Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
11.4.08 13:15

Zuzicaku, presne tak, je to na skladani korby i s podvozkem. Musis nejdriv povolit ty ocka, korbicka se sklopi a pak muzes slozit podvozek. Ale nam se to tak do auta stejne nevlezlo, je to pak moc vysoke…

Jinak ja porad doufam, ze kocarek vydrzi i na druhe ditko, ale to bude az za par let.. Kazdopadne stejne mam jinou barvu korbicky a sportaku, takze o moznosti prodeje pochybuju. Navic se mi to podarilo trosku podrit a tak. Cili si nejsem jista, jestli stejne nebudu muset koupit druhy kocar :? (samozrejme Mutsika :P )

Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
13.4.08 17:38

Vítám Peťulku :wink:

očka na korbě jsou na skládání kompletu.Nám se to vešlo,ale unesl to jen manžel.Jak to bylo vysoké,neměla jsem to pořádně kde chytit.Sporťák tam hodím raz dva :)

výtah máme taky mini,ale narvem se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
13.4.08 22:32

Ahojky vytah mame taky hooodne malinkaty…kocarek musim jeste nakolonit aby se ty blbe dvere zavrely.. Posledni dobou tam vrazim kocarek stisknu jednicku a bezim po schodech nahoru. Jeste ze bydlim v prvnim patre..vychazi to tak akorat. :-)

Skladadani podvozku s korbickou zvladl pouze manzel. Ja bych to nadala..takze jsem si to vzdycky odpojovala.. Ale ted se sportackem.. parada.. uplne v klidu..
Jinak jsme si poridili golfky Chicco.. jen tak na litacku a na dovcu.. dneska jsem s ni vyrazili jen tady kousek za barak.. A manzel prohlasil, ze uz s nim nikdy ven nejde..Mutsy je proste mutsy.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
14.4.08 11:17

Ahoja,
teď mě napadlo jedno téma, které se tu určitě neprobíralo: Taky Vám jde tak špatně vyjíždět s Urbanem po rampě na schodech? Myslím ty dvě železné kolejnice, které jsou na schodech, aby mohl vyjet kočár. Myslím, že je to těžištěm, že ten kočár má všechno těžiště vpředu, ale nevím. Já mám ale neskutečný problém to někdy vyjet. Kousek od Juklíku, kam jezdíme na plavčo, je asi deset schodů a na nich tohle, nejsou zas tak moc příkré, ale já už se tam párkrát zapotila. I když jsem se hodně rozjela a dala rukojeť co nejníž, tak v půlce schodů se kočárek táhou zastavil a já měla co dělat, aby mi nezacouval zpět a já neletěla na zadek. Nejsem žádná chudinka, ale tohle je fakt vždycky o nervy.
Máte to taky některá???? :roll:
Jiný kočár mi to nedělal. Jo a zaaretováno mám.

Medu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.08 12:35

mutsy

Dovolím si jednu nabídku, třeba někdo shání kočárek.
Jedinečná nabídka - prodám velkou :,-(u, skládající se z podvozku Urban Rider Next, černý, hluboké korby, sportovní nástavby, autosedačky Safe2Go, fusaku, batohu / to vše barva Sport 02- červená, vhodná jak pro miminko holčičku nebo chlapečka/, pláštěnky Emitex na hlubokou korbu. Zdarma přidám 2 deky barevně ladící s kočárkem a lze je použít jak do hluboké korbičky tak do sporťáku.
Podvozek- používaný asi 1 rok, konstrukce jako nová, nepoškrábaná, kožená rukojeť, černá barva, natáčecí náprava- mám vyzkoušeno jak v nákupním středisku, tak v terénu a oboje zvládá skvěle !!!!! Nafukovací mohutná kola, disky kol trošku poškrábané od běžného používání, nicméně to je problém všech Mutsíků, co jsem tak četla zkušenosti jiných maminek. Vše je detailně vyfoceno.
Hluboká korbička- jako nová, používaná 5 měsíců.
Sportovní doplněk - používaný 2 měsíce , jako nový.
Sportovní sedačku , hlubokou korbičku i autosedačku lze na podvozek na:,–(it PO i PROTI směru jízdy !!!!!!
Autosedačka pro mimčo 0-13 kg, používaná půl roku, jako nová, včetně zmenšující vložk y pro miminko, sluneční stříšky. Pokud je nasazená na podvozku, lze ji POLOHOVAT, což je super pro spící děti. Tuto sedačku v ČR nekoupíte, neprodává se tu. Má v sobě zabudované adaptéry, takže pouze nacvaknete na podvozek a jedete !!!!!!
Fusak lze použít jak do autosedačky, tak do hluboké korbičky i do sporťáku.
Batoh jde zapnout na řidítka nebo ze zadu na sportovní sedačku. Je velice prostorný a praktický, jako nový.
Celý komplet jsem si nechala přivézt přímo z Holandska, tudíž od něj nemám záruční list !!!!!
Doprava- buďto osobní odběr, nebo poštou / hradí kupující/, po Jižní Moravě / Břeclavsko, Brněnsko/ můžu přivézt.
Myslím, že popis je zcela vyčerpávající , ale klidně pište a ptejte se, na požádání pošlu i víc fotek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.4.08 12:36

Re: mutsy

darik píše:
Dovolím si jednu nabídku, třeba někdo shání kočárek.
Jedinečná nabídka - prodám velkou :,-(u, skládající se z podvozku Urban Rider Next, černý, hluboké korby, sportovní nástavby, autosedačky Safe2Go, fusaku, batohu / to vše barva Sport 02- červená, vhodná jak pro miminko holčičku nebo chlapečka/, pláštěnky Emitex na hlubokou korbu. Zdarma přidám 2 deky barevně ladící s kočárkem a lze je použít jak do hluboké korbičky tak do sporťáku.
Podvozek- používaný asi 1 rok, konstrukce jako nová, nepoškrábaná, kožená rukojeť, černá barva, natáčecí náprava- mám vyzkoušeno jak v nákupním středisku, tak v terénu a oboje zvládá skvěle !!!!! Nafukovací mohutná kola, disky kol trošku poškrábané od běžného používání, nicméně to je problém všech Mutsíků, co jsem tak četla zkušenosti jiných maminek. Vše je detailně vyfoceno.
Hluboká korbička- jako nová, používaná 5 měsíců.
Sportovní doplněk - používaný 2 měsíce , jako nový.
Sportovní sedačku , hlubokou korbičku i autosedačku lze na podvozek na:,–(it PO i PROTI směru jízdy !!!!!!
Autosedačka pro mimčo 0-13 kg, používaná půl roku, jako nová, včetně zmenšující vložk y pro miminko, sluneční stříšky. Pokud je nasazená na podvozku, lze ji POLOHOVAT, což je super pro spící děti. Tuto sedačku v ČR nekoupíte, neprodává se tu. Má v sobě zabudované adaptéry, takže pouze nacvaknete na podvozek a jedete !!!!!!
Fusak lze použít jak do autosedačky, tak do hluboké korbičky i do sporťáku.
Batoh jde zapnout na řidítka nebo ze zadu na sportovní sedačku. Je velice prostorný a praktický, jako nový.
Celý komplet jsem si nechala přivézt přímo z Holandska, tudíž od něj nemám záruční list !!!!!
Doprava- buďto osobní odběr, nebo poštou / hradí kupující/, po Jižní Moravě / Břeclavsko, Brněnsko/ můžu přivézt.
Myslím, že popis je zcela vyčerpávající , ale klidně pište a ptejte se, na požádání pošlu i víc fotek.

Ještě přidám telefon 777688846 a e-mail darina.studenkova@centrum.cz

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.4.08 13:14

Ahoj holky, musím se vám pochlubit. Minulý týden jsem sehnala v Brně na Tomkově náměstí MUTSíka - 4Rider podvozek+korba+sportovní sedačka, barva Light Olive. Už to, že jsem sehnala barvu, která se mi líbí, ale v nové kolekci není, bylo pro mě příjemné překvápko. Ale teď to hlavní. Víte za kolik? Za 15 500!!!! Musím sice dokoupit ještě tašku, pláštěnky a autosedačku, ale i tak se mi ta cena zdá být úžasná. Prý je tak nízká proto, že jde o barvu ze staré kolekce. Protože jsem trošku pověrčivá, mám ho zatím složený v igelitu, ale myslím, že to do porodu (3.6.) nevydržím a asi ho rozbalím a pomazlím se s ním :) Chtěla jsem se zeptat - jakou tašku byste mi doporučily??? Díky. Martina.

• Citovat
  • Upravit
MaK
5063
14.4.08 13:29

Marti tyjofka,to je luxusní cena!!Gratuluju k superkupu a ať se vám v létě pěkně jezdí :wink: .
Tašku mám aesthetic,ve stejné barvě jako fusak

Medu já na nájezdu potíže nemám.No nebo spíš se mi po nich jezdí jako s ostatními kočárky,musím se pořádně rozjet a pak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.4.08 17:17

Medu,
já jsem se naučila tahat kočárek do schodů za sebou. Dělala to tak kamarádka a myslela jsem si, že je to nebezpečné, ale ve skutečnosti když se máš kde chytit zábradlí, tak je to o mnoho lepší. Musíš samozřejmě ten kočár srovnat do roviny. S tím tlačením do kopce už jsem si taky párkrát naběhla..
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
15.4.08 10:55

Milado díky, zkusím to, ale prosím Tě, couváš, nebo jdeš normálně a kočár máš za zády? Asi je lepší couvání, že jo?
No dneska jdu zase na plavčo přes ty „inkriminované“ schody, tak to zkusím a uvidím.
 M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
15.4.08 13:25

Couvám. Chodím tak i ze schodů, nejdřív kočár, pak já. Zkus to na nějakých kratších schodech, ale opravdu když kočár dobře vyvážíš a máš se čeho chytit, tak je to v pohodě. I kdybys chytla balanc, tak to udržíš - narozdíl od toho, kdyby se kočár valil zvrchu na tebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.4.08 08:47

TASKA NA MUTSIKA

ahojte mutsikarky, aku prosim vas pouzivate tasku na kocik, znacka/neznacka, priblizna cena a ako ste s nou spokojne… neviem aku kupit a original sa mi zda dost drahy a navyse sa mi ani nepaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.4.08 11:17

slnečná clona

Akú používate slnečnú clonu, alebo slnečník na Mutsy Urban Rider?

• Citovat
  • Upravit
1234
16.4.08 11:33

Ahoja,
tak couvání do schodů bylo trochu lepší, ale ten kočár s naším nakynutým Ondrou je fakt těžký a měla jsem co dělat, abych ho utáhla. Ale aspoň nehrozilo, že mě přejede kočár.
Co se týče clony, tak mám sluneční clonu od Teutonie a jsem moc spokojená. Slunečník je blbý, není přes něj vidět na cestu a origoš je taky zbytečně drahý. Kdyžtak čerstvá diskuse o tomto je tady:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

Co se týče tašky, tak já jsem koupila baťoh. Na zádech nepřekáží, nebo se dá připevnit ke kočárku taky. Tašky se mi nelíbí a na rukojeti mi připadají nepohodlné. Ale to je jen můj názor.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
16.4.08 12:58

MEDUZA - já taky jezdím po těch nájezdech nahoru pozadu (já jdu pozadu a kočár tahám po dvou kolech za sebou), dolů tedy normálně popředu (no stejně jako nahoru akorát dolů :-) ) a problém nemám. Jezdila jsem tak i s Jané (máme tyhle nájezdy u baráku) a s trojkolkou to ani jinak nešlo, takže jsem zvyklá. Je pravda, že Mutsík je trochu těžší a bude hůř, ale přijde mi to rozhodně lepší než tlačit ho nahoru před sebou (to jsem zkusila jednou a měla jsem pocit, že mi ten kočár sjede dolů a přejede mě).

Snad to už zvládneš a bude to v pohodě. A pokud se na to necítíš, tak to vyskákej po schodech a bude ;-).

Tašku na kočár originál také nemám, ale já sehnala nějakou universál v Holandsku a je překvapivě super.. Ale vím, že holky si tu chválily ty tašky od Aesthetic. Také jsem o ní hodně uvažovala..

Clonu mám také stejnou jako Meduza - Teutonia a je super i na hlubokáč a každý mi ji obdivuje :-). Dokonce jsem jí i jednou půjčila kamarádce na Speediho a byla tak nadšená, že si jí večer hned objednala také :D. Takže já doporučuji, se slunečníkem ale zkušenosti nemám, jen se mi to nelíbí a přijde mi nepraktický :-/

MARTINA - super, že jsi sehnala Mutsíka v barvě, kterou jsi chtěla a navíc za super cenu!!!!!!! Tak doufám, že budeš spokojená min tak jako já (takže hodně ;-) ).

Holky dík za rady ohledně toho skládání podvozku s korbou.. Ale také to vidím na sundávání, moc velký korbič nejsem :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí