Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1234
1.4.08 22:28

Z toho si nic nedělej, u mě trvalo čtyři týdny, než mi řekli, že cca za osm týdnů mi boudu vymění za novou, takže nejdřív jsem čekala měsíc a teď další a možná mě ještě jeden čeká :lol:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
1.4.08 22:46

Holky,
tak ja zase muzu rict, ze v Libfinu byli docela rychli… Ale asi je to tim, ze uz kocarek neni v zaruce, takze jsem to nemusela posilat pres prodejnu, ale rovnou tam. Praskl mi plast u polohovani zadicek (no ale taky mi rekli, ze se na to zaruka nevztahuje, coz nechapu? nestalo se vam to nekomu? Ja vim, jsem blba, moc jsem na to zatlacila a malo zmackla to kolecko :-( ), posilala jsem to pred 14 dny a uz je sedacka na ceste zpatky. Uz se moc tesim, ta nase opice uz v hluboke korbe byt nechce, dneska uz jsem nevedela co s ni, tak jela pulku cesty klecici na kolenou a cucela ven, a byla desne skopojena (kolemjdouci meli o zabavu postarano)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.4.08 18:04

Mala jezdila ke konci v hluboke korbe porad jen na kolenach. Pripadne byla prehozena pres predek a ocucavala kraj korbicky. Pak se na kolinkach zacla houpat, coz se tomu kocarku tak uplne nelibilo, jelikoz se povazlive houpal s ni. Takze jsme presly na sportovni sedacku. Tam pak zase jezdila ve stoje tak, ze sedacka byla proti smeru, ona se drzela za boudicku a koukala po smeru. Pripoutana srakama, samozrejme. Coz bylo dobre, protoze boudicka se ob cas jeji vahou roztahla a pak to bylo na premet vzad. Taky ji bavilo viset hlavou dolu z kocarku.

Abych to shrnula, ty děti prostě nechápou, jak se má spořádaně jezdit v kočárku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.4.08 18:08

V Libfinu mě taky úplně neuspokojili, jelikož mi asi po půl roce vypadl šroubek v tom hlavním kloubu a trošku se zkřivilo madlo. Neměla jsem golfky, tak jsem to řešila až teď, po roce a půl. No a napsali mi, že jsem měla během běžné údržby hlídat šroubky a po roce a půl používání se občas stane, že šroubek vypadne a není to vada výrobku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
8.4.08 13:28

Jéé holky prubněte někdo ten košík, také mě hodně zaujal! Ale pokud je jen ke sporťáku, tak mám stejně ještě min 4-5 m čas..

LIŠTIČKO - já mám ten dinner tray (jídelní pultík), ale jen proto, že byl v té :,-(ě, když jsem ho kupovala. Ale zatím je uložený v krabici se sportovní sedačkou, takže praktické zkušenosti nemám. Ale myslím, že na hračky nebo nějaké piškoty či křupínky bude dobrej :D.

Holky rozprodáváte Mutsíka po částech nebo ho budete prodávat jako celou :,-(u?
Já přemýšlím, jestli až Toník odroste z korby jí mám prodat nebo schovat. A stejně tak o boardu. Ten totiž vůbec nevyužijeme, když ho sebou táhnu, tak Aleš stejně chodí pěšky, takže je nám k prdu.. Ještě že jsem ho nekupovala, ale byl také v té :,-(ě zdarma :-).

S ježděním jsem jinak pořád max spokojená i všechny babičky - zaaretují a jedou jako s klasikou - což já nechápu mě se s odaretovaným jezdí bezvadně :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
8.4.08 18:54

Zuzičáku já jsem prodala korbičku zvlášť.Jednak proto,že jsem měla různé barvy a taky proto,že doma nemám místo na skladování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
8.4.08 18:58

Zuzi ja jsem taky korbicku prodala hned ja nam doslouzila.. taky nemame tady misto..
A co se tyce babicek.. uz 11mesicu jim vysvetluji ze kdyz si to odaretuji ze se jim pojede lip.. ale marne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.4.08 00:03

Mutsy

Ahoj.Můžu mezi Vás,jsem také majitelkou Mutsíky a ráda bych se zapojila??

• Citovat
  • Upravit
1234
9.4.08 10:57

No jasně, pojď, ale lepší to bude, když se zaregistruješ, abychom věděli, kdy píšeš a tak. Medúza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.08 17:51

Mutsy

Díky.Tak jsem se zaregistrovala,určitě to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
9.4.08 18:37

Petulko vitame te.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.08 18:43

Mutsy

Moc moc díky za přivítání!!Asi bych měla napsat něco o sobě.
Je mi 27,mám 4 letého chlapečka a 3,5 měsíční holčičku.Kočárek mám 4 rider Spokowheel a zatím jsem sním moc spokojená.Tak to jen tak stručně,potom se pokusím nějak zapojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
10.4.08 13:58

Petulko - vítej mezi námi :-)

Holky díky za názory ohledně toho prodeje. Také to vidím, že to budu rozprodávat po částech, místo na skladování bohužel také nemám..

MEDUZO - jezdí ti ještě starší klučina na boardu???? U nás se moc neujal, Aleš na něm nejezdí, párkrát jsem ho sebou ven brala a většinou na nic. Max se předváděl před kamarády, nebo jim ho nechtěl půjčit, tak honem na chvilku naskočil..
Dost přemýšlím také o jeho prodeji :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
10.4.08 22:17

Zuzko, už ne tolik, protože chci, aby chodil, a na hodinové procházky teď moc nechodíme. O víkendu už Mates prošel v pohodě celou ZOO, takže myslím, že už bych se bez něj taky obešla.
Nicméně občas, když máme naspěch nebo je hnusně, tak se na něm Mates veze ze školky a jak rád :lol: Kdyby bylo na něm, tak na něm je furt. Mně ale vadí, že dkyž jedeme se stupátkem, tak musím mít zaaretovaný podvozek, protože jinak mi na něm Mates lyžuje (to je problém asi jen na Urbanu, protože rukojeť kočárku, za kterou se drží, je na jedné části konstrukce, zatímco ten skate na druhé a to pak pěkně vlníme :lol: )

Jo a ještě ohledně prodeje celého kočárku: Já ho zase chci prodat komplet, protože mám pocit, že korbičky se samostatně dost špatně prodávají, nebo hodně pod cenou. Třeba na MMB je spousta krásných korbiček, pár měsíců starých, třeba za 3000,– a nejdou. Já mám taky korbu jiné barvy než sportovní sedačku, ale zkusím to nabídnout jako komplet (korba, podvozek, sporťák, origo batoh, origo pláštěnky, origo nánožník, sluneční stříška atd.) a pak uvidím, jestli se to chytne. Zvlášť budu prodávat asi jen ten skate. Ovšem to až asi na podzim, zatím se ho zbavovat nechci, i když mě manžel láme, že už nám stačí jen ten Zippy. Jo, Zippy je výbornej, ale přeci jen jsou to spíš golfky a ve srovnání s Mutsym je to vyčvachtanej vozejk :lol: ) - ale zas nejezdím ve výtahu jako sardinka 8O - ten náš výtah je jen o 10cm širší než Mutsík a to tam ještě se mnou narvu Matese a psa :roll: :roll: :roll:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
11.4.08 11:24

MEDUZO - dík za info!

S tím prodejem ještě uvidím, budeme se teď stěhovat, tak třeba nějaký zbytečný prostor na skladování korby najdem. Taky si právě myslím, že jako celek si to asi drží větší hodnotu než po částech..

A s tím výtahem - ten náš také není největší, ale Aleš jezdí se psem sám! Zakládá si na tom a s nikým jiným jezdit nechce :D. Ale až se přestěhujeme, tak stejně o výtah přijdeme a já řeším, jestli mám Mutsíka tahat do 2. patra nebo ho nechávat ve sklepě..

A ještě asi blbý dotaz - ty dvě tyčky a očka na korbě jsou k uvolnění korby - to se používá při skládání Mutsíka jako celku? (podvozku + korby) ? Včera jsem poprvé skládala kočár do auta a korbu jsem sundala. Ale pak jsem nad tím bádala a nevím. A je to tedy tíha, ale to zvládnu.. Akorát ta potvora zabere skoro celý kufr kombíka, asi až budem mít i tašky, tak budu muset sundávat kolečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí