Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
11.11.08 06:39

Tak já mám barvičku ocean a nánožník mám tmavě modrý od Emitexu,ladí k podšívce boudičky a tmavému pruhu na boudičce.
Lulje ty si nemůžeš skočit někam do obchůdku,kde by ti ukázali co s kočárkem???
Nebo jestli si budeš u paní Vinterové objednátav ty chrániče,tak se třeba pozeptej i na tvůj problém s kočárkem ona je zkušená Mutsařka a třeba ti poradí i s nánožníkem,já ho mám ještě po Anetce,takže v tom ti teď neporadím,ale po čtyřech letech vypadá jako nový takže ho doporučuji!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
11.11.08 07:40

Určitě se mrknu do nějakého obchodu, jen co Haničku přejdou ty horečky po očkování. Trvá to už týden :x Lištičko, a to Ti malý vydržel v hluboké korbě až do 8 měsíců? 8O My jsme včera oslavili 5. měsíc a do hluboké korby se nevejdeme ani náhodou a malá mi v ní brečí, protože v ní má zalomenou hlavu, jak se nožičkama odráží :evil:
Jinak jsme včera zase bádali nad těmi kolečky, ale hloubku sedu (či spíše lehu - pro nás) ne a ne zafixovat. A ty čudlíky na nožičky jsou stejně naprd jako ta kolečka na hloubku sedu. Nevím, jestli nemám vadný kočár :roll: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.11.08 08:58

Dobrý den,
Chtěly bychom Vás požádat o vyplnění krátkého dotazníku na téma Elektronická komunikace v rámci naší seminární práce.
Tento dotazník je zcela anonymní a naleznete jej na této internetové stránce:
 http://www.vyplnto.cz/…-komunikace/

Mnohokrát děkujeme za Váš čas a ochotu.

Studentky Mendlovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně:
Zuzana Srnská
Eva Suchomelová
Jana Šamšulová
Lucie Štěrbová

• Citovat
  • Upravit
21
11.11.08 19:07

Košík

Dobrý den, mám taky mutsíka a nemůžu si ho vynachválit!! Syna mám narozeného v květnu a od včera jsme ve sporťáku, máme už skoro půl roku, takže problém nebyl a Maty už mi v korbičce brečel a neviděl ven. Od přechodu do sporťáku neřve, kouká kolem a spokojenost na obou stranách x)

Mám ale dotaz…chtěla bych si koupit ten přídavný koš, ale vozím Mutsíka proti směru a zatím jsem nikde neviděla, jestli jde vozit koš i proti směru? Vozíte tak některá?? A jak to vypadá? :) Děkujíí Iveta + Matyášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
12.11.08 12:31

Lulje péťa byl ve sporťáku taky od 5-ti měsíců,pořád se v korbičce nadzvedával, on je únorňátko a v srpnu už 100% ležel ve sporťáčku.

Ivuško já jezdím jenom po směru,takže bohužel neporadím,ale Zuzičák psala,že jezdí s malým natočený proti sobě,takže ta ti jistě poradí. Já jezdím od sebe a fakt paráda,jen když máš polohování úplně do lehu,tak už je problém se pro něco v košíku dostat,takže si nejsem tak úplně jistá,jestli by jsi ho teď využila,dokud bude mrňousek jenom ležet! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
12.11.08 18:42

Re: Košík

ivuskaaa píše:
Dobrý den, mám taky mutsíka a nemůžu si ho vynachválit!! Syna mám narozeného v květnu a od včera jsme ve sporťáku, máme už skoro půl roku, takže problém nebyl a Maty už mi v korbičce brečel a neviděl ven. Od přechodu do sporťáku neřve, kouká kolem a spokojenost na obou stranách x)Mám ale dotaz…chtěla bych si koupit ten přídavný koš, ale vozím Mutsíka proti směru a zatím jsem nikde neviděla, jestli jde vozit koš i proti směru? Vozíte tak některá?? A jak to vypadá? :) Děkujíí Iveta + Matyášek

