Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj holky,
přidávám se do klubu „Mutsyářek“.
A chtěla bych se Vás zeptat - nemáte některá z Vás problém s nánožníkem ? Sporťák používáme cca měsíc a u nánožníku se nám stalo to, že se jakoby „vytahávají nitky“ v horní části kolem švu…
.
Vypadá to jako vada materiálu, ale u takového kočárku jsem podobnou vadu skutečně nečekala
. Děkuji za zkušenosti…
Musim rict ze mame stejny problem.. netusim zda je to duvod k reklamaci..
PS: taky jsem to necekala u tak draheho kocaru
Holky, prosím ještě o jednu odpověď:
Kromě tašky potřebuju dokoupit ještě pláštěnku na korbu. Kterou mi doporučujete? Díky. Martina
Já jsem měla na korbu pláštěnku od Emitexu a seděla bezvadně. Na sporťák už mám originál.
M.
Ahoj,
na sporťák určitě originál, na hlubokou jsem měla taky, ale myslím, že Emitex stačí. Ta origoš má na dýchání díru - ovál asi ve velikosti dětské hlavičky, Emitex co vím má snad tu díru trošku menší.
Milada
Pláštěnka - já mám i na sporťák Emitexovou a úplně v pohodě, tak nevím… A dokonce jde i na obě strany, takže jsem to až tak neřešila…
Vady na fusaku - já to asi reklamovat budu - pravděpodobně ale až se oteplí a nebudeme ji potřebovat ![]()
Vložka do kočárku - dneska mi dorazila vložka do kočárku - sporťáku - vzala jsem ji od Redcastle… TAk až na:,–(ím, dám vědět, jestli se to „zpohodlnilo“
Ahojky na hlubokem jsem mela emitex plastenku.. na sportaku mam origos.. moc se mi to libi..
Zdravím, kočky, mám niekoľko otázok a potrebovala by som redu. Rozhodujem sa medzi kúpou kočíka Chicco Simplicity a Freeline exporer, ale u Chicca neviem, či nebude problém, že hoci sme z mesta, máme to tu dosť rozkopané a tiež cesta zo sídliska pripomína tankodrom, tak neviem, či to tým kolieskam nebude vadiť. Ďalej ma zaujíma priestor v Chiccu a hlavne ako to bude v zime. Zmestím sa tam s 1 a pol ročným dieťaťom a fusakom? Alebo bude stačiť len ten nánožník? A čo v prípade keď bude spinkať. Nebude mu iba v nánožníku zima? Naša trojkombinácia sa nám pomaly rozpadá - viď kupované v Poľsku, tak by som rada nejaký univerzál, ale športový. A ešte ma zaujíma, či náhodou neviete, či sa dá kúpiť aj nejaký univerzálny držiak na fľašu na kočík napr. tak, ako slnečník. Próóósííím, odpovedzte mi niekto. Dík, Zuzana.
Zuzi myslim ze places na spatne hrobe… tady kecame jen o mutsy… a ten dle meho by ti urcite vyhovoval.. jak na zimu tak na rozkopanou cestu ![]()
Ahoj lulje - Martino,
posílala jsem Ti SZ ohledně té tašky, ale mám ji uloženou jako nedoručenou, tak si nejsem jistá, jestli Ti došla. Kdyby ne, tak mi napiš SZ s mailem..
Milada
Rupinko, a jakou barvu kočárku máš? My máme sporťák tmavě hnědý (to jako kdyby to třeba byla jenom vada u jedné barvy…)
Fakt to nebudeš reklamovat?
ja mam cerise… no jak to pises.. tak to asi taky poslu na reklamaci.. ![]()
Tak pak dej vědět. Já už jsem rozhodnutá - počkám max měsíc, až se ustálí sluníčko a jdu to reklamovat… Menší komplikace, bylo to přes internetový obchod, ale naštěstí ho máme blízko…
Kdybys měla nějaké novinky, tak pisni ![]()
Ahoj,
na podzim byl v tomto fóru zmiňován problém s klapajícími předními kolečky u 4Rideru. Mohla bych požádat ty z vás, které tento typ podvozku mají, o zkušenosti? Existuje vůbec maminka, která má 4Rider a je s ním spokojená?
![]()
Bohužel tento typ kočárku (4R lightweight) jsem chtěla objednat. UR je pro mne již těžký a protože se budu hodně pohybovat s pomocí pražské MHD ‚😢‘, nezdá se mi úplně vhodný.
Jinak asi vyhraje volba manžela - trojkolka od Teutonie.
Díky za jakékoli info.
Ahojky,
my 4rider máme - od 12/07 používáme a nějak extra nespokojená nejsem… Chtěla jsem pohyblivou „čtyřkolku“ - tu mám.
Občas se nám stane, že se při popojíždění dopředu a zpět „potkají“ přední kolečka - tzn. nejde popojet, ale stačí příp. zaaretovat a je to…
Jediné, co snad se mi nezdá, že jak je čtyřkolka „kratší“, než tříkolka, musím např. z vyšších obrubníků sjíždět po zadních kolečkách, ale asi je to o zvyku - mi už to ani nijak divné nepřijde…