Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
27.12.09 09:33
quinny píše:
lulje píše:
Holky, tak jsem myslela, že po roce a půl ježdění s Mutsynou ji znám dokonale. Ale ouha! Právě jsem po dlouhé době mrkla na jejich oficiální stránky a v tom úvodním videu jsem viděla, že podvozek se dá složit i když na něm je upevněný sporťák. nechápu. Je to nějaká nová kolekce nebo to prostě nejde komplet složit jen mně? Pokaždé musím sundat vršek a pak teprve sklopit podvozek, jinak bych to do auta nenarvala. /Prosím, jakou zkušenost máte vy? Zajímám se o to proto, že jsem zjistila, že jsem v jiném stavu a chci 4Rider vyměnit za Urbana, tak abych případně koupí staršího podvozku z bazaru něco neprošvihla a nenadávala si, že nové podvozky jdou sklopit i se sporťákem. Díky za odpovědi!!!

Ahoj,

me to tak urcite slozit jde…no uprimne vyuzila jsem to asi 2× za celou dobu, protoze jednak to zvedat do kufru je dost makacka, a navic jsem pis rada, ze to jde tak lehce sundat, protoze to dam nahoru na plato a nezamaze se mi to v kufru :wink:
ale jinak by to melo jit snad u kazdy kolekce, samo pouze pokud je sportak po smeru jizdy…musis mit ty haky plastovy, co jsou vepredu pod podnozkou prcka spravne zasunuty mezi ty tycky a pak se ti to slozi i d podvozkem..urcite to najdes i v navodu…
a proc ta zmena podvozku :oops:
jinak samo velika gratulka :srdce: :srdce: :srdce:

Quinny, díky za gratulaci :)
K otmu skládání sporťáku - tam asi bude zakopaný pes - zkoušela jsem to jen když byl nasazený proti směru jízdy, tak proto to nešlo. Jinak návod jsme snad u kočárku ani neměli :roll:
je fakt, že zcedat celý kočár bude makačka, ale to bude teď muset zvládat manžel. Já nesmím zvedat těžké věci :lol:
A ke změně podvozku - už několikrát jsem tady zmínila, že s 4Riderem nejsem moc spokojená a od začátku jsem litovala, že jsem se nerozhodla pro Urbana. Tak teď mám důvod ho vyměnit. 4Rider není do terénu, bohužel :(
Nechystáš se podvozek prodat?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
31.12.09 12:32

Ahoj sporťák jde sklopit i s podvozkem, když je nasezen ve směru jízdy…pokud máte otočenou sedačku tak, že dítě kouká na vás, nejde to… a musíte sporťák sundat

mám na vás dotaz:
poničila se někomu z vás u sporťáku slída v boudičce? jak je u průhledu na dítě?…Když jsem kočárek kupovala, říkala mi prodavačka, že se to u tohoto kočárku stává a že reklamace bývá bez problému uznána…nicméně když se mi to po roce užívání stalo, tak mi Libfin reklamaci neuznal
Máte s tím někdo zkušenost? …
Kočárek jsem kupovala ve Špuntíku - a musím říct, že už tam nikdy nic nekoupím, jejich chování v případě problémů je dost hrozné!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
31.12.09 13:01

Baboob - při přechodu z hlubokého kočárku do sporťáku měl náš malej 4a půl měsíce…a měla jsem stejné pocity jako ty - nakonec jsem to vyřešila tím, že jsem na MMB zakoupila starší vložnou tašku do kočárku a vrazila jí do sporťáku - sice tam pak byl trošku jako sardinka na šířku - ale pohodlně venku spinkal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.1.10 15:24

Ahoj,když jsem byla kdysi v dobrém rozmaru a diskuse čítala „jen“ asi 60 stran, tak jsem ji celou přelouskala a slída na boudičce je tam probíraná docela fest. Pokud si dobře vzpomínám, tak Libfin takovou reklamaci opravdu neuznává a bere to jako opotřebení. Je to prý dáno tím, že slída je bez škodlivých ftalátů (změkčovadel) a proto tolik nevydrží. Holky tam radily při skládání vždycky to okýnko narovnat, aby ta slída nebyla pokrčená a prý to pomůže a nepraská to… To je v kostce to, co jsem si zapamatovala - ale pokud budeš mít trpělivost, tak v téhle diskusi určitě vyšťouráš daleko více rad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
1.1.10 18:06

LULJE - myslím, že ten box je na nějaký jiný typ podvozku., Jestli je to to, co jsem jednou zkoumala já.. Vypadá to trochu jako Box pro Buzze?

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
1.1.10 18:10

KOSTIČKO - jj, řešil se tu problém se slídou dost často. Ale výsledek byl - že to Libfin uznával, a vyměňovali stříšku!!!
To, že ti reklamace nebyla uznáńá máš potvrzené z Libfinu?? Zkus si tam zavolat a zeptat se, protože je divné, že dříve to uznávali a teď by to uznávat neměli… Nevidím jediný důvod. Zkus po tom trochu jít. Případně si tu najít holky, kterým to Libfin uznal a napsat tam stížnost..

Já dávala mj. stříšku se slídou se dvěma dírkama také reklamovat, ale v Drážďanech, kupovala jsem kočár tam a ani v krámu, když to brali, tak neviděli problém. Jen už bohužel mojí barvu nevyráběli, takže mi stříšku nemohli vyměnit, ale našili mi tam jiný druh slídy, měkčí a ten (ťuk ťuk´) zatím drží v pohodě.. I když mi už moc nejezdíme..

Dokonce mi i trochu vyviklanou rukojeť vyměnili zdarma za úplně novou, takže u mě v SRN spokojenost..

Nevzdávej to a zkus si zavolat přímo do Libfinu. Že máš potvrzené, že to dříve uznávali, tak proč to neuznali zrovna tobě…

Držím palce, dej vědět, jak jsi dopadla!

Zuka a kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.1.10 09:26
lulje píše:
quinny píše:
lulje píše:
Holky, tak jsem myslela, že po roce a půl ježdění s Mutsynou ji znám dokonale. Ale ouha! Právě jsem po dlouhé době mrkla na jejich oficiální stránky a v tom úvodním videu jsem viděla, že podvozek se dá složit i když na něm je upevněný sporťák. nechápu. Je to nějaká nová kolekce nebo to prostě nejde komplet složit jen mně? Pokaždé musím sundat vršek a pak teprve sklopit podvozek, jinak bych to do auta nenarvala. /Prosím, jakou zkušenost máte vy? Zajímám se o to proto, že jsem zjistila, že jsem v jiném stavu a chci 4Rider vyměnit za Urbana, tak abych případně koupí staršího podvozku z bazaru něco neprošvihla a nenadávala si, že nové podvozky jdou sklopit i se sporťákem. Díky za odpovědi!!!

Ahoj,

me to tak urcite slozit jde…no uprimne vyuzila jsem to asi 2× za celou dobu, protoze jednak to zvedat do kufru je dost makacka, a navic jsem pis rada, ze to jde tak lehce sundat, protoze to dam nahoru na plato a nezamaze se mi to v kufru :wink:
ale jinak by to melo jit snad u kazdy kolekce, samo pouze pokud je sportak po smeru jizdy…musis mit ty haky plastovy, co jsou vepredu pod podnozkou prcka spravne zasunuty mezi ty tycky a pak se ti to slozi i d podvozkem..urcite to najdes i v navodu…
a proc ta zmena podvozku :oops:
jinak samo velika gratulka :srdce: :srdce: :srdce:
Quinny, díky za gratulaci :)
K otmu skládání sporťáku - tam asi bude zakopaný pes - zkoušela jsem to jen když byl nasazený proti směru jízdy, tak proto to nešlo. Jinak návod jsme snad u kočárku ani neměli :roll:
je fakt, že zcedat celý kočár bude makačka, ale to bude teď muset zvládat manžel. Já nesmím zvedat těžké věci :lol:
A ke změně podvozku - už několikrát jsem tady zmínila, že s 4Riderem nejsem moc spokojená a od začátku jsem litovala, že jsem se nerozhodla pro Urbana. Tak teď mám důvod ho vyměnit. 4Rider není do terénu, bohužel :(
Nechystáš se podvozek prodat?? ;)

aha no vidiš, a ja myslela jak je 4rider super, jezdi s nim pani z vedlejsiho vchodu a tvari se nadsene, ale podrobnosti samo nevim, ale u nas je fakt teren, takze pochybuju, ze by se tak zvladla tvarit, kdyby ji nevyhovoval :lol:

navod byl komplet myslim u podvozku, je to takova malicka knizecka a je tam pak vse i korba a sportak, docela jsem vzdycky koukala do tech dalsich krabic, jako ze zadny navod :nevim:
a kdyz bude zvedat manza tak je to ok, to urcite da…jen fakt to musi byt jen po smeru :lol:

my podvozek urcite prodavat budeme, ale az na jare, coz nevim jestli by ti stacilo.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
4.1.10 14:50

ahoj všem, přidávám se k majitelkám Mutsyho, minulý týden jsme si koupili 4 rider, teď mám doma jen sportovní sedačku a čekám na výměnu podvozku za Urban, protože mi vůbec nevyhovovala výška rukojeti a špatně by se mi jezdilo teda hlavně zvedalo kočík chodník, měla jsem ruce výš než potřebuji a hlavně se mi zdálo, že když mám ruce téměř na boudičkou těžko se opřu, nemáte někdo podobnou zkušenost??? Měřím 162cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
4.1.10 14:52

omlouvám se za překlepy polepším se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.1.10 17:39

Ahojky, tak my jsme ted vyměnili podvozek UR za sáňky a taky spokojenost. Hluboká korba na nich výborně drží :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.1.10 19:49

Kostičkoo, tak - nevím, jak jsem došla na to neuznání reklamace popraskané slídy na boudičce. Omlouvám se, ale fakt jsem to tu někde četla. Nicméně mrkni na stránky 48 a dále v této diskusi. Tam jsou ti úspěšní :) Snad ti to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
5.1.10 10:36

Holky díky za info - já jsem před koupí Mutsy taky diskuzi celou prolouskala - tenkrát měla asi 56 stran… a právě, že jsem i z diskuze měla pocit, že to není problém a Libfin reklamaci uzná - ve Špuntíku mi ukazovali písemné vyjádření z Libfinu, kde mi navrhovali spravení za poplatek.....prostě hrůza…
Nejvíc mě dorazila prodavačka ze Špuntíku - navrhla mi, abych to reklamovala znova…ale pokud to prý Libfin zase neuzná, cituji: „zaplatím si pěkně poštovné, protože to dělá 120 Kč“…to mě dost naštvalo, koupila jsem tam komplet kočár skoro se všemi doplňky, cestovní postýlku za dvojku…a spoustu dalších věcí…navíc jsem tam poslala kamarádku, která tam koupila komplet Teutonii…prostě jsem milé paní prodavačce řekla, že mi to s tím poštovným nepřijde adekvátní, vzhledem k tomu, že jsem v jejich krámu nechala dost peněz a doporučila ho i známým…a ta baba mi odvětila, že" hodně peněz jim tam nechají všichni" !!!!!!! .....řkla jsem jí, že já už tam tedy nenechám ani korunu - u mě teda fakt skončili :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.1.10 16:30

Ahoj,
i když jsem se snažila boudu skládat opatrně, tak mi slída stejně popraskala.reklamovala jsem jí (přes dětský ráj), reklamaci mi Libfin neuznal, ale jako projev jejich dobré vůle mi slídu, na jejich náklady, vymněnili :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
6.1.10 20:50

Poradí mi někdo jakou pumpičkou nafukuje kola Urbanu originál, který jsme dostali nám vůbec nejde použít nejde nám nasadit nástavec se nám nevejde mezi disky na kolech, je v tom nějaký fígl nebo používáte jinou pumpičku a jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.1.10 21:09

Kola jsme foukali velkou pumpou na kola od aut. Bylo to raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí