Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
3.7.09 13:12

Zdravím všechny Mutsíkářky! Prosím, prosím, nemáte zkušenost s fun seat? Malé bude rok a přemýšlím, co k narozkám…:-)
Díky!
 Míša

• Citovat
  • Upravit
16365
5.7.09 07:43

jééé děkujeme za pochvalu, podložka je vážně super, a báječně v našem případě kočárek oživí (hihi nevzpomněla jsem si na koupi sporťáku dost včas, takže pak byl výběr omezen na zásoby ve skladu, ale vybrali jsme dobře, na tý tmavý není nic vidět, jen drobečky z pečiva :oops: :lol: ).

jinak k barvě pro Gabrle - team máme my (konkrétně team brown) a řekla bych že vcelku odpovídá fotkám, je pravda, že se asi tolik neleskne jako ty ostatní barvy, ale to mě třeba nevadí :wink:
Na korbičce jsme měli Active coffee a ta byla tedy trošku lesklejší a tou kombinací barevných nitek naprosto dokonalá :wink:
Ale jinak co jsem viděla kočárky třeba tady po městě tak myslím že ta řada college a team je stejná jakoby materiálem na omak (jen je rozdíl v těch barvičkách a lesku)

Denulenka jezdili jsme ve fusaku (ale do sporťáku jsme přesedlávali někdy přelom leden/únor, mám červnové dítko) takže zvaš co píšou holky, jak rostete, a asi je ještě chvíli čas na koupi fusaku, asi bych se rozhodovala až těsně před zimou - nejlepší jsou asi ty 3v1, co se dají zkrátit do korbičky a pak prodloužit do sporťáku (aesthetics, emitex..)
nebo ta zimní zavinka do autosedačky, ale pro letní dítko mě třeba přišlo zbytečný ji kupovat, to se víc využije ten fusak (teoreticky vlastně na 2 zimy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.7.09 18:45

Mutsy - Team Lime

Máte někdo zkušenost s barvou Team Lime? Nebo jinou světlou barvou Team? Nešpiní se?

• Citovat
  • Upravit
1702
7.7.09 15:28

No holky mně se to narodí v říjnu,takže do sportáku hned určitě nepůjdu,myslela jsem,že si koupím fusak mutsy traveller stojí 1290,–,Vy myslíte,že by ta zavinovačka od emitexu stačila????? přece jen stojí o polovinu méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.7.09 22:59

Ahoj děvčátka ,tak děkuji za vaše názory a teď jdu shánět jestli tu mojí sedačku ještě někde mají :o moje chyba že jsem to nechala až na poslední chvíly.Tak držte pěstičky :wink: Chci taky tmavou i když mám holčičku,protože mám kamarádku a ta si koupila světlé golfky a teď toho lituje skoro pořád je čistí.

Neczuz- do světlé korbičky bych šla ale sporťák asi né,i když uvidím co koupím já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.7.09 10:16

DANULENKO- taky jsme v říjnu, používala jsem jenom tu zimní zavinovačku do autosedačky, dala jsem nahoru ještě deku a ten nánožník a uplně to stačilo, potom jsem měla po starší fusak od emitexu, ten jsem dala až do sporťáku, do hluboké korby se nevešel, bylo tam už přecpáno :lol:. Taky podle toho jaká je zima, ale jelikož jsme z hor tak to bohatě stačilo.

Monili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
8.7.09 10:19

Tak ho mám doma, je super, je nádherný, ani na něm nejde poznat že je korbička starší (college navy, rok výroby 2007), teď už jenom porodit...... už aby to bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.7.09 21:39

Tak sedačku mám objednanou,měla by dorazit v pátek pak písnu :D .Z 31 mailiků co jsem rozeslala prodejcům Mutsy mi zatím odepsali 24 a z toho 23 ji na skladě nemělo jenom ONDÁLEK měl TEAM DARK KAKI tak jsem si hned obj.sedačku nánožník a orig.pláštěnku.jsem nervozní jestli se mi bude líbit :cry:

Leníku- jsem ráda že se ti tvůj kup povedl a že se ti moc líbí,a taky ti držím pěstičky aby šlo všechno hladce a hlavně rychle :D Pak písni jak už to budeš mít za sebou.

Danulenko - já používala fusák malá je narozená v lednu ale jak začalo být tepleji tak byla jen v zavinovačce z Emitexu je to luxusní záležitost :)

Jo a děvčátka prodávám červenou korbičku Sport 02 s „M“ na stříšce je zachovalá po dvou dětech je nádherná těžko se s ní budu loučit :( tak kdyby jste o někom věděli ..... tak zatím G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
8.7.09 21:50

Tak ostravský Skrblík měl na skladě hodně barev, teda ne asi u sebe, ale jak to manžel přivezl tak všude byla adresa z Libfinu, takže to berou přímo od nich, měli jsme to do dvou dnů, akorát jsme zapomněla objednat nánožník, ale než půjdem z hluboké do sporťáku tak už snad bude doma. Je fajn že jsme koupi starší hluboké korbičky ušetřili asi 2500, jsem si totiž řekla že víc jak 15 do kočárku nedám a tak jsme se skoro vlezli, i když pro některé příbuzné je tato částka strašná, zvláště když máme za rohem super kočárky z Polska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.7.09 09:21

Leníku Skrblík mě tak trochu naštval,volala jsem přímo do dětského zboží a paní mi řekla ať napíšu dotaz že mi hned odpovi je to už týden a odpověď nikde. Pak jsem poslala ještě jeden jak jsem posílala na všechny prodejce Mutsy a taky se mi neozvali.Možná mají hodně práce a odpověd teprve dorazí.No nevadí jsem ráda že už mám sedačku na cestě tu co jsem chtěla sice až z Chebu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
9.7.09 10:28

Ja mam holky od včerejška autosedačku Mutsy a ta je bezvadná! nemůžu se dočkat až do ní v porodnici miminko strčím:-) zavinovačku od emitexu chválí kdekdo:-) každopádně PC je 1/2 než fusak mutsy…a nebudu se muset bát o místo v korbě, že…Leníku, to já příbuzné dráždím ještě schválně,že neuvídm ceny,za které kupuji,ale za které běžně prodává MO PRODEJNA.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.7.09 15:37

Gabrle , tak to je mi líto, že se Ti neozvali, je fakt že mi jednou taky ne, ale pak jsem jim psala přímo na meil a ne přes ten jejich kontaktní formulář a to mi přišela odpověď i v jednu ráno. Možná chyba ve webu, ale to nikoho neomlouvá. Jen bych si dala pozor na neoficiální prodejce, na stránkách libfinu mají černou listinu a píši tam, že kočárky zakoupené u nich neservisují, ale se sportovní sedačkou by snad problém být neměl.
Danulenka : Ty musíš být pěkné číslo!! :D Je fakt že nikomu do toho nic není, kolik Tě kočár stál a když mají blbé „kecy“ tak je ještě naštvat… Já se mamky zeptala za kolik kupovali kočár pro mne, tak za 2000,– a vydělávala 1500,– za měsíc, takže na dnešní dobu mám ten kočárek ještě levný, což uznala a na rozdíl od ostatních příslušníku rodiny chápe, že dám přednost kvalitě… teď se známým zlomila konstrukce pod boudičkou - nevím co to měli za značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.7.09 20:13

DANULENKO- tak ti gratuluji k autosedačce, manžel jí shodou okolností včera vezl do Brna je světlounce zelená?

Monili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.7.09 00:03

Ahojky, kupuju Mutsy UR a chci se zeptat, jestli je k nemu lepsi prebalovaci taska nebo batuzek. S cim mate lepsi zkusenosti? Mate nektera batoh cargo? Nebo je lepsi taska - mate orig. mutsy nebo jinou? Diky moc za odpovedi. Jana

• Citovat
  • Upravit
1308
14.7.09 09:01

JANI já měla tašku na rukojeť, neoriginál. Vozila jsem jí normálně zavěšenou. Jednu stránku vzad nebo dvě najdeš odkaz na fotky Miladky, která fotila, jak vozí na rukojeti originál tašku. S batohem zkušenosti bohužel nemám. Myslím, že většina holek tady nemá..

Jo a le teď vozím většinou věci v přídavném koši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí