Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMeduzo, můžu taky poprosit o návod? Prosím!!!!! Koupila jsem starší kočárek a nebudu vědět jak na něj.
Ahoj holky,
koukam, ze diskuse uz je skoro nekonecna, tak jsem si rikala, ze by neskodilo to trosku shrnout. Sepsala jsem svoje zkusenosti s Mutsikem, snad to nekomu pomuze.
Podvozek :
Mam Urbanrider, zaujal me na prvni pohled, takze 4rider jsem ani neresila. Klasicky cerny s kozenou rukojeti. Asi bych radsi koupila penovou a na to kozeny potah - ta kuze se ruzne posouva a taky se mi na jedne strane pare. Taky bych silne uvazovala o te hnede, je hodne zvlastni, ale to uz je pozde… Cas od casu klouby nastrikam teflonovym sprejem, taky uz jsem menila dve duse - vypada to, ze ta zimni sul jim moc nepomohla. Mozna by stalo za to rovnou s kocarkem ty nahradni duse objednat.
Barva :
Mam barvu active green, ktera uz bohuzel neni, takze sportak mam jiny - olivovy. Ty barvy na internetu jsou opravdu o hodne jine, nez v realu, na to pozor. Udrzba je obecne bez problemu, u hluboke korbicky bych se nebala jit klidne do bile. Se sportakem je to horsi. Nejak nejsem clovek, ktery je ochoten i treba jednou tydne tu sedacku otrit, takze kdyz ve sportaku mala na jare jezdila bez fusaku, tak ho pekne zaspinila. Nakonec jsem to i s madlem vyprala v pracce na 40 bez avivaze a vypada to, ze se nic nestalo. Ale asi bych sla do tmavsi barvy, at to neni tak videt..
Doplnky :
Mam obe origos plastenky , ale myslim, ze u hluboke korby by stacila i Emitex - akorat se mi zda, ze tam je mensi pruduch… Kazdopadne ale u sportaku je ta origos plastenka super - ma velike okno, takze se da v destivem pocasi jezdit s plastenkou „pro jistotu“ a dite neni zaparene…
Mam originalni tasku , tady si taky nejsem jista.Vypada dobre, ze je barevne sladena, coz uz u me u sportaku neplati. Moznost nacvaknuti na sedacku jsem zatim vyuzila jen parkrat, presky na uchyceni na madlo se mi zacly parat. Je ale dobre, ze se z ni da udelat opravdu maxitaska.
Nanoznik mam taky original, opet je pekne, kdyz ma stejnou barvu, ale je podle me maly - kdyz jsem tam narvala fusak a ne zrovna male boty meho ditka, tak myslim, ze chudera sedela s nohama jak chaplin, navic lezicimu diteti konci tak u pasu. Asi bych zkusila Emitex, ale chtela bych videt, jak to vypada v realu - kazdopadne je vetsi a da se s nim ditko vice „zakryt“.
Fusak Aesthetic, tady nemam pripominek. Pouzivala jsem ho i do autosedacky.
Slunecnik Casualplay - nebrat. Uz jsem ho jednou reklamovala, zlomil se v kloubu a pak jsem ho ani moc nepouzivala. Urcite bych chtela tu slunecni strisku Teutonia - na hluboky urcite, na sportak ani nevim, jestli se da na:,–(it, ale snad ano.
Tak preju hodne stesti pri vyberu!
Milada
PS: Pani Vinterova mi prave psala, ze shopping basket stale nema, takze blizsi informace taky jeste nema…
Miladko,
ta sluneční stříška Teutonie jde na sporťák skutečně hůř, protože přesně tam, kde se přichycuje, jsou klouby boudy, a mně tedy docela často sjíždí nebo se posouvá. U korbičky držela perfektně, ale bouda u sporťáku má prostě jiný tvar.
M.
Ahoj holky,
vítám Bohunku, zdatnou novou Mutsíkářku
.
Miladko - moc pěkně jsi to sepsala. Opravdu to někomu může dost pomoct, já bych se znovu rozhodla pro Mutsíka. Jsem fakt moc spokojená a zatím (kromě té váhy) jsem maximálně spokojená..
MEDUZ - jestli budeš posílat ten český návod, pošli mi ho prosím také.. Mám jen anglický a třeba by se ten český občas šikl. A díky moc za fotečky toho upnutí. Už je mi to také jasné. Myslím, že nás čekání stěhování do sporťáku za max 2 měsíce (Toník měl ve 3m už 6,66kg
).
Holky, já slun. clonu Teutonia mám a musím říct, že mi spíš přijde, že sedí na sporťák líp - dám to „jemně“ k jedné straně, abych se kloubům vyhla a Pepís je krásně celý zastíněný…
Mně to spíš sjíždělo z té hluboké, ale možná to bylo rukama
.
JInak já mám i na sporť. plášť. Emitex a asi to nevypadá tak luxusně, ale účel to plní taky…
Chci se zeptat, budete někdo kupovat (nebo už máte) slun. stříšku?? Pravděpodobně budeme reklamovat i stříšku na sporťák (prasklinka v okýnku
), tak nevím, s čím po tu dobu budu jezdit
.
Díky!
Ahoj Meduz…
myslim ze si genialni.. absolutne nevim na co se ten pasek po sportakem pouziva.. a to sportak pouzivam uz pul roku.. ale netusim jak ta sedacka zajizdi.. A tak se na to koukam.. Vim vubec co mam doma? ![]()
Clona sice na sportaku drzi hur.. ale i presto si myslim ze je to lepsi reseni nez destnik (slunecnik)
zatim pa
Rupinko,
já to sama od sebe nezjistila, taky jsem to někde vyčetla. Myslím, že o tom psala nějaká maminka tady v té diskusi. Jde o to, že když to tam není chycené, tak má ta sedačka tendenci v tom ohybu, kde má prcek zadeček, vylejzat nahoru a při poloze v lehu se naklonit tak, že jde z kopce. Ono to asi ničemu nevadí, ale člověk má lepší pocit, když mu prcek nesjíždí dolů.
No vidíte, plodím tady rady a kočárek jsem se teď rohodla prodat . Je bezvadný, byla jsem s ním strašně spokojená, ale poslední dobou jsem víc začala využívat Zippy (třeba na poštu s Mutsym nemám šanci - máme tam dvojité železné dveře) a taky jsem chtěla pořídit obyč golfky do auta, takže manžel řekl, že se musím jednoho kočárku zbavit. Teda je to s těžkým srdcem, ale rok myslím stačil a teď třeba udělá radost někomu jinému a my budeme mít víc místa v bytě.
Prodávám celý komplet se vším všudy, tak kdyby náhodou měl někdo zájem, najde ho na MMB (ID 939).
Medúza
[Pravděpodobně budeme reklamovat i stříšku na sporťák (prasklinka v okýnku
.
Chtěla bych se zeptat, jestli někomu uznali reklamaci prasklého plastu na stříšce, ně kdo tu psal, že se na to reklama ce nevztahuje… A co prasklá pěnová rukojeť, vymění to v rámci reklamace?? Nevíte?
Děkuji
Martina
[Pravděpodobně budeme reklamovat i stříšku na sporťák (prasklinka v okýnku
.
Chtěla bych se zeptat, jestli někomu uznali reklamaci prasklého plastu na stříšce, ně kdo tu psal, že se na to reklama ce nevztahuje… A co prasklá pěnová rukojeť, vymění to v rámci reklamace?? Nevíte?
Děkuji
Martina
Marti rukojet ti nevymeni… ale tu strisku snad ano.. taky ji chce reklamovat. ale cekam na vetsi teplo abychom mohli jezdit v golfkach.. jsou opravdu letni…
Ahoj,
reklamaci prasklého okýnka vyřešili bez problémů, všili mi tam nový průzor a myslím, že i z jiného plastu, takže by to snad praskat nemělo. Madlo jsem řešila kožené, že se mi páře a tam mi napsali, že to je holt užíváním. Tak nevím, jestli podobně nevyřeší tu pěnovou.
Milada
Holky,
právě mám novou stříšku taky po reklamaci prasklinec. V pohodě to uznali. Nejdřív jsem jí tam měla, protože ji z obchodu posílali do Libfinu kvůli uznání, ale pak mi ji poslali zpět a než mi dodali novou (trvalo to dva měsíce!!!), tak mi zatím nechali tu starou, takže jsem měla čím jezdit. Pak mi jen zavolali, že už mají novou a vyměnili jsme to kus za kus.
M.
Ahoj,
zvažuji koupi Mutsy-asi klasiku Urban Rider. Kde ho podle vás seženu za nejlepší cenu? - nebo alespoň dobrou - předem díky za tipy:-)
PS: nemyslím bazary, chci novou ![]()
No myslím, že v Německu
Záleží na Tobě, jestli riskneš, že nebudeš mít prodejnu za rohem v případě reklamace, navíc nevím, jak je to s reklamacema obecně, když je to koupené v Německu, jestli to opraví tady u nás. Přece jen už posílání kočáru balíkem někam na reklamaci je otrava i něco to stojí. Tím ovšem nechci strašit, že to kdy bude třeba ![]()
Kočárek mám přes známé se slevou, ale u autosedačky se mi podařilo to, že když mi řekli v prodejně cenu, tak já jsem jim řekla, že to si raději koupím na internetu a řekla jsem jim tu nejlevnější cenu, co jsem našla. No a oni mi to prodali za tu cenu. Takže cena optimální a obchod za rohem ![]()
Tak ať najdeš co nejlevnější…
Milada
Holky, díky za dobré zprávy ohledně té prasklinky ve stříšce - taky dám k reklamaci a asi si tedy zkusím dopředu zjistit, jestli by mi ji nenechali a neposlalai rovnou. Bo jinak fakt nevím, jak jezdit s půlročním špuntem ve sporťáku bez stříšky…