Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
19.5.08 08:08

Meduzo, můžu taky poprosit o návod? Prosím!!!!! Koupila jsem starší kočárek a nebudu vědět jak na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.5.08 13:31

Ahoj holky,

koukam, ze diskuse uz je skoro nekonecna, tak jsem si rikala, ze by neskodilo to trosku shrnout. Sepsala jsem svoje zkusenosti s Mutsikem, snad to nekomu pomuze.

Podvozek :
Mam Urbanrider, zaujal me na prvni pohled, takze 4rider jsem ani neresila. Klasicky cerny s kozenou rukojeti. Asi bych radsi koupila penovou a na to kozeny potah - ta kuze se ruzne posouva a taky se mi na jedne strane pare. Taky bych silne uvazovala o te hnede, je hodne zvlastni, ale to uz je pozde… Cas od casu klouby nastrikam teflonovym sprejem, taky uz jsem menila dve duse - vypada to, ze ta zimni sul jim moc nepomohla. Mozna by stalo za to rovnou s kocarkem ty nahradni duse objednat.

Barva :
Mam barvu active green, ktera uz bohuzel neni, takze sportak mam jiny - olivovy. Ty barvy na internetu jsou opravdu o hodne jine, nez v realu, na to pozor. Udrzba je obecne bez problemu, u hluboke korbicky bych se nebala jit klidne do bile. Se sportakem je to horsi. Nejak nejsem clovek, ktery je ochoten i treba jednou tydne tu sedacku otrit, takze kdyz ve sportaku mala na jare jezdila bez fusaku, tak ho pekne zaspinila. Nakonec jsem to i s madlem vyprala v pracce na 40 bez avivaze a vypada to, ze se nic nestalo. Ale asi bych sla do tmavsi barvy, at to neni tak videt..

Doplnky :
Mam obe origos plastenky , ale myslim, ze u hluboke korby by stacila i Emitex - akorat se mi zda, ze tam je mensi pruduch… Kazdopadne ale u sportaku je ta origos plastenka super - ma velike okno, takze se da v destivem pocasi jezdit s plastenkou „pro jistotu“ a dite neni zaparene…
Mam originalni tasku , tady si taky nejsem jista.Vypada dobre, ze je barevne sladena, coz uz u me u sportaku neplati. Moznost nacvaknuti na sedacku jsem zatim vyuzila jen parkrat, presky na uchyceni na madlo se mi zacly parat. Je ale dobre, ze se z ni da udelat opravdu maxitaska.
Nanoznik mam taky original, opet je pekne, kdyz ma stejnou barvu, ale je podle me maly - kdyz jsem tam narvala fusak a ne zrovna male boty meho ditka, tak myslim, ze chudera sedela s nohama jak chaplin, navic lezicimu diteti konci tak u pasu. Asi bych zkusila Emitex, ale chtela bych videt, jak to vypada v realu - kazdopadne je vetsi a da se s nim ditko vice „zakryt“.
Fusak Aesthetic, tady nemam pripominek. Pouzivala jsem ho i do autosedacky.
Slunecnik Casualplay - nebrat. Uz jsem ho jednou reklamovala, zlomil se v kloubu a pak jsem ho ani moc nepouzivala. Urcite bych chtela tu slunecni strisku Teutonia - na hluboky urcite, na sportak ani nevim, jestli se da na:,–(it, ale snad ano.

Tak preju hodne stesti pri vyberu!

Milada
PS: Pani Vinterova mi prave psala, ze shopping basket stale nema, takze blizsi informace taky jeste nema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
19.5.08 14:49

Miladko,
ta sluneční stříška Teutonie jde na sporťák skutečně hůř, protože přesně tam, kde se přichycuje, jsou klouby boudy, a mně tedy docela často sjíždí nebo se posouvá. U korbičky držela perfektně, ale bouda u sporťáku má prostě jiný tvar.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
19.5.08 22:00

Ahoj holky,

vítám Bohunku, zdatnou novou Mutsíkářku :-).

Miladko - moc pěkně jsi to sepsala. Opravdu to někomu může dost pomoct, já bych se znovu rozhodla pro Mutsíka. Jsem fakt moc spokojená a zatím (kromě té váhy) jsem maximálně spokojená..

MEDUZ - jestli budeš posílat ten český návod, pošli mi ho prosím také.. Mám jen anglický a třeba by se ten český občas šikl. A díky moc za fotečky toho upnutí. Už je mi to také jasné. Myslím, že nás čekání stěhování do sporťáku za max 2 měsíce (Toník měl ve 3m už 6,66kg 8O ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.5.08 22:00

Holky, já slun. clonu Teutonia mám a musím říct, že mi spíš přijde, že sedí na sporťák líp - dám to „jemně“ k jedné straně, abych se kloubům vyhla a Pepís je krásně celý zastíněný…
Mně to spíš sjíždělo z té hluboké, ale možná to bylo rukama ;-).

JInak já mám i na sporť. plášť. Emitex a asi to nevypadá tak luxusně, ale účel to plní taky…

Chci se zeptat, budete někdo kupovat (nebo už máte) slun. stříšku?? Pravděpodobně budeme reklamovat i stříšku na sporťák (prasklinka v okýnku :-(), tak nevím, s čím po tu dobu budu jezdit :-(.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
20.5.08 16:28

Ahoj Meduz…

myslim ze si genialni.. absolutne nevim na co se ten pasek po sportakem pouziva.. a to sportak pouzivam uz pul roku.. ale netusim jak ta sedacka zajizdi.. A tak se na to koukam.. Vim vubec co mam doma? :-)

Clona sice na sportaku drzi hur.. ale i presto si myslim ze je to lepsi reseni nez destnik (slunecnik)

zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
21.5.08 11:26

Rupinko,
já to sama od sebe nezjistila, taky jsem to někde vyčetla. Myslím, že o tom psala nějaká maminka tady v té diskusi. Jde o to, že když to tam není chycené, tak má ta sedačka tendenci v tom ohybu, kde má prcek zadeček, vylejzat nahoru a při poloze v lehu se naklonit tak, že jde z kopce. Ono to asi ničemu nevadí, ale člověk má lepší pocit, když mu prcek nesjíždí dolů.

No vidíte, plodím tady rady a kočárek jsem se teď rohodla prodat . Je bezvadný, byla jsem s ním strašně spokojená, ale poslední dobou jsem víc začala využívat Zippy (třeba na poštu s Mutsym nemám šanci - máme tam dvojité železné dveře) a taky jsem chtěla pořídit obyč golfky do auta, takže manžel řekl, že se musím jednoho kočárku zbavit. Teda je to s těžkým srdcem, ale rok myslím stačil a teď třeba udělá radost někomu jinému a my budeme mít víc místa v bytě.
Prodávám celý komplet se vším všudy, tak kdyby náhodou měl někdo zájem, najde ho na MMB (ID 939).
 Medúza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.5.08 13:23

[Pravděpodobně budeme reklamovat i stříšku na sporťák (prasklinka v okýnku :-(), tak nevím, s čím po tu dobu budu jezdit :-(.

Chtěla bych se zeptat, jestli někomu uznali reklamaci prasklého plastu na stříšce, ně kdo tu psal, že se na to reklama ce nevztahuje… A co prasklá pěnová rukojeť, vymění to v rámci reklamace?? Nevíte?
Děkuji
Martina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.5.08 13:25

[Pravděpodobně budeme reklamovat i stříšku na sporťák (prasklinka v okýnku :-(), tak nevím, s čím po tu dobu budu jezdit :-(.

Chtěla bych se zeptat, jestli někomu uznali reklamaci prasklého plastu na stříšce, ně kdo tu psal, že se na to reklama ce nevztahuje… A co prasklá pěnová rukojeť, vymění to v rámci reklamace?? Nevíte?
Děkuji
Martina

• Citovat
  • Upravit
972
21.5.08 21:09

Marti rukojet ti nevymeni… ale tu strisku snad ano.. taky ji chce reklamovat. ale cekam na vetsi teplo abychom mohli jezdit v golfkach.. jsou opravdu letni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.5.08 21:54

Ahoj,
reklamaci prasklého okýnka vyřešili bez problémů, všili mi tam nový průzor a myslím, že i z jiného plastu, takže by to snad praskat nemělo. Madlo jsem řešila kožené, že se mi páře a tam mi napsali, že to je holt užíváním. Tak nevím, jestli podobně nevyřeší tu pěnovou.
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
22.5.08 11:18

Holky,
právě mám novou stříšku taky po reklamaci prasklinec. V pohodě to uznali. Nejdřív jsem jí tam měla, protože ji z obchodu posílali do Libfinu kvůli uznání, ale pak mi ji poslali zpět a než mi dodali novou (trvalo to dva měsíce!!!), tak mi zatím nechali tu starou, takže jsem měla čím jezdit. Pak mi jen zavolali, že už mají novou a vyměnili jsme to kus za kus.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
22.5.08 21:56

Ahoj,
zvažuji koupi Mutsy-asi klasiku Urban Rider. Kde ho podle vás seženu za nejlepší cenu? - nebo alespoň dobrou - předem díky za tipy:-)
PS: nemyslím bazary, chci novou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.5.08 22:13

No myslím, že v Německu :? Záleží na Tobě, jestli riskneš, že nebudeš mít prodejnu za rohem v případě reklamace, navíc nevím, jak je to s reklamacema obecně, když je to koupené v Německu, jestli to opraví tady u nás. Přece jen už posílání kočáru balíkem někam na reklamaci je otrava i něco to stojí. Tím ovšem nechci strašit, že to kdy bude třeba :lol:
Kočárek mám přes známé se slevou, ale u autosedačky se mi podařilo to, že když mi řekli v prodejně cenu, tak já jsem jim řekla, že to si raději koupím na internetu a řekla jsem jim tu nejlevnější cenu, co jsem našla. No a oni mi to prodali za tu cenu. Takže cena optimální a obchod za rohem :lol:
Tak ať najdeš co nejlevnější…
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.5.08 22:46

Holky, díky za dobré zprávy ohledně té prasklinky ve stříšce - taky dám k reklamaci a asi si tedy zkusím dopředu zjistit, jestli by mi ji nenechali a neposlalai rovnou. Bo jinak fakt nevím, jak jezdit s půlročním špuntem ve sporťáku bez stříšky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí