Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
22.9.09 23:16

Baboo- ten schodek tam trošičku je, malej šel do sporťáku na jaře ještě s fusakem, tak to bylo v pohodě a potom jsem mu tam dala jenom takový tenký potah od emitexu a bylo vymalováno nic mu nevadilo. S těmi boky jsem si taky říkala že tam musí foukat ale vůbec ne spíš naopak malému tam bylo docela horko a teď v létě to bylo ještě horší musela jsem to boudičku dokonce celou sundávat. On ten kočár prostě miluje sedí tam jak starosta a kochá se.

Zuzi- návleky už mám mockrát ti děkuji za tip je to super, teď budu přemýšlet čím ho ještě vyšperkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4920
23.9.09 17:56

Děkuju moc Monili … koupím tu vložku - ještě mě čeká nákup toho fusaku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
24.9.09 10:01

Baboo - neboj, není to žádná hrůza :-). Schůdek tam trochu je - koukni se na jedné straně máš otáčecí čudlík ke je tuším - short a long nebo tak nějak, dej si to na to delší/long. Snad se to trochu zlepší. Jak psala Moni, pokud ti to jooo vadí, kup vložku - na MMB jich mají hodně (pár stránek zpět sem někdo dával i fotku s jednou z nich) nebo kup tu univerzál do Emitexu a máš vystaráno..
Se stříškou - já jí vždycky stáhnu po těch bocích, když jsme to měli do lehu a v pohodě. V zimě tam stejně bude fusak. neboj, není to žádná hrůza :-).

MONI - jen šperkuj :-). Já už mám došperkována. manža mě furt nutí k prodeji, kor teď, když je kočár skoro jako nový :D. Ale mně se se táááák nechce :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.10.09 14:26

zuzicaku, to je fajn, že už máš kočárek doma a hned ho máš zase prodávat? To by se mi taky nechtělo. Já asi obrečím korbičku, mě se tak do sporťáku nechce. Zvlášť, když čtu o tom, že se nedá dát úplně do lehu, tak se toho děsím.

Leniku, ta barevná kombinace, co máš musí být úplně super.

Já jsem tak dlouho vybírala fusak, až jsem koupila s beránkem, ale v tmavě modré barvě, tak to moc parády nenaděláme, ale byl za super cenu, tak jsem ho brala a vezmu ještě jeden levný méně teplý a bude to. Dečky už jsem si nakoupila od santicare a jsou úžasný. Takže ještě jednou moc děkuji za typ. No určitě se tu objevím, až půjdeme do sporťáku, protože jak to tu čtu, tak ta manipulace s tím není zrovna jednoduchá a já jsem tedy technický antitalent :lol: No i kdyby se mi malá do korbičky vešla, jako že nevejde a to přesto, že je to drobek - měla v pěti měsících 5775 g, tak se mi navíc věší za okraje korbičky, takže mám strach jí tam nechávat. No ještě to nějaký ten den vydržíme a pak udělám korbičce pá pá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
3.10.09 14:19

Holky nemáte někdo zkušenost s tímto fusakem??
http://www.4mimi.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.10.09 07:58

Leni zkušenost nemám. Pro oko vypadá fusak moc hezky, ale dovolím si pár poznámek. Nevík jak je dlouhý, ale z fotky se zdá že moc ne…

btw včera jsme začli jezdit zase v origofusaku (v tom klasickým né tak teplým) a naše „mimi“ :lol: už se tam skoro nevejde :o

…a pak se mi moc nezdá ten zip…je dost krátkej, to mi samo o sobě přijde nepraktický…a pak se rozepíná uprostřed…do čehož teda (jen můj osobní názor už bych znova nešla. Máme takovej neorigo zimní fusak a přijde mi, že se ty strany pak všude motaj…narozdíl od fusaků který se rozevírají po stranách, jako emitex…aesthetic atd…a vlastně asi i originál. :roll:

Hezkej výběr přeju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.10.09 07:59

a když už jsem stejně OT, tak mi z tý fotky přijde, že se nedá stáhnout kolem hlavičky mimča :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
4.10.09 08:48

Zdravím po delší době :D

Našeho Mutsyho jsem prodala, když jsme čekali druhátko, projela jsem pár kočárů a teď bych se zase ráda vrátila k mojí lásce. 8) Synovi je už rok, takže otáčecí sedačku už nepotřebuju, docela mi učaroval Mutsy Transporter , nemáte ho tu některá?

http://www.ondalek.cz/…utsaerts.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.10.09 09:46

Mi se na tom fusaku nejvíc líbí ta membrána v látce (jestli tam nějaká je) jinak více info o délce atd jsem nenašla ani na domovských stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.10.09 10:56

Koukám, že máte všichni mutsy. Mám jen malý dotaz - jakou používáte pláštěnku na sporťák? Originál nebo nějakou univerzální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.10.09 13:18

Ahoj holky,

nejdříve bych ráda poděkovala za tuhle diskuzi!!! Moc mi pomohla s rozhodováním ve výběru kočárku… Měla bych jinak dotaz :D O víkendu jsme si pořídili kočárek Mutsy (byl v akci - byli k němu golfky mutsy zdarma, takže super)

Hned jsme jeli na benzinu přifouknout kolečka no a asi po dvou hodinách rána jak z děla a jedno kolečko nám prdlo :lol: . Stalo se to někomu? Já si myslím teda že to byla vada materiálu, jelikož jsme ho napustili tak jak je na kolečkách uvedeno…

Tak snad to bude v poho s reklamací…

Jinak kočárek je boží, jsem z něho mooooc nadšená!!!! Malá se má narodit až začátkem ledna, ale už ted mám nutkání kočárek vyvenčit :wink: :D

Tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.10.09 19:33

Tak v poho s reklamací to nebude. Zcela jistě bylo kolečko přefouknuté. Nezbyde vám asi nic jiného, než si zaplatit nové.

• Citovat
  • Upravit
719
6.10.09 22:52

Tak tomu říkám akce, golfky zdarma :lol:
Pláštěnku máme origoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
8.10.09 11:56

My máme pláštěnku neorigoš a bohatě stačí, vytáhla jsem jí tak cca 3-4× a je perfektně skladná, ta origoš mi přijde moc veliká :oops:
ale jinak je moc pěkně vymakaná to jo :wink:

s tím kolečkem..reklamovat bych určitě zkusila, ale myslím že jste ten tlak přepískli. Já je tehdy poprvé taky foukala na benzině a přefoukla naprosto jistě, protože to moc dobře tam regulovat nešlo, ale hned jsem je upustila na správný tlak a pohoda…snad budou ochotní k výměně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.10.09 05:59

Uni pláštěnka, jaká?

Maminky, stejně jako minukap bych potřebovala vědět, jaké pláštěnky máte na mutsy urban? Pokud máte univerzál, jakou značku a tip přesně. Dělají jich více, tak nevím. děkuji. Martina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4