Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJá myslím že tam bude, ale v brně ho třeba mají v prodejně Balli na Tomkově náměstí nebo v Chiccu na Lidické
Ahoj anonymni, urcite tam mutsy budou, mluvila jsem s nekolika obchodniky, pry tam ma byt nova kolekce 2008.Ja na ni taky cekam a jsem zvedava,co novyho prinese
Sona
Strašně moc se na veletrh těším. Už zítra!!!!! Jen jsem stále na pochybách, zda je to veletrh pouze výstavní nebo i nákupní. Doufám, že si odtud MUTSíKA budu moct odvézt!!! Nevíte někdo? A taky se tam snad konečně rozhodnu, zda si pořídit 4R nebo UR. Jsem pořád na vážkách. Jinak v Brně na Lidické mají jen UR ![]()
Je holky ja vam zavidim jak se na ty kocarky tesite
Ja uz si asi zadny dalsi kupovat nebudu…
Taky jsem reklamovala boudicku a oni tam vsili novy igelit, mam pocit, ze je trosku jiny, nez ten puvodni, coz je mozna lepe, protoze uz treba nepopraska.
Prosim prosim jestli nekdo pujdete na ten veletrh podivejte se jestli tam budou mit ten Shopping Basket..
Diky,
Miladka
Holky tak koukám na tyto doplňky… ![]()
http://www.kocarkov.cz/…to410638.jpg
http://www.kocarkov.cz/…to410696.jpg
http://www.kocarkov.cz/…to410705.jpg
všechno je to na www.kocarkov.cz
Budete někdo z toho něco objednávat nebo něco z toho máte???
Ahojky.. tak vam zavidim ze jste jeli na ten veletrh.. nikdo tam semnou nechce.. Manzel mi nadava ze pres pul republiky nebude cestovat atd..
Jinak z tech novych doplnku asi bych sla do toho kosiku.. kolik on stoji nevite nahodou?
Rupinko, vůbec nemáš čeho litovat, že jsi na veletrh nejela. 90% vystavovaného zboží byly kočárky, zbytek nic moc - asi 3 stánky s látkovými plenami, 1 stánek s postýlkami a pak nějaké jiné drobnmosti. Popravdě - byla jsem moc zklamaná. Konkrétně na stánku, kde se vystavovaly MUTSíKY - od každého podvozku jeden exemplář, takže dostat se k němu a vyzkoušet si ho bylo téměř nemožné. Když se mi to nakonec podařilo a sháněla jsem se po nějakém vzorníčku látek na korbičky, tak mi řekli, že vzorník nestihli vyrobit a nabídli mi papírový - stejný jako je na internetu. Ale já jsem ty materiály chtěla vidět v reálu a ošahat si je. Bohužel
Opravdu nemáš čeho litovat. Doufala jsem, že uvidím víc. Jo, a ještě něco - vystavené zboží nebylo samozřejmě na prodej a objednat si kočárek přímo tam taky nešlo. Odkázali mě na prodejce. Takže nezbývá než opět procházet kamenné obchody a pídit se po tom, co zrovna mají na skladě ![]()
Martina
No já se plánuji kouknout přímo do obchodu k paní Vinterové na ten košík,páč ten by se mi sem tam hodil!!! No uvidíme,dám vědět jak to vypadá v reálu!!! ![]()
Jejda holky to je mi líto,že jste neviděli drfakto nic z Mutsyho v reálu,to je pak na nic ovejdnávat. Já jsem to taky musela vidět naživo,takže si pamatuju že mi tehdy paní Vinterová sehnala všechny barvičky,abych si je mohla prohlídnout. Ale já si zase myslím,že lépe vyberete v menším obchůdku kde na Vás má obchodnice více času a může se Vám maximálně věnovat. Já teda nevím jestli se dají na internetu sehnat seznam prodejců Mutsy,aby jste to mohly zkouknout??? ![]()
Tady u Nás v Náchodě vím o tom kocarkove (paní Vinterová) takže jestli jste z východních čech???
Lulje hmm,tak to je naprd,že ti veletrh moc nepomohl.Mě tohle hrozně štvalo,že Mutsík není pořádně nikde k vidění ![]()
Já jsem ho taky chtěla vidět,nejvíc mi šlo o ty barvy,sjezdila jsem takových obchodů,že už mě to vybírání ani nebavilo ![]()
Lišti ten košík je bomba,úplně v tom vidím ty krámy,co s sebou budem v létě tahat ven ![]()
seznam prodejců Mutsy mi poslal Libfin.Já mám sježděnou jen Prahu a nejvíc jich měli v Babyparku.Byla jsem tam x krát
a hodně teda záleželo,na jakou prodavačku jsem natrefila,jedna byla super,ochotná,absolutní profík a za týden tam místo ní byla krasomila,kterou jsem vyloženě obtěžovala ![]()
holky,můj Mutsík potřebuje servis
chtěla bych utáhnout tu rukojeť,vyměnit okénko ve stříšce a taky mi popraskal košík
.Jenže mám podvozek z BBP a sedačku z e-shopu.Myslíte,že to můžu všechno najednou odvézt do Libfinu nebo to musím rozvézt(rozeslat),tam,kde jsem to koupila??
Monča
Mončo , zkus do Libfinu přímo zavolat a domluvit se, co s tím servisem. Oni jsou fakt ochotní.
Vzhledem k tomu, co jste psaly je to asi blbý dotaz, ale nevíte někdo, jak je to s tím nákupním košíkem, když se dá sedačka proti směru jízdy? Jde to vůbec? A když dám sedačku do lehu, dostanu se do něj? Psala jsem do jednoho e-shopu, ale ještě mi neodpověděli..
Dík Milada
Lištičko , Dinner Tray jsem měla objednaný, ale neměli ho skladem a snad ani napodruhé ho nedodali z Holandska, tak jsem se na něj vykašlala. Ale zpětně myslím, že bych ho využila, když byla malá ještě klečící-nesedící, vozila se v kočárku vkleče opřená o madlo, které jak jsem psala je teďka následkem oslintávání trošku jiné barvy. Pravda, při nějakém krmení bych to asi nepoužila, protože to bych si nejdřív musela vzpomenout, že to madlo musím použít.
No a s tou sluneční stříškou to bude asi podobné - je super, protože když roztáhnu boudičku, tak malá nevidí do stran, ale na druhou stranu pokud v kočárku usne, tak se boudička hodí, ať je co nejvíc zakrytá před okolím. Čili opět bych asi musela vozit obojí…
Hlasuju pro ten košík, ale jaksi nechci být první, kdo ho vyzkouší ![]()
Milada
Miladko myslím že máš pravdu!!!! ![]()
No jakmile bude ten košík na prodejně tak tam naběhnu a vyfotím to v reálu a vyzjistím o tom co a jak a dám vědět!!!!!
Ahojky co se tyce libfinu.. tak jsem tam volala z duvodu popraskane strisky ( toho plastu) bylo mi receno ze to musim nejprve poslat do prodejny kde jsem to koupila a pak oni to poslo do libfinu.. coz mi teda bylo lito protoze mame jen jeden kocar.. a byt bez kocaru min. 14dni je dost na prd.. a tak jsem uz koupila golfky.. a az bude tepleji budu muset podstoupit reklamaci u dodavatele kde jsem sportak koupila..Zavidim vam tu pani z toho kocarkova.. ![]()
Psala jsem ohledně toho košíku i paní Vinterové a už mi odepsala, že ho taky ještě neviděla a bude ho mít nejdříve koncem dubna. Tak snad pak zjistím více.
Reklamace je otrava, ta moje jim trvala čtyči týdny, i když na prodejnu jsem to dala v neděli a oni mi řekli, že všechno posílají hromadně ve čtvrtky. Vyměnili mi tu slídu a ještě dali nové šrouby do rukojeti..
Milada