Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky já jsem taky takové menší postavy a teda neměla jsem problém složený podvozek i s korbičkou dát sama do kufru auta, jen člověk musí pochytit ten správný grif,kde si to chytit a pak to jde bez problémů…
schody no jelikož mám 3rider tak je pochopitelný že já chodím všude pozadu na zadních kolečkách!!!! ![]()
Tašku mám univerzální od Emitexu, mám i originál batoh,který mi strašně překážel a možná ho využiji až v létě,kdy si ho tam zacvaknu…
slunečník mám univerzální a použila jsem ho jen jednou jedinkát a strašně mi vadil, u korbičky jsem neviděla na cestu,tak jsem si pořídila sluneční clonu,kterou jsem využívala i na sporťáku… tehdy jsem byla i za clonu manžou pochválená…
Ahojky..
jsem asi robustnejsi postavy.. ale schody zatim zvladam normalne.. ![]()
A slunecnik nemame ale clonu.. a je to v klidu.. ![]()
ahojte,
já mám slunečník Casualplay a jsem asi jediná,ale líbí se mi a vyhovuje mi ![]()
tašku mám Aesthetic,mutsíková se mi nelíbí
mějte se ![]()
Ahoj, přečetla jsem celou diskusi o Mutsy, protože si ho hodlám pořídit. Chtěla bych se zeptat, jakou máte zkušenost s koženou rukojetí. Prohlížela jsem si včera kočárky na prodejně a kůže se mi líbí, přijde mi trvanlivější, ale zajímalo by mne, jestli ten šev po delším vození kočárku netlačí do ruky. Co byste doporučili spíš pěnu nebo kůži? ![]()
Díky moc za radu.
Ahoj Mutsíkářky.
Tak taky přispěje svou troškou.
CLONA-mám od Teutonie a nemůžu sï vynachválit,je super.Zatím jí mám na korbě ale na sporťáku jí to v létě bude určitě slušet.
TAŠKA-Mám Emitex ale žádná sláva,chci ji prodat a kopit jinou.Origoš Mutsy se mi nelíbí a teď jsem objevila krásnou od Youpally a pak super od Babymoov-koukněte na ní,no není úúúúžasná?? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
MARTI-To je opravdu super cena za komplet a úplně tě chápu že se nemůžeš dočkat.Taky mám 4 rider a v těhu jsem se jím pořád kochala.Teď už mám na prodejně sporťák a taky se moc těším až odložíme korbičku,vybrala jsem si College Cerise,je taková holčičí.
No nic,razíme na nákum,tak se mějte a někdy zase pa.
Ještě k poslednímu dotazu.Já mám pěnu a ty kožené sundavací návleky a je to super. ![]()
Taky mame barvicku cerise.. a jsem moc spokojena.. nejprve jsem chtela red.. ale nakonec vyhrala tahle a je opravdu uzasna.. ![]()
Já mám také pěnovou rukojeť a na ní kožené návleky a je to super!
ahoj,
já mám rukojeť koženou a je super,jezdí se s ní dobře,nikde netlačí ![]()
Monča
Díky holky za reakce na rukojeť. Ta přebalovací taška je vážně bomba, to se jen tak nevidí, asi si ji tak pořídím ![]()
Teď už jen to nejtěžší, musím si vybrat podvozek ![]()
Už týden nespím, pořád se mi o tom zdá, nemůžu se rozhodnout!
Verča
Holky, zadne zpravy o SHOPPING BASKET? Mam ho objednany u sve prodejkyne, pry koncem dubna.. Hlavne jsem zvedava, zda se daji sklopit zadicka uplne do lehu, kdyz mate tento kosik. Nevidely jste ho na veletrhu? Diky Koli.
Mam na predaj orioginálnu tašku MUTSY červenú, úplne novú. Za 1800SK. Ak má niekto záujem tak na balanova@hotmail.com
Ahoj,
kůže mě sice netlačí, ale postupem času se trochu posunula, vytočila každá trochu na jinou stranu a ještě k tomu se malinko páře. Takže bych hlasovala pro pěnovou s koženými návleky.
Milada
Holky,
děkuji za gratulace k té super koupi za super cenu!!!
Jen mám teď menší problém - nechce se mi prohrabávat všemi těmi příspěvky, i když vím, že se to tady už určitě několikrát řešilo - ke kočárku nebyla TAŠKA a já si naivně myslela, že koupím nějakou univerzální. Problém je v tom, že žádná z univerzálních tašek na madle nedrží a sjíždí dolů. Jak jste to řešily vy? Nechaly jste tašku sjet až úplně dolů tak, že se zarazila o korbu? Jsem z toho zmatená. V obchodě mi ukazovali originál batoh, ale mně se moc nelíbí a navíc se mi zdá být cena přemrštěná. Chtěla bych nějakou obyč tašku, která by ale dobře na MUTSÍKovi seděla. Poraďte mi prosím. Díky. Martina
Ahoj Martino,
mám origoš tašku, známá mi poradila, jak ten dlouhý popruh obmotat kolem tašky tak, že drží pěkně na madle. Akorát se to dost blbě popisuje, jestli chceš, můžu se pokusit ti to popsat - pošli mi kdyžtak SZ - fungovalo by to na jakoukoli tašku.
Ale dívala jsem se na tašku Aesthetic, tu tady holky vychvalovaly a myslím, že by se dala připevnit dost dobře už na vodorovnou část madla, aby neklouzala. Navíc s barevně sladěným fusakem Aesthetic luxusní volba ![]()
Milada