Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
27.2.09 06:56

Tak to je mazec,to je naprostá kopie Mutsy urban rider… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
27.2.09 07:38

POZOR POZOR!!!!
Ten kočárek je sice věrnou kopií, ale je to polský výrobek, což by samo o sobě nebylo problémem, kdyby to nebyl aušus první kategorie. A ani kdyby stál ještě on polovinu míň, tak bych do něj nešla!!!
Mluvila jsem s pánem, který je dovozcem a prodejcem polských kočárků a ten říkal, že s nákkupem a následným prodejem tohoto kočárku končí, protože zatím všechny, které prodal, se mu vrátily s tím, že se něco pokazilo na konstrukci. A v čem že tkví ten hlavní problém? Konstrukce je vyrobená z jakéhosi nekvalitného a měkkého kovu (snad hliník), takže po pár pohoupáních tyčky popraskají a máte po kočárku a reklamaci nikdo neuzná, protože vy jste s kočárkem špatně zacházely!!!
Takže si raději připlatím a budu mít jistotu, že se nic nestane. Nechci vyjet na procházku a vrátit se se zlomeným kočárem!!!!
Holky, fakt bacha!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.2.09 19:46

Určitě souhlasím s Lulje,taky jsem se na to ptala a prý se dokonce bude výrobce Mutsy soudit s touto firmou kvůli okopírování kočárku!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
4.3.09 10:29

Ahojky,

ty FX Smile jsem taky na obrázku viděla. Dokonce moje kamarádka z práce o něm dost přemýšlela, ale nakonec od něj upustila a raději chce Mutsyho, odradilo jí i to , že po roce se přestaly vyrábět a zelená barva už vůbec k dostání není - no proč asi se už nevyrábí, že? :-). Tak jsem ráda, že jsem se v polských kočárcích opět nezklamala.. Vždyť i co jsem četla na ten Mikrus (další kopie UR), tak jim to rezaví, atd. Takže také asi nic moc..

Mám ale za tu kamarádku jeden dotaz - jak přesně vypadá ta barva Light Olive ???
Ono to na obrázcích vypadá pokaždé jinak a sama s naším College Steel vím, že vyfotit Mutsíka v reálných barvách je snad fakt nemožný :-(..
Je to takové bílé do béžova??? Dík moc za popis, případně reálnou fotku, pokud ho máte někdo nafocený tak, jak skutečně vypadá :-).

Zatím bude kupovat jen podvozek (UR) a korbičku. U té uvažuje i o koupi z druhé ruky, sama vím, že korba je po tom max půl roce používání jako nová. My naší už poslali dál, takže jí nepomůžu. Ale kdybyste někdo chtěl prodávat, barvu neutrální (čekají teď holčičku, ale chtějí i druhé, tak nechce červenou nebo růžovou), tak dejte vědět!!!

Případně, kde je k vidění nejvíc barev Mutsíků? V BabyParku na Zličíně???

Dík moc předem za vaše názory.

Zuzka a kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
4.3.09 11:39

Ještě jeden dotaz od nás:
Nemáte někdo náhodou zkušenost s letním potahem na Mutsíka?
 http://www.babylife.cz/…e-mutsy-akce

Mají ho v akci za 290Kč, tak o něm dost silně uvažuji.. Asi bych do naší modro-šedé petrolejové barvy vzala ten zelenkavý, ať to máme pěkně barevné :-).

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.3.09 08:33

Holky tak ta kopie je děsná, soudit by se měli určitě, a o pořádnej balík, lidi už si dneska myslí, že můžou všechno, a že kopírování je normální věc :-(

Zuzi nabízím korbičku v barvě Active Coffee, je to taková světle hnědá, moooc pěkná, a samo jako nová, na fotky můžeš juknout pár stránek zpět, kdyby byl zájem tak sím na e-mail: quinny1@seznam.cz
s originál slunečníkem v barvě a s origoš pláštěnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.09 16:15

Baby máte SLIDER ??? dá sa polohovať až do ľahu? lebo chcela by som slider,bábo sa narodí v lete-červenec a mnohé maminy mi hovoria,že vaničku nepotrebujem ak sa dá šporťák sklopiť až do ľahu.6e je v nej zbytočne teplo a stojí peniaze naviac :?: tak neviem.A vôbec aké máte skúsenosti so sliderom?ďakujem

• Citovat
  • Upravit
5527
11.3.09 23:53
Zuzicak píše:jak přesně vypadá ta barva Light Olive ???
Ono to na obrázcích vypadá pokaždé jinak a sama s naším College Steel vím, že vyfotit Mutsíka v reálných barvách je snad fakt nemožný :-(..
Je to takové bílé do béžova??? Dík moc za popis, případně reálnou fotku, pokud ho máte někdo nafocený tak, jak skutečně vypadá :-).

Zuzi, tak já ten LIGHT OLIVE mám a jsem moooc spokojená. Vůbec ta barva neodpovídá těm barvám na netu. „Bílé do béžova“ to rozhodně není. Je to spíš taková olivově zelená do šeda. Ale světlá. No prostě si představ olivu, ale o hooodně ji zesvětli. Ne. To je taky blbý popis. Zkusím poslat fotku, ale i ty jsou dost zkreslené, jak tak na ně koukám. Ve skutečnosti je o něco tmavší než na fotkách. Ach jo.
Každopádně LIGHT OLIVE se už druhým rokem nevyrábí. Bohužel. Je to fakt hezoučká barva. Teda aspoň podle mého vkusu. Taková neokoukaná. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.3.09 08:00

letní potah

Ahojky, taky jsem se na letní potah dívala, vypadá to hezky a oživí kočárek. my máme vložku do kočárku od RED CASTLE má letní a zimní stranu a je taky super. Zkoušeli jsme v Delfínkovi i vložky :) z Casual Play Agatha ruiz a vypadalo to super a do mutsíka pasovalo jako kdyby to tam patřilo,0.00

J

a

n

a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axi
31
13.3.09 11:13

Ahojky holky, vracím se po delší době :-) tentokrát už jako spokojená majitelka Mutsíka :-). Vyladili jsme veškeré nedostatky - manžel poutahoval šroubky, kde to jenm šlo, vyměnili jsme sportovní sedačku cargo za sportovní sedačku college a jsem MAXIMÁLNĚ, GENIÁLNĚ, SUPROVĚ spokojená!
Přední kolečka u 4Ridera necvakají, ale při velmi rychlé jízdě malinko vibrují, ale myslím, že na jaře pošlu do Libfinu a zase nám kočík seřídí.
Jo a varuju budoucí majitelky před nákupem materiálu cargo - bude vám praskat stejně jako praská slídička na sportovní sedajdě, tak praská ta celá látka a po půl roce používání vypadala hliuboká korbička jak vytažená z popelnice, brrr, tudíž jsem prodala sporťák ze stejného matroše a koupila nový sporťáček college a je to boží.

Jupí :-)

Jinak ta kopie, to je mazec!!!!!! To je fakt na žalobu!

Papa Šári

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
13.3.09 14:23

Ahojky,

LULJE - dík za info a fotku korbičky! Kamarádka s největší pravděpodobností do ní půjde. V netových krámech se ještě dá sehnat.. Na tvé fotce vypadá dokonce spíš až do modra. No riskneme to a uvidíme :-). Ale dík moc za popis :D

QUINNY - díky za nabídku. Hnědou nakonec kamarádka vyřadila, že ne a že teda buď tu Lime nebo Light Olive. Ale teď to vypadá spíš na tu Light Olive.

ANONYM - myslím, že o Slideru se tu někdo už bavil a že o nich moc info nikdo nemá. Z nás co sem přispíváme ho bohužel nemáme žádná.. Jedeme v klasických Mutsy kočárcích (Urban Riden, Spokewheel, 3 rider). Ale tuším, že nakonec sem někdo psal, že nejsou ty Slidery ještě dochytaný, že mají konstrukční vady a že spousta prodejců je raději už stáhla.. Takže radím asi vyzkoušet a vzít kdyžtak od zkušeného prodejce kvůli případné reklamaci. Případně si napiš o informace přímo do Libfinu, který je výhradní dovozce Mutsy kočárků www.libfin.cz

WASAJANA - vložku už mám doma! je to takový výrazná trávově zelená barvička. Do kočárku jsem jí ještě nezkoušela, mám tam fusak. Ale jak to vyzkouším hodím fotečku, abyste se mohli kouknout..
Já měla právě strach, že ty vložky z jiných kočárků do Mutsíka nepůjdou. Ale pokud jsou z CasualPlay, taky dobrá zpráva, kdybych nevěděla co s penězma :D :D :D

AXI - doufám,že kočárek po vaší servisce bude zase v pohodě fachat :-). Jsem ráda,že jsi s College spokojená. Ony se mi i ty College i víc líbí, že jsou lesklé, ty ostatní Active, Cargo nebo Team jsou takové matné a už mi nepřijdou tak veselé…

Uf jdu makat, mějte se všechny krásně!
Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.3.09 09:13

Ahoj holky, nechodíte některá s Mutsy UR na in line? Za chvilku už bych chtěla brusle vytáhnout, tak by mě zajímalo, jestli to s Mutsíkem v pohodě jde? Díky…:-)

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.09 17:35

Zdravím, jen k materiálu cargo. Měla jsem ho jak hlubokou korbičku v barvě cargo black a taď mám sportobní cargo lake green. Jsem maximálně spokojená. Mikdy mi nic neprasklo (ani náznak). Hlubokou korbičku jsem užívala asi 5,5 měsíců a vypadá jako nová a sporťák užívám přes 10 měs a taky bez náznaku opotřebení. Pokud se zašpiní, jen lehce otřu vlhkým hadrem.

• Citovat
  • Upravit
5527
17.3.09 19:08

Zuzi, ten Mutsy je fakt snad začarovaný. Projíždím všechny fotky, co s ním máme a ani na jedné ta barva neodpovídá skutečnosti. Nechápu 8O Ale do modra určitě není!!! Tak ať je kamarádka spokojená! Já tedy jsem. Na max ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.3.09 18:57

ahojky zase po dlouhé době.
Občas nakukuji a vždycky vás poctivě dočítám. Pěkně mě naštvaly ty napodobeniny Mutsíků :roll: Takhle bude mít každá druhá maminka napodobeninu a nevynikne krása pravých Mutsíků :(
Vložku chci taky nějakou pěknou na léto koupit. Máme černý kočárek, takže vložka doufejme kočárek oživí :)
Ten letní potah měla kamarádka a byla spokojená. Nejspíš ho na léto též pořídíme.

Tak a ještě se chci přidat k dotazu Mímy: Nezkoušely jste některá Mutsíka při jízdě na in-linech? Jaro se blíží, tak bych chtěla trošku si zasportovat, ale nevím, jestli je to s Mutsíkem vůbec možné? Asi jen se zaaretovanýma kolečkama, co? S odaretovanýma by to byl asi mazec :D Ale zase s odaretovanýma bych ho musela při každě změně směru zvedat a přeci jen Mutsík nepatří k nejlehčím a já mám problém se na těch bruslích udržet sama, natož při zvedání dalších 16 kilo. Tak aktivní maminky, co in-linujete, poraďte prosííím :)

Tak zase běžím, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4