Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
7.10.08 14:41

kosik

Holky, SHOPPING BASKET kos na Mutsy mam z babystyle.cz, velmi ochotna pani!!, mam v mailu i navod, kde je i nosnost, rada vsem zajemcum zaslu. mailnete mi: evarafajova@centrum.cz. 1050,– + 50 Kc posta, do 3 dnu jsem ho mela doma. KUPTE SI HO, JE TO BOMBA!!!

• Citovat
  • Upravit
5527
8.10.08 09:26

Meduzko,
vidím, že Tvůj Ondra je přesně o rok starší než moje Hanička - ta má teď 4 měsíce. Chci se Tě zeptat, kdy jsi začala dávat Ondru do sporťáku - kdy už mu začala být korbička malá?
Teď jsme byli u babičky na Ukrajině a tam jsem dala Haničce poprvé do korbičky fusak a vešla se tam tak akorát. Zimu v korbě určitě už nepřečkáme :(
Jo, a ten fusak jsem nakonec koupila podle vašich rad Emitexový a je úplně super. Koupila jsem tu novinku s odepínací vložkou, takže se dá použít i na jaře, kdy už bude teplo, ale ještě ne dost :)
Teď ještě sháním nánožník v barve Light Olive a nikde ho už nemají, neb je ze starší kolekce :(
Všechny moc zdravíme!
Martina a Hanička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.10.08 23:17

SHOPPING BASKET- VEEEELIKY NAKUPNI KOS!!!!!

Maminky, posilam vam fotky nakupniho kosiku.
Stahnete si je zde:

http://rapidshare.com/…kos.zip.html

Ahoj, Koli

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.10.08 23:21

odkaz jeste jednou

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.10.08 11:20

Lelje - zkus napsat paní Pavlíkové do Babystyle (www.babystyle.cz). Já tam kupovala nánožník i fusak (oboje dokonce v akci, že máme barvu 2006). Nebo ještě vím, že zásoby dobré mívali na www.babylife.cz , ale tam trochu vázla konverzace po emailech.

Držím palce, ať tu Light Olive seženše, je fakt, že kočkárku vše v jedné barvě moc sluší. Jezdím s nánožníkem i fusakem a je to bomba :-). Už jen přemítám nad tím košem, co tu chválí Evka. :D

• Citovat
  • Upravit
1308
9.10.08 11:23

Poslední příspěvek jsem byla já, ale nevšimla jsem si, že nejsem přihlášená..

LULJE - koukala jsem na ten odkaz, co jsem sem dávala a na babystyle mají ten fusak ve tvé barvě (http://www.mimibazar.cz/foto.php?…), tak to fakt zkus tam, třeba mají i ten nánožník, pí. Pavlíková je děsně ochotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
9.10.08 11:49

Lulje,
Ondra šel do sporťáku v necelých šesti měsících. Do korbičky se sice ještě vešel, ale vadilo mu, že nemá žádný výhled. Takže šel do sporťáku, byl hodně položenej, ale i tak viděl trochu líp než z korby.
To byl listopad, takže fusak měl tedy až do toho sporťáku, ale taky myslím, že do korbičky by se s ním už nevešel ani omylem. Na délku jo, ale na šířku by musel mít asi ručičky na břiše 8)
Fakt nepochopím, proč ty korbičky dělají tak extrémně úzké. To je opravdu tak pro podzimní či zimní dítka, protože ani náš Ondra, narozený v červnu, by tam zimu už nezvládnul.
Když si vzpomenu, jak velká byla korba u Liberty, když byla moje ségra malá :roll: Tam by se skoro vešly dvě děti vedle sebe :lol:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
10.10.08 21:20

Ahoj maminky :-)
pročítám tohle fórum od začátku-věděla jsem , že až budu čekat miminko-že Mutsy je můj jasný favorit…jsem do něj „zamilovaná“ :lol: už víc jak dva roky..................
Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s koupí v Německu???
Jinač jsem rozhodnutá, že kočárek pojedeme vybrat k paní Pavlíkové-do Babystylu.....ale zarazilo mě, že zmizel z nabídek obchůdků Urban rider-next-black......všude vidím jen ten stříbrný-to snad ten černý přestali vyrábět-to mě docela mrzí :cry: už jsem měla na něj dávno spadeno :lol:

tak se zatím mějte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
11.10.08 20:33

Ahoj holky uz zase prosim o radu… Moje svagrova si objednala podvozek urban rider.. (pouzity) ale ma problem s rukojeti ze je uvolnena.. nevite zda libfin provadi servis? a jak to vychazi financne?

Moc dekuji za info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.08 11:45

Mutsy

Zdravím všechny,
mám dotaz, nevíte o nějakém kamenném obchodu kam bych se mohla na kočárky Mutsy zajít podívat a prohlídnout si všechny kombinace (lůžko, sporťák, autosedačka)? Nejlépe v Praze?

Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
1234
19.10.08 13:59

Ahoj,
v Praze jsou k vidění v Babyparku na Zličíně nebo na Černém mostě.
Adresy viz stránky: http://www.babypark.cz/kde-jsme+mn151/

V obou obchodech mi kočárky ochotně předvedli, mají jich tam hodně v různých barvách. Ceny jsou tedy dražší, takže kočárek jsem pak kupovala přes internet.

Ale teď na ty stránky Babyparku koukám a ceny jsou nějaké hezčí :lol: , takže asi dost zlevnili..
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.10.08 15:43

Tak mi psala paní Vinterová,že má nákupní košíky v obchodě,tak se tam vyrazím v pátek podívat,jestli to má cenu či nikoliv,no jsem zvědavá,kdyby neměla dcerka angínu,tak už tam stepuju! Dám pak vědět,jestli jsem koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
24.10.08 21:41

Ahojky holky,
tak jsem byla testovat u paní Vinterové košík a jdu do toho!!!!! Fakt mě nadchnul a i když po zimě plánuju Mutsíka prodat,tak myslím,že si ho ode mne nějaká maminka ráda koupí. prostě fakt vychytanej doplněk!!!!
Krasně se nasazuje,dávala jsem i opěrku zad do lehu a úplně bez problému!!! Dokonce maximálně nosnost košíku je 10 kg ,to jsem koukala!!!!
Hrozně mě nadchlo,že si pak jen lehce vyháknete košík s nákupem,přenesete si ho do auta,no paráda,až fakt lituji že jim ta distribuce do ČR tak dlouho trvala!!!!
Ptala jsem se i paní Vinterové,jestli by ona sama jako zkušená Mutsařka do nákupního košíku šla,tak ano a jí věřím. Četla jsem tu diskuzi o neochotě prodavaček tuším v dětském světě či kde a já si teda nemůžu na přístup při koupi mého kočárku ve www.kocarkov.cz stěžovat. Pamatuji se jak jsem se tehdy šla koukat na tu starší verzi X-landera a jak mě paní překvapila,jak o všech kočárcích všechno věděla,jak se s nimi manipuluje,prostě všechno. tehdy mi doporučila Mutsy,že ho sama měla a já se do něj zamilovala jenom jsem si nenechala vymluvit tříkolku do které bych už asi nešla. Ale jinak do kočárku značky Mutsy bych rozhodně v budoucnu šla!!!! :wink:
Takže holky,které váháte nad kočárkem,zajděte do prodejny,kde Vám prodavačka fundovaně všechno předvede,ukáže,poradí a pak už se Vám bude jezdit jedna báseň. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.08 13:14

zkušenost s Mutsy sporťákem

Milé maminky,

než jsem si pořídila Mutsy kočárek pro svojí dceru, tak jsem si přečetla všechny ty pochvalné komentáře a i v obchodě jsem byla ujistěná, dělám správnou věc.

S kocárkem jsem byla spokojená i přes úvodní peripetie jako, že mi nepřišlo vše najednou a musela jsem si to vyzvedávat postupně, adaptér na autosedačku jsem uháněla dva měsíce. Měla jsem objednané hluboké lůžko i sporťák najednou, ale než mi sporťak dodali, tak se objednaná barva přestala vyrábět a já si musela objednat jinou a opět na ní čekat.

Ale nakonec po necelém roce používání sporťaku a to převážně na spaní venku se nám u kapsy, která je našitá na zadní straně střížky udělala díra. Do kaspsy jsem nic nedávala, protože je tak malá, že se tam ani nic nevejde. Ale jak jsem již uvedla, dcera v kočarku převážně spí, takže sedadlo bylo často sklopené a je pravda, že tím se střížka napíná. Až to asi jednou nevydržela, já si jinak tu díru neumim vysvětlit. Šla jsem to reklamovat k prodejci. Ten se mnou sepsal reklamační protokol a poslal pouze střížku dovozci. Odtud přišel dopis ze servisního střediska, že se reklamace zamítá. Nic víc ani nechtěli vidět celou káru, ani mi nenabídli opravu nebo dokoupení nové střížky. Psala jsem také do Holandska, ale odtud mi přišla odpověď, že oni davají záruku jeden rok, já jsem jí doma měla od března, ale začala jsem jí používat až v červenci.
Nikoho nezajímalo s čím budu jezdit.

Je to na Vás, ale já už bych si ho podruhé nepořídila.

• Citovat
  • Upravit
1308
29.10.08 19:51

Ahojky,

po Lištičky pochvalné ódě jsem si i já dneska objednala u pí. Pavlíkové ten nákupní koš :-). Budu ho mít jako že k vánocům.. Jsem fakt zvědavá, snad budu spokojená jako Evča.

DITO - já jsem kupovala kočárek v Německu v Drážďanech. Byl to poslední výstavní kus, takže vůbec nemám zkušenost, jak je to na objednávku a tak. Cena byla super, 500 euro. Ale fakt to byl výprodej..

ANONYMNÍ - je mi líto, co se ti s kočárkem stalo a že ti ani reklamaci neuznali.. Ale myslím, že když nikdo stejný problém neměl, že jsi měla holt jen smůlu na špatný kus stříšky.. Ono každý kočárek má bohužel něco :-/. Ideální a bezchybný kočár neexistuje, je to pořád jen spotřební zboží. Ale snad se ti to podaří zašít nebo najdeš jiné řešení. Ani nevím, jestli se dá koupit celá stříška jako náhradní díl, ale to by ti řekli určitě v Libfinu.

Dneska tu byla kamarádka, má termín porodu v únoru a také si objednali Mutsynku UR. Ten náš ji učaroval. Brali si od nás korbičku, takže máme doma o krabici míň a já nějaké penízky na další nákupy :-). Ale fakt mi chybí už snad jen ten košík :D. Mají objednaný klasický podvozek, a sporťák College Ocean. Jsem zvědavá, jak bude ve skutečnosti vypadat.

Běžím uspat Toníka. Jééé já už se těším na ten košík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4