Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10054
16.6.09 12:47

Zuzicak - díky moc jsi zlatá.
Dneska jsem okoukla Mutsy in natura a mám zase jeden totálně blbej dotaz.
Jezdila jsem si s UR a musím říct, že jsem byla tak trochu zklamaná, protože se mi s tou přední natáčecí nápravou strašně špatně jezdilo. Tak by mě zajímalo jak jste na tom byli vy, případně jestli fakt jde jen o zvyk.

Ad korbičky - hrozně se mi líbí ta nová kolekce, kde vrchní materiál má být prý neopren. Neviděla jsem to naživo, to jen informace od prodavačky.

A kupovat budu kočárek určitě z druhé ruky celý, protože nějak tuším že naše další miminko bude opět nekočárkové. Rozárka mi třeba v kočárku nikdy nespala a vlastně v něm ani nikdy moc nechtěla být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
16.6.09 14:35

Potápko já myslím, že je to opravdu jen o zvyk! Všechny kamarádky, když kočárek zkoušeli, tak jim to přišlo divné to ovládání, i mně. Ale fakt jsem si zvykla za chvilku a to jsme původně asi 2× jeli ještě s boardem. Což bylo ovládání ještě horší. neboj zvykneš si za chvilku!

Jen couvání je nezvyklé, takže když potřebuji couvat, tak nohou zaaretuju a je to v pohodě. Mně se právě líbí, že všechno dělám jen nohou a nemusím na to sahat jako například u 3-kolky Jané Slalom, co jsme měli předtím na Aleše.

A uvidíš třeba bude druhé dítko kočárkové, u mě to tak bylo :-). První totálně nekočárkové, jak se Aleš vzbudil hned řval a domů jsem ho zá:,–(ně nosila na rukou. Toníček ten se vzbudil a koukal krásně z korbičky a byl klid. Takže každé dítko je jiné.

Mutsynek se prodává dost, takže určitě nějakou blízko tvého bydliště najdeš :-).

Ten neopren - to bude právě asi ten nový potah Team. Ten jsem naživo neviděla, takže nevím. Ani netuším, jestli tu někdo psal, že by ho měl… Snad na něj někde narazíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.6.09 08:44

zdravíme po delší době

jen k barvě:
team je podle mě asi pokračovatel collage. Je to šusťák, jen asi víc matnej. Máme ho teď na sporťáku a spokojenost.
Jako neopren mi vždycky přišlo spíš cargo, ale moc to ošahaný nemám.
Na korbičce jsme měli active a přišlo mi to super, hlavně teda ty reflexní pásky jsem pak postrádala.
CHtěla jsem ho i na sporťák, jenže by se muselo dlouho čekat, a to už u nás nešlo, jsem se rozhoupala pozdě :lol:

a řízení je pravda o zvyku, ale netrvá to dlouho. Třeba v obchodě se tak lehce nepohybujete jako třeba s trojkolkou s otočným kolem, jako tam a zpět…ale já si třeba nekupovala kočár do obchoďáku takže max. spokojenost :wink:
a on každej kočár má jaksi něco, máme teď na lítačku ještě quinny speedi a jsem moc ráda, že jsme ho neměli jako jedinej (což jsem původně chtěla, ale myslela jsem že bychom se nevešli do výtahu - sice blbě ale nakonec vejdeme) protože sice sporťák velikej, co se místa pro dítko týká, ale děsně mi chybí
*kvalitní polohování zad i nožiček
*otáčení proti směru jízdy
*a ta uzavřenost Mutsyka…to bych v zimě neměnila, v Mutsynce byl H. takovej zachumlanej, v tomhle by byl hodně do světa a ani fusak mi přijde by to moc nezachránil. Ale asi jsem konzerva na tohle.

Přeju šťastnou ruku při výběru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.6.09 12:23

Ahojky :)

charliee : my jsme měli korbičku cargo black a vevnitř je taková bílo-vanilková :)

k těm barvám ještě - kamarádka má z letošní kolekce tu Team Brown a na fotkách vypadá čokoládově, ale ve skutečnosti je hooodně tmavá. Z dálky dokonce vypadá jako černá. Ona chtěla takovou čokoládovou z loňské kolekce, ale tu nesehnala, tak koupila tuto a ta moc čokoládová není :? U těch Mutsíků je opravdu asi potřeba omrknout v reálu.

Potapko: přidávám se k názoru, že couvání je jen o zvyku. Nejprve jsem si při couvání vždy kolečka zaaretovala (je to naprosto jednoduché, takže v tom není problém), ale teď už jsem si zvykla a couvám jako profesionál i s odaretovaným podvozkem :D Zvykneš si :)

Quinny: Speedi byl můj druhý favorit, v obchodě jízda naprosto luxusní, ale nakonec mě od něj odradilo, že nejde přehodit sedačka proti směru jízdy :) Teď jsem ráda, že ho nemáme, protože na něj slyším jen samé stížnosti :)

Holky, mám ještě dotaz - nemáte někdo zkušenosti s tím novým Mutsíkem Slider ?? Hrozně moc se mi líbí, tak jsme s kamarádkou uvažovaly, že do něj půjdem, ale nikde jsem o něm nic nenašla :?:
Díky za případné rady a postřehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
22.6.09 08:34

IVUŠ - myslím, že Slidera tu někdo řešil pár měsíců zpátky a a tuším, že říkal, že nejde ani přes Libfin (výhradního dovozce), protože byly dost poruchové. Takže jsou většinou prodávané z Německa (tuším Ondálek je vozí, ne?).

Ale už si to moc nepamatuji, zkus si projet diskuzi pár měsíců zpět a uvidíš že na ten příspěvek narazíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
22.6.09 13:28

Mutsy urban rider

Ahojte holky, pročetla jsem pár stránek této diskuze a rozhodla se, že také koupím Mutsy urban rider. Měla jsem už 2kočárky, ale ani jeden nebyl pro naše podmínky vyhovující. První byl implast (dobrý, houpací, do terénu, ale jeden uni nánožník, ne moc pěkný vzled a děsně těžký), druhý byl Casualplay S6 (taky dobrý, ale na stráně, pole lesy ne, oceňovala jsem krásný vzhled, lehkost ovladatelnost a skladnost). Dnes si jej paní odvezla a pro mne je na cestě Mutsík. Tak doufám, že jsem udělala dobře a nebudu litovat. Kočárek jsem si nezkoušela, nevím, jaké je ovládat tu zadní natáčecí nápravu, ale zvládnout se to dá a když jsem četla, že je ideální do hlubokého sněhu, do terénu i náročnějšího, neváhala jsem. Každý kočárek má něco, třeba u Mutsy mi bude chybět brzda, když jedu z kopce, ale není to tak důležité, jako bytelný stabilní podvozek, který projede vším. Tak zítra ho sned budu mít už doma a podám reference. Nemůžu se dočkat. Chtěla bych se zeptat, jaké máte tašky na madlo?Nechala jsem si tu casual, ale i na casualu mi nedržela nahoře a sjela k boudě dolů. Nemáte nějaký tip, co drží na to madle a nesjede na konstrukci?Děkuji Vám moc. Marťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
22.6.09 13:35

MATY - doufám, že budeš s Mutsíkem spokojená! Je fakt, že ideální kočárek neexistuje, že Mutsy je těžší, ale dá se to… A do terénu budeš určitě spokojená! Tam je fakt nezaměnitelný.

K tašce - já kupovala v Holandsku nějakou univerzál. Na rukojeti nedržela a sjížděla také k boudičce. Moc jsem jí nenosila, protože mě to prostě prudilo. Mutsy origo taška se dá nějak dát na rukojeť, aby nesjížděla. Myslím, že to fotila snad Miládka.
Našla jsem, koukni na její galérku:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

Jinak úplně super je košík pod kočárek! Nikde nezavazí, nepotřebuješ tašku na rukojeť a je super praktický. Koukni třeba tady: 

V diskuze zde najdeš fotky i od holek, co ho používají pod korbu nebo autosedačku. Takže já místo tašky doporučuji investovat do koše a tašku brát jen k doktorce :D.

Dej vědět, jak jsi spojená a klidně nám sem hoď i nějakou fotečku:-).
nebo 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
22.6.09 13:52

Zuzi, ten odkaz je super, dobrý nápad omotat tašku kolem madla, to by mohlo jít. Ta Mutsy taška drží moc dobře, tak nějak jsem to myslela. Děkuji moc za fotečky, na ten košík jsem se také dívala, určitě jednou pořídíme. Bydlíme na vesnici, takže na nákupy jezdím autem, tak nevím, jestli bych ho až tak využila, ale je fakt luxusní. Zatím to zvládneme s taškou a uvídíme, jestli se nám do toho originálního malého košíku, co tam je teď vleze deka. Fotky určitě vložím. Už se táák těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.6.09 14:09

Ahoj

Ahoj holky, ZuzicaK - máš pravdu, chtěla jsem napsat sem k vám na diskuzi, ale vůbec se tady nevyznám :oops:
Tak jsem se alespoň zaregistrovala :D
S tou barvou jsem pořád nerozhodná, nejvíc se mi asi líbí TEAM SILVER, ale POTŘEBUJU to vidět naživo…A možná se mi to i povede, psala jsem mail asi dvaceti obchodů (Praha a okolí), kde prodávají MUTSY a podle jejich odpovědí to vypadá, že bude stačit zajít do 3-4 obchodů, abych viděla komplet všechny barvy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
22.6.09 20:49

Ahojte holky, jsem nová duše a moc se zde nevyznám tak doufám, že vše dobře odešlu a pošlu, aby to přistálo tam kde to má být. I když s mojím mutsikem už jezdím přes půl roku (nedala bych ho ani za svět) mám s ním menší problém. Navrchu rukojeti je kovová část kterou se posouvá madlo, a potom začínají pěnové nebo kožené části madla, na krajích se mi to lehce oddělilo asi 1 cm. No a ještě se mi tak trochu vykřivuje, jako kdyby pravá strana táhla dolů máte prosím někdo podobný problém? A jak na to?Děkuji Monili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
23.6.09 09:03

MATY - jsem ráda, že ti Miládčiny fotky pomohly a uvidíš, jestli se pro koš rozhodneš nebo ne. Já už třeba fakt vůbec nevozím tašku a co potřebuji, tak jen naházím do koše (vejde se tam i naše obr taška s hračkama na písek pro oba kluky :D.

EVI - držím palce, ať tu svojí barvu najdeš a ať tě nezklame! Moje kamarádka, kterou jsem uhnala na Mutsynku (mají teď týdenní holčičku) si vyhlídla College Light Olive. Na webu ta barva vypadala víc do šeda, ale ve skutečnosti je víc do světle zelenkavé. Moc pěkná barvička to je nakonec :-).

MONILI - my máme pěnovou rukojeť a taky mi jedna trochu sjela dolů. Mám na nich ale kožené návleky, které prodává paní Vinterová na www.kocarkov.cz takže to není vidět a neřeším to. Snad ti holky něco poradí, ale popravdě moc nevím co :-(.

Koukám, jak se nám diskuze pěkně rozrůstá o nové tváře a ty staré pomalu mizí, jak děti rostou. No doufám, že my ještě min do zimy v Mutsíku zůstaneme, i když toho kočárkem už moc nenajezdíme :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
23.6.09 11:06

Moc děkuji za odpověď, o těch kožených návlecích hodně moc uvažuji, ale teď jsem si pořídila ten velikáááááááááánskej košík, tak nechám manžela trošinku odpočinout a potom udělám smutné očička.No jestli se to bude dále ohýbat nic jiného asi nezbyvá než reklamace, ale asi až na zimu abych mohla jezdit aspoň ze sáňemi.

Ta College Light Olive je moc pěkná, máme v téhle barvě autosedačku, chtěla jsem i sporťák, ale k nám do hor se nehodí, projede auto a jsem až po paty jako to čuně, a kočár ani nemluvím, takže máme tmavší barvičku.

Monili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
23.6.09 17:05

Mé prví dojmy z Mutsy

Tak dnes mi Mutsík dorazil. Je nádherný. Nekupovala jsem tedy nový, už použitý, ale myslím, že je v docela dobrém stavu. Konečně jsme s malou poznaly, co je to požitek z jízdy a to je Mutsy teprve 3. kočárek :lol: Už bych neměnila, jiný už nechci, jedině, že na druhé si koupím komplet nový. Ovládání super, bála jsem se té aretace zadních kol a je to ještě lepší než přední aretace. Sice se neotočím namístě, ale nevynaložím ždáné úsilí při zatáčení. Terén sjíždí parádně, jela jsem nazkoušku tady po té šikmině a nádhera, nijak se mi netočil, nesjížděl, nepřeklápěl, opravdu to je kočár, který jsem měla mít už dávno. A nepřijde mi, že by měl mít nějakých 16kg, nejde to vůbec poznat a podvozek nádherně zvednu sama. Jen tedy paní od které jsem ho koupila trošku asi kouřila, tak jsem ho musela celý vyrbat a ještě jde cítit, ale snad vyčuchne. Ješt bych se chtěla zeptat. Jak se přidělává nánožník?To že se ta konstrukce houpe je normální?Aby se mi nezlomil, nejsem na to zvyklá :D a potom ta boudička když jedu, tak se taky houpe v pantech, to je také normální?Nevadí mi to, já jen aby to nebyla nějaká vada. Zítra až uschne, tak pojedeme do lesa a podám další info, jak jsme to zvládly. Marťa a Verunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
24.6.09 15:43

MINILI - uvidíš, jak manžu překecáš. právě nevím, jestli to uznávají jako reklamaci, protože je to možná vada způsobená užíváním.. Ale fakt nevím, zkusit to můžeš, případně zavolej do Libfinu nebo jim napiš a uvidíš, co se dozvíš :-).

MATY - to jsem ráda, že jsi s Mutsíkem spokojená, zatím :-).
Jestli myslíš nánožník na korbičce, tak ten se přidělává cvoky na strnu buď boudičky nebo té vaničky. Už přesně nevím, ale jsou tam cvoky. Pokud myslíš nánožník u sporťáku, tak já ho přidělávám uvnitř boudičky, aby mi moc neplandal. Tuším, že to vyfocené také v galérce Miládky, jak jsem tu na ní dávala odkaz :-).
Add houpání - jj je to normální! Mutsík je prostě houpací, neboj konstrukce nepraskne, ještě jsem neslyšela, že by tu některá z náš řešila tento problém. A korbička se houpe na té konstrukci, to dělají všechny korbičky, které se přidělávají na konstrukci (dělalo mi to i Jané).
Jinak nevím, co by mělo na boudičce houpat, jestli jsem to pochopila blbě…

A jakou máš nakonec barvičku? (omlouvám se, jestli jsem to nějak přehlídla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.6.09 18:08

Košíček manža vyzvedl ještě nevím jak vypadá, zítra ho doveze tak doufam že budu spokojená, tahání těch batohů a tašek mi jde už na nerv.Holky která ho zhání nejlevněji je k dostání na www.babypark.cz za 910 kč, ale jenom přes internet a ktomu mají slevu tak vyšel něco málo přes 700. Bohužel nevím jak dlouho tam tu slevu budou mít není tam o ní nic psané.

Korbička se mi taky docela dost houpala, což mělo svoje plus aspoň jsem nemusela moc houpat. Zato sporťák drží jak beton. No není lepšího vozítka.

Monili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4