš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
20.12.08 20:02

LULJE ještě mě napadlo, že pěkná kombinace by mohla být s tou čokoládově hnědou.. Nebo zkus napsat do Libfinu, co by ti doporučili, přece jen oni znají ty barvy nejvíc a přeci jen jinak vypadjí v reálu a jinak na obrázku na netu (min u naší barvy to platí zcela).

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.12.08 21:35

Tak máme mucana zase doma. Reklamaci nám sice neuznali, ale rukojeť opravili a slídu vyměnili a kočárek navíc dotáhli a promazali - bezplatně nad rámec reklamace. ( Prý jsou to vady vzniklé běžným používáním ) Takže to vyšlo nastejno, jako kdyby ji uznali. Docela mě to příjemě překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí