Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMiladko,
já jsem jim tam nechávala jen tu stříšku, zbytek je prý zbytečný.
Ale v téhle zimě bez stříšky stejně jezdit nemůžu, takže máme náhradní kočár.
M.
a kam to zasíláte na tu reklamaci? Do prodejny kde ste to koupily? A ten náhradní kočár vám pošlou? A tu samou značku?
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat na jednu věc ![]()
Asi už úplně blbnu, ale zdá se mi, že jsem někde viděla, že se dá hluboká korbička od Mutsy používat v autě místo autosedačky. Je to pravda? Má nějaké pásy nebo tak? Je možné, že moje těhotenská demence již dostoupila vrcholu, takže jsem se absolutně spletla…
Díky moooc Š.
Tonyo,
k reklamaci jsem to dávala do prodejny, kde jsem kočár koupila. Náhradní kočár někde asi dávají, ale tohle jsem myslela, jakože mám svůj náhradní kočár.
Axi,
některé korby se tak dají dát (Jané), ale myslím, že Mutsy určitě ne a taky je to pěkně nebezpečné, takže já bych o tom neuvažovala, i kdyby to nakrásně šlo.
M.
Meduzko, no asi je to blbost, ale někde jsem viděla takovou speciální
u do hluboké korbičky, jakési kšírky a tak (že je to bezpečné)… Ale jsem mamina začátečnice, takže netuším, proto díky…
Jinak mám pořád strach z toho Spoka, aby moc nehrkal, ale manža nechce Urbana, tak to asi budu muset risknout. Mutsíka se jen tak nevzdám
I když hodně holek teď přešlo od Mutsyho na Casual Vintage reverse. Neviděly jste ho ěnkterá naživo?
Ahoj! Holky, co plánujete pro mimi koupi „mutsíka“, jednoho právě prodávám, jedná se o podvozek Urban Rider Next black, kupovaný nový v říjnu 2007, tzn. v záruce do 10/2009 + korbička v barvě Sport 31 + orig. Mutsy přebalovací taška ve stejné barvě + adaptéry na Maxi-Cosi autosedačku. V ceně dále pláštěnka, moskytiéra, povlečení do kočárku v barvě interiéru korbičky (orig.). Kočárek je absolutně bez chybičky, dokonce ani plastové disky na kolech nejsou ošoupané, jak to většina jetých „mutsíků“ mívá, řekla bych, ře je úplně bez známek užívání. Cena by byla 13.950,– (při rychlém jednání sleva 400,–) V této ceně je zahrnuta i pošta/doprava. V případě zájmu mi pište SZ nebo na mail: sonjast@email.cz
http://88.86.105.74/…11268290.jpg
Miladka píše:Tak tohle je ten druhý obrázek, první dva jsou stejné
Miladko, prosim te, jaky vyznam ma, ze ty haky jsou tak, jak to mas? Uz jsem si to takhle dala, ale pred tim jsem jezdila s hakama nezahaklyma za tu tycku a snad to nicemu nevadilo? Nema to co delat s nastavenim hloubky sedu? Diky Koli.
Axi - mutsy nabízí autosedačku, která jde polohovat do lehu a vypadá skoro jako hluboká korbička, ale do čech se nedováží, tak možná jsi viděla tu
Jana
Anonymni píše:
Axi - mutsy nabízí autosedačku, která jde polohovat do lehu a vypadá skoro jako hluboká korbička, ale do čech se nedováží, tak možná jsi viděla tu
Jana
…tato autosedačka od Mutsy se jmenuje 2B-safe (na strankach Mutsy k vidění a je tam uvedeno „soon available“), ovšem tato autosedačka je totožná s autosedačkou Besafe Izisleep, kterou u nás normálně koupíte - na:,–(it na podvozek jde pomocí adaptérů na Maxi-cosi autosedačku. Jinými slovy - Mutsy 2B-safe = Besafe Izisleep v barvách Mutsy. A toto všechno vím, protože ji mám doma
Je opravdu polohovatelná až do úplného lehu, ale je docela dost těžká, každopádně určitě bezpečná, uvádí se, že patří k nejbezpečnějším ve své třídě na trhu.
Soni, jsem tu autosedačku našla a je fakt boží, ale nikde nepíšou, že by šla i na Mutsíka. Jde jo? A je super, že ji lze použít až do 1 roku, to je super ![]()
Píšou totiž jen tyhle kočárky ![]()
TFK Buggster, Bugaboo Frog, Gecko a Cameleon, Quinny 3×l Freestyle 2005 a 2006, Quinny Speedi sx, Quinny Buzz a Zapp, Maxi Taxi Citi"
Axi, neboj se toho a kup si ji, pokud se ti líbí
Až se malá vyspí (spí venku v kočárku) tak ti nasazenou sedajdu vyfotím a dám foto sem. Akorát si musíš koupit adaptéry k Mutsy na sedačku Maxi-Cosi. Tato autosedačka jde na všechny kočárky, kam lze na:,–(it Maxi-cosi
Vše mám osobně odzkoušeno. A je taky o dost prostornější než ostatní vajíčka (ale i o dost težší…)
Jo a kočárek už máš? Pokud sháníš, mrkni o pár příspěvků výš na ten můj - je na prodej
![]()
Tady je slíbená fotka - autosedačka Besafe Izisleep na podvozku Mutsy, na druhé fotce v položeném stavu
http://img2.imgup.eu/…0055maly.jpg
Soni, díky moc. Včera jsem dala s manžou poradu a půjdme do ní, přesně tahle žlutá je úplně boží
.
Kdybych to věděla, tak kočík od tebe koupím, ale už jsem ho zaplatila v Německu
A hlavně budee brát Spoka. Ale díky moc ![]()
Ahoj holky,
jen hlásím, že už máme od neděle Toníčka, takže počítám, že pokud vydrží pěkné počasí, tak o víkend poprvé vyjedeme s naším Mutsíkem UR..
Už se nemůžu dočkat!