Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
4.5.08 19:10

Ahoj holky,

přidávám se do klubu „Mutsyářek“.

A chtěla bych se Vás zeptat - nemáte některá z Vás problém s nánožníkem ? Sporťák používáme cca měsíc a u nánožníku se nám stalo to, že se jakoby „vytahávají nitky“ v horní části kolem švu… :-(.

Vypadá to jako vada materiálu, ale u takového kočárku jsem podobnou vadu skutečně nečekala :-(. Děkuji za zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
5.5.08 07:39

Musim rict ze mame stejny problem.. netusim zda je to duvod k reklamaci..

PS: taky jsem to necekala u tak draheho kocaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
5.5.08 10:41

Holky, prosím ještě o jednu odpověď:
Kromě tašky potřebuju dokoupit ještě pláštěnku na korbu. Kterou mi doporučujete? Díky. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
5.5.08 11:02

Já jsem měla na korbu pláštěnku od Emitexu a seděla bezvadně. Na sporťák už mám originál.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.5.08 11:53

Ahoj,
na sporťák určitě originál, na hlubokou jsem měla taky, ale myslím, že Emitex stačí. Ta origoš má na dýchání díru - ovál asi ve velikosti dětské hlavičky, Emitex co vím má snad tu díru trošku menší.
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.5.08 16:58

Pláštěnka - já mám i na sporťák Emitexovou a úplně v pohodě, tak nevím… A dokonce jde i na obě strany, takže jsem to až tak neřešila…

Vady na fusaku - já to asi reklamovat budu - pravděpodobně ale až se oteplí a nebudeme ji potřebovat :-))

Vložka do kočárku - dneska mi dorazila vložka do kočárku - sporťáku - vzala jsem ji od Redcastle… TAk až na:,–(ím, dám vědět, jestli se to „zpohodlnilo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
5.5.08 21:20

Ahojky na hlubokem jsem mela emitex plastenku.. na sportaku mam origos.. moc se mi to libi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.5.08 13:17

výber kočíka

Zdravím, kočky, mám niekoľko otázok a potrebovala by som redu. Rozhodujem sa medzi kúpou kočíka Chicco Simplicity a Freeline exporer, ale u Chicca neviem, či nebude problém, že hoci sme z mesta, máme to tu dosť rozkopané a tiež cesta zo sídliska pripomína tankodrom, tak neviem, či to tým kolieskam nebude vadiť. Ďalej ma zaujíma priestor v Chiccu a hlavne ako to bude v zime. Zmestím sa tam s 1 a pol ročným dieťaťom a fusakom? Alebo bude stačiť len ten nánožník? A čo v prípade keď bude spinkať. Nebude mu iba v nánožníku zima? Naša trojkombinácia sa nám pomaly rozpadá - viď kupované v Poľsku, tak by som rada nejaký univerzál, ale športový. A ešte ma zaujíma, či náhodou neviete, či sa dá kúpiť aj nejaký univerzálny držiak na fľašu na kočík napr. tak, ako slnečník. Próóósííím, odpovedzte mi niekto. Dík, Zuzana.

• Citovat
  • Upravit
972
6.5.08 21:26

Zuzi myslim ze places na spatne hrobe… tady kecame jen o mutsy… a ten dle meho by ti urcite vyhovoval.. jak na zimu tak na rozkopanou cestu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.5.08 22:08

Ahoj lulje - Martino,
posílala jsem Ti SZ ohledně té tašky, ale mám ji uloženou jako nedoručenou, tak si nejsem jistá, jestli Ti došla. Kdyby ne, tak mi napiš SZ s mailem..
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.5.08 22:14

Rupinko, a jakou barvu kočárku máš? My máme sporťák tmavě hnědý (to jako kdyby to třeba byla jenom vada u jedné barvy…)

Fakt to nebudeš reklamovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
6.5.08 23:04

ja mam cerise… no jak to pises.. tak to asi taky poslu na reklamaci.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.5.08 17:04

Tak pak dej vědět. Já už jsem rozhodnutá - počkám max měsíc, až se ustálí sluníčko a jdu to reklamovat… Menší komplikace, bylo to přes internetový obchod, ale naštěstí ho máme blízko…

Kdybys měla nějaké novinky, tak pisni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.5.08 18:19

4Rider - klapající kolečka

Ahoj,

na podzim byl v tomto fóru zmiňován problém s klapajícími předními kolečky u 4Rideru. Mohla bych požádat ty z vás, které tento typ podvozku mají, o zkušenosti? Existuje vůbec maminka, která má 4Rider a je s ním spokojená? :?: :roll:

Bohužel tento typ kočárku (4R lightweight) jsem chtěla objednat. UR je pro mne již těžký a protože se budu hodně pohybovat s pomocí pražské MHD ‚😢‘, nezdá se mi úplně vhodný.

Jinak asi vyhraje volba manžela - trojkolka od Teutonie.

Díky za jakékoli info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.5.08 11:31

Ahojky,

my 4rider máme - od 12/07 používáme a nějak extra nespokojená nejsem… Chtěla jsem pohyblivou „čtyřkolku“ - tu mám.

Občas se nám stane, že se při popojíždění dopředu a zpět „potkají“ přední kolečka - tzn. nejde popojet, ale stačí příp. zaaretovat a je to…

Jediné, co snad se mi nezdá, že jak je čtyřkolka „kratší“, než tříkolka, musím např. z vyšších obrubníků sjíždět po zadních kolečkách, ale asi je to o zvyku - mi už to ani nijak divné nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí