Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1234
30.9.08 19:05

Ahoj Zuzi,
já to taky nikde neměla, to „M“, asi už to tak nedělají nebo jenom nekteré barvy.
Z toho nánožníku mi taky brzy jakoby trčely nitky, ale nehoršilo se to, tak jsem to neřešila. Stejně mi to dělala i korbička (potah College), takže když jsem jí prodávala, tak jsem ty chloupky jen trochu přistřihla, aby nebyly tolik vidět, ale zase aby se to kdyžtak nepáralo.
Pořád se mi po Mutsym stýská, už jsem bez něj skoro čtyři měsíce :cry: , ale zase se všude pohodlněji vejdu. Ondra už víc chodí než jede, protože ho to v kočáru prostě neba.
Stejně bych už asi na nadcházející zimu Mutsy mít nemohla, ten nánožník mi přišel krátký na rok a půl staré dítě. Zippy ho má krásně dlouhý.

Pa paM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
1.10.08 16:07

Holky prosim nevite jak se jmenu barvicka od mutsy. Je tako tmavsi modra.. nemuzu ji nikde najit.. Mutsy mame uz 16m. A nemuzu si stezovat.. ale prodala jsem korbicku a nedavno jsem zjistila ze jsem tehotna a moc se mi tahle barva libila..ale ted jako by se po ni zem slehla.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
1.10.08 18:43

Holky, kde jste sehnaly návleky na molitanovou rukojeť? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
2.10.08 09:28

Leniko na www.kocarkov.cz napiš nebo zavolej pani Vinterové a ona to je sežene!

Jinak pořád chodím od obchůdků podívat jestli už dorazil ten nákupní košík a prý ho pořád libfin nemá,takže to vypadá,že já dříve kočárek prodám než se ho dočkám!!! :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
2.10.08 09:31

Evo kde si ten nákupní košík sehnala prosím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
2.10.08 09:32

Holky toto také nevypadá marně co??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
3.10.08 13:20

MEDUZ - ani se nedivím, že ti Mutsík chybí - do terénu je fakt super!!! Já v práci a když někam jedem autem používám Jané Carrera, co jsem koupila po kamarádce a je to děsný rozdíl v té kvalitě jízdy. Ale máš zase pravdu, že s nima všude projedu a jsou lehké. Což si uvědomuji hlavně, když tahám tu těžkou Mutsinu každý den patro a půl :-/. Ale zatím se ho zbavovat nechci..

A jsem si říkala, jestli si tam to M nemám vyšít sama :-). Ale na to asi nebudu mít čas ani chuť :-/

RUPINKO - nebylo to College Navy? To byla snad tmavě modrá… My máme College steel a to je taková petrolejová barva (modro-tyrkysovo-šedá - blbě se popisuje). Zkus to zadat do googlu a uvidíš, co ti vyleze.. Jo a pěkné těhotnění!!!

LENIKO - jj paní Vinterová a kočárkov, já jí psala email, protože na webu je nemá a měla jsem je do 14 dnů doma, jsou fakt super…

LIŠTIČKO - košík je nedostatkové zboží? Já myslela, že ho mají normálně, když ho na webu všude inzerují.
Už se těším na fotečky od Evy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
5.10.08 10:03

Zuzi dekuji.. zkusim ten google… ta namornicka se mi zda dost tmava.. zkusim tu vasi najit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
5.10.08 10:27

Holky prosim vas nemate nekdo material mutsyho „cargo“? Jste s tim spokojeni? Umeli by jste ten matros nejak popsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
6.10.08 09:24

Rupinko nebo ještě napadla barva College Ocean, ta byla tuším taková středně modrá…

Já bych ti tu naší poslala, ale ona jde děsně blbě vyfotit, na fotkách vypadá víc šedivá a přitom je spíš víc tyrkysová. No blbě se to popisuje…

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
6.10.08 10:22

Rupi,
ten Cargo je takový hladký skoro do gumova. Na krobičce vypadá krásně, ale třeba na sporťáku se mi vůbec nelíbil, protože v ohybech (na madle a stříšce)působil dost divně mačkaně.
Materiál College se mi líbí mnohem víc, je to taková baťohovina, skvěle se udržuje (ovšem ten Cargo je taky dobře omyvatelný). Spíš mi přijde, že na potahu College není moc vidět případný flíček nebo ďobanec.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
6.10.08 13:41

Holky moc dekuji…

Meduz ja ten college mam ted na sportaku.. a jsem taky spokojena.. Ale ted musim znova koupit hluboky a vubec nevim jakou barvu.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.10.08 16:31

Ahoj holky,

ty barvy se kazdy rok meni, ja mam na hluboke Active Green, teda se zelenou ma spolecneho velmi malo, nicmene celkem se mi libila a kdyz jsem objednavala sportak, tak uz nebyla, protoze ji zrusili…

S tim kosikem na tom budu asi podobne - driv prestanu pouzivat kocar…

Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.10.08 20:04

www.babystyle.cz maji kosiky skladem!!!
Milada

• Citovat
  • Upravit
7121
7.10.08 07:57

Já jsem včera volala paní Vinterové z kočárkova a ptala jsem se na ten nákupní košík,že na pár internetových obchodech se prodávají,ale ona jako oficiální prodejce kočárků Mutsy od Libfinu,musí čekat až jí od nich příjdou a v Libfinu je prý pořád nemají naskladněné. Já se ho trošku bojím koupit,poněvadž nevím jak to vypadá v reálu,vššchny internetové obchody mají stáhnutý obrázek s nákupním košíčkem ze stránek Libfinu. Já třeba ani nevím jakou má nosnost,jak je to spolohováním opěrky když je tam zavěšený ten košík. Dneska jede paní Vinterová na představení nové kolekce Mutsy v Libfinu a tak vyzjistí co se dá o košíku,tak jí pak vyzpovídám zase já! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí