Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1234
10.3.08 13:21

Zdravím a podávám info o mé reklamaci popraskaného průzoru na boudičce sporťáku:
Přesně po měsíci a fous (jak jinak 8) ) mi zavolali z obchodu, že mi Libfin reklamaci uznal - no, už stejně musel, jelikož uplynulo 30 dní od podání - ale že nové boudičky teď nejsou a musí se objednat. Posílají mi tedy zpět tu mou starou, abych prý měla s čím jezdit (cha cha, s čím asi jezdím ten měsíc? :lol: ) a jakmile bude nová (prý až 8 týdnů), tak mi ji za tu mou vymění.
Tak na jednu stranu jsem spokojená, že reklamaci uznali, ale myslím, že se teda s touto informací mohli ozvat dřív, když nic neopravovali, abych nemusela měsíc jezdit s golfáčema.
Paní říkala, že jí v Libfinu slíbili, že se mi ozvou dřív, ale prý zapomněli, asi :roll:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
10.3.08 21:38

Ahojky,
tak co se týče barviček tak já měla hlubokou korbičku Ocean a sporťák mám nakonec taky Ocean :lol: malej mi madlo taky oslintává,ale jednou za čas sundám madlo,doma lehce přejedu kartáčkem a není nic vidět!!!! Já jsem tedy s výběrem maximálně spokojená a jsem ráda,že mám tuto světlou barvičku se kterou zářím na dálku!!! :oops: :lol:

Medůzo tak já mám boudičku objednanou,ale zatím mám na kočárku svou a jakmile příjde paní Vinterové do obchodu tak jí dám tu starou a na:,–(ím novou!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
11.3.08 10:14

Meduzo.. mozna si to uz psala.. jen jsem se chtela zeptat proc si to reklamovala primo u Libfinu?

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
11.3.08 10:51

Rupinko,
já to nereklamovala v Libfinu, ale u prodejce. Takhle mi to aspoň řekli, že to mám udělat. Kupovala jsem sedačku na www.vlacek.cz, mám to kousek, takže jsem to odvezla tam a oni to pak předali Libfinu.
Když jsem před necelým rokem hned po koupi reklamovala podvozek (na jedné straně zajížděla rukojeť), tak jsem to reklamovala přímo v Libfinu, jelikož kočárek byl od paní Vinterové z Náchoda a abych ho nemusela posílat takovou dálku a ona zase do Mělníka, tak jsem ho do Mělníka odvezla sama. Chtěli tam jen vidět, jestli jsem to koupila u jejich certifiokovaného prodejce, a stačilo to tak.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
11.3.08 10:57

Tak to jste mě potěšily :D Nebudu se tedy bát jít do světlých barev a budu doufat, že případné nečistoty vždycky nějak očistím.
Jsem strašně nedočkavá a do veletrhu zbývá ještě spousta času, ale já bych ty kočárky chtěla vidět „naživo“ co nejdřív. Jsem z Brna a lítám po všech různých obchodech, ale ještě jsem na MUTSY nikde pořádně nenarazila. A když, tak měli vždycky jen jeden typ podvozku (UR) a jednu barvu boudičky (červenou nebo modrou). Nemohly byste mi prosím ještě dát tip, kde bych mohla „Mutsíky“ sehnat? Kde jste je kupovaly vy?
Díky za odpovědi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
11.3.08 19:52

Meduzo moc dekuji za odpoved… Napsala jsem do libfinu.. tak jsem zvedava co mi odpovi.. Netusim jestli je ten muj prodejce oficialni :-(

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axi
31
14.3.08 09:12

Ahojky holky, tak jsem skoro před 4 týdny objednala Mutsíka - 4Ridera a Cargo Anthracite z Německa - dodací lhůta 6-8 týdnů. Jsem strašlivě nedočkavá a zvědavá, kdy už dorazí a jak bude nakonec vypadat, sakriš! Mám strach, aby nebyl moc tmavý, naživo jsme ho totiž nikde neviděli, tenhle asi nikdo neobjednává :?

Už se fakt straaaašlivě těším!

Filípek se má narodit 20.května, tak máme sice času dost, ale mamina je zvědavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
14.3.08 13:02

Axi buď v klidu. Já si pro Mutsíka jela do Německa na přelomu září a října a Toník se narodil v půlce února :-)
Přeji ať jsi spokojená s výběrem!
Já jsem zatím z Mutsy nadšená, máme ale UR a barvu College Steel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
19.3.08 12:27

Ahoj holky,
s těžkým srdcem jsem našeho Mutsíka prodala dál :( , čekáme další mimi a dvouletý rozdíl by byl na moje nervy a jeden kočár moc, takže koupíme tandem Phill and Teds.

Tak se mějte fajn a užívejte Mutsíky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.08 22:02

Ahoj holky, přelouskala jsem skoro celou diskuzi o Mutsy a jsem furt na pochybách, jestli 3R nebo UR? Plánovala jsem 3R, hlavne protože mi přijde lehčí a menší oproti UR. Budu ho tahat 10 schodů.Není UR moc těžký? Unesete ho i s dítětem? Díky moc za odpovědi. Soňa

• Citovat
  • Upravit
3329
19.3.08 22:18

Ja mam (zatim) oba, ale sama s ditetem neunesu ani 3R ani UR :o A 3R mensi nez UR neni, na delku je 3R asi o 5 cm delsi, coz je pri malem vytahu docela hodne, ale zatim se mi nestalo, ze bych se nekam nevesla. Taky se da lip natocit nez UR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.3.08 09:33

Já UR po schodech drncám,na nošení je těžký,aspoň pro mě :lol:

Sunnyside gratuluju k bříšku a ať se vám jezdí i s Phill and Teds dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.08 20:28

ahojte, mam mutsyho urban ridera,m, zatial caka na miminko :D , original prebalovacia taska sa mi nepaci, aku pouzivate vy? mozem kupit hocijaku a bude mi sediet?

• Citovat
  • Upravit
1308
24.3.08 11:38

Já UR taky určitě nebudu tahat! Vyskakuji s ním pozadu po schodech. Ale já to tak dělala i s Jané Slalom, i když váží o trochu méně. Prostě mi to přijde bezpečnější - měla jsem strach, abych se nepřevážila s kočárem nebo nezakopla a dítě nevyklopila. Takže já bych rozhodně nevynášela žádný kočár, max tak golfky.

Sunnyside - gratulace k bříšku!! A škoda že jsi neskončila jen u Mutsy + boardu. U nás Aleš od 2 let už v kočárku skoro nebyl, takže by to stačilo, ale on je hodně živý a běhací. Víš, co děláš :-).
Tak se drž a užij si P&T!

Přebalovací tašku také nemám originál a sedí na rukojeti v pohodě.. Podle mě nemusíš mít originál, je to jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.08 16:25

veletrh v Brne (Pro dite)

Zdravim vsechny maminky, :D
chtela jsem se Vas zeptat jestli nahodou nevite jestli bude na Veletrhu v Brne (Pro dite - konec brezna) vystaveny i kocarek Mutsy. S manzelem planujeme miminko a jednoznacne u nas vede mutsik (urban rider), ale bohuzel si nejsem stopro jista, ze ho tam uvidim. :( Divala jsem se na stranky dodavatelu, kteri tam budou mit vystavene kocarky, a ani jeden nema mutsika v nabidce. Docela by me mrzelo kdyby jsme jeli na veletrh zbytecne, ale kvuli mutsikovi by to za to stalo - moc radi bychom ho videli nazivo. Moc dekuji za odpoved a preji vsem aby byly s mutsikem tak spokojeni jako doted. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4