Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.1.09 21:47

Tak kočárek je doma. Montáž snadná. Board, korbička vypadají dobře.
Jen jsme dvě hodiny nafukovali s manželem kola a jedno se nám ne a ne přiloženou pumpičkou daří nafouknout.
Máte na to nějakou fintu nebo tip čím kola nafukovat?
Nejsou s tím problémy?
Byli jsme z manželem zralý na šaškec a trochu to pokazilo celkový dojem.
No zítra to budeme zkoušet znovu. :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.1.09 19:57

Dobrý den maminky, zkušené Mutsařky :wink:
Trošku jsem pročítala, ale 67 stránek to mi náš dráček fakt nedovolí :lol:
Mám 7 měsíčního prcka a velmi spokojenou majitelkou Mutíka na podvozku UR. Ode dneška vlastníme i sportovní nástavbu :arrow: takže vyplynulo pár nejasností :wink: proč k tomu jako není návod??
1/Nejde mi to dát tak docela do lehu
2/není mi docela jasný to madlo před dítětem- proč jde takhle polohovat a nevadí to pak tomu dítku, když s ním takhle cvičí?? nepostrádá to pak trochu význam. Zatím budeme jezdit ve fusaku takže asi bez madla, ale vrtá mi to mojí vykojenou hlavinkou :D
3/ nákupní košík - je naprosto úchvatný, lituju, že jsme ho neměli už ke korbě, ale trošku mě vyšokoval český návod, kde je napsáno, že při podvozku UR by se měly ty úchytky při skládání sundavat. To je vtip ne, zase tak lehce to tam na:,–(it a sundat nejde, a taky mám pocit, že se to tím vyčlochtá a pak už to tam nebude držet vůbec. Zkusila jsem to složit a je pravda, že ten úchyt vychází přesně nad tu zadní nápravu, ale zaaretovaný to drží, tak snad když s tím budu dělat opatrně, tak by to extra vadit nemělo?? Máte to někdo ?? poradíte

nic dalšího mě zatím nenapadá 8)
díky Jitka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.1.09 20:01

Zdarilovci nám se na nafukování koleček osvědčila buď velká pumpička co se používá u auta, ale tu nevlatníme, jen když přijede kamarád, co ji vozí v autě tak mu jí zneužiju a trošku přifoukám, když je potřeba. Nová kolečka jsem si naházela do kufru auta a ještě jako těhule je nafoukala na benzině kompresorem. Byla jsem za exota, bavili se všichni přihlížející pánové, ale tou pumpičkou nám to z nuly prostě nafoukat nešlo ani náhodou :roll: :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
16365
23.1.09 20:39

pardon za předchozí příspěvek, to se nepovedlo
a už jsem se i registrovala tak snad takhle je to čitelnější :)

Zdarilovci nám se na nafukování koleček osvědčila buď velká pumpička co se používá u auta, ale tu nevlatníme, jen když přijede kamarád, co ji vozí v autě tak mu jí zneužiju a trošku přifoukám, když je potřeba. Nová kolečka jsem si naházela do kufru auta a ještě jako těhule je nafoukala na benzině kompresorem. Byla jsem za exota, bavili se všichni přihlížející pánové, ale tou pumpičkou nám to z nuly prostě nafoukat nešlo ani náhodou :roll: :roll: :lol:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.1.09 21:50
Anonymni píše:3/ nákupní košík - je naprosto úchvatný, lituju, že jsme ho neměli už ke korbě, ale trošku mě vyšokoval český návod, kde je napsáno, že při podvozku UR by se měly ty úchytky při skládání sundavat. To je vtip ne, zase tak lehce to tam na:,–(it a sundat nejde, a taky mám pocit, že se to tím vyčlochtá a pak už to tam nebude držet vůbec. Zkusila jsem to složit a je pravda, že ten úchyt vychází přesně nad tu zadní nápravu, ale zaaretovaný to drží, tak snad když s tím budu dělat opatrně, tak by to extra vadit nemělo?? Máte to někdo ?? poradíte

Jity, ty úchyty se sundávat nemusejí. Nevidím důvod. A k hluboké korbě by koš, myslím, nešel. Nezkoušela jsem, ale jak si to tak představuju, tak by ty úchyty korbě určitě překážely.

Jinak, pohyblivost madla nám zatím nevadí ;)
Jo, a úúúplně od lehu dát sporťák nejde, ale to tady zatím nikomu nevadilo. Ono to je v lehu tak na 98%, což je, doufám, dost ;)

A k pumpičce - taky jsme ji použili jednou a od té doby nevím, kde je. Asi letěla z okna. Nafoukli jsme kompresorem na auta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.1.09 21:50

lulje právě že tam ten koš jde a vypadá to pěkně, jsem to tam montovala ještě s korbou, nepřekáží ničemu :wink:

ty úchyty taky nevidím důvod, ale píšou to v českým překladu návodu takže až se s nima něco stane, tak počítám, že mi reklamaci neuznají a budou se točit na tom, že jsem je určitě nesundavala při skládání :roll: :twisted:

A dneska jsme poprvé sporťáček odzkoušeli a lahoda, jen je trochu nezvyk, že je tak nízko oproti korbičce, ale na to si zvyknu určitě rychle.
Hůř už na to, že s položenýma zádama, abych ve výtahu levitovala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.09 22:31

Moc děkujeme za tip k nafouknutí koleček.
Ale čučím na informaci, že jde ten úžasný nákupní košíček i pod hlubokou korbu?
Proč ho nemám?
Fakt to tam jde, pošlete fotku a já se zblázním. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
25.1.09 11:14

Ahojky,

ad kolečka - my jsme ten problém neměli, protože máme kočárek z prodejny, takže jsme ho měli už sestavený a nafouknutý. Ale pumpiču sebou vozím a použili jsme jí na nafouknutí kol Alešovi u kola a v pohodě :-). Jen chce přijít na ten grif…

Ad košík - určitě jde i k hlubokáči. Myslím, že to nevadí. Jen já bych ho u hlubokáče využila asi míň, protože ten košík byl super přístupný. U sporťáku je to horší právě proto, že je níž a narvu tak do košíku míň věcí. Proto asi propagují košík i jen se sporťákem. Ale fotku bych viděla také ráda :-).

Já úchyty sundávám, pro jistotu, abych si je neurvala, to by mě piclo.. Když jsem to zkoušela skládat s podvozkem, tak mi tam vadily. Ono jde asi i to, kde je přesně kdo má…
Poprvé se mi nasazovaly blbě, teď už je to lepší, ale já naštěstí kočár moc neskládám :-)

Hejbací madlo mi nevadí, ani Toníkovi a funkci určo plní, já ho dávám nahoru jen když skládám celý podvozek i sporťák. Sporťák nejde do lehu u většiny sporťáků, ale prckům to neva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.1.09 15:03

zuzicak tipla bych si že to kolo s tím jde nafouknout líp než kolečko u mutsyny, protože to prostě líp přidržíš.

fdoto koše dodám jak bude čas :wink:

holky řeším další věci: :D g
1/jak vyčistit ten košík? odepnout z podvozku se mi ho podařilo, ale je špinavý mezi tím plastikem a tou síťkou-mám světlou takže radost. už to bylo v pračce, drhla jsem to kartáčkem, ale stále to není dokonalý :cry:

2/praly jste některá vnitřek korby, třeba i v ruce, nesrazí se to?? chci prodávat a chtěla jsem to vyprat, ale mám strach

dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
29.1.09 16:00

Add 1) neporadím, mám černý. Jen odepnu a vyklepu, případně vysaju, moc to neřeším..

Add 2) prala jsem v pračce a v pohodě. Na 30st. i s odstřeďováním na 1000ot. Dokonce jsem prala i ten kryt na korbu a v pohodě. Jen se odloupla černá barva z toho jednoho cvoku. Ale prodala jsem to v pohodě i s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.1.09 11:06

Zuzicak díky no černý je hold praktičtější, nějak mě při objednávání kočíku nenapadlo řešit ještě tohle. Úplně stačilo vybírat barvu korby :lol:
Ok, zkusím ten vnitřek vyprat, ale jestli se to srazí tak mě odvezou.

Jinak kdyby měl někdo zájem, tak je u nás k dispozici krásná skoro nová korba na Mutsynku- barva Active Coffee. Případně info a domluva na emailu: quinny1@seznam.cz

A ještě přidávám slibované foto košíku pod korbou a když už jsem byla v tom focení, tak jsem to vyfotila i pod autosedačkou, a to je teda největší blaho vám řeknu :lol: :lol: :lol:

http://emimino.cz/…korbou_5.jpg

http://emimino.cz/…korbou_2.jpg

http://emimino.cz/…dackou_2.jpg

http://emimino.cz/…dackou_3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.2.09 05:58

Cože??? Košík i pod autosedačku??? Tak proč jsem ho neměla???? :? Jo, autosedačka na podvozku je komfort… na to už jen vzpomínám při přenášení mimča do auta.

Pumpička = JEDINÉ, CO MI VADÍ NA MUTSY. Málem se postarala o naši nejtežší hádku po 12 letech manželství. Poprvé jsme dofoukli kola velkou ruční plastovou pumpou na kola, pak po čase kola potřebovala dofouknout ( po asi 2 měsíční připomínání ) ,na výletě už se to dofouknout muselo, po mnoha pokusech chlap bublal a po mé poznámce ve stylu " to neumíš nafouknout čtyři kolečka?" vybuchnul…

Doporučuji koupit si jinou pumpičku.

• Citovat
  • Upravit
8
3.2.09 08:33

Ahoj holky - zkušené Mutsíkářky… :D
Už po tomhle kočárku dlouho pokukuju, ale bohužel jsem ho objevila až v době, kdy už jsme měli koupený jiný kočárek.. :? a teď už mi manža nový nepovolí..
Mám na vás dotázek, myslíte, že je velký risk koupit ojetý z roku 2004? Jde jen o sporťák, malé už je půl roku a měla bych ho jako druhý kočárek do terénu, doma mám tříkolku a ta moc vhodná není. Co vy na to? Kočárek je prý v pořádku, málo ježděný. Vy mamky, co Mutsíky znáte, myslíte, že i 4 roky starý kočár téhle značky může být ok? Moc díky za odpovědi, musím se rozmyslet co nejdřív..
 Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.2.09 14:46

Ahojda zase po delší době. Měli jsme teď zánět průdušek, takže jsme si fakt užili :? Starší děti to přinesly ze školky, ale i tak jsem měla výčitky kvůli tomu nánožníku, takže jsem objednala nánožník a jezdíme teď se 2 fusaky + ještě nánožníkem, tak snad je mu teplíčko.

Naprosto zírám, že košík jde i k hluboké korbě 8O Já myslela, že by se to tam krylo. Škoda,že jsem se to dozvěděla až teď - už jsme dávno mohli drandit i s košíkem :) K autosedačce ho využívám, ale asi už ne na dlouho, nějak moc rosteme.

S pumpičkou toho moc neporadím - kočárek jsme kupovali v kamenné prodejně, takže již s nafouknutými koly a od té doby naštěstí žádný problém 8)

Jo a při skládání kočárku ty háky na košík nesundávám. Trvalo mi dost dlouho než se mi podařilo je tam nandat, takže nějaké sundávání nepřipadá v úvahu.

quinny: já si nejprve taky nemohla zvyknout na to, jak je sporťáček oproti korbičce nízko, ale nakonec jsem si zvykla ( co jiného mi taky zbýá, že? :D )

Madlo zatím ještě nepoužíváme, ale kamarádka, co má Mutsíka, používala madlo už v létě a její chlapeček si na něj dával nožičky a vůbec nevadilo, že je pohyblivé.

Mímo: Takhle je těžké radit - podle toho jak předchozí majitelka ten kočárek moc používala. (já třeba nevěřím, že ten můj prodám až ho přestaneme používat - dávám mu moc zabrat. Ale třeba za nějakou menší cenu by mi ho někdo koupil třeba právě jako druhý kočárek :) )
Většina Mutsíků je krásná i po několika letech - jen třeba je zkrášlit nějakými drobnostmi (tím myslím nálepky na kolečka, ochrané kryty na pěnovou rukojet…) Já bych asi chtěla kočárek nejprvě vidět na vlastní oči, nebo alespoň mít detailní fotečky, ale podle mě to moc neber, já jsem hodně nedůvěřivá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.2.09 21:52

mímo já bych to asi riskla, za předpokladu, že bych ho viděla na vlastní oči a vyzkoušela. po fotkách asi nee. a s vědomím, že možná bude nutný nějaký servis, pravděpodobně v libfinu, který bude taky něco stát, takže bych hodně zvažovala výhodnost ceny :wink:
btw. že je to druhej kočík myslím nic neřeší, chceš ho používat, takže by měl být funkční a ne se rozsypat po týdnu ježdění :roll:

k ** pumpičce ** asi tolik- tento týden jsem v parku učinila pokud dofouknout kolečko přiloženou pumpičkou, protože mi přišlo trošku měkčí a výsledek byl jediný- podařilo se mi ho dokonale vyfouknout :evil: se mi málem něco stalo :oops: :evil: :x :x takže vyhazuju pumpičku z košíku a házím ji do krabice (pro případného dalšího majitele naší mutsynky, třeba bude šikovnější že :?: , pro mě totiž není dobrá ani jakožto mooodní doplněk :!

ještě novinka ke ** košíku ** při odaretovaných kolech se mi špiní a odírá :roll: po týdnu užívání :cry:

ivuskaaa jako po víc jak 8 měsících drandíte bez nafukování jo?? to my už 2× dofukovali, i když pravda, že teď to bylo pro moji šikovnost, viz výše…

jinak na sporťáček už jsem si taky zvykla, byla to otázka chviličky, teď už se těším na objednaný nánožník a fusáček, ale ten asi použijeme až na jaře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí