Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderZdravím a podávám info o mé reklamaci popraskaného průzoru na boudičce sporťáku:
Přesně po měsíci a fous (jak jinak
) mi zavolali z obchodu, že mi Libfin reklamaci uznal - no, už stejně musel, jelikož uplynulo 30 dní od podání - ale že nové boudičky teď nejsou a musí se objednat. Posílají mi tedy zpět tu mou starou, abych prý měla s čím jezdit (cha cha, s čím asi jezdím ten měsíc?
) a jakmile bude nová (prý až 8 týdnů), tak mi ji za tu mou vymění.
Tak na jednu stranu jsem spokojená, že reklamaci uznali, ale myslím, že se teda s touto informací mohli ozvat dřív, když nic neopravovali, abych nemusela měsíc jezdit s golfáčema.
Paní říkala, že jí v Libfinu slíbili, že se mi ozvou dřív, ale prý zapomněli, asi ![]()
M.
Ahojky,
tak co se týče barviček tak já měla hlubokou korbičku Ocean a sporťák mám nakonec taky Ocean
malej mi madlo taky oslintává,ale jednou za čas sundám madlo,doma lehce přejedu kartáčkem a není nic vidět!!!! Já jsem tedy s výběrem maximálně spokojená a jsem ráda,že mám tuto světlou barvičku se kterou zářím na dálku!!!
![]()
Medůzo tak já mám boudičku objednanou,ale zatím mám na kočárku svou a jakmile příjde paní Vinterové do obchodu tak jí dám tu starou a na:,–(ím novou!!!! ![]()
Meduzo.. mozna si to uz psala.. jen jsem se chtela zeptat proc si to reklamovala primo u Libfinu?
Dekuji
Rupinko,
já to nereklamovala v Libfinu, ale u prodejce. Takhle mi to aspoň řekli, že to mám udělat. Kupovala jsem sedačku na www.vlacek.cz, mám to kousek, takže jsem to odvezla tam a oni to pak předali Libfinu.
Když jsem před necelým rokem hned po koupi reklamovala podvozek (na jedné straně zajížděla rukojeť), tak jsem to reklamovala přímo v Libfinu, jelikož kočárek byl od paní Vinterové z Náchoda a abych ho nemusela posílat takovou dálku a ona zase do Mělníka, tak jsem ho do Mělníka odvezla sama. Chtěli tam jen vidět, jestli jsem to koupila u jejich certifiokovaného prodejce, a stačilo to tak.
M.
Tak to jste mě potěšily
Nebudu se tedy bát jít do světlých barev a budu doufat, že případné nečistoty vždycky nějak očistím.
Jsem strašně nedočkavá a do veletrhu zbývá ještě spousta času, ale já bych ty kočárky chtěla vidět „naživo“ co nejdřív. Jsem z Brna a lítám po všech různých obchodech, ale ještě jsem na MUTSY nikde pořádně nenarazila. A když, tak měli vždycky jen jeden typ podvozku (UR) a jednu barvu boudičky (červenou nebo modrou). Nemohly byste mi prosím ještě dát tip, kde bych mohla „Mutsíky“ sehnat? Kde jste je kupovaly vy?
Díky za odpovědi!!!
Meduzo moc dekuji za odpoved… Napsala jsem do libfinu.. tak jsem zvedava co mi odpovi.. Netusim jestli je ten muj prodejce oficialni ![]()
Martina
Ahojky holky, tak jsem skoro před 4 týdny objednala Mutsíka - 4Ridera a Cargo Anthracite z Německa - dodací lhůta 6-8 týdnů. Jsem strašlivě nedočkavá a zvědavá, kdy už dorazí a jak bude nakonec vypadat, sakriš! Mám strach, aby nebyl moc tmavý, naživo jsme ho totiž nikde neviděli, tenhle asi nikdo neobjednává ![]()
Už se fakt straaaašlivě těším!
Filípek se má narodit 20.května, tak máme sice času dost, ale mamina je zvědavka
Axi buď v klidu. Já si pro Mutsíka jela do Německa na přelomu září a října a Toník se narodil v půlce února ![]()
Přeji ať jsi spokojená s výběrem!
Já jsem zatím z Mutsy nadšená, máme ale UR a barvu College Steel.
Ahoj holky,
s těžkým srdcem jsem našeho Mutsíka prodala dál
, čekáme další mimi a dvouletý rozdíl by byl na moje nervy a jeden kočár moc, takže koupíme tandem Phill and Teds.
Tak se mějte fajn a užívejte Mutsíky. ![]()
Ahoj holky, přelouskala jsem skoro celou diskuzi o Mutsy a jsem furt na pochybách, jestli 3R nebo UR? Plánovala jsem 3R, hlavne protože mi přijde lehčí a menší oproti UR. Budu ho tahat 10 schodů.Není UR moc těžký? Unesete ho i s dítětem? Díky moc za odpovědi. Soňa
Ja mam (zatim) oba, ale sama s ditetem neunesu ani 3R ani UR
A 3R mensi nez UR neni, na delku je 3R asi o 5 cm delsi, coz je pri malem vytahu docela hodne, ale zatim se mi nestalo, ze bych se nekam nevesla. Taky se da lip natocit nez UR.
Já UR po schodech drncám,na nošení je těžký,aspoň pro mě ![]()
Sunnyside gratuluju k bříšku a ať se vám jezdí i s Phill and Teds dobře ![]()
ahojte, mam mutsyho urban ridera,m, zatial caka na miminko
, original prebalovacia taska sa mi nepaci, aku pouzivate vy? mozem kupit hocijaku a bude mi sediet?
Já UR taky určitě nebudu tahat! Vyskakuji s ním pozadu po schodech. Ale já to tak dělala i s Jané Slalom, i když váží o trochu méně. Prostě mi to přijde bezpečnější - měla jsem strach, abych se nepřevážila s kočárem nebo nezakopla a dítě nevyklopila. Takže já bych rozhodně nevynášela žádný kočár, max tak golfky.
Sunnyside - gratulace k bříšku!! A škoda že jsi neskončila jen u Mutsy + boardu. U nás Aleš od 2 let už v kočárku skoro nebyl, takže by to stačilo, ale on je hodně živý a běhací. Víš, co děláš
.
Tak se drž a užij si P&T!
Přebalovací tašku také nemám originál a sedí na rukojeti v pohodě.. Podle mě nemusíš mít originál, je to jedno..
Zdravim vsechny maminky, ![]()
chtela jsem se Vas zeptat jestli nahodou nevite jestli bude na Veletrhu v Brne (Pro dite - konec brezna) vystaveny i kocarek Mutsy. S manzelem planujeme miminko a jednoznacne u nas vede mutsik (urban rider), ale bohuzel si nejsem stopro jista, ze ho tam uvidim.
Divala jsem se na stranky dodavatelu, kteri tam budou mit vystavene kocarky, a ani jeden nema mutsika v nabidce. Docela by me mrzelo kdyby jsme jeli na veletrh zbytecne, ale kvuli mutsikovi by to za to stalo - moc radi bychom ho videli nazivo. Moc dekuji za odpoved a preji vsem aby byly s mutsikem tak spokojeni jako doted. ![]()