Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderA ještě jeden dotaz - když vyměnili stříšku - to už to neprasklo???
Mně se posouvá na madle to gumové držátko, ale řekla bych, že to asi neuznají jako reklamaci, bo i já vím, že to vzniklo tím, že tam dávám tašku. Ale kam jí dát jinam, že? ![]()
Meduzko,
je mi líto, že opouštíš náš klub
. Doufám, že i tak občas nahlídneš
.
Já jeho prodej budu zvažovat podle toho, kdy jednou budeme čekat dalšího sviště… Protože pokud to nebude na zimu, tak se nám tam pak nevejde
.
Bohunko neboj,
budu sem koukat pořád a třeba někomu zase poradím, když budu vědět.
Kočárek už je zamluvený, paní se na něj přijede po víkendu podívat, tak doufám, že se jí bude líbit. Každopádně ale už teď mám trochu slzu na krajíčku, bude se mi s ním loučit těžko ![]()
M.
Maminky Mutsarky, jen skrz rukojet, mame kozenou, po par tydnech nam zacala sjizdet a parat se. Ted jsem ji nedavno poslala na reklamaci a bez problemu vymenili kozenou rukojet za novou, dokonce nam dali ten prostredni dil novy, takze to rukojet zpevnilo a je to jako nove, snad i hezci, urcite kvalitnejsi nez puvodni original. Jezdim s tim asi 14 dni a v pohode, ani se nehne. Jo- a to vse za 18 dni od predani reklamace v obchode, dobry, ne? Ahoj vsem ze Zlina! Koli.
Ahoj holky když už tady mluvíte o těch reklamacích, já bych chtěla spravit uvolněnou rukojeť, jenže mám jen záručák. účtenku prostě nemůžu najít
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Uznají mi to? Na tom záručáku je všechno, datum prodeje i razítko prodejny.
Ahoj Tonyo,
bohužel ze zákona je prý důležitější ten pokladní doklad, protože na záruku máš nárok ze zákona, akorát na záručáku třeba může být napsáno výrobní číslo, aby bylo jasné, že se jedná o ten samý výrobek.
No ale zkus zavolat do prodejny, třeba ti to uznají..
Milada
Dík Miládko,
tak to je blbý
. Jiný paragony na kdejaké blbosti máme a zrovna tenhle chybí. Každopádně to zkusím.
Kolik by asi ta oprava jinak stála netušíte?
Tonyo,
já jsem se už v nějakém obchodě setkala s tím, že jim stačil záručák, protože potřebovali hlavně vědět, jestli je věc ještě v záruce. Důležité jsou záruční podmínky výrobce. Mělo by tam někde být napsáno, co je vše potřeba.
Třeba ale ve Philipsu chtěli i účtenku. Přišel jim tam pán, že dostal darem budík, má záručák, ale účtenku k tomu nedostal, no a řekli mu, že má smůlu ![]()
Opravdu tam zkus zavolat a třeba to u Mutsy vadit nebude. Držím palce.
M.
Čaute,
jsem nas..ná
.Vypadl mi nějaký šroubek,či co,na konstrukci,a trčí do kolečka,takže nemůžu jezdit. ![]()
Zítra jdu do BBP pro reklamační list a odvezu ho do Mělníka,budu doufat,že ho opraví co nejdřív
.
Jako prasklé okénko a vykloktanou rukojeť jsem neřešila,ale tohle mě fakt vytočilo ![]()
Sorry za výlev
,dneska mě můj čtyřkolový miláček fakt dostal ![]()
Monča
Ahoj,
ještě mě napadlo, že oni si stejně musí schovávat kopie účtenek, takže jestli máš datum prodeje na záručáku, tak by to měli být schopní najít. Mutsy se myslím tak často neprodává. Bude záležet na prodejně a pak na Libfinu…
Milada
Tak to doufám, že budou vstřícní. Nevím jestli tam radši nepojedu osobně. Našla jsem aspoň účtenku od zálohy. Na tom záručáku je naštěstí všechno
S tím šroubkem je to k vzteku. Nás už náš mucan taky párkrát překvapil. V zoo nám najednou upadlo zadní kolečko, zjistili jsme že ty šroubky prostě vypadaly a zbyl tam jeden.
Nebo nám vypadl šroub z konstrukce a kočárek se začal celý rozkládat. Od té doby sebou vozím šroubovák a pravidelně dotahujem ![]()
Ahojky,
koukám, že diskuze nějak vázne
. Tak co TONYO - jak ti dopadla reklamace?
My jsme včera přešli do sporťáku a přijde mi to zatím takové zvláštní :-/. Jako hlubokáč mi ten kočárek seděl nějak líp… Taky jsem zjistila, že Emitexová pláštěnka je dost blbá, takže jsem na MMB objednala nakonec originál. Snad to bude lepší. Toníček byl mnohem spokojenější v korbičce, no tak snad si ve sporťáku také zvykne. Jezdí zatím směrem ke mně, ale časem ho otočím, stejně na sebe moc nevidíme přes tu zataženou střechu..
No tolik zatím moje poznatky ke sporťáku
.
MAHONY - kdy pojedeš na tu reklamačku do Drážďan? Jsem zvědavá jak dopadneš
.
Ahoj Meduzko, taky mě mrzí, že nás opouštíš. Tvé příspěvky tady byly k nezaplacení ![]()
Holky, potřebovala bych poradit. Vím, že se to tady už několikrát řešilo, ale mně se nechce listovat a všechno to pročítat. Zima je za dveřmi a naše Hanička roste jako z vody (2 a půl měsíce, 6 kg) a já ji budu muset dát na zimu do sporťáku. Poradíte mi, prosím, který fusak je pro sporťák MUTSY nejlepší? Díky za odpověď a přeji krásný zbytek léta!!!
Martina
Ahoj holky,
moc bch vás chtěla poprosit o radu - mám nového mutsíka urban rider - včera jsme byli s črstvým miminkem na procházce a zarazilo mě, že se hluboká korba na podvozku lehce pohupuje vůbec nevím co s tím, přijde mi to pak takové drncací…poradíte? úplně mám zkaženou náladu…a to jsem se na ježdění s kočárkem tak těšila ![]()
Předem moc díky
Kostičko,
ta houpací korba je úplně normální. Je přichycená vlastně jen ve dvou bodech, takže se houpe asi víc než jiné korbičky, ale závada to určitě není a třeba našemu Ondrovi to nikdy nevadilo. Mě spíš ze začátku zarazilo, že je korbička nakloněná k nožičkám směrem dolů. Tohle je ale také normální a vlastně je to fajn kvůli ublinkávání i při rýmě, ale bohužel se mi občas stávalo, že když jsem najela na vyšší obrubník, tak mi Ondra klouzal dolů ![]()
M.