Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
6.2.08 14:44

** Medůzo ** já mám dojem,že jsi kupoval kočárek taky u paní Vinterové z www.kocarkov.cz nemýlím se?!!! Takže já to řešila s ní,ona mi už při koupi sportovní sedačky ukazovala jak mám sklapovat stříšku a že ten průzor praská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
6.2.08 16:16

Já u ní kupovala podvozek a korbu, ale sedačku jsem pak kupovala jinde :cry: , protože jsem si jí chtěla prohlídnout. Tenkrát jsem zrovna měla cestu do Náchoda, tak jsme si kočárek taky vyzvedli osobně, ale pak už jsme se tam nedostali, tak jsem raději koupila další doplňky v Praze.

Dopisuju večer: Tak mi odepsali z toho obchodu, že jim mám sedačku přivézt. Oni jsou jen prodejci, takže uvidíme, jestli reklamaci uzná Libfin, ale snad je to na dobré cestě. Naštěstí mám ještě jiný kočár, takže mi to vůbec nevadí. Pa a dám vědět, jak jsem dopadla.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
6.2.08 22:29

Listicko a Meduzo moc dekuji za vase odpovedi.. Prosim dejte mi pak vedet ja jsem dopadly.. Kocar mame jen jeden tak by jsem byli asi v pasti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axi
31
7.2.08 10:36

Jejda, holky, když čtu ty komplikace, tak začínám řešit, jestli ten kočík objednávat z Německa, ale asi do toho půjdu - vypočítala jsem rozdíl 5.000,– a to mi přijde docela dost… Co myslíte?

No a už máme vybranou barvičku - cargo Anthracite :-) a nakonec vezmeme toho Spokewheela, manžovi se vůbec nelíbil urban, pořdá mi tvrdil, že vypadá jako traktor :-) Tak jsem dala na něj, aspoň bude na koho nadávat :lol: , když bude rachtat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.2.08 13:12

Tak já mám okénko zatím v pořádku,ale rukojeť mám vyrachtanou a hrozně mě to rozčiluje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axi
31
7.2.08 15:31

A já si pořád říkala, že Mutsíci jsou nejmíň poruchový, hm :-(

http://ticker.7910.org/…J8MDIyOGRifE JlZm9yZSB0aGUgaW1wb3J0YW50IGV2ZW50IHdlcmU.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axi
31
7.2.08 15:33

Se mi to něják nepovedlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
7.2.08 19:32

Holky vy mě tedy docela děsíte.. :-)
Boudičku budeme řešit až příští rok a s tou rukojetí jsem tedy také zvědavá, jestli budeme mít problémy nebo ne..

Lištičko - a on je nějaký speciální fígl na skládání sportovní sedačky, aby se to okénko nepoškodilo? Prosím kdyžtak o popis :-).

MEDUZO - jsem zvědavá, jak pořídíte u Libfinu..

Holky neobjednával jste někdo u pí. Vinterové v poslední době ty návleky na rukojeť? Pořád přemýšlím, jestli je objednat už teď (počítám, že snad začneme jezdit tak do 14 dnů) nebo počkat do léta. Za jak dlouho vám ty rukojeti popraskaly?

AXI - na tvorbu metříku tu máš hodně diskuzí, koukni do nich a zkus to podle nich ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
8.2.08 07:28

Zuzičáku ty návleky na rukojeť bych si koupila hned,protože si je tam dáš preventivně,aby se ti ta rukojeť nepotrhala!! Kdybych to věděla,že to takhle praská,tak bych si je koupila hned při kupování kočárku. Takhle až budu chtít kočárek prodávat musím tu rukojeť koupit novou!!!! :wink:
NO paní Vinterová mi ukazovala,že nejdříve než sklopí stříšku tak zvrchu do ní položí ruku,aby se ten plastový průzor vyrovnal a nebyl pokrčený a teprve pak jí sklopí!!!

MaK tak ta ovolněná rukojeť co vím tady u nás je taky problém,uvolňují se ty šroubky co jsou u rukojeti,měla to tam před vánocema kamarádka v Libfinu na opravě 3 týdny!!!! Ale teď je opět spokojená a je to jiné poježděníčko,akorát já mám teď pocit potom co jsem si vyzkoušela to její utáhnutou rukojeť,že bych si to měla taky nechat utáhnout!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
8.2.08 09:58

Lišti asi si to teda nechám utáhnout :wink: .Počkám,až se trošku oteplí,pak vytáhnu golfky a Ergo a bez Mutsíka se chvíli obejdu.
Já mám podvozek z Babyparku,to musím asi řešit přes ně,že?Nebo přímo v Libfinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
8.2.08 11:18

Lištičko - dík moc za radu!! Jdu tedy návleky objednat hned a vezmu tedy i tu sluneční stříšku Teutonia, jak jste jí loni chválili. Jinak snad už nic nepotřebujeme…
Tak já jdu hned objednávat :-)

A dík za radu, jak skládat stříšku. Snad se nám problémy vyhnou, reklamovat do Němec se mi moc nechce :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.2.08 12:39

Takže se ta rukojeť dá opravit? Ten libfin sídlí kde? Asi bych s tím počkala až koupíme golfky, zatím se bez něj neobejdu :(

ale i když má Mutsy mouchy, stejně bych do něj šla asi znova , pořád je to můj favorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
8.2.08 21:33

Mně rukojeť drží perfektně, zato v boudičce mám díru jak vrata :-(. Budu určitě reklamovat. Kamarádka to reklamovala přímo v Libfinu a nebyl žádný problém. Vyměnili jí celou boudičku u sporťáku. Jenom tam musela kočár měsíc nechat.

Axi my taky kupovali v Německu. Rozdíl v ceně byl docela značný a navíc jsme nemuseli čekat 3 měsíce. Byl za 5 týdnů :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
9.2.08 10:34

Mahony - a to pojedeš s tou reklamací do Německa? Jsem zvědavá, jak pořídíš - asi mě to bude čekat také.. Nebo to dáš do Libfinu s tím, že si to zaplatíš?

Jo a kožené návleky na rukojeť mám u p. Vinterové objednané. Spolu s clonou (která bohužel teď není na skladě) to dojde zhruba za 14 dní. Pro nás ideální. Tak jsem fakt zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
9.2.08 15:21

Ahoj,
tak s tím sklápěním stříšky to sice zní dobře, ale mně to nejde. Ten igelit je tam prostě tam zmačkanej, že i když se ho nakrásně snažím narovnat, když ho překládám, nepodaří se mi to. Možná kdybych ještě pokaždé sundala to nad tím, apk opatrně přidržovala, pak to zase zalepila… Ovšem já to venku dělámkaždou chvilku, takže to by mě nebavilo.
Pokud mi to ale opravěj, tak si na to budu dávat větší pozor. Doufám, že těm dírkám pomohl hlavně ten mráz, který už tolik nebude.

S těma koženejma rukojeťma taky pořád nevím. Jezdím s kočárkem už devět měsíců denodenně a rukojeť je pořád dobrá. Taky jsem se bála, že mi ta pěna brzy praskne, ale zatím nic. Takže já asi počkám, jestli to praskne nebo ne a podle toho to pak koupím. Moc se mi nechce dávat 500,– (myslím :roll: ) za kožené nývleky jen jako prevenci. To raději dokoupím rovnou nové pěnové, než ho budu na podzim prodávat, a vyjde to na stejno. Nebo víte někdo, kolik stojí nové pěnáče a kolik ty kožené? Nebo ty pěnové se dají na:,–(it jen v servisu?

Jinak tu sluneční stříšku Teutonia taky doporučuju všema deseti!!! Používala jsem ji celé loňské léto a teď už jí pomalu tahám taky. Jde mi i na Zippy, takže jí užiju určitě ještě dlouho.

Díky moc za odpovědi M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4