Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhojte holky tak já používám pláštěnku emitexovou jsem docela spokojená je to :Emitex Pláštěnka Sport ABC , a ještě dělají jednu ale nemůžu jí najít, je to taky: ABC a něco.
Mladej má zatím nohy nahoru, tak nevím co ta pláštěnka udělá až ty nohy půjdou dolů. Ale sedí dobře na nánožníku.
Už se to blíží pláštěnky, fusaky ,sníh fuj tajxl vůbec se netěším
, už aby bylo jaro ![]()
Monika
Ahojky,
pláštěnku máme nakonec originál na sporťák. Původně jsem měla EMITEX, už nevím, jaký typ - ale snad typ pro kočárky s otočnou rukojetí, ale přišlo mi, že seděla dost blbě, byla hodně volná, no prostě hrůza. Tak jsem na MMB koupila origo a jsem max spokojená. Vozím ji v tom vaku na té přední plošince pod nohy. Super sedí, dá se hodně otevřít před dítětem, je hodně kvalitní - materiál i provedení…
Add kolečko - já nafukuji pumpičkou a jde to
. Tlak neměřím. Doufám, že se reklamace zdaří, i když v úspěch bych asi moc nedoufala.. No uvidíš.
Zuzka
ahoj holky, nemám sílu číst celou diskusi, mohly byste mi poradit jakej materiál je nejlepší na sporťák? v čem jsou rozdíly?
Ahoj holky, tak dneska jsme si přivezli domů Mutsy kočáre - urban rider podvozek, team lime hluboká korba a collage red sportovní sedačka. Jsme moc nadšení, tak hlavně doufám že nám to vydrží i až začnem jezdit ![]()
Mám jeden dotaz. V hluboké korbičce byly přibalený takový dva látkový pytlíky, jeden je malej půlkruhovej a druhej vetší čtvercovej. Jsou ze stejnýho materiálu jako vnitřek kočárku. Nevíte náhodou na co to je? My na to vůbec nemůžem přijít
![]()
Ještě se chci zeptat jaký fusak je lepší, jestli aesthetic, nebo emitex, nemůžu se rozhodnout ![]()
Ahoj,
přemýšlím o koupi nového kočáru- sporťáku a hrozně se mi líbí Mutsy, resp. podvozek URban Rider, 4kolka. Jen potřebuju denně zdolávat kopec se schody a nevím jeslti bych to díky nepolohovatelné rukojeti zvládla. U starého kočáru si natočím rukojeŤ co nejníže, takže se mi to dobře do těch schodů nebo i kopce tlačí. Tady je ta rukojeť ale jen vytahovací… nevím jestli jsem to dobře vyjádřila.. Zdolává někdo z vás hodně schodů a jak to zvládáte? Dík za odpověď. Zuzka
Ahoj, my teda do schodů nejezdíme ale do kopců ano, a zvládáme to suprově, naše vesnice je kopec mezi kopcema takže tady ani rovinka není a dá se to, s tím že vetšina tras je po polních a lesních cestách.
Ted jsem přišla na to že se mi postupně uvolňuje šroub na aretaci, tak se holky kukněte a ať Vám to někdo utáhne, aby jste ho někde neztratily. Poznala jsem to tak, že i když jsem měla zaaretováno tak se mi arterace hýbala na obě strany.
Taky jsem našla sympatický fusak, neznáte ho některá:
http://www.dita-angel.cz/…utlastzeleny
Ještě jedna otázečka, má tu někdo letní dítko??? Zajímalo by mne dokdy jste vydrželi v hluboké korbičce.
Díkes
m.rose, já se tomu taky divila, co mi to tam dali za hadry a je to povlak na polštářek a peřinku ![]()
Leníku, na tyhle fusaky jsem taky na netu narazila. Dělá je Dita, takže je to český, ale nikde jsem o nich nic nečetla, tedy na diskusích nebo tak.
Tak fusak vypada velice zajimave.. ja jsem po emitexu presla na Lodger Bunker.. vcera jsme meli premieru.. a bez vlozky jen v body a stramplikach.. Kacka byla teploucka.. ale nebyl jsme venku dlouho..Ja ma jedno dete 05/07 druhe 04/09. Nejsme uplne letni.. ale prvni jezdila v korbicce do listopadu..i s fusakem Emitex.. A kacka zatim taky.. obe holky nejsou zadne prditka.. Ada v pul roce mela 69cm a Kacka 65cm.. ![]()
m.rose píše:
Ahoj holky, tak dneska jsme si přivezli domů Mutsy kočáre - urban rider podvozek, team lime hluboká korba a collage red sportovní sedačka. Jsme moc nadšení, tak hlavně doufám že nám to vydrží i až začnem jezdit![]()
Mám jeden dotaz. V hluboké korbičce byly přibalený takový dva látkový pytlíky, jeden je malej půlkruhovej a druhej vetší čtvercovej. Jsou ze stejnýho materiálu jako vnitřek kočárku. Nevíte náhodou na co to je? My na to vůbec nemůžem přijít
Ještě se chci zeptat jaký fusak je lepší, jestli aesthetic, nebo emitex, nemůžu se rozhodnout![]()
Pro me Emitex byl moc tvrdy.. dle meho se dite do nej tak pekne nazachumla.. A ty dve sede veci by meli byt potah na perinku a polstarek do kocarku.. aspon tak jsem to pochopila.. ja ![]()
Anonymni píše:
ahoj holky, nemám sílu číst celou diskusi, mohly byste mi poradit jakej materiál je nejlepší na sporťák? v čem jsou rozdíly?
Dle meho nazoru collage… mam ho.. a svagrova ma tusim team.. a je mu hodne podobny. Ale co jsem se tu docetla tak cargo pry moc dobry na sportak neni..
Ja mam hlubokou korbičku team a sporťák collage a přijdou mi skoro stejný. Ta collage je trošku jakoby hrubší.
Jinak díky za rady. Už mi to taky došlo že je to potah na peřinku a polštářek, ale chtěla bych vidět někoho, kdo by s tím tu peřinku povlíkl ![]()
No me osobne se ten povlak absolutne nelibi.. takze ja urcite ne.. ![]()
Mozna kdybych to pokreslila.. ![]()
ahoj holky, poraďte mi prosím kam přichytit nánožník u sportovní korby Mutsy. Pokud jsem vozila broučka v korbičce byl to ten nejlepší kočárek na světě, teď jsem z něj docela rozpačitá.
http://photos-e.ak.fbcdn.net/…130323_n.jpg
Ahojky,
no já ten povlak jakoby pro polštářek nechávala Toníkovi pod hlavou, kdyby ublinkl nebo když se zpotil nebo tak. Přeci jen se to pralo líp a přišlo mi to hezčí než mu tam dávat plínku. A do povlaku na peřinku jsem povlékala tu matraci z korbičky a rohy jsem nahrnula pod matraci. Takže já to využila. Peřinku ani polštářek jsme v kočárku vůbec neměli.
Lobuji za fusak Aesthetic, je rozhodně měkčí než Emitex, je hezčí, z lepšího materiálu, dítko se do něj rozhodně líp zachumlá než do Emitexového. Navíc ta možnost nechat si ho udělat z barev, které se ti hodí je dle mě fantastická. No a nebo fusak Mutsy.. Sedí výborně, barevně ladí, jen ten Eskimo dělají v málo barvách a ten druhý obyč není zase až tak úplně teplý. I když nám to loni stačilo. Toník měl fusak a nánožník a když jooo mrzlo, tak mezi to deku.
ALIK - já uchycuji nánožník za ty trubky v boudičce (jak se boudička oddělává od sedačky). A nedře mi to a je to v pohodě. Nebo jaký máš problém přesně?
Materiál - já už to tu kdysi kopírovala z netu, College je lesklý strukturovaný šusťák, Active je to stejné jen protkávané ze dvou různě barevných nitek, takže se barva jakoby mění, Cargo je takový jako neoprén - nelesklý šusťák. Team má být podobný jako College, jen snad není tak lesklý. Ale ten poslední neznám.. My máme College a jsem max spokojená, udržuje se krásně.
Toník je únorový a do sporťáku jsem ho přendávala v srpnu, nějak těsně po jeho půl roce. Takže s letním dítkem neporadím. Ale o moc déle než půl roku bych ho v korbě nenechávala. Protože stejně pak už chce dítko většinou čumákovat ven a to je pak jistější sporťák.
ahoj holky, nevíte někdo jakou barvu má zevnitř sporťák active coffee nebo team brown?