IVUŠKO - jak už psala Lištička, já mám košík a jeydíme s Toníkem yatím tváří v tvář. Psala jsem o košíku a jeho + a - na minulé stránce, ale kopíruji i sem:
KOŠÍK - už ho mám!!!! Přišel v pátek PPL a hned jsem ho v sobotu prubla. Super je, že nemusím vozit tašku! Vše potřebné dám do košíku, takže mi nezavazí taška na rukojeti.
Máme sporťák pořád tváří v tvář. Takže ke koši je horší příštup, musím nadzvednout ten díl, jak tam má Toník nohy (mám to trvalo narovno). Ale v pohodě, aspoň zas nejsou ty věci na ráně pro případného zloděje :-).
Dneska cestou ze školky jsme byli poprvé na nákupu. Super bylo, že jsem si nakoupila přímo do koše, nesla jsem ho v ruce, v druhé kočár. Věděla jsem přesně kolik můžu nakoupit :-). Plus něco víc do druhého koše, že :D.
Ale pak jsem zjistila, že jak mi tam zavazí ty háky, tak ho tam jen tak nemůžu nasunout (jako kdybychom jezdli po směru :-( ), Ale musela jsem půlku věcí zase vyndat, na:,–(it košík a zbytek tam nastrkat pod těma nožičkama a při vyndávání zase.. Takže praktičnost trochu klesla, ale je to moje chyba, že jezdíme pořád čelem k sobě. Jinak by to bylo lepší. Ale i tak koupě rozhodně nelituju a využiju ho v pohodě každý den. Jo ještě jsem se bála, jestli do něj nebudu kopat, ale to je v pohodě. Akorát se trochu hůř ovládá ta aretovací šlapka a brzda.. A byl to trochu boj nandat tam ty háky.

Toť moje poznatky. Pozitivní hodnocení rozhodně převládá :D.

Kdybys chtěla vědět víc, dej vědět. Nafotit jsem to zatím nezvládla, ale kdyby bylo třeba, dej vědět, zvládnu to :-).

LULJE - no já nevím, já nějak žádné problémy neměla, co píšeš ty. Sporťák sice není úplně do lehu, ale to nevadí ani mě ani Toníkovi. Ono žádný sporťák není až do lehu.. Ta páska pro upevnění sportovní sedačky (pokud se jezdí proti směru tváří v tvář), je schovaná v zádové opěrce, po rozepnutí těch cvoků. Nožičky mi drží nahoře krásně, ovládají se bočními čudlíky na podložce. Ty háky pod sedačkou jsou platné, jen když se jezdí po směru, jinak jsou skutečně na nic.
Máš ke kočárku návod? Fakt nevím, proč máš takové problémy :-/
No drž se. Jo a Toník přecházel do sporťáku až po 6m, ale on byl v korbičce děsně spokojený, spokojenější než ve sporťáku :-). Asi výjimka ;-), i když je to pěkný habán..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
12.11.08 18:44
helen2 píše:
Taky se přidávám s dotazem k lulje, mám barvu červenou (02) a jsme bez nánožníku. Jak to řešíte vy, co nemáte kočárek v barvě nánožníků z Emitexu? Nechce se mi jezdit v červeno-modré kombinaci :(

Helen nánožník mám originál. I když mám kolekce 2006 podařilo se mi ho v akci sehnat u paní Pavlíkové v Babystyle, z MMB. Zkus jí napsat, jestli by ještě červený neměla :-/

Jinak vím, že zde holky doporučovali ten černý s límcem.

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.11.08 20:46

Zuzicak: tak já strašně moc díky, jsem ráda, že slyším pozitivní hodnocení :) Už jsem pro něj téměř 100% rozhodnutá, jen si to prostě neumím představit, jak to vypadá :roll: Bohužel u nás v obchodě ho nemají, takže když si ho objednám, už bych si ho musela i vzít a bojím se, že se mi na kočárku potom nebude líbit :oops: Nemohla by jsi prosím udělat jednu fotečku, jak to vlastně je, když ho máš přidělaný u sporťáčku, který je směrem k tobě? Jsem otravná vím, ale nechci koupit něco, co se mi nebude líbit a bude mi to překážet :oops: Moc moc díky!

Jinak já mám černý sporťáček a zatím k němu nemám nánožník. Co jsem viděla ten originál, tak je docela nanic, hodně tam fouká :roll: Takže taky zvažuji ten od Emitexu. Ale fusak mám originál a naprostá spokojenost! :)
Pa Iveta + Matyášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.11.08 21:31

Děkuji za tip na koupi nánožníku, jdu lovit na MMB. No, ale ještě se mrknu na ten Emitexový a třeba kdybych k tomu ušila ve stejné barvě podložku do kočárku, tak už by to barevně ladilo :wink:

S hlubokou korbičkou jsme jezdili jen 3,5 měsíce, pak tam byl junior doslova narvaný a odmítal tam ležet. Tak jsem nastrojila sporťák a okamžitá spokojenost :wink: …tedy až po té, co jste mi poradily jak tu sedačku zafixovat tím páskem. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
14.11.08 09:43

IVUŠ pokusím dnes večer nafotit a fotku vložit. Nám posílala odkaz na fotky na sporťáku (ale po směru) Evča. Ten odkaz je tu někde asi 3 strany vzad. Ale taky neměla foto se sedajdou proti směru, ale já to riskla (objednávala jsem po netu opět u pí Pavlíkové :D ).

Vydrž, fotka bude :-).

HELEN jsem zvědavá, co vymyslíš, pak se pochlub :-).
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.11.08 10:36

Jasně že se pochlubím, až něco vytvořím :wink:

Včera jsem poprvé vyndala z toho " lodního pytle " pláštěnku, která je nádherně vypracovaná ( chápu už, proč taková cena), ale pak jsem jí nemohla přemluvit, aby zase vlezla zpět do toho pytle.

Holky, jak vozíte pláštěnku? Vozíte ji s sebou a pokud ano, tak kde??? Košík dole se mi nezdá moc spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.11.08 10:40

Zuzi, moc se těším na tu fotku!! Určitě si prosím najdi čas a vyfoť nám to. Jsem taky strašně zvědavá a uvažuju, že bych do košíku šla.
Jinak: manžel mi tu sedačku nějak „fixnul“, tak to jakž takž drží v lehu. A včera mi došel emitexový nánožník, tak ho jedeme s Haničkou za pár minut prubnout. Je černý,a el vzhledem k tomu, že kočárek má černé lemování a černé doplňky, tak to přežiju, že nánožník nebude Light Olive ;) Teď koukám z okna a čekám na pošťáka s balíčkem od paní Vinterové. Poslala mi koženkové chrániče na pěnovou rukojeť, tak jsem zvědavá, jak budou sedět. Pak vyrazíme konečně na tu procházku. S novými chrániči, novým nánožníkem a novou pláštěnkou (pro případ, že by pršelo ;) ) - taky Emitex ;) Ještě ten nákupní košík a bude to dokonalé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.11.08 11:24

Luljo, dej vědět s tím nánožníkem… jestli na mimčo nefouká. Asi taky koupím Emitexový.
Pobavila jsem se tím tvým vyhlížením pošťáka, tu natěšenost na balíček znám závidím ti :wink: … asi si taky nechám zase něco poslat :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.11.08 16:37

Teda holky!!! Chrániče - maximální spokojenost!!! (Pošťáka jsem se dočkala :lol: ) Ale Emitex s nánožníkem zklamal. Mám z Emitexu obě pláštěnky, fusak, deky…všechno super, jen ten nánožník děs běs. Oni vyrábějí tři druhy. Možná jsem měla objednat jiný. Mám ten univerzál. Pak ještě dělají na trojkolky a na golfky. Snad by některý z nich seděl líp. U tohoto mě štve, že se nedá pořádně nikde zachytit a je zbytečně široký a …zkrátka nesedí. Ale kdosi ho tady chválil, tak jsem do něj šla. Nevím. Možná chválili jiný nánožník :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.11.08 10:14

Zuzicak, už se moc těším na fotečku.

Helen2, já vozím pláštěnku dole v košíku, v takové té ‚přihrádce‘ tam :wink:

Lujle, to je škoda, že ten Emitexový nánožník nepasuje. Já jsem ho chtěla taky, tak teď něvím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí