Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
18.8.09 15:22

Ahojky…chtela jsem se zeptat zda jste si nekdo nechaval dotahovat rukojet po zaruce… Jestli ano.. tak kolik vas to stalo.. a jak dlouho to asi trva?
Urcite se to asi posila do Libfinu ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
18.8.09 21:34

Tak jsem tu zase :lol: :lol: :lol:

Zuzi jejda :roll: škoda, že jsem to nevěděla dřív :? :(
sice nemám College Ocean, ale College Kaki a ta má tu látku uvnitř boudičky taky tmavě modrou, takže je to jasný :roll: :x no nic-co se stalo, nedá se odestát :roll: :lol: :lol: :lol: ale mrzí mě to.........

A vzhledem k tomu, že se chystám koupit sportovní sedajdu-barvy se mi opět moc nelíběj, ale chystám asi zelenou a nevim, jestli Green, bo Lime :?: neporadí někdo???? :wink:

Rupi a Zuzi teď se zeptám jako pako, ale dotáhnout rukojeť :?: 8O
Jako jak???A proč???

Holčenky dík a pááááááááááá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
18.8.09 21:56

Ditto.. ja uz mam kocarek dva roky..vozim v tom druhe dite.. a koupila jsem to po jednom diteti.. a tak uz je to znat.. korbicku a sportak mam sice novy.. ale podvozek starsi… a taky plne vyuzivany.. mam nakupni vozik.. ktery je neustale plny..a vetsinou pripojeny skate.. na kterem sedi dvou leta ada… rukojet se mi az ted uvolnila.. tam kde nastavujes vysku rukojeti tam uz se mi to docela kyve.. snad si me pochopila.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
19.8.09 11:16

Zuzicak- Zuzi návlek teď došel, vše v pořádku, jak to okoukám hned posílám zpět.
Je to zajímavé, tak doufám, že se mi to povede. :lol: No bude to sranda.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
20.8.09 15:49

MONI - jsem ráda, že návlek v pořádku dorazil. Právě, že na měření a popis mi to přišlo složitý.. Snad se ti zadaří a jsem zvědavá na výsledek:-)

RUPINKO - já to stihla v záruce, ale nevím, jak to bude vypadat, zatím jsem si kočárek ještě nevyzvedla.. Pak dám vědět. Já měla povolený nýtek v té kovové části, jak je tlačítko na skládání. Tak nevím, co s tím vymysleli. Jinak myslím, že tu ještě právě nikdo nepsal, že by nechával seřizovat podvozek mimo záruční opravu. Zkus jim napsat email a uvidíš.

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.8.09 19:09

Holky, můžete prosím přesně popsat jak skládáte podvozek, prostě pro totálního blbce… Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
21.8.09 22:40

Leniku…pokusim se..

Postavim se za rukojet.. pravou rukou zmacknu cerny ovalek na rukoti (tlacitko na nastaveni vysky rukojeti) tlakem rukojet stahnu na nejmensi velikosti. Ruku necham na stejnem miste (stale cuplik drzim) . Levou rukou chytnu mechanismus pomoci ktereho se podvozek sklada (je to takovy cerny podelny krozek a nachazi se na leve strane rukojeti pobliz mista kde se zacvakava sedacka na podvozek. Je pohybujici se.. nahoru dolu.. to muzes vyzkouset jen tak. Abys vedela co mam na mysli.
Takze pravou ruku mas na krouzku a levou uprostred rukojeti. Tahem proti sobe uvolnis pojistku.. a rukojet priblizis je kolum.. az do te chvile nez zapadne pojistka.. jde vse jednoduse..jen se to chce naucit ten grif.. vubec neni treba pouzivat prilis velkou silu…

Ruce jdou jakoby proti sobe.. to ucitis..kdy to povoli a az pak tu rukojet davas jakoby k zemi.. Netlac driv..

Napis jestli se ti to podarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
22.8.09 10:11

Super dík, zamrznul nám jeden ten zobáček, tak to manžel teď nastříkal olejem a funguje, díkes
PS: opravdu super návod pro blbce, chce to fakt jen grif, kam strčit nohu a jak správně zatlačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
23.8.09 11:42

No to jsem rada ze ti to jde…

Ja jsem se to taky musela naucit… samozrejme ze manzel prisel a kocar byl slozen.. :-) ted uz dva roky skladam sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DD
337
23.8.09 22:42

Ahoj holky,

omlouvám se, že vám sem „lezu“, ale líbí se mi, že se tady u vás dá k Mutsy kočárkům najít snad všechno :) Věřím, že se nebudete zlobit :oops:

Pořídili jsme pro mimčo, které se má za nedlouho narodit Mutsy Urban Rider - no a jak se všude píše - jediný problém jsou trochu odřené boky koleček a to je kočárek ježděný asi 5 měsíců. Našla jsem, že někdo prodává jakési nálepky na kolečka - které prý řeší problém „nehezkých odřenin“. Zajímalo by mě jestli jste to už některá zkusila koupit a nalepit . Je to originál od Mutsy nebo nálepky vytvořil někdo doma na koleni? Také by mě zajímalo jak jsou asi nálepky odolné proti odření - moc tomu nevěřím.

Díky

Dáša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.8.09 09:02

Dáši- Na ty nálepky jsem taky už koukala, ale za ty prachy radši koupím stříbřenku a zkusím to nastříkat. Moje kola jsou v hrozném stavu pořád někde šourám. Nálepky jsou na www.mimibazar.cz ,zadáš Mutsy a tam to určitě najdeš.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.8.09 08:10

Ahoj holky,

tak jsem Vás taky konečně přelouskala a moc děkuji za toto téma.

Miminko se mi narodí koncem listopadu a po přečtění Vaší diskuse a vidění kočárku v reálu jsem na 100% přesvědčená o koupu 4Rider, zatím jen s korbičkou.

Chtěla bych se ale zeptat na pár rad.
Co říkáte na kolečka nenafukovací? Máte některá?
Jakou vybrat rukojeť? koženou nebo pěnovou?
Korbička se mi zatím líbí Cargo Kaki, ale ještě musím ji někde vidět v reálu, vyrazím do bebyparku a uvidíme.
Nákup zvažuji přes Polský eshop,kde úpodvozek vyjde od 6500 do 8000 dle koleček a rukojeti. Korbičku bych možná zakoupila již z druhé ruky, ale ještě uvidím.

Koš bude určitě taky viděla jsem na vlastní oči a je to opravdu luxusní záležitost.

Jen ještě nevím jak s fusakem. Myslíte, že by ta zavinovačka do sedačky od Emitexu stačila?

Sportovní sedačku zvažuji, nevím zda sportovní sedačku nebo rovnou nějaké kvalitní golfky.

Moc děkuji za odpovědi.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.8.09 09:16

ahoj EVi vítej
dovolím si přihodit jen svoje názory nebo postřehy k tomu na co se ptáš, rozhodutí bude stejně nakonec na tobě :wink:

4rider s nenafukovacíma kolečkama? přijde mi že tím hodně ztratí ten kočár ze svých super vlastností. Já jsem vždycky hrdá na svůj UR /a naše dokonalé rozhodnutí o jeho koupi/ když potkáváme ty maminy zápasící se svými nedokonalými kočáry :lol: nebo ty totálně vykodrcané děti. A vždycky mě těšilo, že je to kočár který vydrží opravdu všechno a dítko je jak v bavlnce :wink:
a vás čeká zima takže možná i sníh (nevím kde bydlíš) a to je asi na zváženou

rukojeť pro mě teda jasná volba byla kožená, docela jsem se té pěny bála a na ceně kočíku už je to zanedbatelná položka si myslím, ale uznávám že tohle je jen věc osobního vkusu, pokud se k pěně budete chovat slušně tak asi taky vydrží (u nás by to byl problém, do auta jsme dávali dost na pevno, takže to by se naní asi podepsalo)

ten polský eshop vzhledem ke zvolenému podvozku nevím, vím že se tu dost psalo, že se tenhle podvozek dost reklamuje, tak aby pak nebyl problém, ale mají ho tu holky třeba z němec a problém není, ony ti určitě napíšou víc…

korba z druhé ruky je určitě dobrá volba, když trošku pohledáš tak se na tom dá hodně ušetřit a korba bude jak nová…

fusak záleží jaká bude zima, ale myslím že v té korbě se povětšinou dá s tou zavinkou případně nějakou kombinézkou vystačit…

nevím jak rychle ti poroste dítko, my přecházeli na sport. sedačku v 7 měsících (ale pravda že s fusakem)…mě teda přijde brzy přecházet s ještě mimčem (ač 6 měsíčním) do golfek jako blbost, ale samo vím i o maminách, které do toho jdou, ale tohle asi stejně vymyslíš až za pochodu…navíc taková investice a super jízdní vlastnosti tohohle kočíku opouštět tak rychle by se mi asi ani nechtělo…

sakriš jsem se zase rozepsala, tak přeju hezký rozhodování, tohle jsou moc pěkný starosti 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.8.09 13:07

Ahoj Jituš,

moc děkuji za tvé rady a postřehy. Jsem za tyto praktické rady velice vděčná, neb jsem prvorodička.

Kolečka právě zvažuji neb jsem viděla nenafukovací a paní v obchodě říkala, že jsou z tvrzené gumy a jsou prý OK. Mě i manžílkovi se kolečka zdáli pružná a bytelná, né žádný plast. Mám u nafukovacích strach ohledně stálého dofukování a píchnutí a jak holky tady psaly tak je to docela peripetie nafouknout.

Bydlím v Jížních čechách, takže zima je u Nás ve města celkem pohoda a 4Rider mě nadchl svou ovladatlností.

Za radu ohledně rukojeti děkuji, taky jsem se ke kožené spíše přikláněla.

Polský eshop s reklamací snad bude OK, říkám si, pokud bych kupovala přes nějaký český eshop tak konstrukci musím také posílat a doba dodání je také daná.

No je to prostě mazec, ale jak píšeš je to příjemné rozhodování a už se moc těším až budu s M drandit.

Hlavně M je pro mne ideál i v tom, že měřím 183 cm a výška je naprosto super, žádné ohýbání k zemi do korbičky no prostě nádhera.

Holky pokud máte nějaká z vás 4Rider prosím piště vyše zkušenosti.,

Děkuji moc

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
25.8.09 22:33

Ahojky Evolotko..

Neda mi nereagovat.. sice taky nemam 4rider.. tak jak ty chces.. ale mam UR… Jsme hrda majitelka tohoto kocaru jiz pres dva roky..a to vozim v tom jiz druhe dite..
Kola mam nafukovaci.. manzel mi je za ty dva roky foukal asi 2×… pichlou gumu jsem jeste nemela.. (svagrova mela a to asi na druhe prochazce).
Obe korbicky jsem mela z druhe ruky.. po jednom diteti a vzdy jeste v zaruce.. u sportaku jsem vzdy sla do noveho.. vim jak to vypada po te nasi prvni cacorce..
Rukojet mam penu… svagrova kozenou.. me osobne se lepe drzi ta pena.. ale to je vec nazoru.. ocekavam ze svagrova tu za chvilecku napise ze ji se lepe drzi kuze :D

Kosik.. u me 100% vyuziti.. vozim totiz jeste skate.. a tak mala muze sedet a kosiku se drzet..Myslim ze jsem to vykutilo.. jak se nejlepe dalo.. ale taky podvozek teda namaham tak na 200%…

A jak tak ctu..o tom polskem obchode.. mrzi me ze jsem to nevedela drive… pak bych si podvozek mohla koupit novy.. pred tema dvouma rokama jsem dala za pouzity jeste o 1500 vice.. nez hodlas dat ty :-(

Preji ti krasnou volbu.. Myslim ze smerujes spravnou cestou.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí